Kaca Tady nalevo v rubrice Srazy je nejaka podrubrika batuzkarem po ctyricitce, tam by se nekdo nenasel? Vzdyt takovych lidi je urcite dost. A i chlapu v tvem veku! :-)
Hanatak pojďme udělat nový sraz nezadaných čestovatelů a baťůžkářů. A klidně i zadaných! Vždyť je to jedno, ne?
Co středa 8.12. nebo 15.12.odpoledne, kolem pěti někde v centru Prahy? kdo se přidá, ozvěte se na mail.
Těším se na hojnou účast!
filip zdravím,
myslím že ideální pro sraz by byl Klub cestovatelů na Masarykovém nabřeží v čajovně, mají datprojektor, plátno a ozvučení, někdy v lednu?
HonzaAhoj, díky za iniciativu, pořadatelko Hanko :-) Jsem pro 8.12.
Jinak teď v pátek začíná v Praze festival outdoorových filmů, tak kdyby se ke mně chtěl někdo přidat, bylo by to fajn :) Honza
Liby KlobušickáAhoj, jsem 51 nezadaná napůl z Liberce a napůl z jižních Čech a hledám někoho na lyže nejen do Alp, na výlety - turistiku, k moři, na různé akce a festivaly, na popovídání a hlavně seznámení s prima lidmi.....
Liby
jitkaAhoj, jsem 28letá z Jablonce a hledám někoho na výlety - turistiku, dovolenou, na různé akce, lyže, kolo atd. Nebydlím tu dlouho, tak hledám seznámení s prima lidmi.
DanaAhoj milí cestovatelé, jsem z Plzně, též nad 50 let, kdo by měl chuť se sejít třeba koncem června nebo v červenci na nějaký "pochoďák" v okolí Plzně event. v Praze, nebo napůl cesty -krásných míst je fůra, tak si můžeme zde domluvit místo a datum. Návrh - 23.6. dopoledne-hodina se upřesní podle vlaků, ve Zdicích (Berouně) na nádraží a pak dle mapy po okolí. Ahoj, hodně kilometrů Dana
Lucieahojda, ráda bych se seznámila s partou lidí nebo jednotlivci, kteří nezkazí žádnou legraci a jsou nadšeni pro chození po horách i po rovinách, cestách po světě ale i třeba pro plavbu na vodě nebo běžky. Jsem z Pardubic a je mi 30. Lucka
LucieAhoj Honzo, Tvoje fotky z cest jsou úžasné :-) jinak se přiznám, že moc nevím co napsat, tak to zkusím :-)jak jsem si prohlížela tvoje fotky,tak jsem vzpomínala, jak bylo super v Thajsku stopem s batohem na zádech. Ráda bych se tam jednou vrátila a taky navštívila Barmu, Laos, Kambodžu ale taky Nepál, Indii a spoustu dalších zemí. Asii jsem si zamilovala i když jsem z ní pravda viděla zatím velmi málo, nepočítám-li ještě Turecko. Letos na podzim plánuji cestu do Indie do Pune a okolí. Mám tam kamarády, tak by byla škoda nevyužít té přiležitosti:-) když necestuji do zahraničí, tak ráda courám po Čechách, nejradši po kopcích nebo okolo řek.
Přeju krásný den a hodně zdařilých výprav :-)
Lucka
Danaahoj, takže kdo by se chtěl toho 23.6.2012 projít okolo Zdic, napište - mohlo by to být tak do 10km, trasa se určí dle mapy. Čas by mohl být 10.00-11.00hod. na nádraží ve Zdicích, kdo tam bude půjde s námi, kdo ne tak třeba jindy. Návrat odpoledne zase na vlak nebo jiný spoj. Občerstvení s sebou. Ahoj Dana
Honza Ahoj, ve čtvrtek výlet .Autobusem ze Zličína na Mořinku a přes Velkou a Malou Ameriku na Karlštejn + Koupání.Písněte mi na pagan1@seznam.cz a domluvíme se.Počítám odjezd ze Zličína v 10:50 linkou 311. Těším se.Honza
JirkaAhoj,
poradame cestovatelske srazy v Praze, at uz pro zadane ci nikoliv, jiz asi 2 roky, mame "clenskou" zakladnu kolem 150 lidi a pravidelna mesicni setkani kdy se sejde kolem 30 lidi. Poradame i spolecne vylety, ci vikendove akce. Pro zarazeni na seznam akci staci napsat na srazcestovatelupraha@seznam.cz. Staci prijit, pozdravit, predstavit se a bavit se :-) Jirka
Neplánujete teď v nejbližší době zase nějaký sraz či akci ?
Rád bych se přidal a zase po pár měsících úmorné dřiny bych potřeboval mezi lidi se stejnými zájmy. Laky