Re:Re:Cestovatelé na Ostravsku
02. 02. 2011, 20:07:08
Jura
Ahoj Renato a Martine, diky HS jsem se seznamil s nekolika fajn lidma zajimajicima se o cestovani a veci kolem. Jsem z regionu a tak si myslim, ze by bylo fajn se dat nejak dohromady. Mohla by byt k tomu dobra prilezitost treba o vikendu 11-13.2., kdy se prave s lidma, se kteryma jsem se poznal tady na HS(z Brna), mame setkat na chate Kotar v Beskydech, abysme se po delsi dobe videli a probrali plany do budoucna. Neco jsme uz spolu zazili a tak chceme vymyslet dalsi akce na tento rok. Hory, voda, kolo... Tak jestli budete mit chut, dojedte, i kdyby to bylo treba jen na jeden vecer. My tam asi budeme cely vikend. Mist je tam dost, tak s tim problem neni. A treba se pridaji i dalsi a muzeme z toho udelat 1.neoficialni sraz HS lidi co jsou nekde odsud:)
Odpovědět
Re:Re:Re:Cestovatelé na Ostravsku
02. 02. 2011, 21:24:59
David Gladiš
Ahoj,
i když už na Ostravsku moc nebývám, jsem původem z Frýdku-Místku a tak rád podpořím jakékoliv akce a srazy, které se tam budou dít.
Když něco budete chystat, napište mi, ať to můžu na HS pořádně zviditelnit. Dám to do aktualit atd.
David
HedvabnaStezka.cz
Odpovědět
03. 02. 2011, 07:04:34
Renáta
Ahoj, díky za pozvání :-) na Kotaři je prý super, tak má pravidelné rodinné srazy kolegyně. Bohužel tento termín nám moc nevyhovuje, jelikož má manžel noční, pak ples a odpolední, snad to vyjde jindy, tak pokud bys organizoval něco jiného, klidně mi napiš na mail, pokud mohu s čímkoliv i pomohu. A ty jsi odkud? Ani mail nezveřejňuješ. Díky.
Odpovědět
03. 02. 2011, 16:45:10
Jirka
Jura zdravi Juru a ostatnich potencionalnich cestovateluv z razoviteho kraja ostravskeho a okoli.Tuš konečně se taky někdo přihlasil se zajmem o cestovani z Ostravy a širokeho okoli, bo ja musim většinu jezdiť za tymi cestovatelami na srazy do kraju českych a je to věru řadna štreka:-D
Sláva,už jsem myslel, že se tady v okolí nikdo nenajde. Na Kotař bych určitě přijel,bylo by to super i na běžky, ale trávím teď nějaký čas v Pakistánu, škoda. Klidně se mi ozvěte na mail jap99@seznam.cz
Koncem března budu k dispozici a mohli bychom zase něco "spáchat":-))
Přihlašte se lidi tady na HS, kdo by ještě měl zájem na uspořádání nějakého srazu v Ostravě a okolí.
Všechny cestovatele zdraví Jirka.
Odpovědět