HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Írán duben/květen 2012

Írán duben/květen 2012 18. 02. 2012, 11:52:31

Markéta Ahoj, s přítelem plánujeme začátkem dubna vyrazit na měsíc do Íránu. Nepřidáte se někdo? V Íránu jsme již byli před 4mi roky a moc se nám tam líbilo :)

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Írán duben/květen 2012 19. 02. 2012, 20:30:53

Vojta Ahoj Markét, já bych jel, ale až v červnu, dříve nemůžu. :-(

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Írán duben/květen 2012 21. 02. 2012, 23:19:34

Markéta Tak to škoda. Jestli studuješ, tak chápu, že jinak to nejde. My to chceme stihnout než bude hic a v nejhorším případě nějaká vojenská mela (pořád pevně doufám, že ne).Tak hodně štěstí na cestách!

Re:Írán duben/květen 2012 22. 02. 2012, 11:59:55

Vojta Copak se tam chytá? Slyšel jsem, že se tam má stát něco podobného jako v Sírii, že chtějí demokracii, nebo co, ale nic oficiálního nevím. Ted tam je prý embargo na benzín co váím z posledních zpráv. Víš něco blíže? Když tak dej vědět.

Já už pracuji, duben a květen by byl super, ale nejsem schopnej tam v tuto dobu vyrazit.

S úctou Vojta

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze