Odpovědět
sběr ovoce 2012
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
myescha@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
ein.bisschen.salz@gmail.com
Dekuji :)
Odpovědět
Odpovědět
Hledám spěr ovoce, IT, ES , GB. Je třeba obvládat jejich jazyk nebo stačí angličtina ? Děkuji za info a pomoc. přeju pěkný zbytek dne Andrea.
Odpovědět
Odpovědět
Před chvíli jsem dostal nabídky do Španělska. Kdo umí jazyky, tak se na uvedené odkazy podívejte. Brigády jsou vhodné zejména pro slečny. U každého inzerátu jsou podrobnější informace a telefonní kontakt. U všech nabídek je zajištěno ubytováni a strava.
Pozice: pomocná síla v kuchyni (1 osoba) = http://www.fajn-brigady.cz/5395952/
Pozice: pokojská (1 slečna). = http://www.fajn-brigady.cz/5395951/
Pozice: recepční (dobrá znalost NJ). = http://www.fajn-brigady.cz/5395953/
Pozice: recepční (2 osoby). = http://www.fajn-brigady.cz/5395954/
Pozice: servírka (pouze slečny). = http://www.fajn-brigady.cz/5395955/
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
MPodracky@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
(Komentářů: 3) Ahoj, rada se pridam, nejsem si jista, jestli je lepsi hledat v ceskych agenturach, nebo primo v agenturach te dane zeme. Osobne si radeji vse zarizuju sama.
Rada bych se s nekym domluvila, spolecne se da vymyslet plan a cesta :). Idealne na prazdniny cervenec - srpen/zari
Erika
dvorakova.er@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
(Komentářů: 1) ahojky ja bych jela rada mas o tom nejake informace?? :-)
Odpovědět
nej.michal@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
prosím Tě chci se zeptat jestli mám ještě jedno volné místo moc ráda by jsem jela na sběr ovoce .
Děkuji
Lena
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
moravova.lenka@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
tiež zháňam na leto zber jabĺk, hrozna alebo niečo podobné v Taliansku alebo Rakúsku (so Španielskom má veľa ľudí zlé skúsenosti - mnohých tam držali ako otrokov a museli utiecť...), ale nejak sa mi nedarí. Ovládam AJ a NJ, no nie na dobrej úrovni. Ak by sa niekomu podarilo niečo nájsť a chcel by ísť so mnou, budem rád. 23 r., nefajčiar.
Odpovědět
měla bych zájem o sběr ovoce ve Španělsku, ale nejdříve můžu tak od půlky června nevíte někdo o něčem? Díky Terka
Odpovědět
Honza
Odpovědět
Odpovědět
Pěkný den!
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
jsme 3 holky, co by měly zájem o letní brigádu v zahraničí na 1 měsíc červenec, srpen. Ideál by byl sběr ovoce nebo něco obdobného. Pokud o něčem víte nějaké to echo bychom uvítaly, děkujeme za informace.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Stále mám volné místa pro práci ve Španělsku.
Info-Email
Pavel
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
chci se jen optat, zda je stále ještě nějaké místo volné? Scháním brigádku na léto. Každý rok jsem někde v zahraničí a ve Schpanelsku jsem jeste nebyla.. tak jestli je jeste misto, muj email je novackova.iveta@seznam.cz
S pozdravem
Ivet.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Děkuji.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
měla bych teké velice vážný zájem o nějaky ten sběr či jinou práci v zahraničí..prosim o bližšá informace ..
8Aneta@seznam.cz
DIKY
Odpovědět
Odpovědět
Je to tady hezký, není tolik penez kolik jsem si představoval, ale jde to,
Lidičky, opravdu si dejte pozor na agentury, během výpravy jsem poznal par lidi kteří sem přijeli a přitom pro ně agentura neměla praci, pracují ted s námi, měsíc jim slibovali a nic a to nemluvím o agentůrách které požadují placení předem.
Právě přibírají, a ne přes agenturu, je to řádně na smlouvu, co je potřeba zaplatit se platí až se seznámení s podmínkami, s bydlením a pod.
Ted se dosbíravají mandarinky a pomerance a budou se sbírat jablka, třešně a to je placené hodinově. Kdo budete mít zájem, nebo pro ty, kdo tady uvízl bez práce z jakýchkoliv důvodů. - email: Locaespana@centrum.cz
Odpovědět
psal jsem ti i mail a jen se chci zeptat kolik se dá asi vydělat měsíčně a jak dlouho můžu pracovat?? Myslím jestli tam najdu práci alespoň do září?? Díky moc a písni maila
ahoj David
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Ivane, kdy jedete? Můžu se k Vám přidat? Nebo je někdo z Brna, abychom mohli odjet jako parta? Ozvite se na tel. 736 789 524.
Odpovědět
klara.doktorova@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
taky jsem reagoval na Lucu...máte to prokleplý, případně nějaký info...myslím kromě toho, co poslal každýmu z nád do mailu =))
My budeme nejspíš tři...přemýšlím, že bych vzal auto, takže jedno místo úplně předběžně, nezávazně volný...když tak peerniceek@seznam.cz.
Jo a ještě k penězům..to je snad asi jediná svízel..zdá se mi to málo, mám už nějaký zkušenosti s prací na farmě a tak podobně a je to fakt makačka a aby za to bylo 700 euro, když 100 dám za bydlení a dalších 50-100 za jídlo a ostatní věci...tak tam budu makat jak Bulhar za desítku :-D
Odpovědět
Odpovědět
Na tuhle nabídku jsem reagoval. Žádal jsem bližší informace a dostal jsem tuhle odpověď. Překopíroval jsem ji a posílám pro posouzení Vám ostatním.
Ten plat se mi zdá taky moc nízký. Díval jsem se na internet a taková pokojská ve Španělsku vydělává měsíčně 1.000 - 1.200 euro.
Pak mě zarazilo, že Pracovní smlouva se podepisuje do 15 pracovních dní. Ono se klidně může stát, že 2 týdny budu makat jak černý a pracovní smlouvu nedostanu, anebo ji dostanu, ale nevyhovujíci.
Tady je odpověď od Lukase. Byl bych velice rád, co na tuhle brigádu říkate vy ostatní?
Dobrý den, posílám bližší informace.
Nástup je nejvhodnější v následujících dnech až k 5. 7.2012, po té se odjíždí k Lleide.
Ted je možné jezdit na pláž vzdálená 10-15km.
Jiný češi již zde pracujou, i kluci co na sběr přijeli přes jinou agenturu a měsíc čekali na práci, teď pracují zde.
Doporučujeme řidiče s vozidlem(o 250 -350euro více)
Sběr ovoce ve Španělsku
Pracuje se v oblasti Barcelona, Valencia, Madrid, Lerida/Lleida. záleží na druhu sbíraného ovoce.
Sbírají se jablka, třešně, višně, švestky(Začátkem června - do poloviny září)
tato práce je placená hodinově a to 4 euro za hodinu
pracuje se 5-7 dní v týdnu po 8-9hod/den.
Sbírají se pomeranče (Zakončují se do května, nebo až do poloviny června)
tato práce je placená za nasbíraný počet bedýnek.
za bedýnku pomerančů se platí 0,51 euro,
pracuje se 5-6 dní v týdnu po 5-9hodinách/den
Sbírají se mandarinky (od září do března)
Tato práce je placená za nasbíraný počet bedýnek.
za bedýnku mandarinek se platí 1,05 euro
pracuje se 5-6dnív týdnu po 5-9hodinách/den
Jazyk není nutný,
Angličtina je výhodou ale ve všech provinciiích se neuplatní.
Doporučujeme se pomalu španělský jazyk přiučit-bude-li mýt někdo v budoucnu zájem hledat perspektivnější práci, tak bez částečné znalosti španělštiny je to téměř nemožné.
Ubytování je formou sdíleného bytu. Máte k dispozici pokoj s max ještě jednou osobou a s ostatními sdílíte sociální zařízení, kuchyni a obývací pokoj. Byty jsou 3-4 pokojové.Stravujete se každý sám, máte možnost vaření. Vybavení bytu je standardní ( skříně, postele, stůl,židle, základní nádobí, pračka, lednice s mrazákem,...).
Přikrývky se z hygienických důvodů neposkytují, takže doporučujeme si vzít přikrývku či spacák.
Ubytování stojí 100 euro na osobu za měsíc.
Pro vyřízení dokladů jako je:
NIE -certifikát bez kterého není možné legálně pracovat.
Social seguridad -sociální pojištění
je potřeba 1x foto, 3 kopie oboustranného OP, či pasu
Všechna tato dokumentace, vyřízení dokladů na ůřadech a kompletní administrace se vyřizuje během prvního týdne po Vašem příjezdu a je potřeba uhradit 230 euro. Pokud již dokumenty máte platí se pouze 80 euro.
Certifikát Máte na dobu neurčitou a zůstává Vám. Tento poplatek hradíte jen jednou.
Pracovní smlouva se podepisuje do 15 pracovních dní.
Sociální a zdravotní Vám samozřejmě hradí zaměstnavatel.
Pracovat je možné i jen několik týdnů(měsíc-dva, přes prázdniny)
Doprava do práce je zajištěna buď zaměstnavatelem, nebo můžete jezdit vlastním autem.
Je-li zajištěna zaměstnavatelem, hradíte 2-5 euro denně/ to se Vám strhává každý den v práci
Jezdíte-li svým autem, je to samozřejmě výhodnější a můžete využít i volného místa a po domluvě s koordinátorem vozit lidi do práce za výše uvedený polatek. Vlastní auto je výhodou.
Dále doporučejeme připojištení do ciziny, není potřeba, ale také není na škodu,
Co se týká cenové relace je to zde cca o 10-30 procent levnější než u nás v Čechách.
Česko-španělský slovník uplatníte, Dále je důležité vzít si s sebou základní hygienické a osobní potřeby.
Výdělek se pohybuje 500-800 euro měsíčně. Záleží na jednotlivci, nebo skupinách, jak pracují a pod. Stanovený počet, nebo limit, který je potřeba nasbírat zde není, brigádník může pracovat dle svých možností.
Průměrný výdělek se pohybuje 650 euro měsíčně po odečtení dopravy.
Pracují zde jedinci kteří vydělávají 700-1000 euro ale ty patří mezi nejlepší, Předkládat jejich průměr jako celkový, není přesné.
V čechách nevyžadujeme žádné poplatky předem, nejsme agentůra, hromadný odjezd z čech autobusem a podobně se nezařizuje,
Každý si odjezd hradí sám Se způsobem dopravy do Španělska samozřejmě pomůžeme.
Jistě se ptáte na garanci výše uvedeného 'Negarantujeme tisíceeurové výdělky, za to možnost prácovat a přivydělat si ve španělských provinciích v několika kilometrech od moře. Text je vytvořen na žádost španělského nadřízeného.
Dále je to nabídka pro lidi, kteří jsou v daných oblastech a potřebujou najít práci a bydlení
Chtěl bych ještě poradit- neplaťte peníze předem, do této brigády přešli kluci, kteří přijeli přes agentůru do španělska(předem zaplatili) čekali několik týdnů a nic. náhodou jsme se potkali a pracují u nás.
Budete-li mýt po vašem zvážení námi nabýzených podmínek zájem, je důležité být domluveni na přesném datumu vašeho odjezdu z čech(samozřejmě na telefonu), a přibližném příjezdu do Španělska,kdy kde Vás vyzvedne osoba k tomu určená, přiveze na byt a seznámí Vás s kolektivem a prostředím.
Počet volných míst je omezen.
Bude-li Vás cokoliv zajímat tak se ptejte.
S pozdravem a přáním příjemných dnů Lukas V
Odpovědět
Odpovědět
Kontaktní osoba: Loca Loca a ty hrubky co napsal mi přijde celkem směšný.Navíc to je práce ve španělsku na kterou je teď hodně stížností.Já osobně bych do toho určitě nešel, ale je to jen na tobě jak se rozhodneš :)
Jinak pokud by někdo věděl o seriózní práci v Evropě-> červenec-srpen,nejlépe někde na farmě a ne přes agenturu, tak se mi kdyžtak ozvěte na boyk.a@seznam.cz
Na oplátku bych nás mohl dovézt autem na konkrétní místo.Jel bych s kámošem,kterému je 23let,mě je 21, tak kdyby jsme sehnali ještě dva k nám bylo by to super, ale podmínka je ta práce no :-D mě se nedaří nic najít bohužel..
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Hledám zde partu lidí co má v plánu letos odcestovat do ciziny za účelem výdělku.
(Španělsko,Itálie či jiná země)
Čím víc nás bude tím líp .
Zde nechávám email a číslo tel. Děkuji
FilipSvecak@seznam.cz
+420728845193
Odpovědět
Odpovědět
chtěla bych vyrazit do Anglie na sběr jahod (červenec, možná i srpen)... Bylo by fajn, když by nás jela parta z Čr. Pište prosím, kdo by měl zájem :)
te1519@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
s přítelkyní hledáme práci v zahraničí a nejlépe ve Španělsku.můžete nám prosím někdo poradit??předem díky
Odpovědět
s přítelkyní hledáme práci v zahraničí a nejlépe ve Španělsku.datum odjezdu a délka pobytu až tak nerozhoduje.už nás nudí práce v Česku a hlavně ty platové podmínky taky nejsou nic moc.můžete nám prosím někdo poradit?? e-mail mysak.jou@seznam.cz předem díky
Odpovědět
Odpovědět
s kamarádkou hledáme práci v zahraničí nejlépe ve VB-sběr ovoce, ale nebráníme se i jiným typům práce. Můžete nám prosím někdo doporučit nějaké ověřené farmy či zaměstnavetele kteří shánějí brigádníky na léto?
Předem díky za odpovědi
A.kalusova@seznam.cz
Odpovědět
sbírá někdo ovoce ve španělsku zprostředkované Lukášem zastupující LOCA píšící z Locaespana@centrum.cz ??? Zajímalo by mě zda je vše tak jak píše v mailu, jak je to s prací, ubytováním, výplatou a hlavně jestli to není nějáký podvod...
Předem děkuji za odpověď...
Odpovědět
s přítelkyní taky hledáme nějakou zahraniční brigádu, ale jaksi nemáme k dispozici žádné kontakty... Takže pokud někdo něco máte, nebo se můžeme k někomu přidat, tak mi prosím napište na mail: nemec91@seznam.cz... Díky moc...
Odpovědět
Odpovědět
chci se také optat jestli někdo nevíte o nějaká brigádičce v zahraničí. Ráda bych vyrazila s partnerkou, ale ještě jsme nic takového nevyzkoušeli. Byla by nám příjemna jakákoli společnost, která je v tomto zkušenější.
Pokud máte někdo kontakty, nebo někam vyrážíte a hledáte lidi, tak prosím napište na maila. Moc děkuji :))
Surmajova.Tereza@seznam.cz
Odpovědět
prave jsem na blind ve Skotsku pobliz Blairgowrie a schanim vcelku jakoukoliv praci. Kdyby nekdo o necem vedel, nebo se chtel pridat k hledani na blind - spolecnost uvitam.
Btw: Anglicky mluvim vcelku slusne :)
mail: mattyh357@gmail.com
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Hledám práci v zahraničí, nejlépe sběr ovoce nebo práce na farmě. Můžete někdo poradit? Nejlépe Itálie nebo Nový Zéland? Někdo nějaké zkušenosti nebo znalosti aspon odkazů na netu??? Nebo možnost připojit se k někomu??
Odpovědět
Dekuji Lubos.
Odpovědět
Odpovědět
Chtěli bychom si s kamarádem na léto vyrazit na nějakou brigádu v zahraničí,je celkem jedno o jakou zemi se jedná,máme k dispozici prostorné a pohodlné auto pro 6 osob.Pokud by někdo z vás měl nějaký ověřený kontakt nebo informaci tak mne prosím kontaktujte a nějak se dohodneme.Děkuji předem za vaše odpovědi :-)
vitaBMX@seznam.cz
Odpovědět