Odpovědět
Sběr ovoce 2012
Odpovědět
sháním letní brigádu sběr ovoce (Itálie, Španělsko, popř. jiná země). V případě nějakých nabídek mě prosím kontaktujte na e-mail L.Schanilcova@seznam.cz Předem děkuji a jsem s pozdravem L. Schánilcová
Odpovědět
Odpovědět
měla bych velký zájem o brigádu na letní sezónu - sběr ovoce - nejlépe ve Španělsku (může být i kdekoli jinde v zahraničí). MOhla bych od konce června do začátku října. Jestli by byla nějaké možnost, byla bych ráda!
Určitě piště na mail: LucaSokolowa@seznam.cz
Předem moc díky!!!
Lucka S.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Pěkný den!
Odpovědět
Pokud stále hledáte a nic nemáte tak se neváhejte ozvat na mail.
Odpovědět
diky hello.jane@email.cz
Odpovědět
Odpovědět
měli bychom vážný zájem o jakoukoli manuální práci v zahraničí v zemi EU.
s pozdravem Daniel a David
Odpovědět
Odpovědět
hledám brigádu na prázdniny, můžu od poloviny června do konce srpna. Jako nejlepší možnost beru sběr ovoce a je mi jedno kde. Za případné nabídky jsem moc vděčná.
Odpovědět
Odpovědět
Alexandr Čumrik
Odpovědět
Díky.
Odpovědět
Na konci černa mám v plánu vyrazit do Španělska na
sběr ovoce, s tím že hledám pár lidí kteří by jeli se mnou.
my mail "FilipSvecak@seznam.cz"
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
cena za místo 1,50,-/1km
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Pro praci ve spanelske firme hledame lidi na pozice trideni ovoce. Jedna se o nenarocnou praci, vhodnou predevsim pro holky. Je k dispozici take prace pro kluky a to sber ovoce a nasledne nakladani kamionu s ovocem. Tato prace je fyzicky narocnejsi. Prace je casove omezena do kvetna 2013. V tuto chvili sou volne pracovni pozice u oliv a hroznoveho vina. Platove podminky se pohybuji v rozmezi 650 - 800 EURo. Nastup je mozny ihned.
Nehradi se zadne poplatky predem, vse se hradi az po prijezdu sem do Spanelska a seznameni se vsemi potrebnymi informacemi osobne.
Blizsi informace na emailu:
trabajo.espana@seznam.cz
Odpovědět
Hledám brigádu v zahraničí nejlépe sběr ovoce.tak na 1x měsíc nejlépe by to od září či na září. budu prosím rád když mne budete konttaktovat. Adam
Odpovědět
Odpovědět