POSLEDNÍ DISKUSE

Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo

Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 02. 2011, 00:15:28

Tina Hledám nějaký přivýdělek na dva týdny, na týden s ubytováním. Pracuji jako pečovatelka na ŽL ve Vidni na 14 denní turnusy. Každé dva týdny v měsící mám volno. Mám ukončenou SŠ Gastronomickou. Kurs Všeobecný sanitář. Dlouholetou praxi pečovatelky v DD důchodců. Zkušenosti jako pomocná síla v kuchyni mám také. Pro více info mě kontaktujte.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 08. 2011, 13:37:23

Estera Dobrý den přeji paní/sl.Tino,

momentálně pracuji jako pečovatelka v Německu. Jelikož příjmy a turnusy jsou zde nesrovnatelné s příjmy a turnusy v Rakousku, prosím, zda-li byste mi mohla poslat webové stránky či název a sídlo agentury přes kterou jste měla štěstí se k práci pečovatelky do Rakouska dostat.
Předem děkuji a přeji hezký zbytek léta a ať se Vám daří. Estera

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 12. 2011, 15:39:25

Eva Děvčata můžete mi prosím posat jaký je ten rozdíl mezi Rakousek a Německem?? Nyní se rozhoduji co a jak - tak budu vděčná za každou novou informaci - předem všem děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 12:51:37

COOLAGENT Dobrý den, pokud je stále aktuální Váš zájem jet jako opatrovatelka do Německa, kontaktujte mě na emailu brno@coolagent.cz nebo sms/tel. 777-124 368. Děkuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 08. 2012, 07:43:21

jitka šimkovičová Dobrý den . Mám zájem o tuto práci jen nemohu zvedat těžké věci .mob. 604438005

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 08. 2012, 23:03:56

Zdenka Kniebel LEBENSGLUECK

Nabizime praci pecovatelky v Nemecku (100km od Chebu)
Info: www.lebensglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 09. 2012, 12:46:10

Milada Dobrý den, vrátila jsem se z Německa, pracovala jsem jako pečovatelka o dva seniory - 92 let a 88 let + rozlehlý dům a zahrada. Mám certifikát, praxi, jsem spolehlivá. Je mi 58 let. Můžete se mi ozvat, hledám práci na tři až čtyři měsíce, event. budu střídat. Bydlím v Chebu. Zdravím M.

Odpovědět
Hledám kolegini na střídání 10. 10. 2012, 14:35:16

Jitka Podhorská Starám se o starou paní v Německu a hledám spolehlivou paní na střídání.Vše je na domluvě a bez agentury.Dobrá němčina není potřeba.Prosím kdo by měl zájem,kontaktujte mě na emailu.Děkuji.j.podhorská@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 10. 2012, 18:39:55

Klapalová Sylvie Dobrý den paní Podhorská,
reaguji na Váš inzerát ohledně práce v Německu.Je mi 54 let,jsem spolehlivá,němčina pasivně.Pokud Vaše nabídka stále trvá prosím o informace ohledně nástupu a jak dlouhé jsou turnusy.Mám 3 dospělé děti.Děkuji předem za informace
Přeji pěkný den a zdravím Klapalová Sylvie.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 10. 2012, 09:16:35

Jitka Podhorská Dobrý den paní Klapalová.Jak jsem včera psala,vše je na domluvě.Já navrhuji střídání po 3 týdnech nebo podle osobní potřeby.Přijet můžete zítra.O všech podrobnostech bych vás ráda informovala ale přes email.Jsem na příjmu.S pozdravem Jitka.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 10. 2012, 19:26:41

Jaroslava Okie
Dobrý den,
četla jsem nabídku na práci ošetřovatelky v Německu. Chtěla bych se zeptat,jestli tuto práci můžete zprostředkovat,jaké jsou podmínky a požadavky. ( prosím pokud možno ne na ŽL)
Mohu zaslat dokumenty, které jsou přeloženy soudním překladem a ověřené podpisy.
Veškeré dokumenty jsem již zaslala na centrálu do Liebzigu a momentálně čekám na schválení.
Hledám práci, pokud by bylo možné co nejblíže k hranicím Děčína. ( Bad Schandau, Dresden..), ale není podmínkou.
Mám dlouholetou praxi s péčí o seniory a i ležící pacienty. Jak z nemocnice, také s péčí o ležící pacientku v Rakousku.
Nastoupit mohu kdykoliv.
Prosím, o informace a případné nabídky.
Děkuji za možnou odpověď
Moje nová kontaktní emailová adresa : jaroslavaokie@seznam.cz
Jaroslava Okie
Žežická 670/2
40007 Ustí nad Labem CZ
Tel . 773296584

Děkuji s přáním hezkého dne Jaroslava Okie

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 01. 2013, 23:31:04

Šárka Šimková Dobrý den paní Jaroslavo,

nerada bych působila vtíravě, ale pocházím také Z Ústí nad Labem a zajímám se o práci v Německu, tak též v příhraničí, nejlépe v okolí Pirny.
Byla bych Vám opravdu velice vděčná, kdyby jste mi poskytla pár informací ohledně pracovních možností.

Zajímám se i o pozici pečovatelky, ačkoliv vím, že Sasové jsou ti nejhorší a nejlakomější zástupci Německa, přesto o této lokalitě uvažuji, vzhledem k mému bydlišti.Hovořím plynně německy, mám Pedagogické vzdělání.

Předem velice děkuji za odpověd, s povědomím, že bych měla možnost i v Německém pohraničí najít Ústeckou kolegyni, tak to by bylo opravdu prima :-))))

Zatím nashle,
Šárka Šimková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 01. 2013, 12:20:10

Dandy Dejte vědět o práci ošetřovatelky.Díky moc Dandy

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 03. 2013, 17:25:25

Edith Raderbauer Suche eine liebevolle Pflegerin für 2 Senioren (86 u. 88 Jahre alt). Gute Deutschkenntnisse sind erforderlich. Die Bezahlung bezieht sich auf 40 € pro Tag, bei einem Wechselturnus von 2 Wochen. Der Arbeitsplatz befindet sich in der Näher von Amstetten.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 03. 2013, 12:12:51

Helen Guten Tag liebe Frau.Meine name ist Helen 58 aus Brunn CZ und Arbeit nicht 3 Jahr.Schade,sprecht wenig deutsch. Ich kaufe cd a lerne deutsch. Viele Gluck ich wunsche. Helen58

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 03. 2013, 17:05:35

martina Guten Tag
ich heisse Martina bin ich Pflegerin aus BRNO 44 Jahre alt.Habe ich Erfahrung aus Deutsch, Swiss und Austria .Will ich arbeitet bei Seniorem-Anvprten Sie Mmich bitte schon.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 04. 2013, 19:49:19

Franz helena
mam volne misto za 80,-€ na den

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 04. 2013, 08:21:15

martina Hezky den pané Franz
jsem pečovatelka s praxí v nemecky mluvících zemích 44let.Mám zájem o práci ŹLZA 80 E NA DEN. Dejte prosím vědět více. děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 04. 2013, 16:42:43

marie Hallo,da ist eine Krankenschwester aus WestBoehmen. Ich habe Zeit,Elan,Kraft,Geduld und Kenntnisse.
0042 603 380526
marie

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 04. 2013, 10:05:11

Headhunter Glas Zdravotní sestry do Regensburgu!!!! Ihned nebo později

Hledám zdravotní sestry, operační sestry atd.

Dlouhodobá praxe není podmínkou, ale je výhodou.
Přivítáme i čerstvé absolventy!!!

Výborné platové podmínky podle německého tarifu.

Dobré znalosti Německého jazyka ( úroveň B2)

V případě zájmu zašlete prosím Váš podrobný životopis s fotografii na email: headhunter.glas@hotmail.de

Mluvíme také česky, případné otázky Vám ráda zodpovím mailem .

Z Vaší strany nevzniknou žádné finanční výdaje ( nejsem agentura !)

www.headhunter-glas.de

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 05. 2013, 16:42:37

marek Dobrý den.
Mám zájem o práci v Rakousku. Jsem zkušený zdravotny bratr, praxí.
Dekuji Marek

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 04. 2013, 08:49:54

Martina Besser Dobrý den,
budu rada za jakkýkoli kontakt v oblasti seniorpflege, nejlépe bez zprostředkujících česko-něm. agentur.
Praxe 3 roky(doložitelná),velmi dobrá znalost němčiny.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 05. 2013, 21:38:14

LEBENSGLUECK NABIZIME PRACI OD CERVNA EVTL. JIZ OD POLOVINY KVETNA
V OKOLI BAMBERG A KULMBACH
KONTAKT
zk-lebensglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 05. 2013, 22:57:52

Dana Buchtova Guten Tag. Ich vill arbeiten wie Pflegerin.Ich habe Erfahrung mit pflege fur senioren 2 Jahre im Deutsch.
Ich bin 54 Jahre alt und hebe ich Fuhrerschein B.
Ich bin fleisig und liebe.
Bitten Sie an. Danke vielmal.Dana Buchtova

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 05. 2013, 15:54:40

ivana Dobry den mela bych zajem o praci pecovatelky v Rakousku spolu se synem jiz 6 let jsem aktivne pracovala v Nemecku jako pecovatelka o seniory zkusenosti mam velmi dobre Nj na komunikativni urovni pro meho syna hledam cecha zijiciho v Rakousku ponevadz on ma pouze zaklady nj.dekuji predem za nabidky ivana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 01. 2013, 12:20:12

Dandy Dejte vědět o práci ošetřovatelky.Díky moc Dandy

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 02. 2013, 14:56:18

Petra Fujerová Hledám dvě zdravotní sestry do SeniorHeim ,lokalita Werdau ..Nástup možný ihned ,,více info na www.pflegekarierre.cz .

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 10. 2012, 14:51:19

Lucie Mašková Hezký den,
měla bych zájem o práci pečovatelky. Můžeme se prosím zkontaktovat? Děkuji.
Mašková Lucie

djcosta@seznam.cz
731 182 789

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 10. 2012, 17:45:22

julie dobrý den ,měla bych o to misto zajem.
Mám ukončenou střední zdravotnickou školu v Písku – zdravotnický asistent (SZP) a několik kurzů v oblasti zdravotnictví:
- pracovník v soc.službách-ppop, absolvován v ČB
- sanitář absolvován v ČB ,(NZP)
- cvičitel zdravotní tělesné výchovy, absolvován na Akademii tělesné výchovy a sportu ,,Palestra”
v Praze
- instruktor pro rehabilitaci organismu - měkké a mobilizační techniky, absolvován v Praze
- masér (pro zdr.zařízení), absolvován na Vyšší zdr.škole v ČB, (NZP)
- ovladám základy práce s PC
- vlastním ŘP
--Nj zakladni uroveň(mám statni maturitu z NJ.)

Mám odpracováno necelých 10 let ve zdravotnictví na pozici ošetřovatelka- pečovatelka, hlavně LDN, rehabilitační pracovník, cvičitel ZTV a masér.Uvitám 12-hod.směny.
Nástup možny ihned.
S přátelským pozdravem

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 10. 2012, 20:51:36

jana zetova Dobryden.Reaguji naVas inzerat,je mi54let jsem spolehliva,castecna nj.Deti mam uz dospele.praxi mam s klienty kteri trpi alchamrem ,parkinsnem ,pracovala jsem na domove.dekuji predem za informace.preji pekny den.Jana Zetova.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 11. 2012, 20:01:47

Doležalová Dobrý den. Mám zájem o pomocné práce a o pečovatelství v Rakousku. Můžete mi prosím nějak poradit?Velmi mě tato práce zajímá a již jsem pečovala o seniory. Mohu vykonávat i různé pomocné práce v kuchyni apod. Děkuji za odpověď. Doležalová telef.737618204, email d.hella@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 10. 2012, 12:03:08

Naděžda Suková Dobrý den paní Jitko, je nábídka stále aktuální? Děkuji a hezký den!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 10. 2012, 11:19:25

Vlaďka 2 Dobrý den,mám zkušenosti jako pečovatelka,pracovala jsem v Německu,ale ted jsem na 2 roky změnila práci a ráda bych se k této činnosti vrátila.Jen Vás chci poprosit jestli nemáte nějaký dobrý tip nebo kontakt,obešla bych se bez ageentury,ale pokud je solidní,tak nevadí.Vyhovuje mě střídání-3 týdny práce,2 týdny volno nebo záleží na domluvě.Pokud byste někdo něčem brzkém věděli-díky moc a přeju ať se všem daří.Nj se domluvím.
Zdraví Vlaďka 2

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 12. 2012, 07:21:06

Jolana Nacinova Dobry den od 12-15ledna bude volne misto na praci pecovatelky v Hagenu jedna se o pani po mozkove mrtvici pred 10 lety ja jsem tadyuz po ctvrte, jen potrebuji nekho na stridani po 6tydnech.Blizsi info vam rada sdelim.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 12. 2012, 11:29:55

blazena blechova dobry den mela bych zajem je my 58let nemcina pasivne .pecovala jsem o maminku silna cukrovka kaedio lezici .nekurak splehliva dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 01. 2013, 15:13:58

Jaroslava Dobrý den,chci někoho ihned ke staré paní do Hagenu na vystřídání,50 Eu na den plus 150 Eu cestovné,nejpozději do 26.01.2013Jarka,,,,Můžete volat okamžitě na tel.+420 721 308 368 nebo psat na email,,,
japarapa@centrum.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 01. 2013, 15:05:01

Chalupská jaroslava Místo je již obsazené,,,děkuji,,,

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 12. 2012, 20:05:37

LEBENSGLUECK LEBENSGLUECK

Mile pecovatelky, nabizime nova mista od poloviny ledna a od unora. Prace na ZL, plat 40 Euro na den, ubytovani a strava zdarma ,zkusebni doba 14 dni.
Zadna provize.
Prejeme hodne stesti a zdravi v novem roce

www.lebensglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 01. 2013, 19:17:13

Jana Dekyšská Dobry vecer. Som Slovenka,mam 4 rocnu skusenost prace opatrovatelky v Rakusku.V breznu 2012 som si dala pauzu.Zaujimam sa o pracu so seniormi v Nemecku.Mam opatrovatelsky kurz Cerveneho kriza,skusenosti, referencie.Moja nemcina nie je 100%na,ale dorozumiem sa,poradim si.Ak by ste mali zaujem,mozme sa osobne stretnut.Momentalne zijem v Ceskej republike pri Mladej Boleslavi.Dakujem Jana Dekysska tel. c.+420773261827

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 01. 2013, 09:55:15

Přemysl Dobrý den
Hledáme opatrovatelky i na ŽL od ledna 2013 okolí Vídně.
plat: 55-60 € na den.
pro více info: scholaster@workagency.sk

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 01. 2013, 11:58:41

Alena Bačová Dobrý den,

reaguji na Váš inzerát, kde hledáte opatrovatelky ke starým lidem v okolí Vídně.

Je tento inzerát ještě stále aktuální? Měla bych vážný zájem, zajímalo by mě, jaké jsou podmínky pro výkon této práce?

Děkuji, Bačová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 01. 2013, 14:26:49

Majka Dobrý den ,chtěla jsem se Vás zeptat , zda jste dostala odpověd na váš inzerát,jak jste psala . Díky , taky bych jela do Rakouska , momentálně jsem v Německu, ale už mě to unavuje, tak daleko jezdit a ještě bez příspěvku na cestu. Tak hodně štěstí a když tak napište zdraví Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 01. 2013, 18:22:51

Antonie Dobrý den
píšete že práce je i na živnostenský lis. je tedy i jiná možnost nežli živnostenský list? Děkuji Antonie

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 01. 2013, 10:10:54

Jitka Dobry den,nasla jsem Vasi inzerci a mela bych zajem o info....pokud mi muzete napsat na meil,veskere zakladni informace,nebo zda-li mate inzerci na strankach.dekuji s pozdravem Jitka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 01. 2013, 01:04:16

Anna Švendová Prosím o bližší informace. Budu volná po 10.dubnu 2013. teď ještě odjíždím k seniorce do Německa. Chtěla bych změnit na Rakousko. Děkuji Anna.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 01. 2013, 19:48:09

Anna Dolejsova Dobry vecer,
mate uz za sebe nahradu,az skoncite?
Mam 20let praxi v Bavorsku,je mi 60let a jsem v duchodu.
Rada bych nekoho vickrat v roce stridala a to asi po 15-30dnech. Jen parkrat v roce.treba za dovolenou atd.
Mate-li zajem napiste a vse jeste upresnim AD

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 02. 2013, 19:59:49

Vera Prantlová Dobrý večer,

ráda bych také našla místo v Rakousku, kdyby jste se tam dostala a potřebovala na střídání a nebo o něčem věděla budu Vám vděčná. Děkuji. Prantlová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 03. 2013, 09:02:40

Marcela Máte ještě zájem o práci v Rakousku?Mám volné místo,ale podmínka je velmi dobrá němčina,vlastní auto,zkušenosti s péči v cizině.V úvahu přichází jen žena z okolí Tábora.kontakt 603701620

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 03. 2013, 09:05:06

Pavlína Dobrý den Marcelo,
máte již někoho na Váš inzerát,
Děkuji
Pavlína

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 01. 2013, 13:42:09

Ivana Laňková Mám vážný zájem o práci pečovatelky v Rakousku.Mám praxi z Německa,Ž.L.,a pečovatelský kurz.Mohu od února 2013 i na půl roku nebo 3 měsíce.Hledám práci na delší dobu.Děkuji za odpověď.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 01. 2013, 11:05:53

JANA ELEZI Dobrý den,měla bych zájem o tuto práci.Je mi 50let,mám ošetřov.kurz,10let praxe v dom.důchodců,němčinu hovorově,dobrý zdravot.stav,ŽL,ŘP,nastoupit mohu ihned.Děkuji,můj meil:janikopr@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 02. 2013, 19:08:46

Pavla dobrý den , ráda bych přijmula práci pečovatelky . Mám osvědčení a jsem pilná včela a pozitivní, můžete nabídnout toto místo i mě? Děkuji Pavla

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 02. 2013, 09:54:10

Marcela Vodičková Dobrý den,jsem pečovatelka s praxí více jak 10 let v německy hovořících zemí .
Měla bych zájem o spolupráci.

Těším se na odpověď

S pozdravem

Marcela Vodičková

Handy 00420 776596344

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 02. 2013, 22:45:20

Helena Šimková Dobrý den,ráda bych opět pracovala jako pečovatelka - ošetřovatelka v Rakousku . Mám 12 let praxi se starými a nemocnými lidmi.Tato práce mě velice baví.Mám zájem o Vaší nabídku . Děkuji Šimková Helena

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 02. 2013, 17:25:11

Kabelková Alena Dobrý den,
je prosím ještě tato nabídka práce aktuální?
Děkuji za případnou odpověd´.
Kabelková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 04. 2013, 12:35:54

Žáková Dobrý den,

reaguji tímto napráci pečovatelky, mám vázný zájem, zkusenosti mám z pobytu v Anglii. Mám základní znalost NJ,je mi 33let. Ráda bych pečovala bud o seniory anebo deti. Predem Vám dekuji . S pozdravem Žáková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 05. 2013, 11:33:36

Alice Weisová Dobrý den,hledáte prosím stále pečovatelky?Mám akreditovaný kvalifikační kurz-všeobecný sanitář,sedm let praxe v nemocnici v Pardubicích-Traumatologie,ortopedie,neurochirurgie.Jeden rok výpomoc v Rakousku u nemocné paní,bohužel zemřela.Němčina mírná.Hledám práci blíže Víden atd.Bez živ.listu.Prosím, v případě zájmu,ozvěte se!Tel.č.604 310 534 nebo na email:Alice.Weisova@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 01. 2013, 09:20:16

Jana Dekyšská jana.deq@gmail.com V mojom inzerate sa zmenilo telef.c.na +421907921988

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 01. 2013, 15:39:38

Drahomíra drábková Dobrý den

Mám zájem pracovat jako pečovatelka o seniora/y poblíž Thurnau, Kulmbach, Bayreuth. V Thurnau mám ještě vybavení wellness oasy, ve které jsem dosud podnikala jako masérka apod. Jako pečovatelka o seniory (ale i jako masérka) mám praxi i ze Südtirol. Jsem již v důchodu, ale jsem dostatečně fit, jen nemohu zvedat úplné ležáky. Postarám se zároveň o domácnost i o zahrádku. Ráda vařím a peču. Hovořím dobře německy, mám maturitu z AJ, trochu mluvím RJ a IJ. Pracovat mohu raději od března, na kratší dobu i dříve.
Děkuji za nabídky.
Drahomíra

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 01. 2013, 14:22:51

Jaroslava S. Dobry den, chtela jsem se zeptat zda hledate nadale pecovatelky a kde bych se mohla informovat o teto pozici? Dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 02. 2013, 15:48:37

Petra Planková Dobrý den,pracuji již cca 5 let v zahraničí,v Německu i v Rakousko,pracovala jsem jak s agenturou tak na ŽL sama,jsem diplomovaná zdravotní sestra a ráda bych pracovala v nemocnici ale muj syn má 12 let a proto mi více vyhovuje prace turnusová v rodinách,hledám touto cestou práci je jedno jestli v Rakousku nebo v Německu,popř.i ve Švýcarsku,mého dosavadního klienta o kterého jsem se starala odvezli do nemocnice s těžkým zápalem plic a nemůžu čekat bohužel a tudíž sháním ihned novou rodinu,jsem rozvedená sama se synem a nemohu si dovolit tak dlouho čekat,jsem empatická,pracovitá,německy umím velmi dobře,pokud mě potřebujete ozvěte se na tel,732540993 děkuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 02. 2013, 15:48:39

Petra Planková Dobrý den,pracuji již cca 5 let v zahraničí,v Německu i v Rakousko,pracovala jsem jak s agenturou tak na ŽL sama,jsem diplomovaná zdravotní sestra a ráda bych pracovala v nemocnici ale muj syn má 12 let a proto mi více vyhovuje prace turnusová v rodinách,hledám touto cestou práci je jedno jestli v Rakousku nebo v Německu,popř.i ve Švýcarsku,mého dosavadního klienta o kterého jsem se starala odvezli do nemocnice s těžkým zápalem plic a nemůžu čekat bohužel a tudíž sháním ihned novou rodinu,jsem rozvedená sama se synem a nemohu si dovolit tak dlouho čekat,jsem empatická,pracovitá,německy umím velmi dobře,pokud mě potřebujete ozvěte se na tel,732540993 děkuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 02. 2013, 09:13:09

pavla Dobrý den mám zajem o praci mužete mi poslat podrobnosti děkuji moc

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 02. 2013, 10:12:40

JIRINA BARIOVA DOBÝ DEN MAM ZÁJEM O TAK KRÁSNOU PRACI JAKO JE TATO SEM V DUCHODU A RADA BYVH SE VRÁTILA K TETO PRACI SEM CHARITATIVNI SANYTARKA S PRAKSI PROSIM O INZRÉRÁT DO RODIN MLUVICI TROŠKU ČESKY DEKUJI BARIOVA

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 03. 2013, 13:39:10

Marie Nevoralová Dobrý den, o práci ošetřovatelky v Německu mám vážný zájem, v současnosti takto pracuji pod jednou slovenskou agenturou v Německu, německy se domluvím slovem i písmem,pečovatelský kurz mám. Pokud byste měli o moji nabídku zájem, kontaktuje mne na výše uvedený mail. Poslala bych pak ostatní náležitosti. S pozdravem M.Nevoralov

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 01. 2013, 16:24:31

Martina DOBRI DEN, CITALA SOM VAS INZERAT , AZ ESTE NIEKOHO HLADATE NA STRIDANI MALA BY SOM ZAUJEM. JA ZIJEM AJ S MOJOU RODINOU V CECHACH U PLZNE. SOM VYUCENA PECOVATELKA MAM AJ PRAX SO STARSIMI LUDMI . DOROZUMIEM SA AJ PO NEMECKY. AZ BY STE MALA ZAUJEM TAK MI PROSIM VAS POSLITE BLISIE INFORMACIE. DAKUJEM S POZDRAVOM KRIPPELOVA MARTINA

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 01. 2013, 10:54:19

Zdenek Hodinář Hleda se paní Jana (Januška)Končitiková,která odpověděla paní Jolaně na inzerát ohledně pečovatelské práce v Hagenu.Prosím volejte,,,00492331 89398 nebo 0049 170 1502402

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 01. 2013, 15:57:52

Ludmila Hledám práci ošetřovatelky v Rakousku, jsem z Brna. Ideální by byla práce v rakousko - české rodině, němčinu musím osvěžit a prohloubit. Jsem 53 letá středoškolačka s maturitou, mám kurs pečovatelky a praxi u seniorů s demencí. Řidičský průkaz vlastním, jsem veselé povahy, nekonfliktní, sportovně založená.
Případné rady a nabídky prosím na e-mail: k707@post.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 01. 2013, 16:25:14

Ludmila Ráda bych pracovala jako Ošetřovatelka v Rakousku,Neměcku,Švicarsku.Turnusy. Pokud možno tak i v česky mluvící rodině k dětem a také ke starším osobám (seniorům). Je mi 53 roků a mám kurz Ošetřovatélky.Jsem spolehlivá, pečlivá. Němčinu ovládám trošku + učím se jí nadále.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 01. 2013, 20:56:34

Barbora Dobrý den,moc ráda bych se dozvěděla o této pracovní příležitosti více,bylo by možné mi nějaké informace poslat.O tuto práci bych měla velký zájem.Předem Vám moc děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 15:42:31

martina Dobrý den pokud to stále platí měla bych zájem o tuto práci zkušenosti mám z Rakouska Německa a Śvýcarska. Je mi 44 let. Prosím dejte mi info. děkuji
hezký den

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 03. 2013, 17:22:28

martina Hezky den
Mam zajem o vasi nabidku prace u pani po mozkove mrtvici, praxi mam, je to aktualni? dekuji za odpoved

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 10. 2012, 17:18:18

Marie Dobrý den,měla bych zájem. Jmenuji se Marie je mi 34 let a němčinu se učím seč můžu.Děkuji za odpověď

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 10. 2012, 20:59:06

Katarína Murčková Dobrý den,
mala bych zájem o pečovatelku,ozvyte se..
Katka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 11. 2012, 12:33:15

Aleksandra Milová DOBRÝ DEN MĚLA BYCH ZÁJEM O PRÁCI V RAKOUSKU JAKO PEČOVATELKA O SENIORY,TUTO PRÁCI JSEM VYKONÁVALA NĚJAKY ČAS V ITÁLII,PEČOVATELSKY KURZ MÁM,KDYBYSTE SHÁNĚLA NĚKOHO NA STŘÍDÁNÍ,BUDU VOLNÁ OD ÚNORA 2013.DĚKUJÍ ZA ODPOVĚD MILOVÁ

Odpovědět
pečovatelka německo 02. 11. 2012, 17:17:10

Hana zdravím Vás ,mohla byste mi prosím poslat na tento kontakt ,nějaké podrobnosti hasilu@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 05. 11. 2012, 19:24:01

blazena blechova dobry den mnela bych zajem otuto praci jemy 58 let mam dospele deti pecovala jsem o maminku diabetes kardio nemcina pasivne jsem schopna domluvit se ovsem pracovala jsem na penzionu prevazne nemecka klientela zvladam ipeci odomacnost jsem slusnai spolehliva dekuji blechova

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 11. 2012, 23:45:56

Mirka Ahoj mate nekdo zkusennost s pani Nikol Glas?

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 11. 2012, 14:48:38

marcela dobry den, mela bych zajem se s vami stridat, zda to tedy jeste plati, jsem 41leta, zdrava, nemecky umim hovorove, mohu odjet kdykoliv, jestli tedy jeste mate zajem, napiste mi prosim podrobnosti, dekuji marcela, muj tel. 731955509

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 11. 2012, 18:46:56

Böhmová Dobrý den,zaujal mě moc Váš inzerát,že hledáte spolehlivou paní na střídání na péči o seniora v německu.Jsem vyučená kuchařka,mám rok praxe a certifikát jako Pečovatelka,němčinu stále doladuji,umím základy a rozumím.Napište mi,pokud byste měla zájem se mnou spolupracovat.Krom jiného věřím v Boha a mám lečitelské schoponosti,které můžu využít v práci s lidmi.Hezký den.Monika Böhmová,39let,Plzeň

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 11. 2012, 21:16:05

Eva Jsem již důchodkyně/čilá/ a ráda bych občas střídala některou pečovatelku v Německu poblíž hranic.Čtyři roky jsem byla u manželů/dnes 90 a 93 let/ v Německu a vedla jim domácnost a pečovala o ně.Moje znalost němčiny je pasivní.Nehledám stálé zaměstnání jen občasné střídání vše záleží na dohodě.´Budete-li mít některá z vás zájem odepište mi na můj email.děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 05. 12. 2012, 12:52:50

Jana Jonáková nabízím práci v Německu ,nejlépe zdravotní sestra a nebo kvalifikovaná pečovatelka ,důchodce.Sháním střídání asi tak 4x do roka .Momentálně potřebuji střídat od poloviny prosince do 3.1.pokud by někdo mněl zájem upřesním podrobnosti,částečná znalost jazyka postačí

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 12. 2012, 20:07:47

ZDENKA KNIEBEL 28. 12. 2012, 20:05:37

LEBENSGLUECk

Mile pecovatelky, nabizime nova mista od poloviny ledna a od unora. Prace na ZL, plat 40 Euro na den, ubytovani a strava zdarma ,zkusebni doba 14 dni.
Zadna provize.
Prejeme hodne stesti a zdravi v novem roce

www.lebensglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 01. 2013, 11:14:53

Drahomíra Drábková Mám zájem o práci pečovatelky a hospodyně v Německu nejlépe poblíž Bayreuth, Kulmbach. Mám zkušenost ze severní Itálie - 3 různí senioři. Nemohu zvedat úplné "ležáky". Ráda vařím, peču, jsem masérka s dlouholetou praxí,zabývám se esoterikou, jsem už v důchodu. Mám v Německu vlastní wellness vybavení, 2 masérská lůžka, saunu, kterou mohu k někomu převézt. Začít mohu cca začátkem března. Mám vl. starší auto.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 01. 2013, 13:54:31

Chalupská Jaroslava Dobrý den,mám zájem o práci pečovatelky,kterou nabízíte.Práci chci,ale na turnusy po 4-6 tydnech.Posílala jsem Vám již email,kde jsem zaslala i životopis.Mám 5,5 let praxi.Naposledy jsem bydlela v Leverkusenu 2 roky a tam jsem take pracovala.Teď bych chtela něco blízko hranic,pokud by bylo možné,jsem z Plzně.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 01. 2013, 06:56:41

pavla Mám zajem o praci v Rakousku na post Pečovatelky mám kurs socialní a dělala jsem to tady v čechách.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 05. 2013, 21:03:56

hana Pomajbikova Dobry den!!! O sve osobe mohu uvest, ze je mi 53let,jsem vyucena prodavackou, avsak ve svem oboru delsi dobu nepracuji.Bydlim v prostredi Bilych Karpat na Morave, kde mam malo prac. mist.Vychovala jsem s laskou 3deti,kteri jsou dobre zamestnani 2v zahranici 1v ceskem radiu.Ted momentalne pracuji ve Skotsku ve firme BENUGO v National Museums Skotland jako vedouci studene kuchyne a zaroven mam na hlidani male deti.Jsem tu 2.rok, takze mam skusenosti s vedenim domactn.organizovanim,vcitenim se dopotreby lidi , kteri potrebuji pomoct.A protoze je blizko meho bydliste tak bych mela yajem o tuto praci.A taky proto ,ze prace s lidmi me bavi a proto bych o tuto praci mela velky zajem. S uctou Hana Pomajbikova

CV mohu taky dodat

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 01. 2013, 19:14:10

Antonie Dobrý den
jsem již v důchodu 59let a hledám si práci nejlépe v Rakousku jako pečovatelka.Nejraději však bez agentury,jelikož je jich plno podvodných.Nejraději bych střídala někoho, kdo už tam pracuje, třeba jen příležitostně.nemuselo by to být pravidelné střídání.Mám však požadavek, aby pacient alespon trochu sám chodil.nemohu zvedat těžké věci a lidi. Rovněž bych nechtěla , aby byl u pacienta velký , ale hlavně pes ostřejší rasy. Z těch mám hrůzu.Mírně pokročilé znalosti německého jazyka mám.Děkuji Antonie

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 11. 2012, 19:45:21

Helena Doležalová Dobrý den. Jmenuji se Helena Doležalová a moc ráda bych chtěla pracovat v Rakousku jako pomocná síla. Mohu pracovat u starých lidí jako pečovatelka, nebo na pomocných pracích. Je mi 56 let, jsem manuálně zručná a spolehlivá. Děkuji vám za odpověď. Můj email je d.hella@seznam.cz a mám telefon 737618204.Děkuji Doležalová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 11. 2012, 19:55:13

Doležalová Dobrý den. Jmenuji se Doležalová. Ráda se s vámi budu střídat.Moje němčina je slabší,ale práci velmi uvítám. Děkuji za odpověď. Doležalová email d.hella@seznam.cz, telefon 737618204

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 11. 2012, 22:23:37

Katarína Murčeková Dobrý den,mala bych zájem o pečovatelku :D

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 05. 05. 2013, 14:07:20

Dana Buchtová Dobrý den. Čtu to až nyní, hledám práci jako pečovatelka v Rakousku s měsíčním střídáním, nebo i kratší doba.
mám zkušenosti s pečováním v Německu půl roku a 1,5 v česku.
Pokud by jste o nečem věděla, prosím kontaktujte mě.
Tel.+420 725 040 545.
Předem děkuji. S pozdravem pěkného dne. Buchtová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 11. 2012, 12:39:44

Helena Jedličková Hledám práci jako pečovatelka v Rakousku,je mi 54 roků, jsem zdravá, mám praxi 2 roky ve Vídni u seniorů
s velmi dobrými referencemi. Chtěla bych v Rakousku nastoupit co možná nejdříve. Němčina na dobré, průměrné úrovni.
Děkuji Vám předem za jakoukoli informaci a jsem s pozdravem Helena Jedličková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 11. 2012, 12:50:54

Helena Jedličková Omlouvám se, myslím, že jsem napsala špatně email,
prosím kontaktujte mě na muj email.
Děkuji Helena Jedličková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla, Německo 23. 11. 2012, 16:31:36

Čábalová Daša Prosím o informaci, zda nabídka práce trvá.
Děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 11. 2012, 23:12:24

Eva lahodna dobry večer měla bych zajem o praci v Rakousku o seniory je mi 54 let praxi mam jen doma pokud možno poblíž hranic u Slavonic předem děkuji za odpověd

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 11. 2012, 23:13:36

Eva lahodna dobry večer měla bych zajem o praci v Rakousku o seniory je mi 54 let praxi mam jen doma pokud možno poblíž hranic u Slavonic předem děkuji za odpověd

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 12. 2012, 01:19:59

Kubelková Helena Dobrý den,
mám zájem o tuto práci.Jsem spolehlivá zdravotní sestra s dlouholetou praxí u lůžka.Prosím napište mi více a spojte se se mnou pokud je místo ještě volné.Problém je ale němčina,moc dobře ji neovládám-učím se.Pokud by to nevadilo a místo je volné,prosím ozvěte se Kubelková.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 01. 2013, 17:52:30

Alena Škreková Dobrý den jsem zdravotní sestra v DD,ale má němčina je na slabé úrovni,proto bych měla zájem o práci pečovatelky v Německu nebo Rakousku.Děkuji za odp.Škreková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 01. 2013, 07:33:42

Pavla Dobrý den bydlím v česém krumlově a mám zajem o tuto praci mužete mi poslad piodrobnosti děkuji Pavla

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 01. 2013, 23:10:07

Šárka Šimková Dobrý večer paní Jitko,

zaujal mne Váš inzerát a ráda bych se zeptala, zda by byla možná spolupráce ve společném, střídavém pečovatelství.
Pocházím z Ústí nad Labem.

Děkuji za odpověd,
s pozdravem Šárka Šimková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 01. 2013, 12:43:09

Jitka Dobry den pani Sarko,pokud to patrilo mi,tak se mi ozvete na meil:njicin@yahoo.fr dekuji Jitka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 01. 2013, 19:23:53

Libuše Vojtěchová Dobrý den, našla jsem Vaší nabídku až dnes a i když je inzerát psán už loni, chtěla bych se zeptat, jestli je ještě aktuální. Měla bych o práci pečovatelky zájem. Předem děkuji za odpověď. Vojtěchová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 02. 2013, 19:42:09

Romana Dobrý den, přečetla jsem si Vaši zprávu a měla bych zájem o střídání. Mám 5 let praxe jako pečovatelka, certifikát, znalost němčiny. Pokud Vaše nabídka stále trvá, prosím o zprávu na uvedený email. Děkuji Romana B.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 02. 2013, 14:29:28

monika vlckova Dobry den,mam zajem o praci tuto praci delam jiz dva roky mohla by jste mne napsat blizsi informace o praci a kde se nachazi v nemecku dekuji vlckova.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 02. 2013, 09:09:06

pavla Dobrý den mam zajem o praci jestly je volná tato prace pošlete mi prosim podrobnosti děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 02. 2013, 18:04:28

Věra Prantlová Dobrý den,

platí ještě vaše nabídka? Děkuji. Prantlová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 03. 2013, 06:59:39

Kristina Drápalová
Mám zájem,prosím o Váš kontakt.Můj tel:602540991

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 04. 2013, 10:19:15

Ivana Benešová Dobrý den p.Podhorská měla bych zájem o strídání se s Vámí o seniory v Německu.Pokud je to aktuální prosím kontaktujte mě na tel.čísle 777110571
Děkuji Ivana Benešová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 04. 2013, 14:27:19

Zuzana Dobrý den p.Podhorská.Sháním práci jako ošetřovatelka v Německu.Nevím jestli je vaše nabídka ještě aktuální ale chci poprosit o pomoc.Jsem spolehlivá,ráda vařím,peču uklízím a potřebuji se stále o někoho starat.Základy němčiny mám- je mi 48let.Předem děkuji.65.zuzana@gmail.com

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 05. 2013, 15:20:52

natalija zdravim vas.rada bym tu praci pecovatelkou brala.prosim ozvetese budu rada.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 05. 2013, 15:37:59

ZuzanaBěláčková Dobrý den p.Jitko je vaše nabídka ještě aktuální?Sháním tuhle práci velmi nutně,jsem spolehlivá,zodpovědná.Děkuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 12. 2012, 07:47:37

jolana Od poloviny ledna je volne misto pecovatelky v Hagenu stridani po 6-8tydnech blizsi info na mem mailu jola.40@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 12. 2012, 07:47:38

jolana Od poloviny ledna je volne misto pecovatelky v Hagenu stridani po 6-8tydnech blizsi info na mem mailu jola.40@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 01. 2013, 13:27:25

Zdenka Ahoj, hledám práci pečovatelky v Německu či Rakousku. Mám tříletou praxi. Nejlépe kousek od hranic, abych mohla popř.denně dojíždět, max. po dvoutýdenních turnusech. ŽL nemám.Díky :)

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 01. 2013, 13:27:32

Zdenka Ahoj, hledám práci pečovatelky v Německu či Rakousku. Mám tříletou praxi. Nejlépe kousek od hranic, abych mohla popř.denně dojíždět, max. po dvoutýdenních turnusech. ŽL nemám.Díky :)zzdenysekk@centrum.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 01. 2013, 09:42:48

Scholaster Přemysl Dobrý den
Chtěl bych se jen zeptat zda je Váš inzerát stále aktuální
S pozdravem
Scholaster

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 02. 2013, 19:52:39

Věra Prosím,kdo poradí, kde je možné získat certifikát pečovatelky, aby byl platný v Německu i Rakousku. Jak a kde je možné si kurz udělat a jaké jsou podmínky (cena, hod.,...). Jsem z českolipska. Děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 02. 2013, 13:21:40

majka Zdravím vás Věro,
nevím jestli jste na UP nebo zamestnaná, ale já jsem si udělala kurz na UP jako nezamestnaná, a zadarmo. Poptejte se tam a nebo pak musite hledat tam kde se kurzy dělaji za peníze.Nevím kolik stoji přesně , ale pry kolem cca 6-8 tisíc.Jděte na pracák , tam vám to řeknou .
Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, Nemecko 28. 02. 2013, 09:35:44

H.Ulcakova Nabizim praci pecovatelka senioru v rodine v Puchheimu u Mnichova. Pece o starsi pani s lehci demenci, je
celkem sobestacna.Zkusenosti a nemcina vyhodou.
Volejte pani Rosenbach: 0049/15785062782

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 02. 2013, 15:09:27

Marta Zítková Dobrý den zaujala mě nabídka volného místa pečovatelka v Puchheimu. Je mi 51 let, mám 51 let, SHŠ, nyní bez práce a potřebuji práci.Tel: 603891014 Děkuji Zítková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 03. 2013, 16:46:27

majka V a r u j i Vás ,
jenom ne Rosenbach, je to podvodnice, zaplatí jen polovinu co máte dostat, a jestli to,čtěte dále viz niže,- vl. zkušenost a nejenom moje.Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 03. 2013, 17:05:00

majka Prosím nevolejte nikam,
protože naletíte...ta Rosenbach je podvodnice, vl. zkušenost i od jiných pečovatelek.
Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 15:56:17

martina Dobrý den mám zájem o vaši nabídku práce u Mnichova při nemocné paní. Praxi mám. Sdělte mi více. Moc děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 03. 2013, 12:33:18

Helena Šimková Dobrý den,jsem ošetřovatelka senioru s dlouholetou praxi v Rakousku a Německu.Prosím ,máte tuto rodinu ještě volnou? Děkuji Šimková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 04. 2013, 09:14:36

M.Besser Fr. Rosenbach je neseriozní, v podstat podvodnice. Osobní zkušenost

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 03. 2013, 10:21:38

martina Hezky den pani Milado i ja si hledam praci bez ag u lidi v nemecku jako pecovatelka..ale prosim vas coby zkusenou osobu´o kolik eurosi mam tak asi rict u jedne osoby a pak u dvou.Sama mam zkusenost jen s Ag.Moc dekuji za odpoved

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 14:31:11

Karolina Subrtova Ráda bych Vám nabídla práci v Německu,jako pečovatelka.Jestli máte zájem napište mi email.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 04. 2013, 09:25:21

Martina Besser Ano, mám zájem. Pokud možno přímo, bez č.či slovenskych agentur
S pozdravem Martina

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 12. 2012, 21:20:05

Martina Krippelova Dobri den, citala som vas inzerat.Je mi 25 let a som vyucena pecovatelka s praxi.Ovladam pokrocile nemecky jatyk.Momentalne ziju v cz v Susici. Mnela by som zaujem o tuhle pracu mohli by ste mi poslat blisie informacie. Dekuji s pozdravem Krippelova Martina

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 12. 2012, 14:59:52

Alžběta Švecová Dobrý den, měla bych zájem o práci ,prosim napište mi děkuji Švecová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 01. 2013, 10:18:15

Dvoráková Magdaléna Dobrý den.Hledám práci na pozici: Pečovatelka v Rakousku.Je mi 61 let a jsem nekuračka spolehlivá a zodpovedná a jsem štíhlé postavy a jsem aktivní duchodkyne.Nemecky se umím domluvit.Konverzace s babičkou a s rodinou byla na slušné urovni. Pracovala jsem v Nemecku,starala jsem se o 86 letou babičku.Varení, úklid v dome atd.Jelikož jsem z Olomouce,ráda by jsem trochu blíž a to je Rakousko.Jsem ochotna vycestovat ihned.Vše na domluve.Kontakt na mne: +420 728 893 716.Ozvete se mi prosím.Dekuji predem... S uctou Dvoráková Magdaléna

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 01. 2013, 14:26:24

Jaroslava S. Dobry den, hledate jeste pecovatelky? Dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 01. 2013, 10:59:07

JANA ELEZI Dobrý den,měla bych zájem o práci pečovatelky.Je mi 50let,bez zdrav.potíží,mám ošetřovatelský kurz,10let praxe v domově důchodců,němčinu hovorově,ŘP,ŽL,nastoupit mohu ihned.Děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 03. 2013, 11:29:08

Eva Baranová Dobrý den, Jano, pokud je Váš inzerát aktuální, ozvěte se na mail. Hledáme pečovatelku pro paní 88 let žijící v Dusseldorfu.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 05. 2013, 17:12:39

Alice Dobrý den,měla bych zájem o práci pečovatelky v Rakousku nebo Německu.Mám akreditovaný kvalif.kurz,sedm let v nemocnici a jeden rok v Rakousku,němčina mírná,ale stále se učím.Děkuji!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 03. 2013, 11:29:10

Eva Baranová Dobrý den, Jano, pokud je Váš inzerát aktuální, ozvěte se na mail. Hledáme pečovatelku pro paní 88 let žijící v Dusseldorfu.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 03. 2013, 12:27:04

kateřina Dobrý den , měla bych zájem o práci jsem ze Znojma , mám vystudovanou zdravotní školu.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 03. 2013, 14:36:19

Gieslová Helena Dobrý den,
ke přesně je to 100km od Chebu? A můžete mi napsat více informací?Pracuji jako pečovatelka u Mnichova.Jinak jsem z K.Varů.Jak to u Vás funguje?
Děkuji a hezký den
Gieslová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 03. 2013, 13:57:33

Anna Dolejsova
Dobry den,
hledam neco u Mnichova,mate uz za sebe nahradu?
Bez agentury,praxi 15 let mam -v Bavorsku.
Jsem zdrava, cila duchodkyne. Dekuji za odpoved Anna

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Německo 20. 04. 2013, 13:59:33

Zuzana Sháním práci v Německu jako pečovatelka.Je mi 48let.Jsem spolehlivá,ráda vařím,uklízím a potřebuji se stále o někoho starat.Základy Němčiny-praxí bych se zdokonalila.Děkuji . Prosím pište na 65.zuzana@gmail.com

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 05. 2013, 15:33:17

ZuzanaBěláčková Dobrý den,je mi 48 let,velice ráda bych chtěla začít pracovat jako pečovatelka v Německu.Mám dost životních zkušeností,jsem zodpovědná,pracovitá a ráda pomáhám lidem.Mám zatím jen základní znalosti němčiny ale praxí bych se zdokonalila.Prosím zda by bylo možné mi tuto práci umožnit.Děkuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 05. 2013, 15:50:12

Romana Bradáčová Dobrý den, mám zájem o případné střídání při nějaké péči seniorů v Německu. Pokud máte nějaká volná místa, prosím pište na uvedený email.

Díky Romana B.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 09. 2012, 16:11:47

Herbst&Franz Vermitllung

Zadosti o Praci Pecovatelky,Hospodyne,

zaroven posilejte taky na Email:

helena.franz@t-online.de

Postou Adressa zde:

HF - Vermitllung
Uhlandstrasse 9 / OG 2
96247 Michelau
PS:
Dejeme vsem za uzasne dopisy podekovani za zprostredkovani!!!!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 09. 2012, 01:20:04

Mgr.Kubelkova Helena Dobrý den,
mám zájem o práci zdravotní sestry nebo ošetřovatelky na 14 denní turnusy někde poblíž hranic.Jsem diplomovaná všeobecná zdravotní sestra samostatně pracující u lůžka + absolventka dvouleté ošetřovatelské školy.Mám atestaci z oboru psychiatrie a akademický titul Mgr. z oboru Andragogika (státní zkouška z psychologie,pedagogiky gerontagogiky,sociologie a speciální pedagogiky. Po dobu své 25 leté praxe jsem pracovala u lůžka v různých medicínských oborech (interna,chirurgie,gynekologie,stomatologie,dětské a dosud psychiatrie,gerontologie-následná péče).Jsem zručná,empatická a spolehlivá sestra.Problém ale je,že jsem totální začátečník v NJ.Ale učím se a v praxi se to jistě zlepší. Pokud Vám můj handicap nevadí a třeba máte klienta který ovládá trošku ČJ,SJ nebo RJ tak budu ráda když mi odpovíte.Zdravím a budu se těšit Kubelková Helena

Odpovědět
Re: Mgr.Kubelkova Helena 24. 09. 2012, 18:13:34

Marie Milá Heleno, chci Vám jenom říct, že to všechno co jste vypsala že jste dělala a máte na to papíry, je vám jak mrtvému zimník,jestli mi rozumíte...Hlavni je se naučit řeč, tj. němčinu a pak jedte , jako zdr. sestra ale s němčinou si můžete vydělat hodně , víc než pečovatelka bez papírů.
Takže hodně štěsti a učit, učit učit se.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 01. 2013, 09:26:39

marie Vyridte si ZL + A1 do zahranici .a podejte si inz. a cekejte ..za tyden se nekdo ozve a jedete.neni na tom nic tezkeho
marie

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 02. 2013, 22:14:41

Veronika Sedláková Dobrý den, a kam jste si podávala inzerát? Máte s tím zkušenosti? Pracujete v Německu? Díky za odpověď, Sedláková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 02. 2013, 20:21:56

Vera Paní Marie,

co je prosím A1? Děkuji. Prantlová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 09. 2012, 14:11:02

Vlaďka

Milé dámy, slečny, paní pečovatelky, sestřičky, hospodyně....Musím reagovat na pomluvy na paní Helenu Franz, což se mě i ostatním kolegyním nelíbí. Paní Franz nemá čas si psát dobré reference na svoji osobu, ona to ani nepotřebuje a nemá k tomu důvody, její práce mluví sama za sebe. Jakmile jste u ní, co se týká práce, stará se o vás po celou dobu vašeho zaměstnání, a nejenom to, dělá i nad rámec svých povinností, je přátelská, komunikuje s vámi, vyřeší s vámi pokud jsou dané problémy, mohu jenom všem doporučit z vlastní zkušenosti! Co píšete tady na fóru nějaké nekonkrétní špatnosti mě i ostatní rozladily. Samozřejmě se může stát, že může dojít k nedorozumění, ale od toho máme ústa, abychom se ptaly. Říká se, že pomluvy jsou horší než..... Neznám ani já, ani moje kolegyně, že by někomu paní Franz ublížila, ba právě naopak velmi pomohla a za to jí patří velký dík chci jí to touto cestou sdělit. Paní Franz ještě jednou Vám děkuji. Vlaďka
Hodnocení nabídky
Datum 24.09.2012
Kontakt PEČOVATELKY V NĚMECKU - HELENA FRANZ
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hledám práci

Cokoliv budete chtít zodpovědět ohledně zaměstnání od paní Franz, mileráda vám sdělím, pokud bude v mých kompetencích. Vlaďka

Více zde: http://www.pecovatelka.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 10. 2012, 17:04:57

Lenka Mezihoráková Dobrý den paní Vladko,zaujala mě Vaše reakce na těchto stránkách a ráda bych věděla,jestli má možnost sehnat práci v horním Rakousku zdr.sestra bez znalosti jazyka,zprvu jako pečovatelka v rodině,komunikovat,naučit se řeč a potom jít dál,nebo je to v dnešní době utopie?Je možné i tak kontaktovat paní,které jste se zastala?Děkuji za případnou odpověd Mezihoráková Lenka.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 11. 2012, 15:36:26

Jana Myslím, že nemá vůbec cenu reagovat na nějaké pomluvy. Člověk, který je píše, je v podstatě nešťastný a ubohý chudák, který se bojí publikovat pod vlastním jménem. Z nmé praxe vím, že takévé negativní zprávy píše vždy ten, respektive ta, která v rodině neobstála, nezvládla starost o klienta, která si myslela, že bude mít např. 50,-€ na den bez práce. Bohužel je to tak. Takové ubohé chudinky dokáži pěkně otrávit život, ale věřím, že na ně dojde, protože šikovný ,,HEKR´´ dokáže dohledat, odkud byla zpráva zaslána a pak může být podáno oznámení pro urážku na cti a pro pomluvy. Přeji mnoho štěstí a hlavně pevné nervy. Jana Večeřová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 01. 2013, 21:19:38

Barbora Šnebergerová Dobrý den,chtěla bych se pozeptat,zda by bylo možné dostat více informací o této práci.Pracuju třetím rokem jako pečovatelka v domově důchodců,ale ráda bych tuto práci dělala v Německu a tak bych Vás chtěla požádat o pomoc.Předem Vám moc děkuji s pozdravem Barča

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 10. 2012, 15:37:57

Vera Dobry den,mam zajemo praci pecovatelky v Nemecku,muzu nastoupit hned.Je mi 38 let,mam 7 let praxi z Domova senioru,osetrovatelske oddeleni,prace s lezicimi kliety i s Alzheimerovou nemoci,mam i certifikaty ze seminaru.Dekuji za odpoved a pripadnou pomoc se zprostredkovanim prace,VERA PAZITNA,tel.cislo 722 400 653,vera.pazitna@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 11. 2012, 12:41:00

mam zajem o praci pečovatelky

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 12. 2012, 17:08:46

Jaroslava Gallivodová Dobrý den, měla bych zájem o práci pečovatelky, je mi 52 let, mám ekonomickou školu, praxi mám 10 jako masérka, jsem z Plzně. Děkuji moc za odpověď. Gallivodová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2013, 14:55:16

Lihotska Dobry den, hledam za sebe spolehlivou nahradu do rodiny kde pracuji jako pecovatelka. Pacientka trpi Alzeimerovou chorobou, ale jinak je naprosto v poradku. Zvlada vsechny denni ukony sama. Vasi starosti je pouze uklidit, uvarit a delat babicce spolecnost. Je to velmi nenarocna a klidna prace. V pripade, ze by jste mela zajem, staci me kontaktovat na email martalihotska@gmail.com

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 02. 2013, 19:05:37

Pavla

Dobrý den jsem volná ihned je to ještě aktualní?

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 05. 2013, 15:46:18

Zuzana Dobrý den,pokud je vaše nabídka stále aktuální můžete mě prosím kontaktovat?Moc děkuji.Zuzana.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 11. 2012, 19:52:13

Helena Doležalová Dobrý den.Jmenuji se Doležalová a mám zájem pracovat v Rakousku jako pomocná síla např. při mytí nádobí apod. Můj zdravotní stav je dobrý, tato práce by mi nečinila žádné potíže, německy znám jen základy.Jinak bych i ráda pracovala jako pečovatelka u seniorů, pokud slabá němčina nevadí. Hodila bych se i do českoněmecké rodiny. Můj telefon je 737618204 a mám email d.hella@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 08. 2012, 15:52:50

Helena Franz DULEZITE INFORMACE:

Vazene zajemkyne Email adresse: hf@seniorenglueck.de

neni v provozu.

Proto Vas prosim zasilejte vase emaily na tuto Adressu:

helena.franz@t-online.de

Predem vam vsem Dekuji za pochopeni a duveru.

HELENA FRANZ

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 08. 2012, 14:18:47

bobca Dobrý den mám vážný zájem o pomocnou sílu nebo pečovatelku praxe 20 let jsem velice přízbůsobivá ,pracovitá, nekonfliktní umím se k jakékoliv práci postavit děkuji za odpověd nastoupit můžu ihned s pozdravem Prokopová tel.728513203

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 10. 2012, 11:25:16

jiri hledam praci pecovatele, moznost arteterapie,komunikace cz.ru.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 12. 2012, 07:19:55

HF Vermittlung
Hledame Pecovatelku

od 01.01.2013

Zadosti prosim zasilejte na:

helena.franz@t-online.de

Dekuji

Helena Franz
HF Vermittlung

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 03. 2012, 11:46:28

AnA Prosim o info o praci v Nemecku jako pecovatelka nemecky mluvim kominikativne mam i praxi ale nemam zivnostensky list..dekuji moc za vase zkusennosti a moznou radu a pomoc bojim se at nenaletim na podvodniky

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 13:43:39

Janča na nettu je plno portálu, kde nabízejí práci přímo na německých, švýcarských stránkách a pokud máte vzdělání, či praxi vezmou Vás i v domovech důchodců nemocnicích a za úplně jiné peníze a bude se vám započítávat i na důchod a ve Švýcarsku si ošetřovatel s kurzem vydělá i 4OOO švyc.franků (X 20),www.euras.ch Vám poradí.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 05. 2012, 11:05:58

Anna Dobrý den, ano měla by zájem o práci jako pečovatelka senioru, zkušenosti mám, problém slabá němčina,ale časem se naučím. Jenom potřebuji více informaci a jaké jsou tam podmínky. Děkuji Hinerová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 05. 2012, 10:22:19

Senorenglueck Zajem o Pecovatelske sluzby do rodin v NJ
posilejte na hf@seniorengueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 08. 2012, 21:16:37

Jana Sabolova Mam zajemopraci v Rakouskuna turnusy. Mam opatrovatelsky kurs,byla jsem pulroku v Nemecku jako opatrovatelka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 08. 2012, 23:15:20

Nabizime praci pecovatelky v Nemecku

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 01. 2013, 14:29:36

Hermína Fajn za 40 éček na den, vtipné, vytírat zadky Němcům a poskakovat jako trpazlík můžete sama p. Franz. Němka má za stejnou práci od 15 eur na hod. a ne takové vydíraní.

Můžete se stydět milostivá, jinak Češka co se nafukuje a dělá po letech ze sebe Něku, fuj Suděťáčka, styďte se!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 03. 2013, 22:04:49

jane mate nekdo zkusenosti s pani Franz? dekuji za odpoved. helo.jane@email.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 05. 2012, 12:09:20

Radek Dobrý den, reaguji na Váš inzerát ohledně pečovatelky v SRN. M8 přítelkyně pracuje jako pečovatelka v SRN a hledá kolegini na střídání bližší info na tel772 944 042

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 05. 2012, 23:35:02

nada Dobrý večer, zaujal mne Váš inzerát, je stále aktuální? Děkuji za podání informacíL

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 12:55:45

COOLAGENT Dobrý den, pokud je stále aktuální Váš zájem jet jako opatrovatelka do Německa, kontaktujte mě na emailu brno@coolagent.cz nebo sms/tel. 777-124 368. Děkuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 05. 2012, 21:54:16

haluzova měla bych zájem jsem registrovaná zdr sestra mohu odjet ihned po 6 červnu 721582370

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 06. 2012, 09:46:49

Senior Guten tag,

Bitte melden sie sich bei mir.Wie ist Ihre deutsch????

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 06. 2012, 15:00:47

JULIE Guten tag,ich heise Julie ,ich bin 48 Jahra alt.Ich bin Krankenschwestr und mechte ich hier arbeiten ab 1.10.2012.Bitte eine .Ich grise .

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 06. 2012, 15:32:49

Seniorenglueck Prihlaste se na tuhle email adressu
hf@seniorenglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 06. 2012, 14:15:50

Marie Korčáková Wollen Sie aufUrlaub fahren und suchen Sie fur die Zeit eine Bertreung fur Ihre alten Eltern? Ich unterstutze Sie gerne dabie. Rufen Sie +436649748484 Marie Korčáková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 08. 2012, 15:51:59

neni v provozu.

helena.franz@t-online.de

HELENA FRANZ

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 06. 2012, 22:29:03

Zdravím, rovněž bych chtěla jít pracovat do Rakouska ,či Německa od října 2012. Máte nějakou zkušenost s vyhledáváním pracovních příležitostí, ev. střídáním se s někým po turnusech: Děkuji za odpověď, Jana.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 06. 2012, 18:41:26

Seniorenglueck napiste nam hf@seniorenglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 07. 2012, 16:41:01

Irena Bedřichová Dobrý den,měla bych zájem o práci pečovatelky v Rakousku.Nejlépe okr Mistelbach,nebo okolí Laa. Mám pečovatelský kurz 150ti hodinový.Praxi mám,němčinu ovládám.měla bych zájem o každodenní dojíždění.Bydlím u hranic Mikulov-Drasenhofen.auto mám.Předem mockrát děkuji za jakoukoliv nabídku!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 07. 2012, 08:14:01

Seniorenglueck Mame nekolik rodin od 01.08.12 napiste nam
Franz Helena (pohovor v ceskem jazyce)

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 07. 2012, 09:53:39

Jitka Balanova Dobrý den,mám zájem o Vámi nabízenou práci.Jsem zdrav.sestra s atestací ARIP a dlouholetou praxí v nemocnici.Děkuji za Vaši odpověď.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 07. 2012, 19:56:17

Seniorenglueck
zadosti prosime na email adresse

hf@seniorenglueck.eu

s pozdravem

Helena Franz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 07. 2012, 01:04:38

Veronic Mam k dispozici IHNED jedno misto u Mnichova misto jedne pecovatelky ktera je ted v nemocnici Pokud ma nekdo zajem ihned o praci tak se hlaste ihned mejlem s Vasimi kontaktnimi udaji. NASTUP IHNED !!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 07. 2012, 19:58:17

Petra

Dobrý den,

mám zajem o ten zaskok. Mám rok praxi jako pečovatelka. Je mi 32 let a mluvim dobřer německy.

díky za odpověd. Mohu nastoupit ihned

s pozdravem Petra

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 08. 2012, 00:32:59

nada suková Dobrý večer, velice mne zaujal Váš inzerát do Mnichova, měla bych vážný zájem. Je stále aktuální. Děkuji za informaci.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 08. 2012, 19:03:12

Martina Dobrý den, mám zájemo práci v Mnichově. Je mi 44let, praxi v Mnichově jako pflegerin mám taky. Sdělte mi prosím více. Děkuji Martina 606 313 490

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 10. 2012, 15:27:07

Vera Dobry den,zaujala me vase nabidka,vim,ze uz je to starsi,ale prosim,kdyby jste vedela o praci pecovatelky,mohla by jste me kontaktovat,mam 7 let praxe,ocvedceni o pecovatelskem kurzu,platici v EU,pracovala jsem na oddeleni s lezicimi klienty i s klienty s alzheimerovou nemoci,je mi 38 let,mohu ihned,dekuji za odpoved Vera,tel.c.722 400 653,vera.pazitna@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 07. 2012, 21:42:39

Irena Kontaktujte mě smskou na tel. +420774490627, zdravotní sestra bude v Rakousku vítaná na 14ti denní turnusy, sama tak zde pracuju a předám Váš kontakt spolehlivé agentuře

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 07. 2012, 11:31:27

Tomáš Dobrý den, nevíte, prosím, zda berou i muže? Měl bych zájem o tuto práci. Německy se domluvím. Děkuji za jakékoli info.
Tomáš Říman

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 08. 2012, 16:54:56

Petra Dvořáková Dobrý den, hledám k sobě kolegyni/kolegu na střídání po čtrnácti dnech či po měsíci, plat je 1200/měs, jinak standartní podmínky, popíšu blíže v emailu, místo je volné ihned, podmínkou je dobrá němčina. (o čestnosti, spolehlivosti, empatii a dobrém vztahu ke starším lidem nemluvě :) ) Zdravím, Petra

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 08. 2012, 17:08:27

Pera * email: rozarkaa@email.cz
Petra Dvořáková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 08. 2012, 21:27:02

JIŘINA MÁM VELKÝ ZÁJEM PRACOVAT,V RAKOUSKU JAKO PĚČOVATELKA,MÁM VELKOU PRAXI,25 LET,PRACOVALA JSEM DOMOVĚ DŮCHODCŮ,MÁM KURZY,SOUČASNÉ DOBĚ PRACUJI V NĚMECKU,JAKO PEČOVATELKA.PROSÍM O KONTAKT NA AGENTURU.VELICE DĚKUJI.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 11. 2012, 16:57:58

otto veselka Dobrý den reaguji na Váš inzerát ohledně pečovatelství.Mám 1 rok praxe a němčinu na kvalitní úrovni ,jelikož vidím že inzerát je už staršího vydání tak aspoň zkouším .Měl jsem tuto práci přes známého a staral jsem se o ležáka .Spolehlivost a náklonost ke starší je samozřejmost. Děkuji Veselka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 04. 2013, 18:45:19

anna dobry den pracuji 5 let v rakousku jako opatrvatelka .touto cestou hledam nejaky zaskok neb stalou praci papiry a vse mam nemcina kmunikativni je me 52 let a jednoduse potrebuji zmenu nebt spacientem jsem stale jen nekdy me prijede zaskocit na par dni kmaradka .tak proto diky za nabidky na muj imeil

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 05. 2013, 08:58:50

Marie Paní Anno, měla bych zájem o vámi nabízený záskok , jsem učitelka v důchodě, praxi v Rakousku jako pečovatelka mám.
Zašlete mi prosím více informací. Děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 07. 2012, 17:33:08

Jana Zlámalová Dobrý den,měla bych zájem pracovat jako pečovatelka v německu někde v rodině.bydlím v Chebu což mám kousek do německa takže bych raději na dojíždění deně.Praxi mám 5 let jako pečovatelka 4 roky v Čechách v Ldn,1 rok v německu u paní v domácnosti bohužel zemřela.Já ikdyž jsem zaregistrovaná na pracovním uřadě v německu tak se mi nedaří něco sehnat,všude chtějí zdravotní setru a já mám jenom akreditovaný kurz,německy se domluvím docela dobře a řidický prukaz a auto mám.Děkuji Vám za jakoukoliv informaci.Zlámalová
p.s.prosím o odpověd na email adresu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 12:58:11

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 07. 2012, 12:07:20

MONIKA BURGSTALLEROVÁ DOBRÝ DEN HLEDÁM PRÁCI OPATROVATELKY U SENIORŮ.JE MI 40LET KUCHAŘKA .ZKUŠENOST S PEČOVÁNÍM MÁM POUZE S VLASTNÍ RODINOU NĚMECKÝ JAZYK DOBRÝ DĚKUJI

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 12:58:41

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 07. 2012, 15:00:29

Romana Hallo,ich bin 36 Jahre alt, ich habe 7 Jahre in Deutschland gewohnt und wie altenpflegerin gearbeitet und jetzt suche ich arbeit.
Ich wurde mich freuen, wann Sie sich bei mir melden.
Vielen dank.
Mit freundlichen Grussen. Romana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 07. 2012, 15:06:20

Romana Hallo, ich bin 36 Jahre alt, ich habe 7 Jahre in Deutschlandt gewohnt und wie altenpflegerin gearbeitet und jetzt suche ich arbeit, auch Austria.
Bitte melden Sie sich bei mir: E-mail: Ramona100@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 08. 2012, 23:09:10

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 07. 2012, 14:30:18

Viera plavcová dobrý den,jsem pečovatelka z praxí v česku i Rakousku a hledám práci v Rakousku,Plavcová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 08. 2012, 11:34:25

Neuwertová Miena Dobrý den,měla bych o jakoukoliv pracovní pozici, mám 12 let praxe v přímé obslužné péči, osobní asistenci, výchovné nepedagogické činnosti.Osědčení o absolvování těchto kurzů s platností pro EU. Práce v česky-slovensky-polsky mluvící rodině. NJ začínám.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 08. 2012, 15:57:41

Helena Franz

Napiste nam pokud je vase poptavka jeste aktualni.

helena.franz@t-online.de

s pozdravem

Helena Franz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 08. 2012, 21:01:34

Vladislava Zetková Dobrý den přeji,
mám zájem o práci pečovatelky,pomocná síla a jiné práce.
Je mě 43 let,jsem vdova, zůstala jsem sama, mám syna 21 let, přizpůsobím se, časově jsem flexibilní, jsem zdravotní sestra, vystudovaná nádstavba po gymnáziu na ženskou sestru, dělala jsem všeobecnou, dětskou sestru, dlouholeté zkušenosti, a chci se dále věnovat a angažovat se v této sféře. Pracovala jsem i v administrativě.Mám řidičský průkaz sk.A,B, vlastním auto.
Předem děkuji za odpověď.
Vladislava Zetková
tel. 603318166
732385645

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 09. 2012, 23:45:11

Milka Dobrý den,máte ještě nějakou volnou rodinu,nejlepé staršího klienta ve městě Mistelbach mám ARIP,vysokou školu obor ošetřovatelství,praxe 18 let.Děkuji za odepsání

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 10. 2012, 17:02:26

ertlova ruzena dobry den mela bych zajem o misto pečovatelky tuhle praci vykonavam,uz 3 roky stoho jsem 10 mesicu pracovala v rakousku.predem dekuji za odpoved pokud mate zajem

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 10. 2012, 21:23:34

Viera plavcová dobrý den,mám zájem o práci pečovatelky,mám rekv.kurz, praxi v DPS v česku a Rakousku, mobil 732925377

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 10. 2012, 14:09:16

Zdenka Brymová Mám praxi u seniorů jako pečovatelka,kurz-OSVEDCENI platne v rámci EU-zájem pracovat u seniorky ve Vídní.Pokud bude taková možnost práce dejte věděd,jsem z Brna 54 letá.s pozdravem ing.Brymová Mobil 737826459

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 09. 2012, 16:12:50

Jitka Kovaříková Chtěla bych pracovat jako pečovatelka v Rakousku,pracovala jsem tam a mám na tu práci rakouské papíry. Mohl by mi někdo poradit,ráda bych byla blízko hranic-Laa,Mistelbach,Wien. Děkuji email-Jitka0620@seznam.cz.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 07. 2012, 11:59:17

Iveta Dobrý den,
mám zájem o práci v Rakouské rodině,jako pečovatelka,zkušenosti mám.Chtěla bych začít konec září,říjen.Můžete mi prosím pomoct zprostředkovat tuto práci? Děkuji Iveta

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 07. 2012, 08:06:52

Seniorenglueck Melden Sie sich bei uns

Email:
hf@seniorenglueck.de

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 08. 2012, 15:48:58

Helena Franz
DULEZITA INFORMACE.

hf.seniorenglueck.eu email neni v PROVOZU

ZASILEJTE VASE ZADOSTI NA EMAIL:

helena.franz@t-online.de

Dekuji za pochopeni.
Vsechny vas srdecne zdravi

HELENA FRANZ

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 07. 2012, 19:54:01

martina
Dobry den,

zprostředkovavam praci do německych rodin ve spolupraci s německou agenturou. Jednorazovy poplatek 250 eur z prvni vyplaty. Rychle jednani.

zdravi Martina

email: 11kozoroh11@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 12:57:18

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 06. 2012, 14:13:32

Marie Korcakova Guten Tag.

Wollen Sie aufUrlaub fahren und suchen Sie fur die Zeit eine Bertreung fur Ihre alten Eltern? Ich unterstutze Sie gerne dabie. Rufen Sie +436649748484 Maria

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 07. 2012, 14:56:00

Romana Schulten Hallo, ich habe 7 Jahre in Deutschland gewohnt und gearbeitet wie altenpflegerin in Altenheim und Pflegeheim. Ich suche Momentan arbeit. Ich bin 36 Jahre alt.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 02. 2013, 09:45:26

Mein antwort:
Guten Tag, Ich habe den interest mit alte person arbeiten, oder in der Haus,in Die Garten und in die Kuche arbeiten /die Haisfrau/. Ich werde den Antwort warten. Vielen Dank
25.2.2013 Alena Abz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 07. 2012, 19:51:01

martina
Dobry den,

zprostředkovavam praci do německych rodin ve spolupraci s německou agenturou. Jednorazovy poplatek 250 eur z prvni vyplaty. Rychle jednani.

zdravi Martina

email: 11kozoroh11@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 08. 2012, 20:08:40

Marcela Mila Martino nechci vam do toho kecat ale ja delam taky pres agenturu pecovatelku v Nemecku a plati rocne poplatek 2000kc.To je 80eur a delam uz tam nejaky rok.je to dost.preju hezky vecer.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 11. 2012, 09:48:34

Jana Dobrý den,
paní Marcelo mohu Vás poprosit o kontakt agentury přes, kterou pracujete. Popřípadě napiště podmínky jaké nabízí. Stále vybírám a porovnávám. Předem děkuji za zprávu
můj email nankatik@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 05. 2013, 17:47:48

Alice Dobrý den paní Marcelo,můžete mě prosím napsat email.adresu agentury přes kterou pracujete,stále hledám a nevím,která je seriozní?A podmínky?Předem děkuji!Alice

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 09. 2012, 20:04:56

Vladislava Zetková Mám zájem o práci pečovatelky., prosím Vás o bližší informace.Mám příspěvek na hedvábné stezce.
předem Vám děkuji.Vladislava Zetková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 12:56:20

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 06. 2012, 11:16:37

Jana Lehnertová Vážený pane Radku!
Zaujal mě Váš inzerát. Bohužel se mi nedaří odelat SMS na uvedené číslo MT. Můžete mi, prosím, sdělit, zda je Vaše nabídka ještě aktuální? Mám několikaleté zkušenosti s prací pečovatelky v SRN i v Rakousku, mohu odcestovat okamžitě.
Děkuji za odpověď.
Jana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 06. 2012, 11:18:08

Jana Lehnertová Vážený pane Radku!
Zaujal mě Váš inzerát. Bohužel se mi nedaří odelat SMS na uvedené číslo MT. Můžete mi, prosím, sdělit, zda je Vaše nabídka ještě aktuální? Mám několikaleté zkušenosti s prací pečovatelky v SRN i v Rakousku, mohu odcestovat okamžitě.
Děkuji za odpověď.
Jana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 06. 2012, 09:50:45

Seniorenglueck pokud mate zajem o Prace pecovatelky v Baworsku.
Prihlaste se na Email:hf@seniorenglueck.eu

S pozdravem

Franz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 08. 2012, 20:28:16

Marcela
hezky vecer preju pani heleno.Chci se vas zeptat pokud mete praci pecovatelky v Rakousku,Viden seniory v rodinach mohla by jste mi napsat jak jsou tam placeny pecovatelky?ja pracuji v Nemecku pecuju o seniory v rodinach a myslim si ze vetsinou ta prace neni dobre ohodnocena a tak bych to rada porovnala.dekuju vam za odpoved.hezky vecer.marcela

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 07. 2012, 00:36:36

Jana Kovaříková Dobrý den, inzerát je stále platný ? Hledám práci pečovatelky v SRN nebo Rakousku či Švýcarsku. Praxi mám, jen němčinu třeba doučit na lepší úroveň. Díky za odpověď. Jana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 13:00:06

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 12. 2012, 07:26:21

Jolana ozvete se mi je velne misto v hagenu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 12. 2012, 12:03:20

marie trnena dobry den je nisto stale volne??pracovala jsem jako pecovatelka o starsiho pana v Rakousku,bohuzel umrel ta k ted hledam -pecovala jsem o starika 2 roky,,je mi 58 let,vesele povahy a se vztahem ke starsim lidem dekuji za odpoved Marie Trnena

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 08. 2012, 09:45:39

Martina Ahoj JAni,zajímá mne co musí pečovatel splnovat do CH a jakou máte zkušenost ? A co bydlení ?

Odpovědět
Svýcarsko-prace pecovatelky? 28. 08. 2012, 13:41:59

Majka Dobrý den,chci se zeptat někoho kdo ví a ma kontakt na práci ve Švýcarsku jako pečovatelka,Ag.Atena-sk je moc drahá a složitá...Momental. jsem v Nemecku a chtela bych zkusit tam a za víc peněz, oproti Německu je to královský plat.
Díky za odpovedi Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 10. 2012, 21:18:49

vladkacerna muzete mi napsat nejakou adresu servru an svycarsko, to, co je ve vasem prispevku se mi neotvira, chci si najit neco ve svycarsku diky vladka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 10. 2012, 18:57:11

hana Zdravím ,prosim může mi někdo dat kontat na pečovatelku do ŠVYCARSKA,hovořím velmi slušně německy ,zatim jsem nepracovala ,jako pečovatekla,děkuji Hana

Odpovědět
Pečovatelky Němocko 02. 11. 2012, 16:19:52

hana Prosim nemáte někdo zkušenosti s Slovenskou agenturou sunset24.eu Předem děkuji za názory hasilu@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 01. 2013, 12:30:05

Věra Čuntová dobrý den p. Janča,
zajímá mě tahle práce, ale jak uvadite na www.euras.ch mi nikdo neporadí jelikož jsou to stránky o elektronice. Asi tam bude chyba. Múžete se na to kouknout a noslat nové info kde ziskat tyto informace? Děkuji Věra Č

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 07. 2012, 09:01:57

Rozárka Dobrý den, sháním k sobě kolegyni do domácnosti k pánovi s alzheimerem, poblíž Mnichova. Pokud máte zájem, napište mi na email. S pozdravem, Petra

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 07. 2012, 20:26:14

Johana Ahoj Rozárko,rada se budu s Tebou střídat.Pracovala jsem v Mnichově 2roky jako pečovatelka.Umim německy a řidím dobře auto.Odepiš prosím co nejdříve a napiš prosím kolik vydělam za měs.Můj pacient mněl Alzheimra.Zdravi Johana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 07. 2012, 21:11:07

Boženka Anna

Ahojky, moc zdravím, nabídka mě velmi oslovila, můžu to s tebou zkusit? Tedy pokud to je ještě volné, děkuji, se srdečným pozdravem B.A.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 07. 2012, 21:12:51

Holakovská Eva Dobrý večer paní Petro,odpovídám na Váš inzerát. Pracovala jsem v Mnichově půl roku u paní s Alzhaimrem,vysokou demencí a nemocným srdcem. Nemám zdravotní školu ani žádný kurz,ale rok jsem se starala o dědečka po mozkové mrtvici ochrnutého na celou levou stranu. Také před 12ti lety jsem pracovala v Passau jako kuchařka a před a po práci jsem se starala o těžce nemocnou paní Katy,které jsem posloužila až do samého konce,měla rakovinu žaludku. V mnichově jsem pracovala od října 2011 do března 2012 . Němčinu moc neumím,domluvím se,myslím že na úrovni mírně pokročilé. U babičky jsem se moc nezdokonalila,neboť více mluvila anglicky,žila 50 let v Chikágu. V případě zájmu mi napište. S pozdravem Eva Holakovská

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 07. 2012, 21:12:53

Holakovská Eva Dobrý večer paní Petro,odpovídám na Váš inzerát. Pracovala jsem v Mnichově půl roku u paní s Alzhaimrem,vysokou demencí a nemocným srdcem. Nemám zdravotní školu ani žádný kurz,ale rok jsem se starala o dědečka po mozkové mrtvici ochrnutého na celou levou stranu. Také před 12ti lety jsem pracovala v Passau jako kuchařka a před a po práci jsem se starala o těžce nemocnou paní Katy,které jsem posloužila až do samého konce,měla rakovinu žaludku. V mnichově jsem pracovala od října 2011 do března 2012 . Němčinu moc neumím,domluvím se,myslím že na úrovni mírně pokročilé. U babičky jsem se moc nezdokonalila,neboť více mluvila anglicky,žila 50 let v Chikágu. V případě zájmu mi napište. S pozdravem Eva Holakovská

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 08. 2012, 17:06:48

Rozárka-Petra Ahoj všem, já hlava děravá, jsem vaše odpovědi objevila až teď, místo je volné ihned, plat 1200/měs (+ bydlení, jídlo, cestovné), já jsem zaměstnaná přímo u rodiny, je tedy za mě odváděno pojištění a daně a 40 eur mi zbyde čistého na den, možnost střídání po 14 dnech či měsíci, napiště mi, prosím, na email: Rozarkaa@email.cz , bez zvířat, bez nutnosti, starat se o zahradu, bez potřeby řidičáku, rodina zaměstnává externí kolegyni pro potřeby většího nákupu, návštěvy doktora či prostě odpočinku, město Weilheim in Oberbyern, zdraví Petra

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 01. 2013, 20:04:23

Libuše Vojtěchová Dobrý den, měla bych zájem o Vaší nabídku. Je ještě aktuální? Mám zdravotní školu, práce v domově důchodců s třicetiletou praxí. Předem děkuji za odpověď. Vojtěchová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 01. 2013, 20:04:25

Libuše Vojtěchová Dobrý den, měla bych zájem o Vaší nabídku. Je ještě aktuální? Mám zdravotní školu, práce v domově důchodců s třicetiletou praxí. Předem děkuji za odpověď. Vojtěchová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 07. 2012, 19:45:42

martina

Dobrý den,

nabízím práci v německych rodinach ve spolupraci s německou agenturou. Jednorazovy poplatek po 1. vyplate 250 eur.

Rychle jednani.

s pozdravem Martina

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 01. 2013, 14:28:43

marion Martino, nemeci neporebuji zadneho zprostredkovatele. Poradi si samyi.Zprostredkovatele jsou cesi a slovaci . Proc?? za nic, jen kasiruji penize..
Chtit penize za zprostredkovani ... mam na to svuj nazor.
marion

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 07. 2012, 11:17:10

Iveta Zdravím všechny,
prosím,mohl by mi někdo poradit,chtěla bych dělat v Rakousku pečovatelku.Můžete mi prosím doporučit agenruru? Dííky
Hezký den Iveta

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 12:52:31

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 12:53:02

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 08. 2012, 15:54:50

neni v provozu.

helena.franz@t-online.de

HELENA FRANZ

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 09. 2012, 16:29:45

Jirina Vorackova Dobry den,

je jeste stale Vas inzerat aktualni, ze hledate praci jako pecovatelka v Nemecku? My sice zadneho seniora doma nemame, ale dve deti ve veku 13,5 a 10,5 let. Bylo by to neco pro Vas?? Tesim se na odpoved

Jirina Vorackova
Lindenstrasse 5
89558 Böhmenkirch
Tel. 073326465
info@ruehlegfk.de

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 03. 2012, 11:46:29

AnA Prosim o info o praci v Nemecku jako pecovatelka nemecky mluvim kominikativne mam i praxi ale nemam zivnostensky list..dekuji moc za vase zkusennosti a moznou radu a pomoc bojim se at nenaletim na podvodniky

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 19:22:14

Dana Solidní je Agentura Jana,mají dost rodin v německu,email:info@aupair-jana.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 06. 2012, 15:18:53

Jarmila Solidni agentura to je,ale maji velice niske ohodnoceni,za celodenni praci, dlouhe turnusi e to na Nemecke platy minimum,pritom agentura bere balik,tot moje zkusenost,je lepsi si najit praci bez agentury a podminky jsou stejne,prcovni povoleni vam vyridi kazda rodina.Jarmila

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 07. 2012, 08:29:22

Best.Age@gmx.de je to nemozne sama jsem se o tom presvedcila.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 05. 2013, 16:13:58

MARTA ZDRAVIM,
TAKE S VAMI SOUHLASIM. PRACUJI V NEMECKU POD AG A NAJIT SI RODINU JE JAKSI TEZKA VEC...

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 02. 2013, 16:29:27

Věra Prantlová poplatek za zajištění práce partnerské agentuře je 350,- EUR/rok. Hradí se až z první výplaty pouze jednou za rok (12 měsíců) od data, kdy nastoupíte do rodiny nezávisle na odpracovaných měsících. Proto se vyplatí odpracovat maximum měsíců v roce.

•Toto je agentura. a platíte si sama pojištění i daně a to se podle Vás vyplatí? Agentuře určitě.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 03. 2012, 19:56:20

Jana Pěkný den, náhodou jsem se dostala na tyto stránky a prosím o radu. Mohla by jste mi poradit jakým způsobem bych mohla získat práci v Rakousku? Jsem 45 letá zdravotní sestra, mám zde živnostenský list a podnikám u nás v pečovatelství. Mám zhruba 15 letou praxi v mnoha oborech, jen moje slabá stránka je řeč, ale jsem schopna se doučit. Je mi jedno do které lokality se dostanu. Děkuji za pomoc. Jana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 02. 2013, 20:03:27

Vera Dobrý večer,

podařilo se Vám sehnat nějakou agenturu v Rakousku a jestli ano, mohla by jste mi poradit a poslat nějaký kontakt? Děkuji. Prantlová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 10. 2011, 00:50:30

Anna Švendová Tino, prosím sdělte, jak je možné se k této práci dostat. Děkuji Anna

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 01. 2012, 17:05:28

Ljubica Mám zájem pracovat ve Vídni jako Pečovatelka o seniory v domácnosti. Nejlépe 14-ti denní turnusy.Němčina v pokročilém stádiu a dále se učím. Je mi 51let jsem kuchařka a tato práce je mi velmi blízka. Mam hezky vztah k seniorum. Kdo může nabídnout jakekoliv informace předem moc děkuji.email:meiskean@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 10. 2012, 21:14:16

Jitka Hledám práci pečovatelky-pomocnice v domácnosti v Rakousku, pracovala jsem tam mám i živnostenský list -pečovatelka/rakouský/. Je mi 50 roků,děti mám velké, mám řidičák,jsem spolehlivá,pracovitá,čistotná.Doma jsem se starala o svou nemocnou maminku-83 roků a pak pracovala v Rakousku. Děkuji Jitka. Kontakt-email Jitka0620@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2012, 11:02:36

miki frau Bauer +4366473654678- bez platné smlouvy a kartičky pojištovny nenastupujte

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 01. 2012, 21:23:34

vladka dobry den..........pozor na tuhle zenu zamestnava lidi na cerno a jeste jim nezaplati za praci a porad jen slibuje kartu pojistovny a vsechny veci co v rakousku jsou treba ale nikdy nic nesplni. je to podvodnice i s muzem o ktreho se opira jako o firmu. jezdi s nim v bmw cerne barvy ...prosim kdo o nineco vi blize dejtemi prosim vedet.... dluzi mi a nejen me za osmnact dni prace penize. dekuji vsem kdo se ozve pokud o ni neco vedi..603 502 970 vladka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 08. 2012, 17:02:57

marie jsou i taci. V Rakousku nahlasit bud na hospodarskou komoru,tady publikovat na Facebook,je tam pro opatrovatelky zvlastni oddil. A jeste existuje v rakousku Pflege Verband,tam ji naprasit.Nebo rakouskym policajtum v miste bydliste

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 02. 2012, 13:24:49

Eva Krejčířová Vazena pani,
dovolila bych si Vas pozdravit z Brna. Intenzivne hledam praci jako pokojska nebo pomocna sila v domacnosti v Rakousku nebo Nemecku. Loni v kvetnu jsem se vratila po 2 letech z Nemecka, kde jsem udrzovala 3 domacnosti, zahradu a vencila pejska. Jsem velmi pecliva, pracovita zena, ss, vystudovana v textilnim prumyslu, tady je to v mode velmi spatne, mame zde vietnamske obchodniky a moje profese je hodne degradovana, lide zde nemaji penize a chodi k vietnamcum. Moc bych si prala odsud vypadnout.
Udravi a dekuje za jakoukoliv odpoved Eva Krejcirova
P.S.: nemecky umim castecne a ucim se, byt jsem nemcinu studovala 9 roku, jak clovek nemluvi, tak zapomene.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 02. 2012, 08:46:26

Franz Helena
Dobry den,
srdecne vas zdravim .
Pozadam vas aby jste se spojila s nami na tento email:
hf@seniorenglueck.eu

s pozdravem

Franz Helena

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 02. 2012, 21:04:14

vladka

dobry vecer
vidim ze hledate ze nabizite praci dal mozna ji nekdy vyuziju. dekuji za nabidku kdyz jste mi volala ale po dnesnim dnu jsem se znovu presvedcila ze rakouska policie nikdy nepujde proti rakusakum. o mem inidentu s pani ester bauer vite. dnes jksme si na zenu v rakousku pockali a chteli po ni po dobrem aby doplatila co ma. dokonce jsme nechali zvolat i policii a ta nas obvinila ze jsme ester bauer okradli..stezovala si totis ze jsme ji vzali mobill a navigaci. vubec se s nama nehodlali bavit o tom proc jsme tam a take pani bauer okamzite prestala mluvit cesky a udelala z nas myslim ze mme a manzela lidi kteri ji okradaji. nevim jak se na tuhle zenu dostat a porad si preju aby se konecne lid zamyslel a ti kterym zkomplykovala zivot aby se ozval..prosim pokud nekdo vi jak na tuhle zenu a pokud nekdo vi kde ma rodinu tady v cechach prosim ozvete se mi. pokud porad podvadi lidi a mysli si ze na ni nikdo nema tak to neskonci a pak maji tady lidi v cechach problemy na uradech ...diky vladka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 07. 2012, 23:00:30

Irena čtu tady příspěvky a více stížností na paní Ester Bauer, je vás tu víc, spojte se, domluvte a stěžujte si v Rakousku na AMS - Arbeitsmarktservice, WKO - Wirtschaftskammern, pokud máte rakouský Gewerbeschein, jste tady ofiko hlášený, eventuelně pozastavenou činnost, není nic moudřejšího. Pochopte, že v jednotě je síla jak se říká.Ještě zjistím, kde by se dalo stěžovat na praktiky paní Bauer a hodím vám to sem do placu. Děvčata - nedejte se !

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 05. 09. 2012, 06:57:23

vladka hezky den preji vsem na techto strankach
konecne dohnala policie ester bauer a toho jejiho spolecnika. budou odsouzeni za podvody alespon tak mi to bylo receno na rakouske policii.komu jeste dluzi penize nebo jsou podvedeni ozvete se mi prosim ...603502970 vladka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 02. 2013, 20:33:28

Simona Tak tady čtu o Ester Bauer... taky jsem byla okradena... stejným způsobem jako všechny tady asi... volali mi z rakouské policie loni na podzim, ale peníze mi vráceny nebyly...... tak jestli máte někdo nějakou návaznost nebo tak, prosím napsat na výše uvedený email......děkuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 03. 2012, 16:07:18

kveta haluzova zdravím jsem zdr sestra se zkušeností s prací i zahraničí měla bych zájem o práci pečovatelky v rakousku na turnusy pokud možno v česky nebo anglicky mluvící rodiny němčina jako začátečník děkuji spěchá mohu odjet ihned

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 06. 2012, 21:45:49

Jasněna Mám vážný zájem pracovat v Rakousku jako pečovatelka,nebo pomocná síla.Mám kurz a pracuji v domově důchodců.Moje němcina je zatím na základní úrovni,ale ráda se budu zdokonalovat.Ozvěte se mi prosím.Předem děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 07. 2012, 08:33:58

Maja tak tady pozor!!!!
jsou to podvodnici!!!!!
Neplati!!!!!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 07. 2012, 08:36:55

Maja Myslim tu BAUER!!!!!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 07. 2012, 19:32:12

mili to jsme taky poznali a ona funguje furt..

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 08. 2012, 17:18:25

ana@seznam.cz

Funguje ,Funguje ale brzy DOFUNGUJE

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 03. 2012, 19:14:33

DAGMAR Dobry den hledam praci pokojska pom sila v kuchyni i jine man prace v Rakousku Bavorsku mam dlouholetou praxi v pohostinstvi děkuji za nabidky čas němčina Dasa tel 732369257
i sezoni prace.......

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 07. 2012, 16:56:30

Doležalová Zdeňka Dobrý den. Odepisuji na Váš inzerát zdal-li jste již sehnala nějakou práci. Měla bych také zájem o tyto práce jako vy. Jestli by jste měla nějaký kontak na někoho solidního , který potřebuje pečovatelku nejlépe kdyby mohla práce být v česko-německé rodině. Německy mluvím,ale málo,a stále se učím. Možností je i třeba kontakt na pomocnou sílu v kuchyni nebo pokojskou i úklid. Děkuji . Doležalová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 10. 2011, 19:31:57

Mrazkova eva Může mi prosím někdo poslat spolehlivou agenturu na zajištění práce o seniory nebo postižené v Rakousku. Moc děkuji Eva

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2012, 10:55:27

miki agentura
frau Bauer +004366473654678, nenastupujte bez smlouvy a kartičky pro pojištění

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 02. 2012, 10:20:59

Štefková Zaujala mě Vaše praxe ve Vídni jako ošetřovatelka. Nenabízím práci, jen bych Vás chtěla požádat, jestli mně můžete na mejl napsat Vaše zkušenosti. Přemýšlím o takové práci v Rakousku.
Mockrát děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 03. 2012, 08:06:33

Blanka Dobri den,mam jednu prozbu na česke pečovatelki.Hledam pečovatelku s česka ktera pracuje ve Widni jako ja a to v 16 Bezirku.Neznam tadi nikocho a nedavno jsem začinala tadi pracovat.Je mi smutno a v těch 3 hodin co mame volno bich si rada s někim popovidala.
Děkuju vam moc krat za pochopeni a doufam že nějaka dobra duše se mi ozve.Napište mi jen na e-mail.
A jnak přeju všem pečovatelkam heske jarni dni ve Widně.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 03. 2012, 16:10:52

kveta haluzova prosím o pomoc mžete mi dát kontakt na agenturu či jinak pomoci najít práci jako pečovatelka děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 19:25:48

Dana Solidní je Agentura Jana,má stále dost rodin v Německu,email:info@aupair-jana.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 03. 2012, 13:04:34

majka Zdravim , a chci se zeptat jak dlouho pracujete v Rakousku a dobry? a jestli jste ceska? Diky Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 04. 2012, 12:39:54

olina dobry den ,moc rada bych pracovala taki pecovatelkou jako vy,prosim o vasi pomoc o sehnani nijakeho pracovniho mista s tim ze se tam zaroven zdokonalim řec diki za odpoved

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 08. 2012, 22:32:05

JIŘINA DOBRÝ DEN,MÁM VELKOU PROSBU,JESTLI BYSTE MI NEPOSLALA KONTAKT,NA RAKOUSKOU AGENTURU,NEBO JAK NĚKOHO NAJÍT,ABYCH MOHLA PRACOVAT JAKO PĚČOVATELKA...MOCCC VÁM DĚKUJI A PŘEJI MNOHO ÚSPĚCHŮ.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 03. 2012, 16:02:00

kveta haluzova prosím vás o pomoc jsem zdr sestra a také sháním ošetřování v rakousku nemužete mi nějak pomoci děkuji 721582370

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 04. 2012, 16:24:15

Trochová Dobrý den,
mohla by jste mi dát kontakt na agenturu přes kterou jste v zahraničí jako pečovatelka? Já jsem koncem ledna nastoupila do Rakouska jako pečovatelka, ale v rodině to nějak nevyšlo a navíc teď mám s agenturou problémy, vůbec semnou nekomunikuje. Děkuji Pavlína

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 05. 2012, 11:57:38

Seniorenglueck Pokud mate zajem ,prihlaste se o misto pecovatelky 4 mista jsou momentalne jeste volna.
dve ZS okamzite.
Znalost NJ

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 06. 2012, 21:34:23

lida dobry den.mela bych zajem pracovat jako pecovatelka v rakousku,nemecku.pracovala jsem 3roky v rakousku.nemecky mluvim dobre.dekuji.s pozdravem lida

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 06. 2012, 13:21:36

marcela Zkuste to u agentury Conacare info@conacare.de
tel.OO49 8121 22 9O 96 jsou příjemný a slušně platí.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 06. 2012, 18:44:00

Seniorenglueck Napiste nam hf.@seniorenglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 07. 2012, 08:47:39

Seniorenglueck od 01.08.12 mame jeste volna mista .Napiste nam.

hf.seniorenglueck@eu

Dekuji a s pozdravem

Helena Franz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 13:02:35

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 07. 2012, 23:18:29

Irena Milé kolegyně,
z vlastní zkušenosti rozdíl mezi prací v Německu a Rakousku:
V NÉMECKU: se platí žalostně málo,většinou vyžadují turnusy 1 - 3 měsíce, musíte mít český živnostenský list, být pojištěná v česku a taktéž si sociální a zdravotní platit v česku a ještě se připojistit v česku, jinak když se něco stane, průšvih.
V RAKOUSKU: pracuje se ponejvíc ve 14ti denních turnusech, rodiny platí cestovné + SVA odvody,zařídit rakouský živnostenský list je banalita,doporučuju nesažit se sem dostat bez kurzu pečovatelky, nebo zdravotní sestry, musíte mít v česku výpis z rejstříku trestů, přeložen ofiko do němčiny (cca 600Kč) pro prvozakladetlky je tady ŽL zdarma, nenechte se oklamat nějakou agenturou, která bude chtít zaplatit cca 70E, pak je nutné se přihlásit na WKO, SVA a finačák a hotovo. SVA je zdravotní a sociální pojišťovna, dostanete po odhlášení v česku od zdrav. pojišťovny rak.pojištěneckou kartu, platíte kvartálně povinné odvody (mezi 150 - 220E dle počtu odpracovaných let ( současně máte českou zdrav. kartičku pro pendlery a jste v česku bezplatně ošetřeny všude-česká strana to vyúčtovává rakouské straně.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 07. 2012, 07:58:19

Klara Nemate pravdu ja pracuji pod Nemeckou Agenturou jiz nekolik let.Jsem velice spokojena.Vy musite davat jen pozor a nehlasit se u ceske Agentury ktera vas pak preposle na nemeckou Agenturu.Tak tohle v zadnem pripade nedelejte to je spatne.Musite se hlasit jen u Nemecke Agentury.
Pokud se hlasite na Cesky email tak jste jiz u ceske Agentury kde musite nejprve zaplatit poplatky a ty nejsou levne.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 02. 2013, 20:10:24

Věra Prantlova Dobrý den,

můžete mi prosím poradit nějakou německou agenturu? Nebo popsat vaše zkušenosti ? Budu vděčná za jakoukoliv informaci. Děkuji. vera.prantlova@gmail.com

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 11:51:04

Jana Dobrý den p.Kláro,
v tomto ohledu nemáte také pravdu ani vy. Poplatek se platí ve většině případu i tehdy, když se přihlásíte přímo pod německou agenturu. Jinak poplatek české agentuře se platí až po odpracování jednoho měsíce v Německu. Nic se neplatí předem...

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 08. 2012, 10:26:35

Jitka Engelhardtova Dobry den,hledam praci v Rakousku jako pecovatelka presne jako vy v dvoutydennich turnusech,mate u vaseho pacienta pani na stridani?jak jste se k teto praci dostala?Jsem zdravotni sestra s maturitou,co je nutne vse vyridit?nemate nejake kontakty na agentury,ktere by me mohly pomoci?Vas dotaz byl uplne jiny,omlouvam se,ale beznadejne se snazim sehnat v Rakousku uplne stejnou praci jako vy,tak jsem myslela,ze by jste me mohla trosku poradit.Preji Vam krasny den a budu rada,kdyz mi odpovite.Jitka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 08. 2012, 08:12:31

Seniorenglueck Mame 4 mista volne do Domova duchodcu- Nemecko
Trvale zamestnani z Prihlasenim - nastup od 01.10.12

Pouze vyucene Zdravotni sestry bydleni k dispozici - bezplatne.
Znalosti NJ moznosti kurzu zdokonaleni NJ - bezplatne.
Info a Prihlasky na email:
helena.franz@T-online.de

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 08. 2012, 23:18:51

Lebensglueck
(100-120km od Chebu)
zkusebni doba-14 dni

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 09. 2012, 08:15:05

Herbst & Franz Vermitllung

Hospodyne - Pecovatelky

Prihlasky posilejte na nasledujici Email:

helena.franz@t-online.de

Postou neboli osobne na Adressu:

HF -VERMITLLUNG

UHLANDSTR. 9 /2 OG.

96 247 MICHELAU

Více zde: http://www.pecovatelka.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 11. 2012, 20:13:43

Helena Dobrý den Tino,
chtěla bych Vás poprosit, jestli byste byla tak hodná a napsala mi něco bližšího o práci pečovatelky v Rakousku. (kontakty, ubytování, výdělek) Mám vystudovanou sociální pedagogiku, certifikovaný kurz sociální práce - přímá obslužná péče, teď pracuji jako pečovatelka v DS ve Zlíně za směšné peníze. Vážně přemýšlím o práci v Rakousku, mě by ty turnusy vyhovovaly. Budu moc ráda, když mi odpovíte, ze svého okolí neznám nikoho, kdo takto v Rakousku pracuje. Děkuji Helena

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 11. 2012, 09:59:04

Jana Dobrý den, Tino
můžete mi sdělit přes jakou agenturu pracujete ve Vídni a za jakých podmínek. Předem děkuji za info
email nankatik@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 11. 2012, 22:01:33

Daniela Krejčí Dobrý den, nabízím práci pečovatelky pro pána s alzheimerem, moc milá rodina, dobré platové ohodnocení, práce ve dvou ve dvoutýdenních turnusech. POdmínka je opravdu komunikativní němčina a určitá zkušenost s touto nemocí. V případě zájmu, prosím napište na můj email.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 01. 2013, 19:37:56

Anna Dolejsova Dobry vecer,
nepotrebujete vystridat za dovolenou anebo za nemoc? Nepravidelne,treba 3-4x do roka po 15-30dnech.
Jsem 60leta cila duchodkyne,20let praxe v Mnichove.
Mate-li zajem ,napisi o sobe vice.
Dekuji za odpoved AD

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 12. 2012, 07:13:15

HF Vermittlung
Hledame Pecovatelku

od 01.01.2013

Zadosti prosim zasilejte na:

helena.franz@t-online.de

Dekuji

Helena Franz
HF Vermittlung

Odpovědět
Doprava z Ciech do Rakuska 15. 01. 2013, 21:44:53

Lucia Prosim vas neviete mi poradit kontakt na nejakych dopravcov ktory nosia pecovatelky do Rakuska? Dakujem.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 02. 2013, 14:18:01

Bářa Dobrý den, mám k Vám prosbu ,s kolegyní jsme ukončily kurz pečovatelka. Hledáme agentůru která by nám zprostřetkovala práci v Rakousku na 14.denní turnus v měsíci mohla byste nám prosím poradit. Předem moc děkujem

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 02. 2013, 15:07:22

Lenka No kurz je hezký, ale pokud neumíte, alespoň základy němčiny, tak šanci nemáte tuto práci získat v Rakousku. Žádná agentura vás nezaměstná jen na 14 dní,přes agentury jezdíte minim. na měsíc a musíte mít ŽL.
Pokud neumíte ani slovo německy, tak je jediná šance hledat nějakou českou rodinu v zahraničí přes inzertní stránky. Jiná rada není.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 02. 2013, 16:39:36

Helena Omlouvam se, ja nenabizim praci,ale naopak mela bych o praci v Rakousku zajem. Mam na mysli praci soukromne rovnez v oblsti pecobatelky a podobne. Budu vdecna za poskytnuti informaci.
dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 02. 2013, 18:35:08

Věra Dobrý den,

mám dotaz,pracujete ještě ve Vídni? Prantlová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 03. 2013, 16:50:15

martina Dobry den muzete mi prosim sdelit adresu agentury ci zprostredkovatele na praci v Rakousku ? Moc dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 04. 2013, 09:00:43

martina Tino prosim mohla byste mi sdelit u jake ag pracujete v Rakousku a je solidní ? Ráda bych se tam vrátila . děkuji

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 07. 2011, 22:41:11

ivana hrúzová dobrý den, nareaguji na váš inzerát, ale je možné se pozeptat na některé informace ohledně vaší práce pečovatelky ve vídni?hledám též stejnou práci i v těmi turnusy a nevím přesně, jak na to. v kladném případě předem děkuji. ih.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 09. 2011, 16:12:23

milli Cela prace pečovatelky stoji za velky prd.když to dělate přes agenturu, tak dostanete, alespon ja jsem to tak měla, 40 Eur za 24 hod, a když si najdete babku soukromě, tak davala 60 Eur.Když si to vypočítám, tak mě vycházi něco přes 2 Euro na hod. To je částka, za kterou by to nedělal ani jeden Rakušan ani omylem, když u nich je ta nejnižší mzda za nejméně kvalifikovanou práci cc 8 Euro/hod.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 09. 2011, 21:04:59

RENATA ANO MILA PANI TAK TO JE VSUDE JA JSEM MELA V usa STEJNE. KDYZ SE VAM NE LIBI NE PRACUJTE NIKDO NIKOHO NE NUTI.BOHUZEL NEJSME DOKTORI NEBO JINAK VZDELANE....... DEKUJI ZA POCHOPENI

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 12. 2011, 11:08:01

milli Ted už dokonce přišla jedna s tím, že dá 1200 E/měs.a celý měsíc zústat, žádné rumunky ale nechce, no že by lidé z ČR byli schopni klesnout až tak nízko ?

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2012, 10:48:10

Martina Hledám práci v Rakousku(43) jako pečovatelka, praxi již mám.Základy řeči taky - domluvím se, ale byla jsem u agentury, která zle platí (30e) a je to černota bez přihlášení.Chceteli kontakt dám vám ho
728 328 495

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 07. 2012, 16:03:15

Věra Andrýsková Dobrý den.Prosím Vás mohla by ste mi dát kontakt na tuto agenturu?Hledám práci jako opatrovatelka v Rakousku,děkuji Věra Andrýsková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 08. 2012, 15:39:49

neni v provozu.

helena.fran@t-online.de

HELENA FRANZ

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2012, 11:07:27

miki AHOJ, TAKY JSEM MĚLA TU ČEST TO POZNAT V RAKOUSKU, ALE 1200,- E JE OPROTI TOMU MÉMU PŘÍJMU FAJNOVKA.
PORADÍTE MI NĚJAKOU BABČU NA OPATROVÁNÍ?DĚKUJI

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 03. 2012, 20:40:47

kveta měla bych zájem o práci v rakousku jsem zdr sestra s mluvím anglicky německy se učím pomozte děkuji mám zkušenosti z anglie

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 03. 2012, 18:59:52

kveta haluzova mžete mi nějak pomoci kontakt na agenturu ráda bych pracovala v rakousku jako pečovatelka děkuji 721582370

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 07. 2012, 09:00:11

Maja Je to velky nesmysl to co tady rikate .Vy jste za tech 24 hod. asi vubec nespala pokud to tady tak pisete.Ze vam umoznili taky Nocleh a taky mate stravu zdarma.

Dejte si otazku kdyby jste byla vy ta rodina jak by jste to pocitala????

Ja pracuji za 40,-€ za den mam zaplaceno vse ostatni
Dostavam penize pravidelne .

Jsem spokojena na 100%

To me teda muze rozcilit takove jednani.

Zenske nebudte tak hloupe a neverte takove klabosy.

Maja

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 01. 2013, 13:30:52

marionella ne vždy je to klábosení, někdy vás opravdu neocení. V Německu jsou podstatně horší podmínky jak v Rakousku. Tvrdá práce denně 15hodin a i v noci si o klidném spánku můžete nechat jen zdát .Pacientka , těžký Alzheimer denně spát tak 3hodiny a ne v kuse, plat 30€ denně.Takže rodina nezaplatí ani to co dostávají na péči.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 09. 2011, 12:55:16

martina Dobrý den je mě 32 let pocházím z Břeclavi a hledám práci v Rakousku jako Ošetřovatelka kdo prosím o něčem víte volejte 777705539 děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 09. 2011, 21:31:51

Jana Milé kolegyně,prosím vás o nějaký kontakt na agentůru nebo člověka který by mě pomohl zprostředkovat práci v rakousku,německu nebo švýcarsku jako ošetřovatelce.Mám vystudovanou VŠ sociální práce,ošetřovatelský kurs na 200 hodin,printe psychologický výcvik k dětem má němčina je na středně pokročilé urovni,praxi mám v domově důchodců,hospici a dětském domově.Není problém se v ní zdokonalit.Milé kolegyně klidně vezmu i zaskok na vánoce není problém odjed kdykoli.Prosím dejte mi vědět na email nebo mé telefonní číslo je +420608107407.Moc Vám děkuji s pozdravem Jana.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2012, 10:59:03

miki frau Bauer +4366473654678, bez smlouvy a kartičky pojištění nenastupujte

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 19:28:50

Dana Práci u seniorů zajištuje Agentura Jana z Prahy,jsou solidní.email:info@aupair-jana.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 02. 2013, 20:31:09

Věra Prantlová Dobrý den,

nevěřte a zjistěte si jaké má tato agentura podmínky ( na netu) a zjistíte, jak se dá na lidech vydělávat.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 11. 2011, 21:58:37

dobry den, o necem bych vedela a to severne od Vidne.
jestli jeste mate zajem kontaktujte me na s.jaku@tele2.at.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 10. 2011, 19:35:01

Anna Ženíšková Dobrý den,
hledám práci pečovatelky /společnice/ u seniorů popř. postižených osob v Rakousku nebo Německu.Nejsem zdravotní sestra, ale zkušenosti mám z něm. rodiny v Mnichově a dále z rodinných kruhů.Komunikativní němčinu bych zvládla Je mi 53 let.
Těším se na Vaše nabídky, které můžete posílat na email:AZeniskova@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 19:30:19

Práci u seniorů v Německu zajišťuje Agentura JANA,email:info@aupair-jana.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 10. 2011, 13:05:34

Dana Dobrý den,,měla bych zájem o práci v Rakousku,Německu,jako ošetřovatelka..PRAXE 2 roky,nyní pracuji jako pečovatelka v PL Jihlava..

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 10. 2011, 22:03:14

Mária Ahojte chcela by som Vás poprosiť ozve sa mi slečna alebo paní z Kladna alebo okolí a Prahy ,ktorá pracuje v Rakousku.
Chcela by som začať pracovať v Rakusku .Neviete o takej práci kde ešte do rodiny potrebujú druhú opatrovateľku, pomocníčku, kuchárku , uklízečku v domácnosti ? Zatiaľ kurz opatrovateľky nemám,hlavne sa chcem naučiť komunikovať nemecky a pripadne si privyrobiť.
Budem ráda keď sa ozvete.
Moj email : mb121264@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 11. 2011, 20:25:20

Petronela Dobrý den,
také hledám práci pečovatelky v Rakousku, může se mi ozvat prosím někdo kdo s tím má zkušenost?
Děkuji spěchá:-))

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2012, 11:17:22

miki frau Bauer - UMÍ ČESKY- +4366473654678- bez platné smlouvy a kartičky pojištovny nenastupujte

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 11. 2011, 19:44:00

Alena Dobrý den, scháním práci pečovatelky v Rakousku. Napište své zkušenosti a znáte-li solidní zprostředkovatelskou firmu. Díky, budu ráda za jakkékoliv informace.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 12. 2011, 21:48:40

Kovařiková Chtěla bych se starat o staré lidi co potřebují uvařit,uklidit,oprat atd.v Rakousku chci se zdokonalit v němčině prosím poradte jak nejlépe se k tomu dostat,jsem upřímná, spolehlivá,obětavá měla jsem starou maminku o kterou jsem se starala není mi to cizí a baví mě to.je mi 49 roků děti mám velké ,auto mám.Děkuji Kovaříková můj mail:barunka062@seznam.cz nebo tel:728450598

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 12. 2011, 14:59:53

Eva Guten Tah.Suche Arbeit, und ich würde gerne für ältere Menschen, oder Kinderbetreuung, die sie benötigen, etc. kümmern .. putzen, waschen atd.v Österreich nur! Ich möchte zur Verbesserung der deutsch ich die Grundlagen kennen. Ich bin ehrlich, zuverlässig, aufopfernd. Vielen Dank für Ihr Angebot, mich bitte an meine E-Mail: Eslinka2@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 01. 2012, 10:17:25

Rapantová
Prosím,kdo pomuže nabídnout práci v Rakousku
,Třeba uklid,nebo pečovatelka.Děkuji

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 01. 2012, 10:17:27

Rapantová
Prosím,kdo pomuže nabídnout práci v Rakousku
,Třeba uklid,nebo pečovatelka.Děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2012, 11:12:01

miki miki frau Bauer +4366473654678- bez platné PRACOVNÍ smlouvy a kartičky pojištovny nenastupujte

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 01. 2012, 20:24:41

jana zetova Dobry den,Mela bych zajem o pecovatelku,nebo jako pomocna sila do kuchyne.Mam sanitarsky kurz praxe interna,dale mam kurz pracovnik v soc.sluzbach se zamereni na primou obsluznou peci.praxe domov pro seniory,vesmes prace s klienty ,kteri trpi parkynznem,alzhamrem.je mi53let castecna znalost nj.dekuji.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 01. 2012, 08:23:46

Dana Gřonková Hledám práci do Německa nebo Rakouska.Praxi mám ve zdravotnictví 12 let.Prosím o informaci.Německy se učím.Děkuji za nabídky

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 01. 2012, 21:52:42

vladka dejte si pozor na ester bauer ....podvadi lidi i se svym spolecnikem. mluvi cesky je to byvala ceska a neplni podminky ktere slibuje ....prosim nekoho kdo o ni vic aby mi zavolal..603 502 970 dala jsem na ni trestni oznameni

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla, Německo 25. 01. 2012, 17:29:17

Helena Zdravim vas vsechny ozvete se o zajem pecovatelky na tuto email: hf@seniorenglueck.eu

je tam Pani Franz ktera mluvi cesky.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 30. 01. 2012, 11:21:15

Petr Ja bych spis potreboval pecovatelku, ne zrovna na veskerou praci ale spis na to aby me hlidala a pomahala mi s myslenim, hlavne aby mela zkusenosti a praxi s hipnozou a chtelo by se ji cekat nejspis ve Francii dokud nedostanu odskodneni nebo neco za jeji pomoci nevydelam z ruznych beznych moznosti abych ji mohl zaplatit. Nechce se nejake mladsi do 25 let ktera se umi smat ?

(A take dochazeni na detektor lzi a ruzne kontroli)

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 02. 2012, 08:48:54

Eva Wilingerová Pracovala jsem 3roky v Rakousku a nyní 4roky v Německu,vše bohužel skončilo(není nutné rozebírat proč) věk poslední klientky 93let,nyní scháním novou práci opět v Německu,mám zkušenosti i z hospice(česko),nicméně bych se ráda s někým střídala u nějakého seniora(seniorky)jako společnice,vařím,nakupuji(vlastní auto),prádlo a ostatní výpomoc v domácnosti.Pokud někdo o něčem víte, dejte mi prosím kontakt,důležitý údaj,je mi 55let.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 19:32:28

Práci u seniorů zajišťuje Agentura Jana ,mají dost nabídek,email:info@aupair-jana.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 02. 2012, 10:28:41

Mirecka Dobry den.Ozvite sa opatrovatelky....ktore maju cesky zivnstensky list, formular E101 ,a vedia dobre nemecky..a maju skusenosti so starymi ludmi,tak sa mi ozvite,na moju emailovu adresu:mirka2828@azet.sk .V nemecku mame vela rodin.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 02. 2012, 18:39:52

Knoblochová Marcela Dobrý den,ozývám se Vám proto,protože mám zájem o práci pečovatelky v Německu.Zkušenosti s touto prací mám.Naposledy jsem pracovala v Mnichově do listopadu 2O11 - paní zemřela.Byla jsem tam 4 roky.
Budu ráda,když se mi ozvete.
Díky Marcela

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 19:33:50

Práci u seniorů v Německu zajišťuje Agentura Jana,email:info@aupair-jana.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 03. 2013, 11:38:44

Eva Baranová Dobrý den, pokud je inzerát aktuální, ozvěte se na mail. Hledáme pečovatelku pro paní 88 let žijící v Dusseldorfu.
Eva Baranová

Odpovědět
sanitárka,Rakousko, Německo 14. 02. 2012, 15:35:21

Jana Holomková Dobrý den,

Dělám si sanitářský kurz a hledám práci sanitářky v Rakousku nebo Německu případně Velká Británie.
Můžetemi prosím poslat nějaký kontakt na agentuu v ČR, která by mi pomohla s papíry.
Děkuji za spolupráci.
S pozdravem Jana

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 02. 2012, 16:22:24

lucie dlouhá Dobry den,měla bych zajempracovat v Rakousku či Německu jako pečovatelka.Hledám spíše práci v cesky mluvící rodině než se zdokonalím v německem j.Je mi 28 let a nyní pracuji v domově pro seniory.Ale chtěla bych k Vám.Jsem mila,pečlivá a svou praci mam rada.dekuji za odpověd.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 02. 2012, 07:16:07

Alena
Muzu dporucit Pani Franz je to perfektni zenska.
Mam praci v Nemecku.Jeste jsem nikdy nezazila ze se o se o mne nekdo tak stara necitim se tady sama.Cokoli potrebuji zavolam Pani Franz a ona vse da doporadku.
Penize dostavam pravidelne.

Pokud budete mit zajem o praci Pecovatelky tak pani napiste a presvecte se sami email: hf@seniorenglueck.eu

Zdravi
Alena

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Německo 21. 02. 2012, 11:34:51

Pavlína Hezký den přeji,také hledám práci jako pečovatelka do Německa,ale bez přihlášení.Praxi v tomto oboru mám 3 roky.Němčina je částeční.Pomůže někdo?? Díky za reakci

Odpovědět
Pečovatelka Rakousko 04. 03. 2012, 21:39:17

Jana Janilíková Dobrý den, hledám kontakt na rodinu, která potřebuje pečovatelku pro seniora. Bydlím v okolí Břeclavi. Částečně komunikuji německy. tel. 606 647 323.

Odpovědět
Práce Rakousko-okolí Vídně 25. 04. 2012, 17:38:22

Monika Slušná, pracovitá, 29 let, sympaťanda která se nebojí práce, s částečnou znalostí němčiny - domluvím se, hledá práci v okolí česko-rakouských hranic, možno i Vídeň - pečovatelka, pokojská, servírka, pomocná síla v restauraci, ošetřovatelka zvířat, hlídání dětí, uklízečka. Děkuji za případné nabídky a info. M.
Email: cermakovamonika@seznam.cz, tel.: +420604662085

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 03. 2012, 12:21:14

Majky Dobrý den, chtela bych práci jako pečovatelka nebo pomocnice v domácnosti.

Odpovědět
Pečovatelka, zdravotni sestra Rakousko 23. 03. 2012, 14:09:58

Vendula Nabizim praci pecovatelky-zdravotní sestry v Rakousku, kousek od Vídně. Začátek už v pristim tydnu (utery nebo streda 27.-28.3.2012). Jedna se o peci o 73-letou paní. Dlouhodoba spoluprace, prace ve 14-dennich turnusech. Podminky: alespon komunikativni nemcina, minimalne střední zdravotnická škola, praxe s péčí a pozitivní vztah k seniorům. S vyrizenim veskerych podkladu a nalezitosti Vam pomuzeme. Plat je 75 Euro na den. Pouze pro seriozni zajemce! Volejte na cislo 724 312 223 nebo piste na email plavcova@seniorholding.cz.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 03. 2012, 11:19:58

Jana Janalíková Dobrý den paní Vendulo,
jsem zdravotní sestra s 20 letou praxí.Pracuji v Německu,nyní u Bodensee.Chtěla bych se přemístit blíže k domovu a na kratší turnusy.Mám doma 17 letou dceru.Dopravuji se autem,jsem zde 4 měsíc.
Samozřejmě veškeré papíry mám vyřízené.
Sdělte mi prosím, jste-li agentura a jakou si berete provizi.
S pozdravem Jana Janalíková

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 03. 2012, 14:32:14

majka Dobry den pani Vendulo, ted ctu vas inzerat,a chctela bych se zeptat, jestli jste agentura a kolik pozadujete za nabizenou praci...ja momentalne pracuju v Nemecku, ale jsem z Brna a chtela bych pracovat v Rakousku, tak jestli mi muzete poslat podrobnejsi info. Diky Majka

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 17:32:17

Anna Ženíšková Hledám práci pečovatelky /společnice/ v Rakousku. Pokud některá kolegyňka /pečovatelka /zná kontakt na dobrou agenturu nebo přímo rodinu a bude ochotná mi v této věci pomoci, tak budu moc ráda.
Předem děkuji za info.
Můj mail:AZeniskova@seznam.cz

Anna Ženíšková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 04. 2012, 19:19:46

Spolehlivá je Agentura Jana,email info@aupair-jana.cz
Zajiťují pečovatelky v Německu

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 04. 2012, 08:03:11

Jana Hallo, ich Suche Arbeit, Betreuung älterer Menschen in Österreich, ich kümmere mich, ich bin zuverlässig, gründlich, kommunikative, Kochen möchte, ich backe, ich liebe Kinder und Tiere.Ich Rate von der deutschen Sprache zu besuchen. Im Falle des Interesses briliana@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 05. 2012, 14:50:31

Seniorenglueck Poslete nam Email my se na vas osobne spojime.
S pozdravem

Seniorenglueck
Franz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 04. 2012, 16:33:15

Mona Dobry den,hledám praci či brigádu jako pecovatelka či pomocná sila v domácnosti.
Jsem 27 leta,žiji přímo ve Vídni.prosim nabidnete.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 04. 2012, 22:30:36

Donald

--
Naším posláním je identifikovat win-win řešení pro všechny vaše finanční problémy. Dáváme úvěr na práci, kteří mají špatnou kreditní nebo třeba peníze na placení účtů, investovat do podnikání. Chci, aby tento prostředek Vás informovali, že poskytujeme spolehlivé příjemce pomoci, budu rád, nabídnout úvěr.

Potřebujete podnikatelský úvěr? ... Chcete rozšířit obzory své podnikání? ... Máte projekt financovat ....? Ty jsou zaměřeny na podnikání, ale není tam žádný finanční založit vlastní firmu? Pokud jste v nouzi z jakékoli půjčky se dostat zpátky k nám co nejdříve. Global Finance je řešení vašich finančních problémů. Pomůžeme vám úvěrové kvality s rychlým převodem bez platby předem

Získat úvěr ještě dnes ...
Žádost o úvěr se vztahuje na všechny ty, kteří 18 let nebo starší.

Mezi poskytované služby patří:
* Refinancování
* Domácí zlepšení
* Investiční úvěr
* Automatická
* Dluh Konsolidace
* Obchodní úvěry
* Osobní půjčky
* Mezinárodní úvěry.
E-mail: winnersfinancialhome02@gmail.com

Dostat zpátky k nám s touto informací.

Jméno žadatele .............................
Pohlaví .........................
Datum narození ......................................
Stav ......................
Výše úvěru Povinné .....................................
Měsíční příjem .................................
Aktuální číslo mobilního telefonu .........................
Země ..................................
Adresa ..................................
Termín úvěru ............................
Už jste požádali o půjčku před ..............?

S pozdravem,
Globální úvěr věřitel
E-mail winnersfinancialhome02@gmail.com
Pan. Christian Donald
+447024038575

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 01. 2013, 22:00:31

jirina No nazdar!!

Uver nabizite ?? to je zajimavé..
To je nejaky novy obor pecovatelka ??

kazda ,ktera pracuje v nemecku, si uver od zlodeju neveme a spise se snazi ,co vim, zatahnout dluhy z nemeckeho platu a vic nikdy!!
tak NEOPRUZUJ, CHODI MI TAKOVYCH NABIDEK NA EMAILY hodne.. HAZU JE DO kose a ven .. Scheiße

Tak za 1. Co cech to podvod!! Lupic a lhar!!
Uz jsem se v poslednich letech tolikrat presvedcila.. co jsem hledala praci ,tak narazela na podvodniky ,zlodeje a lupice..Nakonec dalsi je zvolenej..
Zde v NEMECKU je to trestne .
Ale co je v CR , tak jsou podvody a jsou podporovane statem.. protoze tam podvadi uz skoro kazdej.. takze se zerou a okradaji vzajemne..
Do vlady by se na presidentanedostal ani jediny z ceskych kandidatu.. vsichni maji resty z minulosti .. ale cesi ? JSOU CESI!! hamba za ne ve svete!!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 02. 2013, 20:27:26

Simona Plně s vámi souhlasím, tady inzerovat takový oznam - to je výsměch, drzost a sprostota... lidem bez práce, který to nemají z čeho splácet, a tím pádem asi možná riskují ztrátu střechy nad hlavou - ten inzerent si říká o pár facek a o přes držku - doslova a dopísmene !! Doufám, že mu to někdo vrátí - z druhé strany - kdo jinému jámu kopá.............. hodně štěstí, inzerente !!!

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 04. 2012, 22:30:39

Donald

--
Naším posláním je identifikovat win-win řešení pro všechny vaše finanční problémy. Dáváme úvěr na práci, kteří mají špatnou kreditní nebo třeba peníze na placení účtů, investovat do podnikání. Chci, aby tento prostředek Vás informovali, že poskytujeme spolehlivé příjemce pomoci, budu rád, nabídnout úvěr.

Potřebujete podnikatelský úvěr? ... Chcete rozšířit obzory své podnikání? ... Máte projekt financovat ....? Ty jsou zaměřeny na podnikání, ale není tam žádný finanční založit vlastní firmu? Pokud jste v nouzi z jakékoli půjčky se dostat zpátky k nám co nejdříve. Global Finance je řešení vašich finančních problémů. Pomůžeme vám úvěrové kvality s rychlým převodem bez platby předem

Získat úvěr ještě dnes ...
Žádost o úvěr se vztahuje na všechny ty, kteří 18 let nebo starší.

Mezi poskytované služby patří:
* Refinancování
* Domácí zlepšení
* Investiční úvěr
* Automatická
* Dluh Konsolidace
* Obchodní úvěry
* Osobní půjčky
* Mezinárodní úvěry.
E-mail: winnersfinancialhome02@gmail.com

Dostat zpátky k nám s touto informací.

Jméno žadatele .............................
Pohlaví .........................
Datum narození ......................................
Stav ......................
Výše úvěru Povinné .....................................
Měsíční příjem .................................
Aktuální číslo mobilního telefonu .........................
Země ..................................
Adresa ..................................
Termín úvěru ............................
Už jste požádali o půjčku před ..............?

S pozdravem,
Globální úvěr věřitel
E-mail winnersfinancialhome02@gmail.com
Pan. Christian Donald
+447024038575

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 05. 2012, 08:45:34

Seniorenglueck Hledame Pecovatelku do nemecka nastup okamzite .
Dobra znalost Nemciny a Ridicsky prukaz.
Ozvete se bud Email: hf@seniorenglueck.eu
Neb Handy na 004917639412288

S pozdravem
Seniorenglueck - Franz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 05. 2012, 18:07:02

Vladena Dobry den,shanim misto pecovatelky v Mnichove nebo ve Vidni.Mam kratkou praxi,kdy jsem opakovane stridala kamaradku v dobe jeji dovolene. Rada nekoho zastoupim na 1 mesic. Umim dobre nemecky. Dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 05. 2012, 10:27:21

Seniorenglueck Napiste zadost na Email hf@seniorenglueck.eu

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 05. 2012, 10:03:08

Seniorenglueck Prijmeme Pecovatelky o stare lidi do Nemecka.
Prihlasky prosim zasilejte na Email Adressu:
hf.seniorenglueck.eu
(Informativni pohovor probiha v Ceskem jazyce)

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 06. 2012, 11:15:12

Andrýsková Věra Hledám práci pečovatelky v Rakousku je mi 58 let mám opatrovatelský kurz 7let praxe jsem pracovytá mám dobrý vztah ke starším lidem.Mám ráda zvířata hlavně psi a kočičky.Nemčina je slabší ale domluvým se a stále se učím.Moc by mi pomohlo kdyby mi někdo nabídl práci.Dělám operátorku na tři směny 10000 tisíc měsíčne.muj e-mail veraandr@centrum.cz tel.+420733193787

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 06. 2012, 08:28:56

Věra Andrýsková Hledám práci pečovatelky v Rakousku,je mi 58 let,mám opatrovatelský kurz,7 let praxe,jdem pracovitá,mám dobrý vztah ke starším lidem.Mám ráda zvířata,hlavně psi a kočičky.Němčina je slabší,ale domluvím se a pořád se učím.Moc by mě pomohlo,kdyby mi někdo nabídl práci.Děkuji,mobil:+420733193787

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 06. 2012, 08:36:24

Věra Andrýsková Hledám práci pečovatelky v Rakousku,je mi 58 let,mám opatrovatelský kurz,7 let praxe,jsem pracovitá,mám dobrý vztah ke starším lidem.Mám ráda zvířata,hlavně psi a kočičky.Němčina je slabší,ale domluvím se a pořád se učím.Moc by mi pomohlo,kdyby mě někdo nabídl práci,můj email:veraandr@seznam.cz a mobil:+420733193787

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 06. 2012, 14:36:41

Dája Dobrý den, ráda bych pracovala jako pečovatelka v Rakousku, Švýcarsko, příp. Německu. Zajímalo by mne, jestli je nutností pečovatelský kurs nebo mě vezmou i bez něho. Je mi 56, mám zdravotnický kurz první pomoci - Zdravotník zotavovacích akcí - a praxi z táborů. O seniory jsem pečovala, i když pouze ve vlastní rodině - mám zkušenosti hlavně s diabetiky. Vzdělání mám pedagogické a zaměření hlavně na výtvarné a rukodělné činnosti. Z jazyků angličtinu aktivně, němčinu musím trochu oprášit, ale jazyk se nezapomíná.Řidičský průkaz sk. A,B. Mohla bych od září, října 2012. Byly byste ochotné poradit čeho se vyvarovat a na co se připravit.
Díky. Dája

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 07. 2012, 17:12:42

Dobrý den, pokud máte zájem o práci pečovatelky v Německu, napište nám na email: kaskovar@seznam.cz a mohli bychom se domluvit. Hezký den, Renata Kašková.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 07. 2012, 17:07:44

Renata Kašková Hledáme pečovatelky a pečovatele pro seniory v SRN.Podmínka ŽL , komunikativní NJ a trpělivost. Kontakt: kaskovar@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 07. 2012, 08:26:01

Seniorenglueck mame volne mista od 01.08.2012 napiste nam.
(pohovor probiha v ceskem jazyce)
S pozdravem
Helena Franz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 08. 2012, 17:12:53

MIROSLAVA PLATOSOVA Dobry den mam zajem o praci pecovatelky i lezici senior praxi mam i ridicsky prukaz jsem aktivni ridicka.50 let flexibilni,spolehliva s kladnym vztahem k teto praci.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 08. 2012, 22:53:28

MIROSLAVA PLATOSOVA p.Helena Franz najde se pro me prace v rakousku???slysela jsem o Vas ze jste seriozni pomuzete a spokojenos na obou stranach.Dekuji za nabidku,

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 01. 2013, 10:03:43

marion Paní Franz, mam zajem o praci pecovatelky. Zkusenosti mama. Jestli mi muzete prosim dat na sebe email.Dekuji marion
czechlink@email.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 01. 2013, 15:02:44

eva Dobry den,pišete že pohovor prebieha v českom jazyku a čo s nemčinou,,aka musi byt nemčina aby ste vzali opatrovatelku.Dakujem,

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 07. 2012, 11:22:26

Pavlína Hezký den přeji,jsme dvě ženy,hledající práci v jedné rodině na střídání v Německu.Jedna je zdravotní sestra s 4 letou praxí,ta druhá má jen praxi 3 roky v pečovatelsví.Díky za reakce

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 07. 2012, 01:14:20

Veronic Mohu nabidnout jedno misto na pecovani IHNED, poslete mi mejl s informacemi a kontaktem na Vas na Veronic73@freenet.de

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 07. 2012, 15:57:05

Dobrý den ,
reagujeme na Váš inzerát.

Naše agentura nabízí pečovatelkám rodiny v Německu. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na email pro bližší informace.
Agentur-mit-herz-und-hand@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 07. 2012, 22:09:17

Helena Drbušková Dobrý den paní Franz,
mám zájem o práci pečovatelky v Rakousku. Prosila bych o více informací ohledně práce od 1.8.2012 (podmínky, požadavky, mzda).

Děkuji a zdravím

Helena Drbušková
Emeil: HelenaDrbuskova@seznam.cz
Tel: 00420/ 732 324 538

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 07. 2012, 16:20:31

Naše agentura hledá peočvatelky do rodin do Německa.

Požadujeme vzdělání v oboru (možný i kurz ), zkušenosti s opatrováním, znalost německého jazyka na komunikativní úrovni, flexibilitu. ŘP výhodou.

Pro bližší informace nejen ohledně výše platu a délce turnusy nás prosím konatktujte na náš email.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 10. 2012, 15:18:36

vladkacerna Milé kolegyne a zajemkyne o praci pecovatelky v Nemecku. protoze uz mam par zkusennosti za sebou a poznala jsem i nektere agentury rada se s Vami podelim o sve zkusennosti!
Rozhodne NEDOPORUCIJI - KATJA PEREGA S.R.O. zprostredkovava praci v sudtirol v severni Italii
Eurowork s.r.o. Mnichov

Doporucuji http://www.herzundhand.cz/co-nabizime. U teto agentury pracuji skoro rok a jsem s ni dost spokojena. Me by zajimalo jestli mate nekdo zkusennosti se slovenskou ag. Atena.sk a s agenturou ALSES,s.r.o. Diky za zpravy take pokud vite o solidni agenture, pro Svycarsko? Vladka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 12. 2012, 10:52:10

Lenka Ahoj Vlaďko,

můžu se zeptat, proč jsi byla s perega.com nespokojena? Já mám s nimi příští týden odjet pracovat do hotelu poblíž Bolzana. Poplatek jsem ještě neuhradila, jelikož jsem s nimi zatím nic nepodepsala. Můžeš mi, prosím, napsat svoje zkušenosti? Můj mail je lenka.zmeskalova@seznam.cz. Předem děkuju.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 10. 2012, 15:43:06

vladkacerna Rada bych pochvalila jednu agenturu, u ktere jsem skoro rok a jsme s nimi velice spokojena. Je to agentura http://www.herzundhand.cz/co-nabizime.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 07. 2012, 13:34:01

Katka Dobrý den, sháním práci v Rakousku někde na farmě, nebo jako pom. síla, uklízuečka. Němčina základy. Děkuji.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 07. 2012, 16:36:53

Anna Zdravím všechny kolegyňky pečovatelky v Rakousku a obracím se na Vás s dotazem.Pomohla by mi některá z Vás při hledání pečovatelského místa v rodině? Zkušenosti mám, český ŽL aktivní, německý jazyk na zákl. úrovni /slovem i písmem / a stále se učím. Potřebuji pouze praxi.V minulosti už jsem pracovala v Mnichově a nyní bych chtěla zkusit štěstí v Rakousku.
Předem děkuji za případné odpovědi.
Pozn. agentury - NE!

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 07. 2012, 22:47:12

Jana Jana
Milé kolegyně,prosím vás o nějaký kontakt na agentůru nebo člověka který by mě pomohl zprostředkovat práci v rakousku,německu nebo švýcarsku jako ošetřovatelce.Mám vystudovanou VŠ sociální práce,ošetřovatelský kurs na 200 hodin,printe psychologický výcvik k dětem má němčina je na středně pokročilé urovni,praxi mám v domově důchodců,hospici a dětském domově.Není problém se v ní zdokonalit.Milé kolegyně klidně vezmu i zaskok není problém odjed kdykoli.Prosím dejte mi vědět na email nebo mé telefonní číslo je +420608107407.Moc Vám děkuji s pozdravem Jana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 07. 2012, 10:35:42

Jana Milá Jano.
Jak už tady asi vidíš dost holek doporučuje Seniorglueck.Také jsem to zkusila a právě se tam chystám.Doporučuji.Při pohovoru jsem byla mile překvapená přístupem.Myslím že budeš spokojená.Kontakt hf@seniorglueck.eu.Hodně štěstí Jana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 08. 2012, 07:45:27

Mirka Dobrý den,chtěla bych pracovat jako pečovatelka v Německu .Moc mě tady oslovila nabídka hf@seniorglueck.eu. Chtěla jsem se zeptat, může mi nějaká paní napsat jak je se zprostředkováním paní Heleny Franz spokojená? Budou za mě odváděny pojištění a daně v Německu? A kolik vychází si platit daně pak měsíčně v Česku? Už jsem jednou přes jednu agenturu jela a tak mám moc strach ať nenaletím. Děkuji za odpovědi.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 08. 2012, 22:15:03

Zdenka Kniebel Zajem o praci pecovatelky v Nemecku?

www.lebensglueck.eu

Volna mista od zari

Naste na adresu zk@lebensglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 08. 2012, 11:24:29

Maca
Ja tam pracuji zitra jedu.
Pani Franz je velice hodna a dokaze vse zaridit pokud mas problemy i privatni.
Tady jsem spokojena i s platem.

Nemusis se niceho obavat je to opravdu spolehliva zenska.
Ja jiz jinam ani by nesla.poznala jsem jine Agentury to se neda prirovnat.
Preji hodne stesi.

Maca

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 04. 2013, 16:45:20

Headhunter Glas Hledám pečovatelku do Regensburgu
od 30.4.2013 na měsíční turnusy
- jedná se o práci na ŽL
- paní o kterou se budete starat požaduje řidičský průkaz a Němčinu na úrovni dorozumění
Nejsem agentura a pro Vás nevzniknou žádné finanční výdaje!!!

V případě zájmu napište na mail - (headhunter.glas@hotmail.de ) - ráda Vám pošlu další informace

Děkuji
N. Glas

www.headhunter-glas.de

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 08. 2012, 15:31:47

Lenka Dobrý den, mohu se zeptat kdy se do Německa chystáte?já jedu už zítra...mám trochu strach a tak jsem se chtěla zeptat, zda to zprostředkování přes paní Franz je doopravdy v pohodě....S přáním pěkného dne Lenka Mičulková

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 08. 2012, 13:20:27

Karolina
Pani Miculkova,
Jen jedte nic lepsiho se vam nemuze stat.

Pani Franz je svetova zenska,to jsem za svou karieru jeste nepoznala .Ta opravdu pro Pecovatelky dela hodne.

Ja jsem spokojena tak ze jiz nikdy nikam jinam by ani nesla.Je to opravdu velice mila Pani.

Zdravi vas Katka

Ps:
Vite je to pomoc pokud jste v Nemecku sama nevite co a jak Pani Helena vas nenecha ta se postara. Je proste Super.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 02. 2013, 16:24:04

Silva Milé dámy uchazečky,z uvedených článků opravdu nabívám dojmu ,že si tady paní Franz dělá sama sobě reklamu a odpovídá sama sobě na dotazy.Myslím že by jste měli práci hledat na serverech kde je nutné se podepsat a přihlásit alespoň povinně mailem .

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 02. 2013, 16:40:35

Petra Hledám dvě zdravotní sestry do Seniorheim ,nástup možný ihned !Žádné poplatky !
Nabízím práci na HPP ve městě Werdau Více info na www.pflegekarierre.cz .
Hezký den.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 08. 2012, 13:05:12

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 08. 2012, 00:29:56

Aneta Hladám práci pečovatelky, případně zdravotní sestry do rodin poblíž Vídně, nebo Mistelbach. Mám vzdělání v obroru,střední zdravotnickou školu a porodní asistenci Bc. Pracovala jsem dva roky u lůžka a nyní pracuji 4 roky v agentuře domácí péče. Prosím o kontakt na solidní agenturu, nebo nějakou pomoc při hledání práce.
Děkuji Aneta P.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 08. 2012, 23:08:37

Zdenka Kniebel Mate zajem o praci pecovatelky v nemecku? Sprostredkovavam mista jen 100-120 km od hranic (Cheb).Blizsi info na www.lebensglueck.eu
Stranka neni jeste spravne prelozena:), pripadne zajemkyne mohou psat na zk@lebensglueck.eu
Tesim se na vasi odpoved
S pozdravem
Zdenka Kniebel

Odpovědět
Práce v Německu či v Rakousku 10. 08. 2012, 16:00:37

Michaela Hybnerová Dobrý den, chtěla bych se předběžně informovat na práci v zahraničí.
Je mi 28 let, jsem zdravotní sestra s praxí na JIP.Jsem svobodná.Má němčina není úplně světová, ale jelikož jsem se učila poměrně dost let, tak bych ji snad oprášila :)
Měla bych zájem o tuto práci, ale zajímalo by mne jestli nemáte zkušenosti, že by si někdo vzal svého psa popř. dva sebou do rodiny, je to pro mě dost důležité vědět, protože od toho by se odvíjeli další mé kroky.
Velmi děkuji za odpověď.
S pozdravem M. Hybnerová

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 08. 2012, 14:20:37

Zdenka Kniebel napiste na nasi adresu, kdyby jste mohla nastoupit a my se pak muzeme zeptat u rodin, jestli by to byl problem s vasimi psy.
S pozdravem
Zdenka Kniebel
zk@lebensglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 08. 2012, 18:52:58

Marie
Ja by mela zajem o praci pecovatelky .Je mi 49 NJ Umim kvalitne.Ja by chtela poprosit zda muzu vziti sebou moji Kocku.Pracovat muzu na 3mesice neb zda vam to bude vyhovovat tak i dele.
Dekuji za odpoved.
Marie

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 08. 2012, 16:58:54

Věra Prosím hodné lidi.Kdo mi pomuže njít práci vRakousku přišla jsem o práci ,je mi 58 let opatrovatelský kurz mám 7 let praxe budu dělat cokoli práce se nebojím. nemčina je slabší ale doučím se jsem spolehlivá nsklamu .Děkuji muj e-mail veraandr@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 08. 2012, 17:33:40

Lucie Dobrý den, jsem diplomovaná zdravotní sestra i s maturitní zkouškou všeobecné zdravotní sestry. Momentálně žiji v Rakousku a pracuji tu jako aupair a studuji Německý jazyk. Od listopadu tu končím a ráda bych ještě nějaký čas pracovala v Rakousku a rozšířila si svoji znalost jazyka, proto se chci zeptat, zda by byla zde poptávka v oblasti Vídně o pečování. Mám praxi z Arimu a Interní medicíny. děkuji L.B.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 08. 2012, 18:30:37

Zdenka Kniebel Zajem o praci pecovatelky v Nemecku?

www.lebensglueck.eu

Volna mista od zari

Naste na adresu zk@lebensglueck.eu

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 08. 2012, 10:20:44

Maja Vrbikova

Tady pozor na tu Kniebel !!!!!

Devcata davejte tady pozor!!!!!

Zdravim vas vsechny.

Maja

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 08. 2012, 20:27:14

darina Hezký den přeji Majo,zajímalo by mě,jaký problém je s touto agenturou.Měla bych pro ně začít pracovat.Děkuji za informace.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 08. 2012, 09:08:05

Anna Batiková Opatrovatelky dávajte si pozor na jednu rodinu.Naláka Vás na prácu oatrovatelky, prindete tam,stará paní má roztrušenu sklerozu,je ležák,mladá jej dcéra Vám neda ani najest.Dvadsatštyri hodín denne v noci stavat každé dveapol hodiny,žiadne volno ven nesmiete len balkon.A viete za kolko? 25€ za dencestu neplatí.menuje sa marina je z EISENSTADTU tak pozor

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 08. 2012, 17:39:16

Klára Můžete mi někdo říct, jaký je rozdíl mezi pečovatelkou V Rakousku a Německu ? Děkuji Klára

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 09. 2012, 15:19:51

Veronika Jirkovská Dobrý den,
jsem registrovaná Všeobecná sestra, s vysokoškolským vzděláním. Mám 5let doprovolnické a studijní praxe a druhý rok pracuji na jednotce intenzivní péče FNUSA Brno. Měla bych zájem o místo pečovatelky v Rakousku.

Guten Tag,
Ich bin eine Krankenschvester mit Hoher Schule und Registrierung. Ich habe 5 Jahren Praxis wie Pflegerin und jetzt arbeite ich zweiten Jahr an Abteilung für Intensiv Pflege in Brünn. Jetzt interessiere mich Arbeitstelle Pflegerin in Österreich. Danke.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 09. 2012, 13:25:18

vladka mam zkisennosti s nekolika agenturami, ale nejhorsi zkusennost jsme udelala s ag. Katja Perega a s, ta zprostredkovava praci v Italii, v Sudtirol, Kdyz jde do tuheg´ho, postav se za Nemce a ne za Vas! Byla jsme Ařmesicu v rodine, vse ok, najednou se Nemec zblaznil a ze dne an den me vyhnal, Jedina pomoc pani Katji byla smska, ze se mu nelibi, po 5mesicich?? moje pece o matku at se seberu aze dne na den odjedu! Basta, to byla jejich pece, za kterou jsme zaplatila zprostred. poplatek 300E! A druha je ostravska agenturou,EUROWORK AGENCY:s.r.o. vede ji Češka usedla v Nemceku, je na netu. Zamestnava na zam, pom, za min, cesky plat a Vam da diety 800Emesicne! Hrozne Vas okrada! Tam jsme odjela po 2mesicich sama. Pritom jsem ji vecne upominala aby me konecne prihlasila na socialnim a zdravotnim pojisteni. Zprostredkovava praci v MNichove, Jmenuje se frau Rosenbau. Ted jsem take v Nemecku ale rada bych si sehnala rodinu an stridani po 2.3 mesiccich, pravidelne, dlouhodbe v Mnichove,nebo nekde ve Švycarsku aspon za 1500E. Nevite o necem? Prvni stridani bych chtela od 17.2: 2013 bud an jeden ci dva mesice. Ve Švycarsku jsem byla v Baslu a v Zenevě.Muzu se s nekym pravidelne stridat. Moje kontakty jsou : skype vladimira.cerna22 , email: vladimiravseteckova@centrum.cz

Odpovědět
Re Vladka 19. 09. 2012, 14:45:49

Majka zdravím , Vladko máte pravdu s tou mrchou Rosenbach se správně jmenuje, jestli si dovoluje ještě "podnikat" tak to se divím, má problémy s odvody daní atd. v Ostravě,ale měla by žit v Mnichově, možná prý je už někde v Thajsku, prý tam něco taky "podniká" mé kolegyni dluží 1200 E
Jo a když jste byla ve Švajcu tak proč tam nejste zase? Zdravi Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 10. 2012, 23:51:20

vladka Ve Švajcu jsem byla 2x, bylo to na doporuceni kamaradky, Byal jsem u svetoznameho vyzkumnika pri vyvoji leku, Čecha dr. Žaka, byl moc fajn, ale bohuzel zemrel! Pak jsem byla dva mesice v Ženeve, taky na doporuceni, u Čecha a to byl pravy opak dr. Žaka, od neho jsme utekla do Nemecka, kde jsem uz rok, To Švycarsko jsme mela bez agentury, a tedka se tam nejak nemuzu bez agentury, ale ani s agenturou dostat! Nevim jak to vymyslet. Ani poradne zadnou agenturu do Švycarska neznam.Jela bych tam hned, hlavne do Baslu, tam se mi moc libilo

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 09. 2012, 11:15:56

Nikola Glas Pečovatelky do Německa

(Cham, Regensburg, atd.)

Hledám pečovatelky do soukromých domácností.
Ihned nebo později.
Schopnosti:  - musíte se domluvit německy
                          - řidičský průkaz
                         - umět uvařit a uklidit
                         - trpělivost se strými lidmi

Vyučení v oboru není nutné, ale je výhodou.

Práce není věkově omezená, přivítáme i starší zájemce.

V případě Vašeho zájmu napište prosím na mail: headhunter.glas@hotmail.de

Prosím o fotografií a krátký životopis

Z Vaší strany nevzniknou žádné finanční výdaje.

Mluvím také česky, případné otázky Vám ráda zodpovím mailem.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 09. 2012, 12:52:18

Milada Dobrý den, vrátila jsem se z Německa, kde jsem pečovala o seniory - pár. Pán 92 let a paní po mrtvici 88 let - ale komunikativní. Rozlehlý dům a zahrada. V souč.době jsem na dovolené. Mám certifikát jako jedna z prvních v ČR, zkušenosti, obrovskou trpělivost, a praxi i v mezin. hotelu v Čechách.
Připojuji telefon +420724727786 a budu se těšit. Bydlím v Chebu, uvítala bych místo poblíž hranic.Milada

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 09. 2012, 22:40:49

mawi Ahojky lidičky,
také hledám práci/pokojská,pečovatelka apod./ v Rakousku, nevíte někdo o něčem slušném?Řidičák mám.
mawi

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 10. 2012, 12:34:10

Herbst&Franz Vermitllung
od 14.10 --2 mista

Pozadavky na email

helena.franz@t-online.de

Dekujeme za uprimnost.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 07:36:06

Petra Dobrý den reaguji na inzerát od Ivany Schulze z 8 brezna,měla bych zájem o vámi nabizenou práci pokud je ješte aktualni,je mi 45 let jsem zdr. sestřička,v Německu a Rakousku pracuji už 5 let,od unora jsem bez práce poněvadž mi muj klient zemrel,bylo to v Bavorsku.Můžu nastoupit ihned,pokud máte zajem ozvete se mi na tel:731466590

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 10. 2012, 17:14:20

hedva pozor EUROWORK agency s.r.o Vaclava Rosenbach,
penez se nedockate. Budete delat na cerno,kdyz vas chyti,jeste budete mit problemy s policii.
Otrocka prace,madam zasadne neplati.
jedine co je mozne,podat na agenturu trestne oznameni. Nema povoleni MPSV,dane neplati,opatrovatelkam neplati. Spojte se a hromadne podejte oznameni

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 10. 2012, 14:49:30

vladkacerna Rada se k trestnimu oznameni na tuto pani pridam, mam s ni tu samou zkusennost, podvadi v ČR a pritom v Mnichove pred Nemci dela, jako, ze je vse ok. I kdyz jsem tem nemcum predlozila dukazy, ze je to podvodnice, prootze me ani po mesici neprihlasila do pojisteni, presto s ni dal podnikali a ja musela odejit. okrada na penezich, lze a podvadi, nejspis ji ale nekdo ze statnich uredniku jde na ruku!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 11. 2012, 16:06:56

eva Souhlasím s Vama děvčata ,pod Euroworkem a paní Rosenbach jsem pracovala od řijna 2011 do března 2012. Také jsem nebyla přihlášená,neplatila mi zdravotní ani sociální,tak jsem dala výpověď. Nebojí se ani finančních úřadů změnila si s paní účetní Maršálkovou telefoní čísla a myslej si ,že je nedohledaj. Ale já to nevzdávám,napsala jsem s mím finančákem do Ostravy na finanční úřad stížnost.Zítra jdu na finančák k nám a uvidím,jak budem postupovat dál. Ostravský finanční úřad chce po mně adresu,kde jsem v Mnichově pracovala,protože Rosenbach na nic nereaguje. Podpořte mně,když už jsem to všecko dala do pohybu a napište také stížnost do Ostravy na finanční úřad. Přece jí tohle nemůže procházet i kdyby za ní někdo stál. S pozdravem Eva

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 11. 2012, 09:12:29

Jarmila Dobrý den Evi ,já mám stejnou zkušenost a zkouším to přes vymahačskou firmu ,ale jaksi nic moc .Ale už mi jednou volali z Ostravy z kriminálky ,že se to vyšetřuje ,ale klidně na ten finančák napíšu . J

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 12. 2012, 22:17:56

Eva Holakovská Dobrý den Jarmilko,nevím,jestli to přez vymahače dokážete. Paní Rosenbach je všemi mastmi mazaná,teď nejsou inzeráty Euroworku nikde vidět,akorát mají aktivní obchodní rejstřík. Finanční úřad v Ostravě se s tím opravdu zabívá,dokládala jsem přesnou adresu kde a u koho jsem v Mnichově pracovala a také ják dlouho.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 03. 2013, 20:58:42

Jarmila
Chtěla jsem se zeptat ,zda Vám z toho finančního z Ostravy odpověděli? Já tam psala a nic ty peníze už asi nikdy neuvidím, ale Rosenbach to doufám štěstí nepřinese. Mohu li poprosit tak mi napište jak jste pořídila na tom finančním děkuji Jarmila

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 11. 2012, 18:17:59

vladkacerna mne nakonec zaplatila, protoze jsme ji usvedcila uz behem pobytu, ze mi lhala a nenahlasila me na pojistovnu do Prahy a pak jsme ji pohrozila policii. ALe je to mrcha a ta nemka, ktera ji dala prednost prede mnou je stejna podvodnice, jeliko spravuje majetky opustenym lidem, a spolupracuje s podvodnou firmou, prestoze jsme ji nemecky predlozila dukazy, ze podvadi, tak uvazuju o tom, ze ji nahlasim do Mnichova na urade. Musim se poradit s jednou pani z Mnichova, ktera ma take agenturu pro Mnichov a okoli, ta je taky solidni. Az prijedu n dovolenou do cech, napisu na ten financak do Ostravy taky.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 12. 2012, 22:36:23

eva holakovská Dobrý den Vlaďko,já jsem pravděpodobně ta,co Vás střídala u paní Elisabet. Je škoda,že jsme nemohly prohodit pár slov,neměla jsem na Vás ani telefon.Mně paní Rosenbach řekla,že máte nemocného tatínka a musíte pomoct mamince,proto že končíte a že se po třech měsících možná vrátíte,že záleží na otci,jak mu bude. Tedy jestli jste to opravdu Vy. Já jsem skončila k poslednímu březnu a Elisabet 20dubna dostala infarkt,oboustrannou mozkovou mrtvici a po dvou dnech zemřela,psala mi paní Albmeier i Sabina.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 10. 2012, 17:17:18

Dana Valova mám zájem o práci v Brně jako pomocná síla do kuchyně nebo pokojská,v obouch případech mám praxi na hotelu.Práci potřebuji i s ubytováním.
Děkuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 10. 2012, 14:57:28

Jitka Podhorská Starám se o starou paní v Německu a hledám k sobě spolehlivou kolegini na střídání.Vše je na domluvě a bez agentury.Prosím,kdo má zájem kontaktujte mě na emailu j.podhorská@seznam.cz Děkuji a zdravim.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 10. 2012, 20:30:55

mawi Dotaz na děvčeta pečovatelky v Německu,
mohla by, některá z Vás mě předat pár zkušeností z práce OP v Německu?
Předem děkuji
mawi

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 10. 2012, 20:18:12

Iva Dobrý den.měla bych zájem o toto místo, ale nemůžu Vám napsat email protože je prý špatný ....prosím můžete se mi ozvat na ivva.dvorakova@gmail.com děkuji

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 10. 2012, 22:05:51

Michaela Dobry den,

hledame mladou, opravdu spolehlivou osetrovatelku do rakouska.
Ale jen s vybornou znalocti nemciny, nebot jde o pacienta na voziku, ktery je po autonehode a nemuze pohybovat ani rukama.

Velice dobre financni ohodnoceni.

Pri zajmu prosim zaslete kratky zivotopis s foto na muj meil.

Dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 10. 2012, 19:32:56

Lenka l.miculkova@seznam.cz Váš e-mail bohužel nikde není, můžete mi prosím napsat. Moc děkuji

Odpovědět
PECOVATELKKA V RAKOUSKU 21. 10. 2012, 14:50:13

Radka Dobry den ....htela by jem vas poprosit,jestli nekdo nepotrebujete zaskok,nebo stridacku,nebo znate-li o nejake rodine,nebo solidni agenture.Vse potrebne mam,zivnost,kurz,SWA,nic mi netrreba zrizovat.Dekuji pekne..mob:0903645124,nebo meil...diky moc,NJ-komunikativni uroven-jen do Rakouska

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla, Německo 02. 11. 2012, 05:46:10

Monika Kosohorská Dobrý den,
měla bych zájem o místo pečovatelky v Německu na denní dojíždění. Bydlím v blízkosti hraničního přechodu Všeruby. Mám zkušenosti s péčí o seniory v domově pro seniory a jako pečovatelka v Německu o mentálně postiženého klienta. Mám pečovatelký kurz a velmi dobré znalosti německého jazyka (státní zkouška). Je mi 39 let.
Předem děkuji za nabídky.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 11. 2012, 23:27:32

RENATA Měla bych zájem o práci v SRN jako pečovatelka,kdyby to bylo možné,tak někde v okolí Klingenthalu a okolí... (u Kraslic )..Praxi mám a potřebné osvědčení také..,jen s tou němčinou to není moc valný,ale vše se dá dohonit..Tato práce je mi blízská a mám jí ráda.Je mi 45 let a jsem vzrostlejší postavy....NAJDE SE NĚKDO , KDO BY O NĚČEM VĚDĚL ???? DÍKY ZA COKOLIV

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 11. 2012, 13:59:52

Dagmar Dobry den hledam praci v Německu Rakousku pom sila v kuchyni pokojska pracovala jsem letni sezonu v Německu ted jsem se vratila za nabidky děkuji mobil 732369257

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 11. 2012, 10:00:43

Jana Dobrý den, měla bych zájem o práci v Rakousku - úklid v domácnosti, pomocná síla na farmě nebo pečovatelka - kurz mám, praxi a zkušenost s péčí o staré lidí. Němčina mírně pokročilá stále se učím, jsem spolehlivá. Můžete poradit popřípadě doporučit solidní agenturu
předem děkuji e-mail:nankatik@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 12. 2012, 16:01:30

Věra Hledám práci v Rakousku jako pečovatelka na 14 denní střídání, němčinu mám pokročilou a mám maturitu jako zdravotní sestra. Pracovala jsem na interním oddělení 5 měsíců před 7 lety. Nyní jsem byla měsíc v Německu, kde jsem se starala o paní na vozíku. Jsem pečlivá, spolehlivá, zodpovědná.
V případě zájmu se mi ozvěte na mail: npalomka@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 11. 2012, 15:24:43

luba severyn dobry den mela bych zajem o praci v rakovsku uklid ;pomocna sila u ruskych rodinach dekuji

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 11. 2012, 15:25:24

luba severyn dobry den mela bych zajem o praci v rakovsku uklid ;pomocna sila u ruskych rodinach dekuji

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 11. 2012, 15:26:11

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 11. 2012, 16:53:34

otto veselka Dobrý den mám zájem práci pečovatele v Rakousku popřípadě Německu .Jsem vystudovaný mimo obor ,ale mám praxi 1 rok starání se o ležáka v Rakousku .Tuto práci jsem měl přes známeho tak se chci zeptat jestli tady by jste mi mohli něco doporučit.Jsem spolehlivý s ochotou pomáhat .Děkuji Veselka

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 11. 2012, 20:54:16

Dagmar Dobry večer hledam praci v Německu Rakousku na hotelu penzionu pozice kuchenhilfe,,zkušenosti mam děkuji za seriozni nabidky pište volejte 732369257

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 11. 2012, 11:51:10

MAjka Hallo Dagmar, hledejte na strankach PROFESIA, tam jsou ted aktualni nabidky. Zdravi Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 11. 2012, 20:32:31

Dagmar Marie děkuji ale PROFESIA to jsou agentury to nechci.732369257

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 01. 2013, 08:03:41

marie hallo !
zajimalo by me , jaky mate nazor na ag. PROFESSIA. mela jsem zajem o praci a predem chteji poplatek,jinak nic..
Ja mu psalaze to neni v poradku.. on odepsal, myslite ze bychom tak dlouho jeste fungovali,kdybychom nebyli korektni?,
No, ja nevim,ale nesla jsem do toho
marie

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 11. 2012, 11:11:49

MAjka Ahojky kolegyně které pracujete v Rakousku,/já jsem v Německu / mám na Vás dotaz ,jak dlouho musím mít odpracováno v Rakousku, abych mohla dostat event. nějaky důchod, /když budu mit rakouskou živnost/ chtěla bych tam začít ,ale mám do oficialniho důchodu v čechách jen rok a něco.
Díky za odpověd Majka

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 11. 2012, 19:55:14

Lenka Hledám práci jako pečovatelka v Rakousku,střídání po 2 týdnech, nejlépe od února 2013.Nyní pracuji v Německu jako pečovatelka,ale cesta tam mi trvá min.12hod.a proto hledám něco blíž.Moc děkuji za nabídky.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 11. 2012, 21:02:31

Helena Dobrý den,
ráda bych pracovala jako pečovatelka, popřípadě jako masérka, v Rakousku, Německu.Německy umím.
Děkuji předem za nabídku. Helena

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 11. 2012, 16:18:23

Lenka Dobrý den hledám práci jako pečovatelka do Rakouska popř. Německa. Nástup možný od 6.1.2013. Pracovala jsem teď 5 měsíců jako pečovatelka v Mnichově, německy umím, jsem velmi zodpovědná. Reference si je možné ověřit. Mohou být v domácnosti i zvířata- moc bych to uvítala. Nejlépe se střídáním co 15 dnů. Moc děkuji za nabídky. l.miculkova@seznam.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 12. 2012, 11:31:03

MAjka Hallo Lenko, jestli ještě nic nemáte ,tak od 6.1 můžete na 2 měsice do Koblenz odjet , ted jsem to našla na JOBS.cz
Jednejte rychle , Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 12. 2012, 12:42:27

Lenka Dobrý den,moc děkuji za upozornění.....situace se tady rodině trošku změnila a tak budu moci nastoupit až v únoru. Čekáme na domov se zaměřením na Alzh.nemoc. Musím tedy ještě v lednu mé rodině tady pomoci( posl.den v lednu mi tady končí smlouva), ale v únoru budu moci odjet kdykoliv. Moc moc předem děkuji za seriozní nabídky a snad nezklamu a bude se mnou má příští babička nebo dědeček moc spokojeni.Reference od rodiny dostanu i písemně, budou i od paní z Alzh.centra, i si je možno je ověřit osobně(u rodiny v Mnichově)nebo telefonicky.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 12. 2012, 02:42:31

Marianna Hladam si pracu ako pomocnica v domacnosti,alebo ako Au/pair v Nemecko,Rakusko
Mam skusenosti.Blizsie info meilom
Moj meil: mariy11@zoznam.sk

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 12. 2012, 08:03:17

Lenka Dobrý den,nevíte náhodou někdo kolik si vydělá pečovatelka v Domově důchodců v Německu popř. v Rakousku?

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 12. 2012, 14:56:18

alena Fuszteiova

může mi bněkdo sdělit, kolik si vydělá pečovatelka celodenní péče o ležícího pacienta + další proáce ú služba 24 hod. v rakoudku,. Děkuji za odp=. Alena

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 12. 2012, 11:02:27

Martin Doleček K okamžitému nástupu hledáme zdr. sestry a pečovatelky do Seniorského Domova v Německu(Nedaleko ČR).Podmínkou je komunikativní němčina.Práce je na TPP na dobu neurčitou.6-8hod.Odvody za vás odvadí zaměstnavatel(zdravotní,důchodové atd.)Možnost cesty domu na 5-7 dní.Ubytování zajištěné za minimální poplatek.Dobré finanční podmínky.Nejlépe ženy co mají již zkušenosti se Seniorheimem,ale není podmínka.Prosím o zasláni životopisu v němčině info@pflegekarierre.cz

NEJSME AGENTURA-Vše bez POPLATKU A PROVIZE!!!

www.pflegekarierre.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 12. 12. 2012, 13:56:06

Alena Varování !

Na základě mé letošní zkušenosti, dávejte se velký pozor na zaměstnavatele v Rakousku. Paní G.B. u které jsem v Angeru ( u Gmundu )letos pracovala, starala jsem se o její 80-letou postiženou matku,dementní "ležák" + velké rozlehlé stavení + hodně další práce, celý den co dělat, tak mi nakonec nezaplatila soc.pojištění za poslední měcí 24hod služby u ní! Bylo domluveno, že ho platit bude. Platila mi 30 euro / denně, což je hluboko pod limit. Do smlouvy mi ale napsala 40 eur, i to je málo, ale to jsem od ní nikdy neviděla. Dělal velké průtahy , když jsem požádala o smlouvu. Pracovala jsem od 29-12-2011 a smlouvu mi dala až 23.února 2012 !! Velmi nerada.
Nepracujte bez písemného dokladu, ani kdyby na kolenou prosili. Mě tehdy opřemluvil český muž, navíc známý, ted dělá mrtvého brouka.Vše nechtě zkontrolovat českým právníkem aby jste nebyli na konci podvedeni jako já.
Sociál.pojišť. podle počáteční domluvy měla platit paní G.B. Jo, na začátku byla ochopta sama , ale potom ....

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 12. 2012, 17:09:22

Maria Ondrasinova DOBRÝ DEN.
Mněla by zajem o pomocné práce v domacnosti-pečovatelka.Mám ŘPsk. B,C,T,praxi v restauraci,kuchař/ka-pizzař/ka.
Pokud by byla moje nabídka aktualni, nastoupit by mohla 1,2/2013
Děkuji s pozdravem Ondrasinova

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 12. 2012, 01:56:30

Ilona Ráda bych našla práci v SRN nebo v Rakousku. Praxi mám 20 let. V SRN ca 8let: pizzerie-pomocná síla, italská cukrárna-výdej objednávek, prodej zmrzliny, obsluha.Stylová bavorská restaurace-výčepní, stánkový prodej , práce v kuchyni, objednávky, inventury. Praxe v ČR 12let: texilní průmysl, šička, pletařka-výroba látek. Obsluha v bistru. Práce na penzionu-pokojská, výpomoc v kuchyni, servírka. Praxe v domě pro seniory. Výuční list: pletařka. Rekvalifikace: pracovník v sociálních službách kurz MŠMT-platný v EU. ŘP sk.B. Práce na PC-IT, WORD, EXCEL. Hledám práci jako pečovatelka, nebo na hotelu apod., prosím s ubytováním. Uvítám i někoho, kdo by se za prací vydal se mnou. Práci mám ca. do 09/2013. Jsem flexibilní. Co ještě neumím to se mohu doučit v rámci osobního rozvoje. Děkuji za nabídky. Ilona. anoli14@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 12. 2012, 13:06:31

Alena Ještě něco k příspěvku z 12.12.2012 : Když jsme mlvili átelef.a paní Giselou B.z Angeru, byla cynické , s tím že mi klidně pošle 4 eura . Prý za mě platila odvody 4 eura denně. Ale mě platila 30 eur za 16 hod práce ( TJ. NECELÉ 2 EURA / HOD !!) , ODVODY 4 EURA .To je celkem 34 eur. VE SMLOUVĚ VŠAK STOJÍ 40 eur denně !!! takže mě fakticky okradla 6 eur za odprac.den. A to už je značná částka. Přitom jedny rakouské noviny "Der Kurýr " napsaly, že za 40 eur by rakušan ANI NEHNUL PRSTEM !!!!,
že za tolik pracují jen východoevropanky ( prý za 40-70 eur denně !) . To ovšem netuší, že stále nás nestydaté Rakušanky zneužívají za mrzkých 30 eur denně !!, jednají s námi jako trhovnice. A přitom pravděpodobně pobírají na nemohoucí osoby slušný státní příspěvek, kterým si zaplatí i pomocné práce v celé domácnosti??? Jak je s tímto příspěvkem " Na péči o nemohoucí(, nakládáno, na naké účely je používán? To by mělo zajímat rakouské úřady .

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 02. 2013, 13:02:15

Lenka Dobrý den paní Aleno!
To co tady píšete, je strašný, ale na jednu stranu si za to můžeme samy...To tvrdím, protože tuhle práci vykonávám taky.
V lednu loňského roku jsem pracovala u nejmenované rodiny, kde jsem měla plat 65E na den, ale první střídání bylo po 7 týdnech, protože rodina neměla druhou pečovatelku a já byla tak blbá, že jsem na to kývla...Co tím chci říct je, že oni si s námi budou dělat jen to, co jim dovolíme.
Už to, že jste při nástupu kývla na 40 Euro za den je špatně- to se Vám přeci nikdy nevyplatí a člověk si přeci dokáže spočítat, kolik bude mít na hodinu...A navíc, moc nerozumím tomu, jakto, že za Vás platila odvody 4 E denně? já si papíry vybavuji sama a měsíční pojištění mám 175 E...
Tím chci jen říct to, co mi vtlouká moje kolegyně Irenka do hlavy už rok : Nebuďte blbá!!!

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 01. 2013, 21:23:48

Hanka Dobrý den,
moje maminka hledá práci pečovatelky v Rakousku (nejlépe poblíž hranic). Je aktivní důchodkyně, nemá žádné závazky.
Pokud byste někdo o nečem věděl, prosím o info.

Předem moc děkuji.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 01. 2013, 09:46:44

Lenka Dobrý den, hledám práci jako pečovatelka v Německu, Rakousku. Praxi v Německu půl roku jako pečovatelka mám(rok jako Au- Pair),německy umím dobře. Spolehlivá, nekuřačka,velmi zodpovědná, usměvavá.Střídání tak po 3 týdnech.Zvířata nejsou překážkou. Děkuji za nabídky. Nástup možný ihned.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 01. 2013, 16:00:00

Antonie Antonie Dobrý den
jsem již v důchodu 59let a hledám si práci nejlépe v Rakousku jako pečovatelka.Nejraději však bez agentury,jelikož je jich plno podvodných.Nejraději bych střídala někoho, kdo už tam pracuje, třeba jen příležitostně.nemuselo by to být pravidelné střídání.Mám však požadavek, aby pacient alespon trochu sám chodil.nemohu zvedat těžké věci a lidi. Rovněž bych nechtěla , aby byl u pacienta velký , ale hlavně pes ostřejší rasy. Z těch mám hrůzu.Mírně pokročilé znalosti německého jazyka mám.Děkuji Antonie

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 01. 2013, 20:57:55

Antonie Vdůchodu nejsem samozřejmě 59let , ale je mi 59let.To už bych byla asi někde jinde

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 01. 2013, 09:42:35

Majka Zdravím kolegyně z Rakouska, nyní pracuji jako pečovatelka v Německu 1,5 roku a chtěla bych to změnit do Rakouska. Neznám dobrou agenturu,tak to zkouším bez,jestli má někdo rodinu přímo,tak bych se s ním ráda střídala.
Děkuji za info , s pozdravem Majka z Brna

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 25. 01. 2013, 08:51:35

marie Hallo !
Pecuji o pani na ZL a srtridame se vic nez po mesici . Pokud by nekdo potreboval zaskocit od 9.3. a dalsi termin od CERVNA treba jen na tyden.. pobyvam na na zapade nemecka .DORMUND, ESSEN .. ale je to jedno kam bych jela..

marie

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 03. 2013, 08:10:28

HF Vermittlung
Volne misto od

08.04.2013 Heidelberg 75,-€

piste na email:

Helena.franz@t-online.de

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 01. 2013, 17:19:31

Mária M Dobrý den, hledám práci pečovatelky v rakousku, mám 44 let, nemecký jazyk na základnej úrovni, absolvovala jsem taky pečovatelský kurz. Za nabídky nebo pomoc pri hledaní práce predem moc dekuji.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 29. 01. 2013, 22:43:42

Marie Dobrý den, hledám touto cestou práci hospodyně,kompletní starost o domácnost, pomoc u dětí. Děkuji za nabídky a informace.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 31. 01. 2013, 19:41:18

Zuzana Dobrý den, ráda bych si přivydělala jako pečovatelka.
Mám kurz PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH. Praxi mám. Děkuji a hezký den.
Kontaktujte mě prosím na můj mail. Regentová

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 02. 2013, 06:25:54

Lenka Dobrý den,
hledám práci jako pečovatelka v Německu, Rakousku. Praxi v Německu mám- půl roku teď jako pečovatelka, rok jako Au-Pair. Obě rodiny byly německé, německy umím dobře. Jsem 37letá nekuřačka, spolehlivá,velmi zodpovědná,usměvavá. Střídání po 3 týdnech. Zvířata v domácnosti nejsou překážkou.
kontakt: l.miculkova@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 02. 2013, 22:40:59

Martin Doleček Dobrý den,hledáme zdravotní sestry a pečovatelky do Seniorheimu/Pflegeheimu nedaleko českých hranic.Podmínkou je komunikativní znalost NJ.Nejlépe praxe v Seniorheimu.Jedná se o fyzicky náročnější práci než v rodině,ale za to jdete po 7-8 hodinách "domu".Možnost cesty do ČR na pár dní.Ubytování zajištěné.Smlouva je na TPP na dobu neurčitou přímo se zařízením.Dobré finanční podmínky.Daně,Zpš,důchodové atd. za vás platí zaměstnavatel.Možnost vrácení daní za náklady spojené s cestováním.VŠE ZDARMA BEZ PROVIZE!Více info a foto na www.pflegekarierre.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 02. 2013, 16:17:24

Majka Dobrý den pane Doleček, mužete sdělit kolik si tam pečovatelka vydělá? a kde se Seniorheim nachází?
Děkuji Majka

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 02. 2013, 18:25:03

Martin Doleček Dobrý den,vše je na webu www.pflegekarierre.cz jinak se Vás ozvalo strašně moc ...

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 02. 2013, 16:26:07

majka Dobrý den milí kolegyně pečovatelky, máte někdo nějakou zkušenost a panem Dolečkem ,co inzeruje nabídku v Seniorheimu? nebo už tam některá pracujete , prosím napište , diky zdravi Vás Majka

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 02. 2013, 14:24:43

Marie Dobrý den
Hledám práci pečovatelky v Rakousku,Německu.Praxi mám několikaletou.Kurz mám udělaný.Jsem spolehlivá,ochotná pomoci,ráda se učím nové věci.Děkuji za nabídky Maruška

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 03. 2013, 11:25:52

Ivana Schulze Ahojky mile pecovatelky,potrebuji spolehlivou pecovatelku s praxi,nejlepe od 35 let ke sve zname do Nürnberg k jeji tchyni.Nemcina na dobre urovni,24 hod.servis,nastup do 2 tydnu.Pokud mate zajem ozvete se
Ivana

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 03. 2013, 11:05:41

Lenka Dobrý den,je mi 37 let, nekuřačka, velmi zodpovědná, usměvavá. V prosinci jsem ukončila práci v Mnichově u pána co má Alzh. Reference si je možnoověřit. Ráda bych se do Německa zase vrátila a tak využívám tuto vaši možnost. E-mail jsem bohužel nenašla, tak ho tady zanechávám: l.miculkova@seznam.cz.Přeji pěkný den :-)

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 07:52:06

Petra Reaguji na inzerát pani Ivany Schulze ,je mi 45 let, v Nemecku a Rakousku jsem pracovala 5 let,v unoru mi muj klient zemřel ,bylo to v Bavorsku,jsem ihned k dispozici,jsem flexibilní,pohodova,pracovita,nemecky umim velmi dobre v pripade zajmu se mi ozvete na tel.731466590 diky Peta

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 07:52:08

Petra Reaguji na inzerát pani Ivany Schulze ,je mi 45 let, v Nemecku a Rakousku jsem pracovala 5 let,v unoru mi muj klient zemřel ,bylo to v Bavorsku,jsem ihned k dispozici,jsem flexibilní,pohodova,pracovita,nemecky umim velmi dobre v pripade zajmu se mi ozvete na tel.731466590 diky Peta

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 10. 02. 2013, 16:23:24

Liba Dobrý den,
pracovala jsem jako pečovatelka v Horním Rakousku a jen bych chtěla všechny zájemkyně o tuto práci upozornit na agenturu Sankt Antonius (www.stantonius.eu) - mám s ní špatné zkušenosti, takže za sebe nedoporučuji.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 02. 2013, 18:23:44

Lenka Dobrý den paní Libo, pokud tedy v Rakousku pracujete a máte nějaké zkušenosti, můžete mi prosím poradit, přes koho nejlépe pracovat jako hospodyně v Rakousku? Nebo - neznáte rodinu, která by pomoc hospodyně potřebovala? Jsem zdravotní sestra, nyní pracuji v ČR na ŽL, díky, s pozdravem Lenka Černá

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 02. 2013, 13:57:27

Marie Prosím Vás,
někoho ,kdo umí nebo může tyto staré příspěvky od roku 2011 vymazat,at to udělá, rozhodně to už nikomu nepomůže, díky Marie

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 17. 02. 2013, 20:03:09

Ivana Dobrý den, hladám prácu ako pečovatelka, Rakusko, Nemecko. Mám ukončený kurz socialnej pracovníčky, strednu školu s maturitou a pracovala som vo Viedni v Charite, takže skusenosti mám dobré.mám 35 rokov. Dakujem Iva ivaneuschlova@centrum.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 02. 2013, 09:17:32

Hana Ondová Dobrý den. Jsem diplomovaná všeobecná sestra. Je mi 28 let. Znalost němčiny na úrovni A2. Absolutorium z německého jazyka. Byla jsem minulý rok 3 týdny na stáži v Draážďanech v Alterheimu. Sháním práci pečovatelky - střídání do turnusových služeb. Prosím v případě nabídky piště na mail ondovah@seznam.cz, děkuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 02. 2013, 09:55:42

alena Dobrý den paní Hano, sháním střídání po 3-4týdnech v Bavorsku,kde se starám o nemocnou paní již rok. Pokud máte zájem o bližší informace, ozvěte se mi na mail,probereme detaily. Děkuji a přeji hezký den.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 02. 2013, 10:34:27

pája Paní Aleno,jestli jste ještě nikoho nesehnala, písněte Díky Pavla

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 03. 2013, 14:15:52

Petra Dobrý den ,ráda bych reagovala na inzerát Hany Ondové z 19.2.2013.Píšete ,že jste diplomovaná sestra,že máte absolutorium z němčiny a teď přesně nevím jestli máte zkoužku A2 nebo si jen myslíte,že máte znalosti na úrovni této zkoužky?Mám v podstatě to stejné vzdělání co vy ale už cca 4roky pracuji v německy mluvících zemích,myslím si,že německy umím dosti dobře ale na jaké úrovni jsou mé znalosti bych si nikdy netroufla tvrdit,překvapuje mě, že když si tak věříte ,nevíte ,že správně se píše ,,Altersheim nebo Seniorenheim a ne Alterheim!Pokuď budete chtět pracovat v zahraničí poznáte ,že diplom a zkoužka vám stačit nebude,musíte umět dobře komunikovat v něm. jazyce,vyřizovat vše potřebné na úřadech u lékaře atd.,být flexibilní,ochotná,nepovyšovat se ale ani neponižovat.To co vám píši nemyslím zle ale jsem už starší jak vy a mám celkem hodně zkušeností.Přeji vám hodně štěstí!Pokud začínáte obraťte se raději na agenturu.Německy se nejlíp naučíte až tam budete a budete nucena mluvit,všechny diplomy a certifikáty jsou k ničemu,nestačí to.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 03. 2013, 14:15:54

Petra Dobrý den ,ráda bych reagovala na inzerát Hany Ondové z 19.2.2013.Píšete ,že jste diplomovaná sestra,že máte absolutorium z němčiny a teď přesně nevím jestli máte zkoužku A2 nebo si jen myslíte,že máte znalosti na úrovni této zkoužky?Mám v podstatě to stejné vzdělání co vy ale už cca 4roky pracuji v německy mluvících zemích,myslím si,že německy umím dosti dobře ale na jaké úrovni jsou mé znalosti bych si nikdy netroufla tvrdit,překvapuje mě, že když si tak věříte ,nevíte ,že správně se píše ,,Altersheim nebo Seniorenheim a ne Alterheim!Pokuď budete chtět pracovat v zahraničí poznáte ,že diplom a zkoužka vám stačit nebude,musíte umět dobře komunikovat v něm. jazyce,vyřizovat vše potřebné na úřadech u lékaře atd.,být flexibilní,ochotná,nepovyšovat se ale ani neponižovat.To co vám píši nemyslím zle ale jsem už starší jak vy a mám celkem hodně zkušeností.Přeji vám hodně štěstí!Pokud začínáte obraťte se raději na agenturu.Německy se nejlíp naučíte až tam budete a budete nucena mluvit,všechny diplomy a certifikáty jsou k ničemu,nestačí to.

Odpovědět
Pečovatelka, Německo 20. 02. 2013, 16:04:04

Headhunter Glas Pečovatelky do Regensburgu - Německo- Bavorsko

Hledáme pečovatelky do soukromých domácností!!!!!
Ihned nebo později.

Schopnosti: - musíte se domluvit německy
- řidičský průkaz
- umět uvařit a uklidit
- trpělivost se strými lidmi

Vyučení v oboru není nutné, ale je výhodou.

!!! Předpokladem je: zkušenost s opatrováním starých lidí !!!!

Práce není věkově omezená, přivítáme i starší zájemce.

email: headhunter.glas@hotmail.de

Prosím o fotografií a krátký životopis

Odpovědět
pečovatelka v Regensburgu 28. 02. 2013, 15:24:07

Marta Zítková Dobrý den, zaujala mě nabídka volného místa pečovatelka v Regensburgu. Je mi 51 let, mám SHŠ, bydlíme v rodinném domě, pracovala jsem jako kuchařka, vedoucí kuchyně a poslední moje zaměstnání je recepční v hotele. Nyní jsem bez práce. Fotku jsem si nechala udělat, ale neumím ji poslat. Mohu Vám ji poslat o víkendu, až se syn vrátí z internátu. S pozdravem Zítková

Odpovědět
Pečovatelka Německo 20. 02. 2013, 16:11:53

Headhunter Glas
Z Vaší strany nevzniknou žádné finanční výdaje!!!!!

Nepracuji pro Agenturu!!!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 02. 2013, 13:05:13

Iva Svatoňová Dobrý den, měla bych dotaz - nabízíte práci pečovatelky pouze do Německa? Měla bych zájem o tuto práci v Rakousku, bydlím u rak. hranic.

Odpovědět
Zdravotní sestry Regensburg, Německo 01. 03. 2013, 11:33:12

Headhunter Glas Zdravotní sestry do nemocnice / domova duchodců v Regensburgu a okolí
( ihned nebo později )

Hledám zdravotní sestry, operační sestry atd.

Dlouhodobá praxe není podmínkou, ale je výhodou.
Přivítáme i čerstvé absolventy!!!

Výborné platové podmínky podle německého tarifu

V případě zájmu zašlete prosím Váš podrobný životopis s fotografii na email: headhunter.glas@hotmail.de

Mluvíme také česky, případné otázky Vám ráda zodpovím mailem .

Z Vaší strany nevzniknou žádné finanční výdaje.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 02. 2013, 13:16:25

Iva Hledám rodinu v Rakousku, kde bych mohla pracovat jako pečovatelka. Mám 4letou praxi v rodině jako hospodyně a starostí o starou paní po mrtvici, němčina je na dobré úrovni. Jestli někdo hledá na střídání k sobě, uvítám to. Díky Iva

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 02. 2013, 13:19:14

Iva Hledám práci jako pečovatelka v Rakousku. Mám 4letou praxi v rak.rodině jako hospodyně a starostí se starou paní po mrtvici, znalost němčiny je dobrá. Pokud někdo hledá k sobě střidání, uvítám to. díky Iva

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 02. 2013, 17:22:24

Marie Zdravím kolegyně,
ale hlavně ty,které byly v Berlíně někde u rodiny,jako Pflegedinst.Slyšela jsem,že v Berlíně jsou němci, nevím jak to říct, nejsou moc slušní k pečovatelkám,mají je za služky.Máte někdo názor jiný nebo i zkušenost?...podělte se ,
díky a hezký den Marie

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 02. 2013, 20:37:15

Elisa Dobry vecer,kdo hleda pecovatelku do Nemecka e nebo Rakouska na stridani napiste mi. Mam pecovatelsky kurs a praxi vice nez 10.let.Dekuji Elisa.

bruc1@live.it

Odpovědět
Pečovatelka Německo 28. 02. 2013, 18:22:06

Kristýna Dobrý den,
hledám práci pečovatelky ,pouze na směny a nejlépe v domově důchodců . Nejlépe město WAIDHAUS a okolí. Na požádání zašlu životopis.

Děkuji za nabídky.

hledampraci-specha@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 28. 02. 2013, 21:33:07

Tatiana Perhacova Dobry vecer,
Mam zaujem o Vasu ponuku,Headhunter Glas.
Som zo Slovenska,dohovorim sa po nemecky,kurz opatrovatelky,a opatrovala som svoju mamku 4 roky a v Nemecku 2krat na zaskok.
Prosim o blizsie informacie.Dakujem

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 03. 2013, 21:10:53

Marta Dobrý večer,
mám prosbu,
máte někdo nějaké zkušenosti s agenturou SUN SET Bratislava?
Předem děkuji

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 02. 03. 2013, 07:08:32

Kasperek Michal Agentúra Work agency-EÚ hľadá opatrovateľky do rodín a DSS
Práca na 2-3 týždenné turnusy
Plat 1100-1600 € závisí na vzdelanie, prax a znalosti Nj
Diplomované zdravotné sestry, pomocný zdr prsonál
Plat zdrav. sestry cca 2000 € +, pom. zdrav. personal 1500 € + Pracovná doba: 3 smeny prevádzka od 30 az 38,5 hod Týždenne, plus príplatky za nočné, sviatky 100% ...
Bez akýchkolvek sprostredkovateľských a iných poplatkov, sprostredkovateľská zmluva na vyžiadanie k nahliadnutiu.

info: kasperek@workagency.sk

www.workagency.sk

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 03. 2013, 17:04:16

Vera Vallejosová Jsem důchodkyně, mám 65 let, zatím fit. Posledních 13 let jsem pracovala v Altepflege, mám státní zkoušku v Altenpflege z Dusseldorfu. Mohu vykonávat jakoukoliv odbornou péči. Mluvím plynule německy, španělsky a polsky. Měla bych zájem o 15-denní turnusy ve střídání s další pečovatelkou. Pokud pro Vás není můj věk překážkou, můžeme se telefonicky dohodnout na dalších detailech.
Mit freundlichen Grüssen

Vera Vallejosová.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 18. 03. 2013, 05:36:53

Randličičová Kamila Dobrý den,
reaguji na Váš inzerát,ohledně ošetřovatelské práce u seniorů
jsem registrovaná zdravotní sestra s praxí se seniory jak v nemocnici,tak v domáctnosti v zahraničí
Děkuji Kamila

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 03. 2013, 11:34:40

Eva Baranová Dobrý den, pokud je inzerát aktuální, ozvěte se. Hledáme pečovatelku k paní 88let žijící v Dusseldorfu.
Eva Baranová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 03. 2013, 11:34:42

Eva Baranová Dobrý den, pokud je inzerát aktuální, ozvěte se. Hledáme pečovatelku k paní 88let žijící v Dusseldorfu.
Eva Baranová

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 08:10:09

Petra Dobrý den,reaguji na inzerát kde se hledá ošetřovatelka k 88 leté babče do Dusseldorfu,jmenuji se Petra jsem zdravotni sestřička, mam bohate zkušenosti s opatrováním senioru,v domacnostech i v nemocnici,cca 5let pracuji v Nemecku a v Rakousku,nemecky umim velmi dobre,jsem flexibilni,pohodova,mužu nastoupit ihned,jelikož v unoru mi klient zemrel a od té doby se mi nedaři sehnat práci,tel:732540993 v připade zajmu mi mužete kdykoliv zavolat,

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 11:11:12

Lenka Dobrý den,pokud ještě nikoho nemáte, tak mi písněte na e-mail: l.larysova@email.cz.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, Nemecko 04. 03. 2013, 12:38:00

Helena Hledam za sebe nahradu - pecovatelku k nemocne sobestacne pani do Nemecka - Puchheimu.
Nastup mozny ihned nebo dle dohody.
V pripade zajmu o tuto praci volejte pani Rosenbach,
ktera vse vyrizuje. Nemusite mit ZL.
tel.0049/157 850 627 82:
nebo piste na muj e-mail.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 03. 2013, 18:09:54

Elisabeth Dobry vecer Pani Heleno mnela bych zajem mam praxi pres 15,let jako pecovatelka v ustaveche i v privatu kurs osvedceni mam tez.Pokud je jeste misto volne kontaktujte mne. bruc1@live.it Dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 21:49:33

Dobrý večer,než odpovíte Paní Rozenbach nejdříve si to rozmyslete.Dnes mi přišel dopis z finančního úřadu z Ostravi,kde ukládají Paní Rozembach zaplatit mi do třiceti dnů,co mi dluží.Mimo jiné mi zdělují že firma se v Ostravě nenachází,že Paní majitelka jim dala před dvěma lety výpověd a že v jiném baráku kde měl být zástupce se také fizycky nenachází,že v druhém domě je jen schránka.Na adrese trvalé,také nikdo nezastižen.Chtěla jsem vložit do diskuze ofocený dopis ale nešlo mi to tam vložit.Pokud budete mít zájem dopis vidět,spojte se se mnou na skype

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 21:52:26

holakovska eva omlouvám se odeslala jsem to bez skypu. evik1731

Pozor na Eurowork a Paní Rozenbach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 03. 2013, 10:15:45

martina Hezky den reaguji na vasi nabidku stridani se v nemecku. Praxi mam z Rakouska i Nemecka. Sdelte mi prosim vice dekuji

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 15:47:37

martina Hezký den měla bych zájem o vámi nabízenou práci. PRAXI MÁM. Je mi 44 let-sdělte mi více děkuji

Odpovědět
půjčka nabídka 05. 03. 2013, 18:07:05

Steve Porter Vítejte na UNI KREDIT LIMITED-jedinečný úvěr Hledání servisu pro každého!

Pomohli jsme tisíce lidí si uvědomit, finanční svobodu a půjčovat si peníze, které potřebují. Mohli bychom pomoci i vám. Aplikace jsou bezplatné, důvěrné a snadno proveditelné. Nenechte špatnou úvěrovou historií dát pryč použití o půjčku zde.

ÚVĚR PŘIHLÁŠKA

Celé jméno .......
Domovská adresa ....
Telefon: ..........
Mobilní ..........
Země ...........
Povolání: ........
Sex: ...............
Věk: ..............
Částka potřebná ......
Půjčka Doba trvání: ...........
Need For žádosti o úvěr .....
jste požádal o půjčku před .........
měsíční příjem .............

Pospěšte si nyní a platí pro váš úvěr a dostat své problémy vyřešit. Můžete se s námi prostřednictvím našeho adresu společnosti e-mail: unicredit01@yahoo.com

S pozdravem,
Pan, Steve Porter

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 05. 03. 2013, 18:15:11

vera Bydlim v nemecku a zajimalo by me co je lepsi, pracovat jako pecovatelka na cesky ZL a nebo na namecky ZL?? Vite to nekdo???A jestli neni nabidka nekde v Sachsen Anhalt- vera2002@post.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 05. 03. 2013, 18:16:48

vera Jeste jsem zapomela dodat ze jsem jiz v duchodu ale fit

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 03. 2013, 11:28:19

Ivana Schulze A u Nürnberga by se Vam nechtelo delat pecovatelku? Iva

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 03. 2013, 11:25:56

zdenka Reaguji na inzerát paní Ivany Schulze.
Měla bych zájem o práci pečovatelky v nabízené lokalitě.
Prosím, napište mi na mail zdenikuc@seznam.cz.
Děkuji. Zdenka.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 04. 2013, 21:53:42

Pavlína Říská Dobrý den paní Schulze,
chtěla jsem se zeptat, jestli ještě hledáte pečovatelku.
Děkuji mnohokrát
Pavlína Říská
pavlinariska@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 03. 2013, 19:32:44

Kristýna Dobrý den, sháním práci jako zdrav. asistent popř. ošetřovatelka v Německu blízko hranicím. Bohužel, jsem po škole, praxi žádnou nemám pouze ze školy. Pokud máte někdo nějaká informace kde hledají zdra.asistenty nebo ošetřovatelky dejte mi vědět prosím na e-mail: kikicup07@seznam.cz Budu vděčná za jaké koliv informace DĚKUJI

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 06. 03. 2013, 21:44:35

Zdenka Mám zájem o práci pečovatelky v Rakousku.
14 letá praxe fyzioterapeuta, péče o maminku.
Starostlivá, odpovědná.Pomohu v domácnosti.
Znalost Němčiny dobrá.
Věk 53 let-jsem z Brna. Děkuji za nabídky.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 09. 03. 2013, 19:47:01

Máša Dobrý den,

hledám práci v Německu nebo v Rakousku. Práce se nebojím, jsem zodpovědná a pracovitá. Jazykové zkušenosti jsou mírně až středně pokročilé. Pokud by jste měli nabídku, můžete mi dát vědět?

Děkuji,
M. (604698298)

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 03. 2013, 16:06:24

Snajdrová Renata Prosila bych o nějaký dobrý tip práce pečovatelky v Německu na turnusy praxi se seniory mám již 13.rok německy se domluvím komunikativně nebo bych mohla nějakou pečovatelku střídat děkuji vám

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 03. 2013, 11:43:08

Večeřová Jana Dobrý den,
hledáme pečovatelky s praxí v péči k seniorům do rodin v Německu, oblast Nürnberg a München. Němčina je nutná. Plat je 50 - 80,-€ na den + 50 - 100,-€ cestovné. Ubytování i strava je zdarma. Turnus 3 - 8 týdnů v Německu, 2 - 8 týdnů v ČR, to již záleží na vás. Můžete volat:00420605858046 nebo pište na email, zašleme podrobné informace.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 15. 04. 2013, 14:36:56

Pavlína Říská Dotaz na p. J. Večeřovou
Dobrý den,
ve Vašem inzerátu uvádíte jen tlf., ale ne email. Mám zájem o místo pečovatelky. Prosím pošlete mi email.
Děkuji,Říská pavlinariska@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 03. 2013, 17:41:34

Iva Košťálová Dobrý den,hledám práci pečovatelky v Rakousku,může být i Německo nebo Švýcarsko,nejlépe na střídání po 2-3 týdnech.Němčina mírně pokročilá.Jsme dvě,já zdravotní sestra s praxí na jipu a kamarádka sanitářka s praxí na jipu.Pokud by jste věděli o práci pro nás dvě.Prosím ozvěte se. Děkuji. e-mail : go_@centrum.cz

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 03. 2013, 17:12:08

Eva Dobrý den,pani Koštalová,schanim praci v Nemecku jako pečovatelka,a chtěla jsem se zeptat,jak píšete nutnost mluvit nemeckym jazykem,a to plne? chtěla jsem vám napsat na váš mejl ale ukazuje se mi ze je neplatny? dekuji.s pozdravem,Eva
muj email:290510@seznam.cz

Odpovědět
pomocná síla,pokladní atd.Německo 18. 03. 2013, 18:31:30

paní Simona T. Dobrý den,
měla bych zájem o práci v zahraničí,sice nemám moc zkušeností,ale někdy se začít musí.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla,pokladníRakousko, Německo 18. 03. 2013, 18:35:10

paní Simona T. Dobrý den,
měla bych zájem pracovat v zahraničí,sice nemám žádné zkušenosti,ale někdy se začít musí.
kontakt na mě email:www.neonka69@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 19. 03. 2013, 10:27:20

Dobrý den!
Je mi 20let a moc ráda bych zkusila práci jako pečovatelka v Německu. Mám dokončenou SOŠ obor pečovatelská činnost a cca 5let praxe(brigády o prázdninách i během šk.roku a praxe ve škole). Nyní skoro rok pracuji v DZR a mám zkušenost s imobilními lidmi s inkontinencí, Alzheimerovou chorobou, těžkou stařeckou demencí apod. Tato práce mne naplňuje a mám ji ráda, jen v ČR je špatně platově ohodnocena. NJ úroveň mám minimálni(učím se ji cca 2měsíce). Ráda bych se zeptala, zda-li za těchto podmínek mám šanci získat práci, popř.co mám vylepšit? Moc Děkuji

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 22. 03. 2013, 16:59:21

Eva J. Dobrý den,schanim praci v Nemecku jako pečovatelka.umim trochu nemecky.praxi mam.
od Záři 2013,jsem volna.
dekuji předem za seriozni nabídky.
smuj email:290510@seznam.cz
Eva

Odpovědět
Pečovatelka Německo 23. 03. 2013, 07:24:02

Adéla Nebeská Dobrý den,

je mi 19 let, minulý rok jsem odmaturovala na Střední zdravotnické škole, obor Sociální péče-pečovatelská činnost, se specializací na seniory a osoby s handicapem. Díky studijím jsem získala praxi jak v domovech pro seniory, tak v ústavech sociální péče. Po střední škole jsem pracovala v Domově pro seniory, ale výdělky mi bohužel nepokryly ani živobytí. Bydlím v Děčíně a hledám praci v Německu, co nejblíž hranicím ( Bad Schandau, Schmilka, Pirna), abych mohla denně dojíždět. Doprava pro mě není problém ( vlastní auto ). V německém jazyce jsem pokročilá a rychle se učím.
Jestli mi můžete jakýmkoliv způsobem pomoci, budu Vám moc vděčná! Jakékoliv info mi prosím napiště na můj email nebeska.adela@seznam.cz :) Moc díky, A.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 04. 2013, 11:41:58

Jiřina
Máte někdo zkušenosti ?
Mé známé bylo vyhrožováno, pokud zde uvede jméno
zaměstnavatele z Rakouska nebo jméno zprostředkovatele .Známá byla podvedena finančně i jednáním. Muž z ČR , který jí takto vyhrožoval, sliboval , že na těchto stránkách bude uvádět nesmysly, jen aby její příspěvek zpochybnil.
Pokud vám někdo z JhČ. nabídne práci v Rakousku, chtějte kontakty na předchozí lidi jím zprostředkované a poptejte se na vše.
Jiřina

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 04. 2013, 12:37:32

DANA buon giorno.sono donna 53 anni.sto cercando il lavoro in Austria come badante.ho l esperienza 5 anni in Italia con le persone anziane e malate.libera da subito.grazie.rispondere su mail

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 04. 2013, 14:32:32

Eliška
paní Jiřino, zuaujalo mě co píšete.

Sice nevím přesně ,co se vaší známé přihodilo a jaké udělala špatné zkušenosti, ALE
jestli tam byla zaměstnaná a podvedli jí, anebo jí tam zaměstnali " načerno ", tak to se v Rakousku hodně stíhá, nenechte to tak být . Vůbec se nebojte , jsem přesvědčená, že si zaměstnavatel zahrává .
Držím pěsti, aby vše dobře dopadlo .

Eliška

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 07. 04. 2013, 17:34:18

Franz helena
Hledame Pecovatelky

Hledame Zdravotni sestry

Dobre znalosti Nemeckeho jazyka

Hlaste se na email:

helena.franz@t-online.de

Platy od 60,-€ 80,-€ az 100,-€

Dekuji za duveru

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 04. 2013, 13:15:36

gabriela Pani Franz Helena mám zájem o misto pečovatelky v Rakousku,8let jsem tam už pracovala jako ošetřovatelka.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 08. 04. 2013, 11:41:15

Dandy Hledám práci na kratší turnusy 2-3týdnové.Jsem opatrovatelk 13 let praxe.Rok jsem pracovala v Německu.Touto cestou hledám Německo nebo Rakousko.Doremilas@email.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 04. 2013, 15:06:26

Martin Bezperát Již deset let zajišťuji osobní přepravu do zaměstnání v celé EU pro ošetřovatelky, zdravotní sestry a ostatní zdravotnický personál. Zcela se přizpůsobím Vašim turnusům. Výhody: žádné přestupování, rychlejší způsob přepravy, bezpečnost, žádné nošení těžkých zavazadel. Odvezu Vás přímo na místo a zase dovezu do ČR. Protože spolupracuji s dalšími agenturami umožním Vám i získání nového místa. Neváhejte mne kontaktovat 605527264.

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 20. 04. 2013, 14:16:37

Zuzana Dobrý den,sháním práci v Německu jako ošetřovatelka.Chtěla bych poprosit zda o něčem nevíte.Je mi 48 let.Jsem spolehlivá,mám životní zkušenosti ráda vařím,uklízím a potřebuji se o někoho starat. Základy němčiny mám.Předem moc děkuji.Zuzana. mail-65.zuzana@gmail.com

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 04. 2013, 19:42:12

Jana Sháním touto cestou práci pečovatelky nejlépe v Rakousku,mám ř.p.,ž.l.,pečovatelský kurs,kurs němčiny,ráda peču,vařím,šiju,jsem empatická,veselá,42 let,dospělé děti,ráda bych dělala společnost a pomáhala nějaké starší paní.Děkuji za každou nabídku.briliana@seznam.cz Mám praxi v péči o nemocného pána.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 16. 04. 2013, 12:11:49

monika Dobry den.hladam pracu do Rakuska,Nemecka.Na turnusy .Praca opatrovatelky,pomocnice v domacnosti,aupair.Mam prax .Nemcky komunikativne zaklady,anglicky dobre.Mam opatrovatelsky kurz a pracovala som uz v Rakusku,ako opatrovatelka.kontakt nika28100@azet.sk ,Surneee!

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 23. 04. 2013, 23:21:45

pan Royal Silver Dobrý den,

Jste v jakékoli finanční potíže? Potřebujete půjčku
vymazat své dluhy? Jste obchodní muž nebo žena, kteří chtějí rozšířit
jeho nebo její firma? nabízíme půjčky všeho druhu pro jednotlivce, firmy a
spolupracují subjekty, které jsou v nouzi úvěru s nízkou úrokovou sazbou
3%, kontaktujte nás ještě dnes pro skutečný úvěr prostřednictvím e-mailu:
royalsilverloanservices@gmail.com

Formulář žádosti o úvěr

Jméno žadatele:
Země:
Povolání:
Pohlaví:
Účel úvěru:
Věk:
Telefonní číslo:
Částka potřebná:
Doba trvání úvěru:
Měsíční příjem:

pan Royal Silver

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 24. 04. 2013, 23:57:06

alena bocanova hledan praci v Rakousku nejlepe v okoli Vidne, mam 60let jsem spolehliva a pracovita ,ponevadz mi pacientka umrela na starobu jsem bez prace. moje praxe je 12 leta tedy jsem jiz skusena s dobrou prai,Mluvim nemecky ,,dekuji za pomoc pri hledani ,,Alena dne 22.04 2013

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 04. 2013, 07:46:34

Pavla Pečovatelka se ŽL a ŘP do Regensburgu. Má někdo zájem?

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 04. 2013, 09:33:07

Majka DObrý den,napište mi prosím na email, nebo tel.a já se ozvu, jsem 2 roky v Německu ale daleko, tak bych ráda blíže...ŽL plus ŘP mám,
díky za odpověd Majka
kalamajka54@gmail.com

Odpovědět
Re:Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 26. 04. 2013, 12:42:33

Simona Pečovatelka se ŽL a ŘP do Regensburgu. Má někdo zájem?
Dobrý denPavlo,
reagujina tento dotaz, protože mám zájem a chtěla bych podrobnější informace.

Děkuji za odpověď
Email: hansli.simona@centrum.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 04. 2013, 19:45:36

Eva
Dobrý den,
je mi 33 let.hledám praci v Nemecku (příhraničí)jako pečovatelka o seniory.
zkušenosti mam dlouholete. nemecky mluvim pasivne-proto uprednostnuji praci ošetřovatelky,než si jazyk procvičím:) odject mohu v Řijnu 2013.
dekuji za nabídky,Eva:)
email:721124088@seznam.cz

Hallo
Ich bin 33 Jahre alt., die ich bin auf der Suche nach Arbeit in Deutschland (die Grenze) als Krankenschwester für ältere Menschen.
Ich habe Erfahrung Dlouholete. Deutsche-dritte Partei Uprednostnuji Arbeit Krankenschwestern, als zum Üben der Sprache ' s:) Odject im Oktober 2013.
Vielen Dank für das Angebot, Eva)
e-Mail: 721124088@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 27. 04. 2013, 23:04:50

Denisa Nováková Dobrý den,shánim brigádu jako ošetřovatelka (Německo, Rakousko) na léto (červenec, srpen) po domluvě i déle. Mám SŠ obor pečovatelka a praxi v domově seniorů, teď studuji VOŠ sociální práci, německy se učím již 10 let (NJ maturita). Prosím kontaktujte mne na email Denny75@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 05. 2013, 08:51:26

Jana Dobrý den,hledám práci pečovatelky ,nebo hlídání dětí v Rakousku,volná jsem ihned -je mi 42,nekuřačka,dospělé děti, udělala jsem si pečovatelský kurz,mám za sebou 2 kurzy němčiny,jen potřebuji mluvit,starala jsem se o pána a paní v čr,jsem spolehlivá,veselá,ráda vařím a peču,starám se o zahradu,mám řidičský průkaz.Děkuji za nabídky briliana@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 01. 05. 2013, 09:19:59

Jana Hallo, ich suche nach einem Job,Pflege für ältere Menschen, Altenpfleger oder Kinder nach Österreich schauen, ich habe eine Pflege natürlich, Führerschein, ich 42 Jahre alt , meine kind ist schon 20 und 19 jahre alt.Ich gerne kochen und backen.Ich bin sozialen,zuverlässig..cz-Ich kann sofort,ich bin Nichtraucher.briliana @ seznam.cz,Danke

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 03. 05. 2013, 21:12:13

věra Hledám práci jako opatrovatelka seniorů v Rakousku.Opatrovarelský kurz mám i zkušenosti jak u nás tak i v Rakousku.Je mi 59 let,německy se domluvím.Může mi někdo doporučit dobrou agenturu?Moc děkuji.Email:veraandr@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 04. 05. 2013, 14:52:38

Denisa Nováková Dobrý den, měla bych zájem o místo pečovatelky v Rakousku či Německu, je mi to jedno. Mám střední školu obor pečovatelka, maturitu z Německého jazyka, rok vysoké školy obor Sociální práce. Mám praxi v domově seniorů, v Alzheimer centru, zkušenosti z domova, kde máme v péči babičku (inkotinence, nemobilní, Alzheimer). Zvládám také částečně fyzioterapii (cvičení, polohování, masáže). Od konce června nástup kdykoliv, mohu si udělat i ŽL. Kontaktujte mne prosím na e-mail. Děkuji, Nováková

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 11. 05. 2013, 15:40:01

Maruška J. Dobrý den,měla bych zájem pracovat v Rakousku nebo Německu. Jsem vyučená ošetřovatelka, mám 12 letou praxi. V domově důchodců u ležících klientů, Alzheimer a nyní v DZR. Mám tuto práci velmi ráda. Pracuji v české republice. Bohužel neumím německy, tak nevím zda mám vůbec nějakou šanci. Předem moc děkuji e-mail: cikirikik@seznam.cz Maruška J.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, 12. 05. 2013, 18:12:02

Yvona Mazůrková Dobrý den.
Měla bych zájem o práci pečovatelky a pomocné síly,nebo uklízečky v příhraničí Rakouska.Je mi 38 let,jsem spolehlivá,nekuřačka,řidičský průkaz B,němčina.

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 13. 05. 2013, 23:45:41

Dandy mám zájem o práci opatrovatelky v Rakousku.Praxi a zkušenosti mám.Německy se domluvím.Prosím nabídněte.Na email Doremilas@email.cz děkuji Danka

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 14. 05. 2013, 00:41:27

Lenka Hezký den,
jsem srdíčková pečovatelka a hledám práci v Německu popř. Rakousku.Je mi 37 let, jsem milá, hodná,velmi zodpovědná, nekuřačka. Německy se v pohodě domluvím. Zkušenosti s péčí mám. Reference od mé německé rodiny nejsou problém doložit.Děkuji za nabídku.
l.miculkova@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 05. 2013, 09:13:35

Silvia Dobrý den,
hledám práci pečovatelky do Rakouska,kde mám bežící živnost a čtyřletou praxi .Prostřednictvím této inzerce hledám rodinu .Je mi třicet let a jsem ze Slovenska. Prosím nabídněte popřípadě i záskok,jsem schopná vycestovat ihned.Němčina na komunikativní úrovni.Děkuji Silvia tel. č. +420 608 111 416

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 05. 2013, 10:25:08

Markéta Vartýřová Dobrý den, měla bych zájem o práci pečovatelky v Německu nejlépe okolí Dráždan. Pracuji jako zdravotní sestra na JIP. Německy pouze jen slabé základy. Vystudováno - všeobecná zdravotní sestra a vyšší odborná škola v oboru zdravotnický záchranář. Děkuji za nabídku. marketa.vartyrova@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo 21. 05. 2013, 10:25:22

Markéta Vartýřová Dobrý den, měla bych zájem o práci pečovatelky v Německu nejlépe okolí Dráždan. Pracuji jako zdravotní sestra na JIP. Německy pouze jen slabé základy. Vystudováno - všeobecná zdravotní sestra a vyšší odborná škola v oboru zdravotnický záchranář. Děkuji za nabídku. marketa.vartyrova@seznam.cz

Odpovědět
Pečovatelka, Rakousko 25. 05. 2013, 11:38:57

Jana Simonová Dobrý den, hledám práci v Rakousku jako pečovatelka. Pokud někdo potřebuje kolegyni, nebo končí, můžu nastoupit hned. Zkušenosti v Německu a Rakousku, praxe, němčina. Vše ostatní si napíšeme osobně. Děkuji.

Odpovědět

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze