Odpovědět
Pečovatelka, pomocná síla Rakousko, Německo
Odpovědět
momentálně pracuji jako pečovatelka v Německu. Jelikož příjmy a turnusy jsou zde nesrovnatelné s příjmy a turnusy v Rakousku, prosím, zda-li byste mi mohla poslat webové stránky či název a sídlo agentury přes kterou jste měla štěstí se k práci pečovatelky do Rakouska dostat.
Předem děkuji a přeji hezký zbytek léta a ať se Vám daří. Estera
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Nabizime praci pecovatelky v Nemecku (100km od Chebu)
Info: www.lebensglueck.eu
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
reaguji na Váš inzerát ohledně práce v Německu.Je mi 54 let,jsem spolehlivá,němčina pasivně.Pokud Vaše nabídka stále trvá prosím o informace ohledně nástupu a jak dlouhé jsou turnusy.Mám 3 dospělé děti.Děkuji předem za informace
Přeji pěkný den a zdravím Klapalová Sylvie.
Odpovědět
Odpovědět
Dobrý den,
četla jsem nabídku na práci ošetřovatelky v Německu. Chtěla bych se zeptat,jestli tuto práci můžete zprostředkovat,jaké jsou podmínky a požadavky. ( prosím pokud možno ne na ŽL)
Mohu zaslat dokumenty, které jsou přeloženy soudním překladem a ověřené podpisy.
Veškeré dokumenty jsem již zaslala na centrálu do Liebzigu a momentálně čekám na schválení.
Hledám práci, pokud by bylo možné co nejblíže k hranicím Děčína. ( Bad Schandau, Dresden..), ale není podmínkou.
Mám dlouholetou praxi s péčí o seniory a i ležící pacienty. Jak z nemocnice, také s péčí o ležící pacientku v Rakousku.
Nastoupit mohu kdykoliv.
Prosím, o informace a případné nabídky.
Děkuji za možnou odpověď
Moje nová kontaktní emailová adresa : jaroslavaokie@seznam.cz
Jaroslava Okie
Žežická 670/2
40007 Ustí nad Labem CZ
Tel . 773296584
Děkuji s přáním hezkého dne Jaroslava Okie
Odpovědět
nerada bych působila vtíravě, ale pocházím také Z Ústí nad Labem a zajímám se o práci v Německu, tak též v příhraničí, nejlépe v okolí Pirny.
Byla bych Vám opravdu velice vděčná, kdyby jste mi poskytla pár informací ohledně pracovních možností.
Zajímám se i o pozici pečovatelky, ačkoliv vím, že Sasové jsou ti nejhorší a nejlakomější zástupci Německa, přesto o této lokalitě uvažuji, vzhledem k mému bydlišti.Hovořím plynně německy, mám Pedagogické vzdělání.
Předem velice děkuji za odpověd, s povědomím, že bych měla možnost i v Německém pohraničí najít Ústeckou kolegyni, tak to by bylo opravdu prima :-))))
Zatím nashle,
Šárka Šimková
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
ich heisse Martina bin ich Pflegerin aus BRNO 44 Jahre alt.Habe ich Erfahrung aus Deutsch, Swiss und Austria .Will ich arbeitet bei Seniorem-Anvprten Sie Mmich bitte schon.
Odpovědět
mam volne misto za 80,-€ na den
Odpovědět
jsem pečovatelka s praxí v nemecky mluvících zemích 44let.Mám zájem o práci ŹLZA 80 E NA DEN. Dejte prosím vědět více. děkuji
Odpovědět
četla jsem váš inzerát, kde máte zájem o práci pečovatelky.
My hledáme stále zdravotní sestry a pečovatelky s praxí a němčinou do rodin k seniorům v Německu oblast Nürnberg a München..
Momentálně potřebujeme urychleně během týdne zajistit klienta, kde je plat 71,-€ na den a cestovné 160,-€. Auto k dispozici. Turnus 3 - 6 týdnů nebo i déle. Záleží na domluvě.
Podrobnosti vám zašlu v případě zájmu.
Přeji hezký zbytek dne.
Večeřová Jana - jana brno
Strážnická 1
Brno 627 00
IČO.: 60357665
mobil.: +420 605 858 046
Telef.: +420 539 012 531
www.pecovatelskypersonal.estranky.cz
Odpovědět
0042 603 380526
marie
Odpovědět
Hledám zdravotní sestry, operační sestry atd.
Dlouhodobá praxe není podmínkou, ale je výhodou.
Přivítáme i čerstvé absolventy!!!
Výborné platové podmínky podle německého tarifu.
Dobré znalosti Německého jazyka ( úroveň B2)
V případě zájmu zašlete prosím Váš podrobný životopis s fotografii na email: headhunter.glas@hotmail.de
Mluvíme také česky, případné otázky Vám ráda zodpovím mailem .
Z Vaší strany nevzniknou žádné finanční výdaje ( nejsem agentura !)
www.headhunter-glas.de
Odpovědět
budu rada za jakkýkoli kontakt v oblasti seniorpflege, nejlépe bez zprostředkujících česko-něm. agentur.
Praxe 3 roky(doložitelná),velmi dobrá znalost němčiny.
Odpovědět
V OKOLI BAMBERG A KULMBACH
KONTAKT
zk-lebensglueck.eu
Odpovědět
Ich bin 54 Jahre alt und hebe ich Fuhrerschein B.
Ich bin fleisig und liebe.
Bitten Sie an. Danke vielmal.Dana Buchtova
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
My hledáme stále zdravotní sestry a pečovatelky s praxí a němčinou do rodin k seniorům v Německu oblast Nürnberg a München..
Momentálně potřebujeme urychleně během týdne zajistit klienta, kde je plat 71,-€ na den a cestovné 160,-€. Auto k dispozici. Turnus 3 - 6 týdnů nebo i déle. Záleží na domluvě.
Přeji hezký zbytek dne.
Strážnická 1
Brno 627 00
Odpovědět
Přeji hezký zbytek dne.
Strážnická 1
Brno 627 00
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
měla bych zájem o práci pečovatelky. Můžeme se prosím zkontaktovat? Děkuji.
Mašková Lucie
djcosta@seznam.cz
731 182 789
Odpovědět
Mám ukončenou střední zdravotnickou školu v Písku – zdravotnický asistent (SZP) a několik kurzů v oblasti zdravotnictví:
- pracovník v soc.službách-ppop, absolvován v ČB
- sanitář absolvován v ČB ,(NZP)
- cvičitel zdravotní tělesné výchovy, absolvován na Akademii tělesné výchovy a sportu ,,Palestra”
v Praze
- instruktor pro rehabilitaci organismu - měkké a mobilizační techniky, absolvován v Praze
- masér (pro zdr.zařízení), absolvován na Vyšší zdr.škole v ČB, (NZP)
- ovladám základy práce s PC
- vlastním ŘP
--Nj zakladni uroveň(mám statni maturitu z NJ.)
Mám odpracováno necelých 10 let ve zdravotnictví na pozici ošetřovatelka- pečovatelka, hlavně LDN, rehabilitační pracovník, cvičitel ZTV a masér.Uvitám 12-hod.směny.
Nástup možny ihned.
S přátelským pozdravem
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Zdraví Vlaďka 2
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
japarapa@centrum.cz
Odpovědět
Odpovědět
Mile pecovatelky, nabizime nova mista od poloviny ledna a od unora. Prace na ZL, plat 40 Euro na den, ubytovani a strava zdarma ,zkusebni doba 14 dni.
Zadna provize.
Prejeme hodne stesti a zdravi v novem roce
www.lebensglueck.eu
Odpovědět
Odpovědět
Hledáme opatrovatelky i na ŽL od ledna 2013 okolí Vídně.
plat: 55-60 € na den.
pro více info: scholaster@workagency.sk
Odpovědět
reaguji na Váš inzerát, kde hledáte opatrovatelky ke starým lidem v okolí Vídně.
Je tento inzerát ještě stále aktuální? Měla bych vážný zájem, zajímalo by mě, jaké jsou podmínky pro výkon této práce?
Děkuji, Bačová
Odpovědět
Odpovědět
píšete že práce je i na živnostenský lis. je tedy i jiná možnost nežli živnostenský list? Děkuji Antonie
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
mate uz za sebe nahradu,az skoncite?
Mam 20let praxi v Bavorsku,je mi 60let a jsem v duchodu.
Rada bych nekoho vickrat v roce stridala a to asi po 15-30dnech. Jen parkrat v roce.treba za dovolenou atd.
Mate-li zajem napiste a vse jeste upresnim AD
Odpovědět
ráda bych také našla místo v Rakousku, kdyby jste se tam dostala a potřebovala na střídání a nebo o něčem věděla budu Vám vděčná. Děkuji. Prantlová
Odpovědět
Odpovědět
máte již někoho na Váš inzerát,
Děkuji
Pavlína
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Měla bych zájem o spolupráci.
Těším se na odpověď
S pozdravem
Marcela Vodičková
Handy 00420 776596344
Odpovědět
Odpovědět
je prosím ještě tato nabídka práce aktuální?
Děkuji za případnou odpověd´.
Kabelková
Odpovědět
reaguji tímto napráci pečovatelky, mám vázný zájem, zkusenosti mám z pobytu v Anglii. Mám základní znalost NJ,je mi 33let. Ráda bych pečovala bud o seniory anebo deti. Predem Vám dekuji . S pozdravem Žáková
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Mám zájem pracovat jako pečovatelka o seniora/y poblíž Thurnau, Kulmbach, Bayreuth. V Thurnau mám ještě vybavení wellness oasy, ve které jsem dosud podnikala jako masérka apod. Jako pečovatelka o seniory (ale i jako masérka) mám praxi i ze Südtirol. Jsem již v důchodu, ale jsem dostatečně fit, jen nemohu zvedat úplné ležáky. Postarám se zároveň o domácnost i o zahrádku. Ráda vařím a peču. Hovořím dobře německy, mám maturitu z AJ, trochu mluvím RJ a IJ. Pracovat mohu raději od března, na kratší dobu i dříve.
Děkuji za nabídky.
Drahomíra
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Případné rady a nabídky prosím na e-mail: k707@post.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
mala bych zájem o pečovatelku,ozvyte se..
Katka
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
LEBENSGLUECk
Mile pecovatelky, nabizime nova mista od poloviny ledna a od unora. Prace na ZL, plat 40 Euro na den, ubytovani a strava zdarma ,zkusebni doba 14 dni.
Zadna provize.
Prejeme hodne stesti a zdravi v novem roce
www.lebensglueck.eu
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
CV mohu taky dodat
Odpovědět
jsem již v důchodu 59let a hledám si práci nejlépe v Rakousku jako pečovatelka.Nejraději však bez agentury,jelikož je jich plno podvodných.Nejraději bych střídala někoho, kdo už tam pracuje, třeba jen příležitostně.nemuselo by to být pravidelné střídání.Mám však požadavek, aby pacient alespon trochu sám chodil.nemohu zvedat těžké věci a lidi. Rovněž bych nechtěla , aby byl u pacienta velký , ale hlavně pes ostřejší rasy. Z těch mám hrůzu.Mírně pokročilé znalosti německého jazyka mám.Děkuji Antonie
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
mám zkušenosti s pečováním v Německu půl roku a 1,5 v česku.
Pokud by jste o nečem věděla, prosím kontaktujte mě.
Tel.+420 725 040 545.
Předem děkuji. S pozdravem pěkného dne. Buchtová
Odpovědět
s velmi dobrými referencemi. Chtěla bych v Rakousku nastoupit co možná nejdříve. Němčina na dobré, průměrné úrovni.
Děkuji Vám předem za jakoukoli informaci a jsem s pozdravem Helena Jedličková
Odpovědět
prosím kontaktujte mě na muj email.
Děkuji Helena Jedličková
Odpovědět
Děkuji
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
mám zájem o tuto práci.Jsem spolehlivá zdravotní sestra s dlouholetou praxí u lůžka.Prosím napište mi více a spojte se se mnou pokud je místo ještě volné.Problém je ale němčina,moc dobře ji neovládám-učím se.Pokud by to nevadilo a místo je volné,prosím ozvěte se Kubelková.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
zaujal mne Váš inzerát a ráda bych se zeptala, zda by byla možná spolupráce ve společném, střídavém pečovatelství.
Pocházím z Ústí nad Labem.
Děkuji za odpověd,
s pozdravem Šárka Šimková
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
platí ještě vaše nabídka? Děkuji. Prantlová
Odpovědět
Mám zájem,prosím o Váš kontakt.Můj tel:602540991
Odpovědět
Děkuji Ivana Benešová
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Měla by jsem zájem o vaší nabídku.
Vím že ten inzerát je už starý,ale přece jen odepisuji,co kdyby jste znova hledala.Je mi 52let,německy umím jen základně,starala jsem se o seniora o mou tchyni a tatínka,jiné zkušenosti bohužel nemám,ale mám veliký zájem pracovat v teto oblasti.Sanitárni nebo jiný vámi požadovaný kurs si ráda dodělám.
S pozdravem a nadějí Alžběta
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Chtěl bych se jen zeptat zda je Váš inzerát stále aktuální
S pozdravem
Scholaster
Odpovědět
Odpovědět
nevím jestli jste na UP nebo zamestnaná, ale já jsem si udělala kurz na UP jako nezamestnaná, a zadarmo. Poptejte se tam a nebo pak musite hledat tam kde se kurzy dělaji za peníze.Nevím kolik stoji přesně , ale pry kolem cca 6-8 tisíc.Jděte na pracák , tam vám to řeknou .
Majka
Odpovědět
celkem sobestacna.Zkusenosti a nemcina vyhodou.
Volejte pani Rosenbach: 0049/15785062782
Odpovědět
Odpovědět
jenom ne Rosenbach, je to podvodnice, zaplatí jen polovinu co máte dostat, a jestli to,čtěte dále viz niže,- vl. zkušenost a nejenom moje.Majka
Odpovědět
protože naletíte...ta Rosenbach je podvodnice, vl. zkušenost i od jiných pečovatelek.
Majka
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
S pozdravem Martina
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
ke přesně je to 100km od Chebu? A můžete mi napsat více informací?Pracuji jako pečovatelka u Mnichova.Jinak jsem z K.Varů.Jak to u Vás funguje?
Děkuji a hezký den
Gieslová
Odpovědět
Dobry den,
hledam neco u Mnichova,mate uz za sebe nahradu?
Bez agentury,praxi 15 let mam -v Bavorsku.
Jsem zdrava, cila duchodkyne. Dekuji za odpoved Anna
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Díky Romana B.
Odpovědět
Zadosti o Praci Pecovatelky,Hospodyne,
zaroven posilejte taky na Email:
helena.franz@t-online.de
Postou Adressa zde:
HF - Vermitllung
Uhlandstrasse 9 / OG 2
96247 Michelau
PS:
Dejeme vsem za uzasne dopisy podekovani za zprostredkovani!!!!
Odpovědět
mám zájem o práci zdravotní sestry nebo ošetřovatelky na 14 denní turnusy někde poblíž hranic.Jsem diplomovaná všeobecná zdravotní sestra samostatně pracující u lůžka + absolventka dvouleté ošetřovatelské školy.Mám atestaci z oboru psychiatrie a akademický titul Mgr. z oboru Andragogika (státní zkouška z psychologie,pedagogiky gerontagogiky,sociologie a speciální pedagogiky. Po dobu své 25 leté praxe jsem pracovala u lůžka v různých medicínských oborech (interna,chirurgie,gynekologie,stomatologie,dětské a dosud psychiatrie,gerontologie-následná péče).Jsem zručná,empatická a spolehlivá sestra.Problém ale je,že jsem totální začátečník v NJ.Ale učím se a v praxi se to jistě zlepší. Pokud Vám můj handicap nevadí a třeba máte klienta který ovládá trošku ČJ,SJ nebo RJ tak budu ráda když mi odpovíte.Zdravím a budu se těšit Kubelková Helena
Odpovědět
Takže hodně štěsti a učit, učit učit se.
Odpovědět
marie
Odpovědět
Odpovědět
Milé dámy, slečny, paní pečovatelky, sestřičky, hospodyně....Musím reagovat na pomluvy na paní Helenu Franz, což se mě i ostatním kolegyním nelíbí. Paní Franz nemá čas si psát dobré reference na svoji osobu, ona to ani nepotřebuje a nemá k tomu důvody, její práce mluví sama za sebe. Jakmile jste u ní, co se týká práce, stará se o vás po celou dobu vašeho zaměstnání, a nejenom to, dělá i nad rámec svých povinností, je přátelská, komunikuje s vámi, vyřeší s vámi pokud jsou dané problémy, mohu jenom všem doporučit z vlastní zkušenosti! Co píšete tady na fóru nějaké nekonkrétní špatnosti mě i ostatní rozladily. Samozřejmě se může stát, že může dojít k nedorozumění, ale od toho máme ústa, abychom se ptaly. Říká se, že pomluvy jsou horší než..... Neznám ani já, ani moje kolegyně, že by někomu paní Franz ublížila, ba právě naopak velmi pomohla a za to jí patří velký dík chci jí to touto cestou sdělit. Paní Franz ještě jednou Vám děkuji. Vlaďka
Hodnocení nabídky
Datum 24.09.2012
Kontakt PEČOVATELKY V NĚMECKU - HELENA FRANZ
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hledám práci
Cokoliv budete chtít zodpovědět ohledně zaměstnání od paní Franz, mileráda vám sdělím, pokud bude v mých kompetencích. Vlaďka
Více zde: http://www.pecovatelka.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Vazene zajemkyne Email adresse: hf@seniorenglueck.de
neni v provozu.
Proto Vas prosim zasilejte vase emaily na tuto Adressu:
helena.franz@t-online.de
Predem vam vsem Dekuji za pochopeni a duveru.
HELENA FRANZ
Odpovědět
Odpovědět
Hledame Pecovatelku
od 01.01.2013
Zadosti prosim zasilejte na:
helena.franz@t-online.de
Dekuji
Helena Franz
HF Vermittlung
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
posilejte na hf@seniorengueck.eu
Odpovědět
Odpovědět
Nabizime praci pecovatelky v Nemecku
Odpovědět
Můžete se stydět milostivá, jinak Češka co se nafukuje a dělá po letech ze sebe Něku, fuj Suděťáčka, styďte se!
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Bitte melden sie sich bei mir.Wie ist Ihre deutsch????
Odpovědět
Odpovědět
hf@seniorenglueck.eu
Odpovědět
Odpovědět
neni v provozu.
helena.franz@t-online.de
HELENA FRANZ
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Franz Helena (pohovor v ceskem jazyce)
Odpovědět
Odpovědět
zadosti prosime na email adresse
hf@seniorenglueck.eu
s pozdravem
Helena Franz
Odpovědět
Odpovědět
Dobrý den,
mám zajem o ten zaskok. Mám rok praxi jako pečovatelka. Je mi 32 let a mluvim dobřer německy.
díky za odpověd. Mohu nastoupit ihned
s pozdravem Petra
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Tomáš Říman
Odpovědět
Odpovědět
Petra Dvořáková
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
p.s.prosím o odpověd na email adresu
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Ich wurde mich freuen, wann Sie sich bei mir melden.
Vielen dank.
Mit freundlichen Grussen. Romana
Odpovědět
Bitte melden Sie sich bei mir: E-mail: Ramona100@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Napiste nam pokud je vase poptavka jeste aktualni.
helena.franz@t-online.de
s pozdravem
Helena Franz
Odpovědět
mám zájem o práci pečovatelky,pomocná síla a jiné práce.
Je mě 43 let,jsem vdova, zůstala jsem sama, mám syna 21 let, přizpůsobím se, časově jsem flexibilní, jsem zdravotní sestra, vystudovaná nádstavba po gymnáziu na ženskou sestru, dělala jsem všeobecnou, dětskou sestru, dlouholeté zkušenosti, a chci se dále věnovat a angažovat se v této sféře. Pracovala jsem i v administrativě.Mám řidičský průkaz sk.A,B, vlastním auto.
Předem děkuji za odpověď.
Vladislava Zetková
tel. 603318166
732385645
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
mám zájem o práci v Rakouské rodině,jako pečovatelka,zkušenosti mám.Chtěla bych začít konec září,říjen.Můžete mi prosím pomoct zprostředkovat tuto práci? Děkuji Iveta
Odpovědět
Email:
hf@seniorenglueck.de
Odpovědět
DULEZITA INFORMACE.
hf.seniorenglueck.eu email neni v PROVOZU
ZASILEJTE VASE ZADOSTI NA EMAIL:
helena.franz@t-online.de
Dekuji za pochopeni.
Vsechny vas srdecne zdravi
HELENA FRANZ
Odpovědět
Wollen Sie aufUrlaub fahren und suchen Sie fur die Zeit eine Bertreung fur Ihre alten Eltern? Ich unterstutze Sie gerne dabie. Rufen Sie +436649748484 Maria
Odpovědět
Odpovědět
Mein antwort:
Guten Tag, Ich habe den interest mit alte person arbeiten, oder in der Haus,in Die Garten und in die Kuche arbeiten /die Haisfrau/. Ich werde den Antwort warten. Vielen Dank
25.2.2013 Alena Abz
Odpovědět
Dobry den,
zprostředkovavam praci do německych rodin ve spolupraci s německou agenturou. Jednorazovy poplatek 250 eur z prvni vyplaty. Rychle jednani.
zdravi Martina
email: 11kozoroh11@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
předem Vám děkuji.Vladislava Zetková
Odpovědět
Zaujal mě Váš inzerát. Bohužel se mi nedaří odelat SMS na uvedené číslo MT. Můžete mi, prosím, sdělit, zda je Vaše nabídka ještě aktuální? Mám několikaleté zkušenosti s prací pečovatelky v SRN i v Rakousku, mohu odcestovat okamžitě.
Děkuji za odpověď.
Jana
Odpovědět
Zaujal mě Váš inzerát. Bohužel se mi nedaří odelat SMS na uvedené číslo MT. Můžete mi, prosím, sdělit, zda je Vaše nabídka ještě aktuální? Mám několikaleté zkušenosti s prací pečovatelky v SRN i v Rakousku, mohu odcestovat okamžitě.
Děkuji za odpověď.
Jana
Odpovědět
Prihlaste se na Email:hf@seniorenglueck.eu
S pozdravem
Franz
Odpovědět
hezky vecer preju pani heleno.Chci se vas zeptat pokud mete praci pecovatelky v Rakousku,Viden seniory v rodinach mohla by jste mi napsat jak jsou tam placeny pecovatelky?ja pracuji v Nemecku pecuju o seniory v rodinach a myslim si ze vetsinou ta prace neni dobre ohodnocena a tak bych to rada porovnala.dekuju vam za odpoved.hezky vecer.marcela
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Díky za odpovedi Majka
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
zajímá mě tahle práce, ale jak uvadite na www.euras.ch mi nikdo neporadí jelikož jsou to stránky o elektronice. Asi tam bude chyba. Múžete se na to kouknout a noslat nové info kde ziskat tyto informace? Děkuji Věra Č
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Ahojky, moc zdravím, nabídka mě velmi oslovila, můžu to s tebou zkusit? Tedy pokud to je ještě volné, děkuji, se srdečným pozdravem B.A.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Dobrý den,
nabízím práci v německych rodinach ve spolupraci s německou agenturou. Jednorazovy poplatek po 1. vyplate 250 eur.
Rychle jednani.
s pozdravem Martina
Odpovědět
prosím,mohl by mi někdo poradit,chtěla bych dělat v Rakousku pečovatelku.Můžete mi prosím doporučit agenruru? Dííky
Hezký den Iveta
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
neni v provozu.
helena.franz@t-online.de
HELENA FRANZ
Odpovědět
je jeste stale Vas inzerat aktualni, ze hledate praci jako pecovatelka v Nemecku? My sice zadneho seniora doma nemame, ale dve deti ve veku 13,5 a 10,5 let. Bylo by to neco pro Vas?? Tesim se na odpoved
Jirina Vorackova
Lindenstrasse 5
89558 Böhmenkirch
Tel. 073326465
info@ruehlegfk.de
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
•Toto je agentura. a platíte si sama pojištění i daně a to se podle Vás vyplatí? Agentuře určitě.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
dovolila bych si Vas pozdravit z Brna. Intenzivne hledam praci jako pokojska nebo pomocna sila v domacnosti v Rakousku nebo Nemecku. Loni v kvetnu jsem se vratila po 2 letech z Nemecka, kde jsem udrzovala 3 domacnosti, zahradu a vencila pejska. Jsem velmi pecliva, pracovita zena, ss, vystudovana v textilnim prumyslu, tady je to v mode velmi spatne, mame zde vietnamske obchodniky a moje profese je hodne degradovana, lide zde nemaji penize a chodi k vietnamcum. Moc bych si prala odsud vypadnout.
Udravi a dekuje za jakoukoliv odpoved Eva Krejcirova
P.S.: nemecky umim castecne a ucim se, byt jsem nemcinu studovala 9 roku, jak clovek nemluvi, tak zapomene.
Odpovědět
Dobry den,
srdecne vas zdravim .
Pozadam vas aby jste se spojila s nami na tento email:
hf@seniorenglueck.eu
s pozdravem
Franz Helena
Odpovědět
dobry vecer
vidim ze hledate ze nabizite praci dal mozna ji nekdy vyuziju. dekuji za nabidku kdyz jste mi volala ale po dnesnim dnu jsem se znovu presvedcila ze rakouska policie nikdy nepujde proti rakusakum. o mem inidentu s pani ester bauer vite. dnes jksme si na zenu v rakousku pockali a chteli po ni po dobrem aby doplatila co ma. dokonce jsme nechali zvolat i policii a ta nas obvinila ze jsme ester bauer okradli..stezovala si totis ze jsme ji vzali mobill a navigaci. vubec se s nama nehodlali bavit o tom proc jsme tam a take pani bauer okamzite prestala mluvit cesky a udelala z nas myslim ze mme a manzela lidi kteri ji okradaji. nevim jak se na tuhle zenu dostat a porad si preju aby se konecne lid zamyslel a ti kterym zkomplykovala zivot aby se ozval..prosim pokud nekdo vi jak na tuhle zenu a pokud nekdo vi kde ma rodinu tady v cechach prosim ozvete se mi. pokud porad podvadi lidi a mysli si ze na ni nikdo nema tak to neskonci a pak maji tady lidi v cechach problemy na uradech ...diky vladka
Odpovědět
Odpovědět
konecne dohnala policie ester bauer a toho jejiho spolecnika. budou odsouzeni za podvody alespon tak mi to bylo receno na rakouske policii.komu jeste dluzi penize nebo jsou podvedeni ozvete se mi prosim ...603502970 vladka
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
jsou to podvodnici!!!!!
Neplati!!!!!
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Funguje ,Funguje ale brzy DOFUNGUJE
Odpovědět
i sezoni prace.......
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
frau Bauer +004366473654678, nenastupujte bez smlouvy a kartičky pro pojištění
Odpovědět
Mockrát děkuji
Odpovědět
Děkuju vam moc krat za pochopeni a doufam že nějaka dobra duše se mi ozve.Napište mi jen na e-mail.
A jnak přeju všem pečovatelkam heske jarni dni ve Widně.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
mohla by jste mi dát kontakt na agenturu přes kterou jste v zahraničí jako pečovatelka? Já jsem koncem ledna nastoupila do Rakouska jako pečovatelka, ale v rodině to nějak nevyšlo a navíc teď mám s agenturou problémy, vůbec semnou nekomunikuje. Děkuji Pavlína
Odpovědět
dve ZS okamzite.
Znalost NJ
Odpovědět
Odpovědět
tel.OO49 8121 22 9O 96 jsou příjemný a slušně platí.
Odpovědět
Odpovědět
hf.seniorenglueck@eu
Dekuji a s pozdravem
Helena Franz
Odpovědět
z vlastní zkušenosti rozdíl mezi prací v Německu a Rakousku:
V NÉMECKU: se platí žalostně málo,většinou vyžadují turnusy 1 - 3 měsíce, musíte mít český živnostenský list, být pojištěná v česku a taktéž si sociální a zdravotní platit v česku a ještě se připojistit v česku, jinak když se něco stane, průšvih.
V RAKOUSKU: pracuje se ponejvíc ve 14ti denních turnusech, rodiny platí cestovné + SVA odvody,zařídit rakouský živnostenský list je banalita,doporučuju nesažit se sem dostat bez kurzu pečovatelky, nebo zdravotní sestry, musíte mít v česku výpis z rejstříku trestů, přeložen ofiko do němčiny (cca 600Kč) pro prvozakladetlky je tady ŽL zdarma, nenechte se oklamat nějakou agenturou, která bude chtít zaplatit cca 70E, pak je nutné se přihlásit na WKO, SVA a finačák a hotovo. SVA je zdravotní a sociální pojišťovna, dostanete po odhlášení v česku od zdrav. pojišťovny rak.pojištěneckou kartu, platíte kvartálně povinné odvody (mezi 150 - 220E dle počtu odpracovaných let ( současně máte českou zdrav. kartičku pro pendlery a jste v česku bezplatně ošetřeny všude-česká strana to vyúčtovává rakouské straně.
Odpovědět
Pokud se hlasite na Cesky email tak jste jiz u ceske Agentury kde musite nejprve zaplatit poplatky a ty nejsou levne.
Odpovědět
můžete mi prosím poradit nějakou německou agenturu? Nebo popsat vaše zkušenosti ? Budu vděčná za jakoukoliv informaci. Děkuji. vera.prantlova@gmail.com
Odpovědět
v tomto ohledu nemáte také pravdu ani vy. Poplatek se platí ve většině případu i tehdy, když se přihlásíte přímo pod německou agenturu. Jinak poplatek české agentuře se platí až po odpracování jednoho měsíce v Německu. Nic se neplatí předem...
Odpovědět
Odpovědět
Trvale zamestnani z Prihlasenim - nastup od 01.10.12
Pouze vyucene Zdravotni sestry bydleni k dispozici - bezplatne.
Znalosti NJ moznosti kurzu zdokonaleni NJ - bezplatne.
Info a Prihlasky na email:
helena.franz@T-online.de
Odpovědět
(100-120km od Chebu)
zkusebni doba-14 dni
Odpovědět
Hospodyne - Pecovatelky
Prihlasky posilejte na nasledujici Email:
helena.franz@t-online.de
Postou neboli osobne na Adressu:
HF -VERMITLLUNG
UHLANDSTR. 9 /2 OG.
96 247 MICHELAU
Více zde: http://www.pecovatelka.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz
Odpovědět
chtěla bych Vás poprosit, jestli byste byla tak hodná a napsala mi něco bližšího o práci pečovatelky v Rakousku. (kontakty, ubytování, výdělek) Mám vystudovanou sociální pedagogiku, certifikovaný kurz sociální práce - přímá obslužná péče, teď pracuji jako pečovatelka v DS ve Zlíně za směšné peníze. Vážně přemýšlím o práci v Rakousku, mě by ty turnusy vyhovovaly. Budu moc ráda, když mi odpovíte, ze svého okolí neznám nikoho, kdo takto v Rakousku pracuje. Děkuji Helena
Odpovědět
můžete mi sdělit přes jakou agenturu pracujete ve Vídni a za jakých podmínek. Předem děkuji za info
email nankatik@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
nepotrebujete vystridat za dovolenou anebo za nemoc? Nepravidelne,treba 3-4x do roka po 15-30dnech.
Jsem 60leta cila duchodkyne,20let praxe v Mnichove.
Mate-li zajem ,napisi o sobe vice.
Dekuji za odpoved AD
Odpovědět
Hledame Pecovatelku
od 01.01.2013
Zadosti prosim zasilejte na:
helena.franz@t-online.de
Dekuji
Helena Franz
HF Vermittlung
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Pokud neumíte ani slovo německy, tak je jediná šance hledat nějakou českou rodinu v zahraničí přes inzertní stránky. Jiná rada není.
Odpovědět
dekuji
Odpovědět
mám dotaz,pracujete ještě ve Vídni? Prantlová
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
728 328 495
Odpovědět
Odpovědět
neni v provozu.
helena.fran@t-online.de
HELENA FRANZ
Odpovědět
PORADÍTE MI NĚJAKOU BABČU NA OPATROVÁNÍ?DĚKUJI
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Dejte si otazku kdyby jste byla vy ta rodina jak by jste to pocitala????
Ja pracuji za 40,-€ za den mam zaplaceno vse ostatni
Dostavam penize pravidelne .
Jsem spokojena na 100%
To me teda muze rozcilit takove jednani.
Zenske nebudte tak hloupe a neverte takove klabosy.
Maja
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
nevěřte a zjistěte si jaké má tato agentura podmínky ( na netu) a zjistíte, jak se dá na lidech vydělávat.
Odpovědět
jestli jeste mate zajem kontaktujte me na s.jaku@tele2.at.
Odpovědět
hledám práci pečovatelky /společnice/ u seniorů popř. postižených osob v Rakousku nebo Německu.Nejsem zdravotní sestra, ale zkušenosti mám z něm. rodiny v Mnichově a dále z rodinných kruhů.Komunikativní němčinu bych zvládla Je mi 53 let.
Těším se na Vaše nabídky, které můžete posílat na email:AZeniskova@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Chcela by som začať pracovať v Rakusku .Neviete o takej práci kde ešte do rodiny potrebujú druhú opatrovateľku, pomocníčku, kuchárku , uklízečku v domácnosti ? Zatiaľ kurz opatrovateľky nemám,hlavne sa chcem naučiť komunikovať nemecky a pripadne si privyrobiť.
Budem ráda keď sa ozvete.
Moj email : mb121264@seznam.cz
Odpovědět
také hledám práci pečovatelky v Rakousku, může se mi ozvat prosím někdo kdo s tím má zkušenost?
Děkuji spěchá:-))
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Prosím,kdo pomuže nabídnout práci v Rakousku
,Třeba uklid,nebo pečovatelka.Děkuji
Odpovědět
Prosím,kdo pomuže nabídnout práci v Rakousku
,Třeba uklid,nebo pečovatelka.Děkuji
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
je tam Pani Franz ktera mluvi cesky.
Odpovědět
(A take dochazeni na detektor lzi a ruzne kontroli)
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Budu ráda,když se mi ozvete.
Díky Marcela
Odpovědět
Odpovědět
Eva Baranová
Odpovědět
Dělám si sanitářský kurz a hledám práci sanitářky v Rakousku nebo Německu případně Velká Británie.
Můžetemi prosím poslat nějaký kontakt na agentuu v ČR, která by mi pomohla s papíry.
Děkuji za spolupráci.
S pozdravem Jana
Odpovědět
Odpovědět
Muzu dporucit Pani Franz je to perfektni zenska.
Mam praci v Nemecku.Jeste jsem nikdy nezazila ze se o se o mne nekdo tak stara necitim se tady sama.Cokoli potrebuji zavolam Pani Franz a ona vse da doporadku.
Penize dostavam pravidelne.
Pokud budete mit zajem o praci Pecovatelky tak pani napiste a presvecte se sami email: hf@seniorenglueck.eu
Zdravi
Alena
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Email: cermakovamonika@seznam.cz, tel.: +420604662085
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
jsem zdravotní sestra s 20 letou praxí.Pracuji v Německu,nyní u Bodensee.Chtěla bych se přemístit blíže k domovu a na kratší turnusy.Mám doma 17 letou dceru.Dopravuji se autem,jsem zde 4 měsíc.
Samozřejmě veškeré papíry mám vyřízené.
Sdělte mi prosím, jste-li agentura a jakou si berete provizi.
S pozdravem Jana Janalíková
Odpovědět
Odpovědět
Předem děkuji za info.
Můj mail:AZeniskova@seznam.cz
Anna Ženíšková
Odpovědět
Zajiťují pečovatelky v Německu
Odpovědět
Odpovědět
S pozdravem
Seniorenglueck
Franz
Odpovědět
Jsem 27 leta,žiji přímo ve Vídni.prosim nabidnete.
Odpovědět
--
Naším posláním je identifikovat win-win řešení pro všechny vaše finanční problémy. Dáváme úvěr na práci, kteří mají špatnou kreditní nebo třeba peníze na placení účtů, investovat do podnikání. Chci, aby tento prostředek Vás informovali, že poskytujeme spolehlivé příjemce pomoci, budu rád, nabídnout úvěr.
Potřebujete podnikatelský úvěr? ... Chcete rozšířit obzory své podnikání? ... Máte projekt financovat ....? Ty jsou zaměřeny na podnikání, ale není tam žádný finanční založit vlastní firmu? Pokud jste v nouzi z jakékoli půjčky se dostat zpátky k nám co nejdříve. Global Finance je řešení vašich finančních problémů. Pomůžeme vám úvěrové kvality s rychlým převodem bez platby předem
Získat úvěr ještě dnes ...
Žádost o úvěr se vztahuje na všechny ty, kteří 18 let nebo starší.
Mezi poskytované služby patří:
* Refinancování
* Domácí zlepšení
* Investiční úvěr
* Automatická
* Dluh Konsolidace
* Obchodní úvěry
* Osobní půjčky
* Mezinárodní úvěry.
E-mail: winnersfinancialhome02@gmail.com
Dostat zpátky k nám s touto informací.
Jméno žadatele .............................
Pohlaví .........................
Datum narození ......................................
Stav ......................
Výše úvěru Povinné .....................................
Měsíční příjem .................................
Aktuální číslo mobilního telefonu .........................
Země ..................................
Adresa ..................................
Termín úvěru ............................
Už jste požádali o půjčku před ..............?
S pozdravem,
Globální úvěr věřitel
E-mail winnersfinancialhome02@gmail.com
Pan. Christian Donald
+447024038575
Odpovědět
Uver nabizite ?? to je zajimavé..
To je nejaky novy obor pecovatelka ??
kazda ,ktera pracuje v nemecku, si uver od zlodeju neveme a spise se snazi ,co vim, zatahnout dluhy z nemeckeho platu a vic nikdy!!
tak NEOPRUZUJ, CHODI MI TAKOVYCH NABIDEK NA EMAILY hodne.. HAZU JE DO kose a ven .. Scheiße
Tak za 1. Co cech to podvod!! Lupic a lhar!!
Uz jsem se v poslednich letech tolikrat presvedcila.. co jsem hledala praci ,tak narazela na podvodniky ,zlodeje a lupice..Nakonec dalsi je zvolenej..
Zde v NEMECKU je to trestne .
Ale co je v CR , tak jsou podvody a jsou podporovane statem.. protoze tam podvadi uz skoro kazdej.. takze se zerou a okradaji vzajemne..
Do vlady by se na presidentanedostal ani jediny z ceskych kandidatu.. vsichni maji resty z minulosti .. ale cesi ? JSOU CESI!! hamba za ne ve svete!!
Odpovědět
Odpovědět
--
Naším posláním je identifikovat win-win řešení pro všechny vaše finanční problémy. Dáváme úvěr na práci, kteří mají špatnou kreditní nebo třeba peníze na placení účtů, investovat do podnikání. Chci, aby tento prostředek Vás informovali, že poskytujeme spolehlivé příjemce pomoci, budu rád, nabídnout úvěr.
Potřebujete podnikatelský úvěr? ... Chcete rozšířit obzory své podnikání? ... Máte projekt financovat ....? Ty jsou zaměřeny na podnikání, ale není tam žádný finanční založit vlastní firmu? Pokud jste v nouzi z jakékoli půjčky se dostat zpátky k nám co nejdříve. Global Finance je řešení vašich finančních problémů. Pomůžeme vám úvěrové kvality s rychlým převodem bez platby předem
Získat úvěr ještě dnes ...
Žádost o úvěr se vztahuje na všechny ty, kteří 18 let nebo starší.
Mezi poskytované služby patří:
* Refinancování
* Domácí zlepšení
* Investiční úvěr
* Automatická
* Dluh Konsolidace
* Obchodní úvěry
* Osobní půjčky
* Mezinárodní úvěry.
E-mail: winnersfinancialhome02@gmail.com
Dostat zpátky k nám s touto informací.
Jméno žadatele .............................
Pohlaví .........................
Datum narození ......................................
Stav ......................
Výše úvěru Povinné .....................................
Měsíční příjem .................................
Aktuální číslo mobilního telefonu .........................
Země ..................................
Adresa ..................................
Termín úvěru ............................
Už jste požádali o půjčku před ..............?
S pozdravem,
Globální úvěr věřitel
E-mail winnersfinancialhome02@gmail.com
Pan. Christian Donald
+447024038575
Odpovědět
Dobra znalost Nemciny a Ridicsky prukaz.
Ozvete se bud Email: hf@seniorenglueck.eu
Neb Handy na 004917639412288
S pozdravem
Seniorenglueck - Franz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Prihlasky prosim zasilejte na Email Adressu:
hf.seniorenglueck.eu
(Informativni pohovor probiha v Ceskem jazyce)
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Díky. Dája
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
(pohovor probiha v ceskem jazyce)
S pozdravem
Helena Franz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
reagujeme na Váš inzerát.
Naše agentura nabízí pečovatelkám rodiny v Německu. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na email pro bližší informace.
Agentur-mit-herz-und-hand@seznam.cz
Odpovědět
mám zájem o práci pečovatelky v Rakousku. Prosila bych o více informací ohledně práce od 1.8.2012 (podmínky, požadavky, mzda).
Děkuji a zdravím
Helena Drbušková
Emeil: HelenaDrbuskova@seznam.cz
Tel: 00420/ 732 324 538
Odpovědět
Požadujeme vzdělání v oboru (možný i kurz ), zkušenosti s opatrováním, znalost německého jazyka na komunikativní úrovni, flexibilitu. ŘP výhodou.
Pro bližší informace nejen ohledně výše platu a délce turnusy nás prosím konatktujte na náš email.
Odpovědět
Rozhodne NEDOPORUCIJI - KATJA PEREGA S.R.O. zprostredkovava praci v sudtirol v severni Italii
Eurowork s.r.o. Mnichov
Doporucuji http://www.herzundhand.cz/co-nabizime. U teto agentury pracuji skoro rok a jsem s ni dost spokojena. Me by zajimalo jestli mate nekdo zkusennosti se slovenskou ag. Atena.sk a s agenturou ALSES,s.r.o. Diky za zpravy take pokud vite o solidni agenture, pro Svycarsko? Vladka
Odpovědět
můžu se zeptat, proč jsi byla s perega.com nespokojena? Já mám s nimi příští týden odjet pracovat do hotelu poblíž Bolzana. Poplatek jsem ještě neuhradila, jelikož jsem s nimi zatím nic nepodepsala. Můžeš mi, prosím, napsat svoje zkušenosti? Můj mail je lenka.zmeskalova@seznam.cz. Předem děkuju.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Předem děkuji za případné odpovědi.
Pozn. agentury - NE!
Odpovědět
Milé kolegyně,prosím vás o nějaký kontakt na agentůru nebo člověka který by mě pomohl zprostředkovat práci v rakousku,německu nebo švýcarsku jako ošetřovatelce.Mám vystudovanou VŠ sociální práce,ošetřovatelský kurs na 200 hodin,printe psychologický výcvik k dětem má němčina je na středně pokročilé urovni,praxi mám v domově důchodců,hospici a dětském domově.Není problém se v ní zdokonalit.Milé kolegyně klidně vezmu i zaskok není problém odjed kdykoli.Prosím dejte mi vědět na email nebo mé telefonní číslo je +420608107407.Moc Vám děkuji s pozdravem Jana
Odpovědět
Jak už tady asi vidíš dost holek doporučuje Seniorglueck.Také jsem to zkusila a právě se tam chystám.Doporučuji.Při pohovoru jsem byla mile překvapená přístupem.Myslím že budeš spokojená.Kontakt hf@seniorglueck.eu.Hodně štěstí Jana
Odpovědět
Odpovědět
www.lebensglueck.eu
Volna mista od zari
Naste na adresu zk@lebensglueck.eu
Odpovědět
Ja tam pracuji zitra jedu.
Pani Franz je velice hodna a dokaze vse zaridit pokud mas problemy i privatni.
Tady jsem spokojena i s platem.
Nemusis se niceho obavat je to opravdu spolehliva zenska.
Ja jiz jinam ani by nesla.poznala jsem jine Agentury to se neda prirovnat.
Preji hodne stesi.
Maca
Odpovědět
od 30.4.2013 na měsíční turnusy
- jedná se o práci na ŽL
- paní o kterou se budete starat požaduje řidičský průkaz a Němčinu na úrovni dorozumění
Nejsem agentura a pro Vás nevzniknou žádné finanční výdaje!!!
V případě zájmu napište na mail - (headhunter.glas@hotmail.de ) - ráda Vám pošlu další informace
Děkuji
N. Glas
www.headhunter-glas.de
Odpovědět
Odpovědět
Pani Miculkova,
Jen jedte nic lepsiho se vam nemuze stat.
Pani Franz je svetova zenska,to jsem za svou karieru jeste nepoznala .Ta opravdu pro Pecovatelky dela hodne.
Ja jsem spokojena tak ze jiz nikdy nikam jinam by ani nesla.Je to opravdu velice mila Pani.
Zdravi vas Katka
Ps:
Vite je to pomoc pokud jste v Nemecku sama nevite co a jak Pani Helena vas nenecha ta se postara. Je proste Super.
Odpovědět
Odpovědět
Děkuji Aneta P.
Odpovědět
Stranka neni jeste spravne prelozena:), pripadne zajemkyne mohou psat na zk@lebensglueck.eu
Tesim se na vasi odpoved
S pozdravem
Zdenka Kniebel
Odpovědět
Je mi 28 let, jsem zdravotní sestra s praxí na JIP.Jsem svobodná.Má němčina není úplně světová, ale jelikož jsem se učila poměrně dost let, tak bych ji snad oprášila :)
Měla bych zájem o tuto práci, ale zajímalo by mne jestli nemáte zkušenosti, že by si někdo vzal svého psa popř. dva sebou do rodiny, je to pro mě dost důležité vědět, protože od toho by se odvíjeli další mé kroky.
Velmi děkuji za odpověď.
S pozdravem M. Hybnerová
Odpovědět
S pozdravem
Zdenka Kniebel
zk@lebensglueck.eu
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
www.lebensglueck.eu
Volna mista od zari
Naste na adresu zk@lebensglueck.eu
Odpovědět
Tady pozor na tu Kniebel !!!!!
Devcata davejte tady pozor!!!!!
Zdravim vas vsechny.
Maja
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
jsem registrovaná Všeobecná sestra, s vysokoškolským vzděláním. Mám 5let doprovolnické a studijní praxe a druhý rok pracuji na jednotce intenzivní péče FNUSA Brno. Měla bych zájem o místo pečovatelky v Rakousku.
Guten Tag,
Ich bin eine Krankenschvester mit Hoher Schule und Registrierung. Ich habe 5 Jahren Praxis wie Pflegerin und jetzt arbeite ich zweiten Jahr an Abteilung für Intensiv Pflege in Brünn. Jetzt interessiere mich Arbeitstelle Pflegerin in Österreich. Danke.
Odpovědět
Odpovědět
Jo a když jste byla ve Švajcu tak proč tam nejste zase? Zdravi Majka
Odpovědět
Odpovědět
(Cham, Regensburg, atd.)
Hledám pečovatelky do soukromých domácností.
Ihned nebo později.
Schopnosti: - musíte se domluvit německy
- řidičský průkaz
- umět uvařit a uklidit
- trpělivost se strými lidmi
Vyučení v oboru není nutné, ale je výhodou.
Práce není věkově omezená, přivítáme i starší zájemce.
V případě Vašeho zájmu napište prosím na mail: headhunter.glas@hotmail.de
Prosím o fotografií a krátký životopis
Z Vaší strany nevzniknou žádné finanční výdaje.
Mluvím také česky, případné otázky Vám ráda zodpovím mailem.
Odpovědět
Připojuji telefon +420724727786 a budu se těšit. Bydlím v Chebu, uvítala bych místo poblíž hranic.Milada
Odpovědět
také hledám práci/pokojská,pečovatelka apod./ v Rakousku, nevíte někdo o něčem slušném?Řidičák mám.
mawi
Odpovědět
od 14.10 --2 mista
Pozadavky na email
helena.franz@t-online.de
Dekujeme za uprimnost.
Odpovědět
Odpovědět
penez se nedockate. Budete delat na cerno,kdyz vas chyti,jeste budete mit problemy s policii.
Otrocka prace,madam zasadne neplati.
jedine co je mozne,podat na agenturu trestne oznameni. Nema povoleni MPSV,dane neplati,opatrovatelkam neplati. Spojte se a hromadne podejte oznameni
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Chtěla jsem se zeptat ,zda Vám z toho finančního z Ostravy odpověděli? Já tam psala a nic ty peníze už asi nikdy neuvidím, ale Rosenbach to doufám štěstí nepřinese. Mohu li poprosit tak mi napište jak jste pořídila na tom finančním děkuji Jarmila
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Děkuji.
Odpovědět
Odpovědět
hledame mladou, opravdu spolehlivou osetrovatelku do rakouska.
Ale jen s vybornou znalocti nemciny, nebot jde o pacienta na voziku, ktery je po autonehode a nemuze pohybovat ani rukama.
Velice dobre financni ohodnoceni.
Pri zajmu prosim zaslete kratky zivotopis s foto na muj meil.
Dekuji
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
měla bych zájem o místo pečovatelky v Německu na denní dojíždění. Bydlím v blízkosti hraničního přechodu Všeruby. Mám zkušenosti s péčí o seniory v domově pro seniory a jako pečovatelka v Německu o mentálně postiženého klienta. Mám pečovatelký kurz a velmi dobré znalosti německého jazyka (státní zkouška). Je mi 39 let.
Předem děkuji za nabídky.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
předem děkuji e-mail:nankatik@seznam.cz
Odpovědět
V případě zájmu se mi ozvěte na mail: npalomka@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
zajimalo by me , jaky mate nazor na ag. PROFESSIA. mela jsem zajem o praci a predem chteji poplatek,jinak nic..
Ja mu psalaze to neni v poradku.. on odepsal, myslite ze bychom tak dlouho jeste fungovali,kdybychom nebyli korektni?,
No, ja nevim,ale nesla jsem do toho
marie
Odpovědět
Díky za odpověd Majka
Odpovědět
Odpovědět
ráda bych pracovala jako pečovatelka, popřípadě jako masérka, v Rakousku, Německu.Německy umím.
Děkuji předem za nabídku. Helena
Odpovědět
Odpovědět
Jednejte rychle , Majka
Odpovědět
Odpovědět
Mam skusenosti.Blizsie info meilom
Moj meil: mariy11@zoznam.sk
Odpovědět
Odpovědět
může mi bněkdo sdělit, kolik si vydělá pečovatelka celodenní péče o ležícího pacienta + další proáce ú služba 24 hod. v rakoudku,. Děkuji za odp=. Alena
Odpovědět
NEJSME AGENTURA-Vše bez POPLATKU A PROVIZE!!!
www.pflegekarierre.cz
Odpovědět
Na základě mé letošní zkušenosti, dávejte se velký pozor na zaměstnavatele v Rakousku. Paní G.B. u které jsem v Angeru ( u Gmundu )letos pracovala, starala jsem se o její 80-letou postiženou matku,dementní "ležák" + velké rozlehlé stavení + hodně další práce, celý den co dělat, tak mi nakonec nezaplatila soc.pojištění za poslední měcí 24hod služby u ní! Bylo domluveno, že ho platit bude. Platila mi 30 euro / denně, což je hluboko pod limit. Do smlouvy mi ale napsala 40 eur, i to je málo, ale to jsem od ní nikdy neviděla. Dělal velké průtahy , když jsem požádala o smlouvu. Pracovala jsem od 29-12-2011 a smlouvu mi dala až 23.února 2012 !! Velmi nerada.
Nepracujte bez písemného dokladu, ani kdyby na kolenou prosili. Mě tehdy opřemluvil český muž, navíc známý, ted dělá mrtvého brouka.Vše nechtě zkontrolovat českým právníkem aby jste nebyli na konci podvedeni jako já.
Sociál.pojišť. podle počáteční domluvy měla platit paní G.B. Jo, na začátku byla ochopta sama , ale potom ....
Odpovědět
Mněla by zajem o pomocné práce v domacnosti-pečovatelka.Mám ŘPsk. B,C,T,praxi v restauraci,kuchař/ka-pizzař/ka.
Pokud by byla moje nabídka aktualni, nastoupit by mohla 1,2/2013
Děkuji s pozdravem Ondrasinova
Odpovědět
Odpovědět
že za tolik pracují jen východoevropanky ( prý za 40-70 eur denně !) . To ovšem netuší, že stále nás nestydaté Rakušanky zneužívají za mrzkých 30 eur denně !!, jednají s námi jako trhovnice. A přitom pravděpodobně pobírají na nemohoucí osoby slušný státní příspěvek, kterým si zaplatí i pomocné práce v celé domácnosti??? Jak je s tímto příspěvkem " Na péči o nemohoucí(, nakládáno, na naké účely je používán? To by mělo zajímat rakouské úřady .
Odpovědět
To co tady píšete, je strašný, ale na jednu stranu si za to můžeme samy...To tvrdím, protože tuhle práci vykonávám taky.
V lednu loňského roku jsem pracovala u nejmenované rodiny, kde jsem měla plat 65E na den, ale první střídání bylo po 7 týdnech, protože rodina neměla druhou pečovatelku a já byla tak blbá, že jsem na to kývla...Co tím chci říct je, že oni si s námi budou dělat jen to, co jim dovolíme.
Už to, že jste při nástupu kývla na 40 Euro za den je špatně- to se Vám přeci nikdy nevyplatí a člověk si přeci dokáže spočítat, kolik bude mít na hodinu...A navíc, moc nerozumím tomu, jakto, že za Vás platila odvody 4 E denně? já si papíry vybavuji sama a měsíční pojištění mám 175 E...
Tím chci jen říct to, co mi vtlouká moje kolegyně Irenka do hlavy už rok : Nebuďte blbá!!!
Odpovědět
moje maminka hledá práci pečovatelky v Rakousku (nejlépe poblíž hranic). Je aktivní důchodkyně, nemá žádné závazky.
Pokud byste někdo o nečem věděl, prosím o info.
Předem moc děkuji.
Odpovědět
Odpovědět
jsem již v důchodu 59let a hledám si práci nejlépe v Rakousku jako pečovatelka.Nejraději však bez agentury,jelikož je jich plno podvodných.Nejraději bych střídala někoho, kdo už tam pracuje, třeba jen příležitostně.nemuselo by to být pravidelné střídání.Mám však požadavek, aby pacient alespon trochu sám chodil.nemohu zvedat těžké věci a lidi. Rovněž bych nechtěla , aby byl u pacienta velký , ale hlavně pes ostřejší rasy. Z těch mám hrůzu.Mírně pokročilé znalosti německého jazyka mám.Děkuji Antonie
Odpovědět
Odpovědět
Děkuji za info , s pozdravem Majka z Brna
Odpovědět
Pecuji o pani na ZL a srtridame se vic nez po mesici . Pokud by nekdo potreboval zaskocit od 9.3. a dalsi termin od CERVNA treba jen na tyden.. pobyvam na na zapade nemecka .DORMUND, ESSEN .. ale je to jedno kam bych jela..
marie
Odpovědět
Volne misto od
08.04.2013 Heidelberg 75,-€
piste na email:
Helena.franz@t-online.de
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Mám kurz PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH. Praxi mám. Děkuji a hezký den.
Kontaktujte mě prosím na můj mail. Regentová
Odpovědět
hledám práci jako pečovatelka v Německu, Rakousku. Praxi v Německu mám- půl roku teď jako pečovatelka, rok jako Au-Pair. Obě rodiny byly německé, německy umím dobře. Jsem 37letá nekuřačka, spolehlivá,velmi zodpovědná,usměvavá. Střídání po 3 týdnech. Zvířata v domácnosti nejsou překážkou.
kontakt: l.miculkova@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Děkuji Majka
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Hledám práci pečovatelky v Rakousku,Německu.Praxi mám několikaletou.Kurz mám udělaný.Jsem spolehlivá,ochotná pomoci,ráda se učím nové věci.Děkuji za nabídky Maruška
Odpovědět
Ivana
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
pracovala jsem jako pečovatelka v Horním Rakousku a jen bych chtěla všechny zájemkyně o tuto práci upozornit na agenturu Sankt Antonius (www.stantonius.eu) - mám s ní špatné zkušenosti, takže za sebe nedoporučuji.
Odpovědět
Odpovědět
někoho ,kdo umí nebo může tyto staré příspěvky od roku 2011 vymazat,at to udělá, rozhodně to už nikomu nepomůže, díky Marie
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Hledáme pečovatelky do soukromých domácností!!!!!
Ihned nebo později.
Schopnosti: - musíte se domluvit německy
- řidičský průkaz
- umět uvařit a uklidit
- trpělivost se strými lidmi
Vyučení v oboru není nutné, ale je výhodou.
!!! Předpokladem je: zkušenost s opatrováním starých lidí !!!!
Práce není věkově omezená, přivítáme i starší zájemce.
email: headhunter.glas@hotmail.de
Prosím o fotografií a krátký životopis
Odpovědět
Odpovědět
Z Vaší strany nevzniknou žádné finanční výdaje!!!!!
Nepracuji pro Agenturu!!!
Odpovědět
Odpovědět
( ihned nebo později )
Hledám zdravotní sestry, operační sestry atd.
Dlouhodobá praxe není podmínkou, ale je výhodou.
Přivítáme i čerstvé absolventy!!!
Výborné platové podmínky podle německého tarifu
V případě zájmu zašlete prosím Váš podrobný životopis s fotografii na email: headhunter.glas@hotmail.de
Mluvíme také česky, případné otázky Vám ráda zodpovím mailem .
Z Vaší strany nevzniknou žádné finanční výdaje.
Odpovědět
Odpovědět
ale hlavně ty,které byly v Berlíně někde u rodiny,jako Pflegedinst.Slyšela jsem,že v Berlíně jsou němci, nevím jak to říct, nejsou moc slušní k pečovatelkám,mají je za služky.Máte někdo názor jiný nebo i zkušenost?...podělte se ,
díky a hezký den Marie
Odpovědět
bruc1@live.it
Odpovědět
hledám práci pečovatelky ,pouze na směny a nejlépe v domově důchodců . Nejlépe město WAIDHAUS a okolí. Na požádání zašlu životopis.
Děkuji za nabídky.
hledampraci-specha@seznam.cz
Odpovědět
Mam zaujem o Vasu ponuku,Headhunter Glas.
Som zo Slovenska,dohovorim sa po nemecky,kurz opatrovatelky,a opatrovala som svoju mamku 4 roky a v Nemecku 2krat na zaskok.
Prosim o blizsie informacie.Dakujem
Odpovědět
mám prosbu,
máte někdo nějaké zkušenosti s agenturou SUN SET Bratislava?
Předem děkuji
Odpovědět
Práca na 2-3 týždenné turnusy
Plat 1100-1600 € závisí na vzdelanie, prax a znalosti Nj
Diplomované zdravotné sestry, pomocný zdr prsonál
Plat zdrav. sestry cca 2000 € +, pom. zdrav. personal 1500 € + Pracovná doba: 3 smeny prevádzka od 30 az 38,5 hod Týždenne, plus príplatky za nočné, sviatky 100% ...
Bez akýchkolvek sprostredkovateľských a iných poplatkov, sprostredkovateľská zmluva na vyžiadanie k nahliadnutiu.
info: kasperek@workagency.sk
www.workagency.sk
Odpovědět
Mit freundlichen Grüssen
Vera Vallejosová.
Odpovědět
reaguji na Váš inzerát,ohledně ošetřovatelské práce u seniorů
jsem registrovaná zdravotní sestra s praxí se seniory jak v nemocnici,tak v domáctnosti v zahraničí
Děkuji Kamila
Odpovědět
Eva Baranová
Odpovědět
Eva Baranová
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Nastup mozny ihned nebo dle dohody.
V pripade zajmu o tuto praci volejte pani Rosenbach,
ktera vse vyrizuje. Nemusite mit ZL.
tel.0049/157 850 627 82:
nebo piste na muj e-mail.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Pozor na Eurowork a Paní Rozenbach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Pomohli jsme tisíce lidí si uvědomit, finanční svobodu a půjčovat si peníze, které potřebují. Mohli bychom pomoci i vám. Aplikace jsou bezplatné, důvěrné a snadno proveditelné. Nenechte špatnou úvěrovou historií dát pryč použití o půjčku zde.
ÚVĚR PŘIHLÁŠKA
Celé jméno .......
Domovská adresa ....
Telefon: ..........
Mobilní ..........
Země ...........
Povolání: ........
Sex: ...............
Věk: ..............
Částka potřebná ......
Půjčka Doba trvání: ...........
Need For žádosti o úvěr .....
jste požádal o půjčku před .........
měsíční příjem .............
Pospěšte si nyní a platí pro váš úvěr a dostat své problémy vyřešit. Můžete se s námi prostřednictvím našeho adresu společnosti e-mail: unicredit01@yahoo.com
S pozdravem,
Pan, Steve Porter
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Měla bych zájem o práci pečovatelky v nabízené lokalitě.
Prosím, napište mi na mail zdenikuc@seznam.cz.
Děkuji. Zdenka.
Odpovědět
chtěla jsem se zeptat, jestli ještě hledáte pečovatelku.
Děkuji mnohokrát
Pavlína Říská
pavlinariska@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
14 letá praxe fyzioterapeuta, péče o maminku.
Starostlivá, odpovědná.Pomohu v domácnosti.
Znalost Němčiny dobrá.
Věk 53 let-jsem z Brna. Děkuji za nabídky.
Odpovědět
hledám práci v Německu nebo v Rakousku. Práce se nebojím, jsem zodpovědná a pracovitá. Jazykové zkušenosti jsou mírně až středně pokročilé. Pokud by jste měli nabídku, můžete mi dát vědět?
Děkuji,
M. (604698298)
Odpovědět
Odpovědět
hledáme pečovatelky s praxí v péči k seniorům do rodin v Německu, oblast Nürnberg a München. Němčina je nutná. Plat je 50 - 80,-€ na den + 50 - 100,-€ cestovné. Ubytování i strava je zdarma. Turnus 3 - 8 týdnů v Německu, 2 - 8 týdnů v ČR, to již záleží na vás. Můžete volat:00420605858046 nebo pište na email, zašleme podrobné informace.
Odpovědět
Dobrý den,
ve Vašem inzerátu uvádíte jen tlf., ale ne email. Mám zájem o místo pečovatelky. Prosím pošlete mi email.
Děkuji,Říská pavlinariska@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
muj email:290510@seznam.cz
Odpovědět
měla bych zájem o práci v zahraničí,sice nemám moc zkušeností,ale někdy se začít musí.
Odpovědět
měla bych zájem pracovat v zahraničí,sice nemám žádné zkušenosti,ale někdy se začít musí.
kontakt na mě email:www.neonka69@seznam.cz
Odpovědět
Je mi 20let a moc ráda bych zkusila práci jako pečovatelka v Německu. Mám dokončenou SOŠ obor pečovatelská činnost a cca 5let praxe(brigády o prázdninách i během šk.roku a praxe ve škole). Nyní skoro rok pracuji v DZR a mám zkušenost s imobilními lidmi s inkontinencí, Alzheimerovou chorobou, těžkou stařeckou demencí apod. Tato práce mne naplňuje a mám ji ráda, jen v ČR je špatně platově ohodnocena. NJ úroveň mám minimálni(učím se ji cca 2měsíce). Ráda bych se zeptala, zda-li za těchto podmínek mám šanci získat práci, popř.co mám vylepšit? Moc Děkuji
Odpovědět
od Záři 2013,jsem volna.
dekuji předem za seriozni nabídky.
smuj email:290510@seznam.cz
Eva
Odpovědět
je mi 19 let, minulý rok jsem odmaturovala na Střední zdravotnické škole, obor Sociální péče-pečovatelská činnost, se specializací na seniory a osoby s handicapem. Díky studijím jsem získala praxi jak v domovech pro seniory, tak v ústavech sociální péče. Po střední škole jsem pracovala v Domově pro seniory, ale výdělky mi bohužel nepokryly ani živobytí. Bydlím v Děčíně a hledám praci v Německu, co nejblíž hranicím ( Bad Schandau, Schmilka, Pirna), abych mohla denně dojíždět. Doprava pro mě není problém ( vlastní auto ). V německém jazyce jsem pokročilá a rychle se učím.
Jestli mi můžete jakýmkoliv způsobem pomoci, budu Vám moc vděčná! Jakékoliv info mi prosím napiště na můj email nebeska.adela@seznam.cz :) Moc díky, A.
Odpovědět
Máte někdo zkušenosti ?
Mé známé bylo vyhrožováno, pokud zde uvede jméno
zaměstnavatele z Rakouska nebo jméno zprostředkovatele .Známá byla podvedena finančně i jednáním. Muž z ČR , který jí takto vyhrožoval, sliboval , že na těchto stránkách bude uvádět nesmysly, jen aby její příspěvek zpochybnil.
Pokud vám někdo z JhČ. nabídne práci v Rakousku, chtějte kontakty na předchozí lidi jím zprostředkované a poptejte se na vše.
Jiřina
Odpovědět
Odpovědět
paní Jiřino, zuaujalo mě co píšete.
Sice nevím přesně ,co se vaší známé přihodilo a jaké udělala špatné zkušenosti, ALE
jestli tam byla zaměstnaná a podvedli jí, anebo jí tam zaměstnali " načerno ", tak to se v Rakousku hodně stíhá, nenechte to tak být . Vůbec se nebojte , jsem přesvědčená, že si zaměstnavatel zahrává .
Držím pěsti, aby vše dobře dopadlo .
Eliška
Odpovědět
Hledame Pecovatelky
Hledame Zdravotni sestry
Dobre znalosti Nemeckeho jazyka
Hlaste se na email:
helena.franz@t-online.de
Platy od 60,-€ 80,-€ az 100,-€
Dekuji za duveru
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Jste v jakékoli finanční potíže? Potřebujete půjčku
vymazat své dluhy? Jste obchodní muž nebo žena, kteří chtějí rozšířit
jeho nebo její firma? nabízíme půjčky všeho druhu pro jednotlivce, firmy a
spolupracují subjekty, které jsou v nouzi úvěru s nízkou úrokovou sazbou
3%, kontaktujte nás ještě dnes pro skutečný úvěr prostřednictvím e-mailu:
royalsilverloanservices@gmail.com
Formulář žádosti o úvěr
Jméno žadatele:
Země:
Povolání:
Pohlaví:
Účel úvěru:
Věk:
Telefonní číslo:
Částka potřebná:
Doba trvání úvěru:
Měsíční příjem:
pan Royal Silver
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
díky za odpověd Majka
kalamajka54@gmail.com
Odpovědět
Dobrý denPavlo,
reagujina tento dotaz, protože mám zájem a chtěla bych podrobnější informace.
Děkuji za odpověď
Email: hansli.simona@centrum.cz
Odpovědět
Dobrý den,
je mi 33 let.hledám praci v Nemecku (příhraničí)jako pečovatelka o seniory.
zkušenosti mam dlouholete. nemecky mluvim pasivne-proto uprednostnuji praci ošetřovatelky,než si jazyk procvičím:) odject mohu v Řijnu 2013.
dekuji za nabídky,Eva:)
email:721124088@seznam.cz
Hallo
Ich bin 33 Jahre alt., die ich bin auf der Suche nach Arbeit in Deutschland (die Grenze) als Krankenschwester für ältere Menschen.
Ich habe Erfahrung Dlouholete. Deutsche-dritte Partei Uprednostnuji Arbeit Krankenschwestern, als zum Üben der Sprache ' s:) Odject im Oktober 2013.
Vielen Dank für das Angebot, Eva)
e-Mail: 721124088@seznam.cz
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Měla bych zájem o práci pečovatelky a pomocné síly,nebo uklízečky v příhraničí Rakouska.Je mi 38 let,jsem spolehlivá,nekuřačka,řidičský průkaz B,němčina.
Odpovědět
Odpovědět
jsem srdíčková pečovatelka a hledám práci v Německu popř. Rakousku.Je mi 37 let, jsem milá, hodná,velmi zodpovědná, nekuřačka. Německy se v pohodě domluvím. Zkušenosti s péčí mám. Reference od mé německé rodiny nejsou problém doložit.Děkuji za nabídku.
l.miculkova@seznam.cz
Odpovědět
hledám práci pečovatelky do Rakouska,kde mám bežící živnost a čtyřletou praxi .Prostřednictvím této inzerce hledám rodinu .Je mi třicet let a jsem ze Slovenska. Prosím nabídněte popřípadě i záskok,jsem schopná vycestovat ihned.Němčina na komunikativní úrovni.Děkuji Silvia tel. č. +420 608 111 416
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
www.bezstarosti.websnadno.cz
Odpovědět
Domluvim se jak německy tak i anglicky.Neni podmínkou přímo tento obor, kdyby někdo věděl i o něčem jiným tak pište ,rad se přiučim novým věcem.Děkuji. EMAIL: csro@seznam.cz
Odpovědět
hledám práci v Rakousku, nástup možný ihned. Němčinu se učím, v cizí zemi se rychle adaptuji.
Pracovala jsem pro Český Červený Kříž, mám vystudovanou SŠ sociálních a zdravotnických služeb (obor pečovatelka v přímé obslužné péči/sociální pracovník).
Pokud někdo o něčem ví, budu ráda za jakýkoliv kontakt.
Předem děkuji,
Veronika
(hadackova@email.cz)
Odpovědět
Rakousko, Švýcarsko, Německo..nástup možný ihned
Děkuji
Odpovědět
mám zájem o práci pečovatelky v Rakousku.Jazykové znalosti mám výborné AJ,NJ.Jsem bývalá učitelka a nyní hledám smysluplnou činnost v zemi, kde vládne pořádek.
Děkuji za nabídky: yanca@seznam.cz
Odpovědět
hledám práci jako pečovatelka v Rakousku. Mám dobré jazykové znalosti AJ a NJ. Mám udělaný pečovatelský kurz a praxi s péčí o seniory v ČR.
Nástup možný ihned.
Děkuji za vaše nabídky.
(nikola.vondrova@email.cz)
Odpovědět
rodina nebyla spokojena s Vasi praci a jiz si nepreje prodlouzit s vami smlouvu.Dost me to prekvapilo, tka se ptam a proc mi to nerekli pri odjezdu ale naopak mi dekovali a ptali kdy se vracim? Muzete mi napsat co konkretne jim vadilo? ja tam vycistila okna, uklidila cely byt vcetne pavucin, ktere tam byli po 2mesicich pece pavli, ostrihala Barbare nehty na nohach a udelala ji pedikuru, celkove ji zklidnila, prootze sjem se ji venovala. Dodneska zadna odpoved! Ja chapu, ze si pecovatelka s rodinou nemusi sednout, stalo se mi to take nekolikrat, ale to se ukaze behem nekolika malo dnu v rodine v tom prvnim mesici, pak je lepsi kdyz pecovatelka odejde jinam, ale to nebyl tento pripad. Mne uz se to take stalo asi 3x a to jsem do 5dnu pak odesla, protoze to nema cenu se vzajemne tam trapit, ze. Navic znam dobre Nemce, vetsinou kdyz se jim neco nelibi, reknou Vam to hned a nevzkazujou vam to po nejakem zprostredkovateli, kdyz jste uz 10dnu na dovolene, je tma uz jina pecovatelka! jak rikam, pokud mi to nerekli oni sami a nejpozdeji v den kdy jsme odjizdela na dovolenou, beru to jako obycejnou pomluvu a konkurencni boj od te druhe pecovatelky a od Frau Glas jako naprosto neseriozni jednani, takze ji nikomu kdo hleda misto a bude odpovidat na jeji inzerat nebo inzerat pavly z Regensburgu nemohu doporucit!
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
jsem Ceska zijici v Rakousku a zakladam si mensi firmu zajistujici pecovatelky z Ceske republiky do rakouskych rodin. Zajimalo by me, kolik z Vas by melo zajem se touto cestou dostat k praci v Rakousku. Byla by vystavena pouze smlouva mezi Vami a seniory, o ktere byste se staraly. Sama vim, jak je tezke se v Rakousku uplatnit a najit si praci. Jeste kdyz spoustu z Vas umeji pouze zaklady nemeckeho jazyka. My bychom Vam zprostredkovali rakouskou rodinu a sdelily Vam podminky, ktere si zadaji. Je dulezite mit alespon nejake vzdelani v oblasti pece o seniory nebo kurz pecovatelky. Samozrejme by v nekterych pripadech stacila i praxe. Pokud byste mely zajem, ozvete se, prosim, na uvedeny e-mail. Dekuji.
Odpovědět
Odpovědět