POSLEDNÍ DISKUSE

nabídka práce v Anglii - Birmingham

nabídka práce v Anglii - Birmingham 19. 08. 2011, 04:42:52

Vašek Zdarec lidi,

pracuji v hotelu kousek od Birminghamu a manažer shání od září 2 servírky s pokročilou angličtinou. Jedná se o velmi pěkný hotel (v r. 2010 se ucházel o Michelin). Ubytování a strava zajištěno v hotelu, vlastní pokoj, Tv, internet. S vyřízením všeho nutného (bankovní účet, insurance number, atd) bych pomohl. Do centra Birminghamu 30 minut. Po odečtení výdajů na ubytování a stravu se dá měsíčně ušetřit cca 19-20 tisíc kč. Nabídka spěchá a platí do konce srpna, pokud nikoho neseženu z Česka, zas mi daj vedle do pokoje Poláky:-((( Mail: vaclav.rybar@seznam.cz, popř. FB Vašek Rybář

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 19. 08. 2012, 18:39:41

Petr Cernaj Cau,jestli by Ti nevadil chlap s dobrou anglictinou?Tak bych to bral hned.

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 21. 08. 2012, 00:53:04

ester .... :-) no, to je fakt aktuální :-D ... čauky e.

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 23. 09. 2012, 23:43:13

mirka Pro aktuální seznam práce v Anglii doporučuji stránku zde http://www.lochneska.cz/prace-anglie-prace-v-anglii
Ač tedy hledání práce v Anglii již není žádný med.

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 20. 05. 2013, 13:22:53

amalie ja tu parici klidne beru po tuk bito slo tak bis te mi mohal dat na vas kontak nebo neco

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 11. 09. 2011, 19:49:47

nikola Ahoj mala by som zaujem o pracu, som slovenka zijuca v Cechach vlastne s moravi ale zila som 3 roky v Anglii a potebujem sa vratit spet lebo tu neni zivot len bieda. prosim o odozvu dakujem Spirkova

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 24. 09. 2011, 16:52:23

Jakub Ahoj, v půlce listopadu se chystám do oblasti Birminghamu autem. Jedu tam poprvé s cílem najít si práci a hledám možná i někoho, kdo by jel semnout. Ozvi se na email: JamesKrong@gmail.com - možná to nějak spácháme, uvidí se.

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 03. 10. 2011, 09:36:26

lenka odpovidam na inzerat zavolejte mi nejak to spachame na 773165058 tu cestu za praci

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 15. 10. 2011, 12:35:52

Scrappy cest klido bych jel taky :-) tak se klido muzem nejak domluvit

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 30. 01. 2012, 11:30:18

Pavel Ahoj,
určitě už jsi v UK že?

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 02. 03. 2012, 08:42:04

jana vim ze je prispevek z listopadu, chci se te zeptat, jak ti to dopadlo, prestehovala jsem se z irska do Birminghamu, ale nevim proc, agency jsou plne lidi a ani nechteji registrovat, ale je tu x tovaren, ale kdyz tu clovek nema zname, ani ho nezaregistruji, moc te chci poprosit nebo vas co tu uz jste a pracujete napr. na linii, mam experiences, mluvim anglicky, ale potrebuji pomoc se dostat do tovarny, jsem v dost spatne situaci, v irsku nam neplatili mzdu, za nalezeni prace se rada odmenim, dekuji moc za jakekoli info o praci tu

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 30. 05. 2012, 00:33:40

marek ahoj, bydlim v manchesteru a pracuju u agenturi ktera ma ted praci na 4 mesice jestli chces muzu ti to zaridit,, je to i s ubytovanim ahoj zatim ,,, marek

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 24. 06. 2012, 12:25:24

Petr Ahoj Marku muzes zaridit praci v Manchesteru
dik Petr guines@seznam.cz

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 26. 09. 2012, 16:04:58

Ladule ahoj o tom meste sem uz hodne slysela dobreho kamos tam byl a nemohl si to vynachvalit..dejmi blizsi info prosim diky email je mysanda21@seznam.cz

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 29. 09. 2012, 10:59:45

Dušan Grundza Dobrý den měl bych zájem s manželkou o práci v Anglii jsme bezdětný pár já jsem svářeč se státními skoušky na CO2 -135,136 a manželka je operátorka výroby . Ale řeč neumíme , jsme učenlivý a spolehlivý . Děkuji je stále nabídka aktuální .

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 02. 03. 2012, 08:42:05

jana vim ze je prispevek z listopadu, chci se te zeptat, jak ti to dopadlo, prestehovala jsem se z irska do Birminghamu, ale nevim proc, agency jsou plne lidi a ani nechteji registrovat, ale je tu x tovaren, ale kdyz tu clovek nema zname, ani ho nezaregistruji, moc te chci poprosit nebo vas co tu uz jste a pracujete napr. na linii, mam experiences, mluvim anglicky, ale potrebuji pomoc se dostat do tovarny, jsem v dost spatne situaci, v irsku nam neplatili mzdu, za nalezeni prace se rada odmenim, dekuji moc za jakekoli info o praci tu

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 26. 09. 2012, 16:03:06

Ladule Ahoj taky bych se asi pridala..tady v cechach se prace tezko schani a hlavne za male penize.dejte mi vedet email je mysanda21@seznam.cz dekuji :)

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 30. 05. 2012, 00:29:47

marek ahoj, bydlim v manchesteru a pracuju u agenturi ktera ma ted praci na 4 mesice.. plati 7 liber na hodinu a jestli chces muzu ti to zaridit ,,, ahoj marek

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 30. 05. 2012, 12:06:52

Lukáš Ahoj Marku mohl by ses mi ozvat na mail ohledně té práce? Díky

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 30. 05. 2012, 12:07:54

Lukáš LBR-Luke@seznam.cz :-)))

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 13. 03. 2013, 20:13:18

miro coto je za praca w birminghame moje tel07436873543 ak mate zaujem dakujem

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 14. 10. 2011, 21:14:54

Ivus Nazdárek,
momentálně s přítelem bydlíme v Birminghamu-West Brom.. a sháníme práci. Jsme velmi flexibilní s dobrou angličtinou. Kdyby jste o něčem věděli, i kdyby jen pro jednoho dejte prosím vědět. Dík moc Ivus :) Mail: ifu.c@seznam.cz

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 16. 03. 2013, 16:31:04

karel ahoj hledam autoechanyka jeden nebo dva

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 01. 11. 2011, 01:11:26

Pája Jsem na jedné lodi, klidně pojedu...

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 04. 11. 2011, 03:08:40

Frantisek ahoj, schanim praci s ubytovanim a jidlem. Mejt nadoby,uklizet pokoje, cokoliv...Moje znalost jazyka je pasivni. Jsem schopnej priject ihned.

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 04. 01. 2012, 22:43:46

filip hledam jakoukoli praci na uzemi uk uz jsem tam pracoval na trideni odpadu v nottinghamu a v cardiffu to je welsch ale momentalne se chystam do londyna takze kdyby nekdo urcite budu rad kdyz nekdo pisne nejake info na f.gorecki@seznam.cy diky moc fill

Odpovědět
Práce, ubytování, cestování, ... Prostě vše o Anglii !!! 15. 04. 2012, 14:37:25

Josef Holoubek Dobrý den,
pro velký úspěch a (zatím) 100% úspěšnost všech, kteří se na mě obrátili ať s už s žádostí o pomoc se zařizováním předodjezdových věcí, nebo o vyhotovení CV a motivačního dopisu, či jen o pomoc s LEVNOU dopravou z/na letiště, pomoc při zařizování NIN a bankovního účtu nebo MHD po Londýně, …

bych rád doporučil tyto internetové stránky:

www.londyn2012.wbs.cz

Každý, kdo se chystá do zahraničí (Velké Británie) by zde měl najít všechny potřebné a cenné informace.

Pro další (doplňující) informace mě neváhejte kontaktovat.

S pozdravem,

Josef Holoubek

Odpovědět
hledam práce v Anglii - Birmingham 03. 05. 2012, 19:02:41

kozmetika a kadernicky Lozells, Birmingham

Kozmetika a kadernícky salón hľadá pár stylistov a kaderníctvo, obaja muži a ženy. Zašlite svoj ​​životopis so zoznamom zručností vrátane wendy-skoczen@hotmail.com Nechty styling, make-up, voskovanie, atď
Vyžaduje znalosť anglického jazyka na komunikatívnej so zákazníkom.

Plat musí byť dohodnuté

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 07. 08. 2012, 15:12:41

Michal Pavelka Zdravím Vás všechny, sháním od 1. října nějakou slečnu, která by chtěla jet do Anglie a nevadí jí práce s dětmi a klasické domácí práce. V případě zájmu pište na pavelka.mich@gmail.com a domluvíme se podrobněji. Michal

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 14. 08. 2012, 15:40:47

Pavla Ahoj všichni ,
nevíte někdo o práci v Uk je jedno kde.
Angličtinu mám na komunikativní úrovni
Před rokem jsem byla jako aupair v Uk a teďka bych se ráda vrátila zpět.
Díky Pája

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 16. 08. 2012, 10:03:58

helena prajem dobrý deň,

rada by som poprosila pán Holoubka,
ak je to možné, zháňam prácu v UK,
najradšej v hoteli, môže byť na recepcii, alebo aj housekeepr, alebo starotlivosť o záhrady,
o domácnosť, domáce práce,
na komunikatívnej úrovni angličtina, ruština , bližšie zašlem na e-mail alebo ak mi dáte kontakt na tel. zavolám Vám
môj e-mail:helena02120707@gmail.com
ďakujem veľmi pekne
Helena

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 20. 08. 2012, 13:47:39

Tomáš Zdravim lidi,letos v cervnu jsem dodelal maturitu(obor strojirenstvi-konstruovani),vzhledem k nemoznemu sehnani prace zde ,navic bez bez praxe,jsem se rozhodl jet do anglie konkretne Birminghamu,pokud by nekdo mel nabidku k nejake praci dejte prosim vedet TomasPodvesky@seznam.cz od 1. řijna,mam 5 let zkusenosti pracovani v obcersveni (muzu si nechat napsat doporuceni),anglictina na komunikativni urovni. Diky...

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 20. 08. 2012, 13:51:35

Tomáš jeste doplnim ze veci jako bankovni ucet,tel.cislo,pojisteni,sharehouse,atd.. si zaridim sam.
Diky za pripadne nabidky...

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 01. 10. 2012, 09:28:48

Pepe http://www.fajn-brigady.cz/brigady-v-zahranici/5489290-sber-jablek-v-severnim-irsku/ jel by nekdo?

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 02. 10. 2012, 13:19:32

dolly je to jeste aktualni?

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 02. 10. 2012, 13:42:58

verca ahoj přidali bysme se na ten sběr jablek.můj mail veronika.zuchova@seznam.cz

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - 24. 02. 2013, 10:39:33

Štefi Ahojky, je to ještě aktuální? Tady je to jen bída, je mi 20 let a jela bych hned. Díky za info ;)

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 04. 10. 2012, 23:18:22

Pepino Ahoj ,schanim praci v okoli Birminghamu,,ziji uz tri mesice ve Wolherhamptonu,,jeste moc Anglictinu neovladam,,ale o to vic mam sikovnejsi ruce.Mohu delat v kuchyni,v lakovne.v truhlarne.nejsem ani spatny malir,,po Nemecku jsem se zivil jako Design decorative painter.Ale mohu delat cokoviv kde je zapotrebi manualni zrucnost.Diky za pripadne nabidky )
http://www.youtube.com/watch?v=3BtVwHCNssQ

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 11. 10. 2012, 20:04:53

Vladka Aktuální nabídka práce pro Čecha či Slováka je vypsána zde http://www.lochneska.cz/forum/zivot-a-prace-v-anglii/prace/nabidka-prace-attendance-officer#4986 - jde o práci jako attendance officer ve škole v Rotherhamu.

Odpovědět
prace 10. 11. 2012, 00:14:23

Martin Koch Ahoj chtel bych pomoct sehnat praci v Anglii pojedu klidne hned.Dekuji za odpovedi a pomoc.Martin

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 13. 11. 2012, 22:15:37

dendulka Ahoj....nachadzame sa v Birmingheme a priatel stratil pracu tak preneho hladam ak by nahodov niekto o niecom vedel prosim informujte ma na moj miel ktory je dendulka231@azet.sk vopret dakujem

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 18. 11. 2012, 22:44:06

Jiří Johan Scháním práci v Anglii od ledna částečná znalost angličtiny mohu dělat cokoli vyučený kuchař číšník a montážní a záméčnické práce v kovovýrobě praxe 10 let konstrukce krbových kamen děkuji za nabídky

Odpovědět
Hledám si práci jako student 24. 02. 2013, 13:14:01

Švec Filip Zdravím,
hledám si práci v Anglii jako student, chtěl bych ve studiu pokračovat i v Anglii tak jestli má někdo ponětí kde by se dala lehce sehnat práce i jen na pár hodin budu vděčný .. děkuji

Odpovědět
hledam si praci v angli 02. 03. 2013, 20:46:15

tomas ahoj te,chtel bych odjet do anglie.prosim vas nevite nekdo neco o umivani nadobi nebo nejakych skladech??dekuji vam vsem za odpoved.

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 08. 03. 2013, 11:03:57

Tomáš Šťastný Ahoj.
Je mi 28, jsem podnikatel, mám internetový obchod s módou, jinak jsem stavař ( stavební projektant ), dělal jsem i dlouhou dobu obchodního zástupce, ale nebojím se žádné práce, manuální, nebo i domácí práce, o někoho se starat atd..
10. dubna odlétám s kamarádem do Anglie, minimálně na půl roku, kvůli angličtině a novým zkušenostem.
Mám sice předběžně zařízené ubytování přes agenturu, práci zatím zařízená není.
Proto jsem chtěl touto cestou požádat zda-li někdo neví o nějakém dobrém levném ubytování a práci.
úroveň angličtiny: mírně pokročilá.
email: stastny.t@centrum.cz
tel.: 723 716 725
děkuji :-)

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 18. 03. 2013, 12:18:11

roman Dobry den vsem mel bych zajem o praci s manzelkou na plny uvazek prosim jestli vite o nake praci v Birminghamu muzete mi i zavolat dekuji 07778266047

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 20. 03. 2013, 18:18:45

ladisav gina ahoj mel bych zajem o praci o kterou koliv sem tu uz nejak dlouho anemuzu sehnat nic diky odepis

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 13. 04. 2013, 22:12:46

Fildas Ahoj, hledám se svojí přítelkyní práci v Anglii. Já 20let, pokročilá angličtina ona 18let se základy angličtiny. Diky

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 13. 04. 2013, 22:12:49

Fildas Ahoj, hledám se svojí přítelkyní práci v Anglii. Já 20let, pokročilá angličtina ona 18let se základy angličtiny. Diky

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 13. 05. 2013, 23:10:13

Helena ahoj..uvazuji o praci v Anglii..mam zaklady anglictiny a jsem ochotna delat jakoukoliv praci..sklady, myti nadobi...atd. Pomoze mi nekdo s nalezenim prace a ubytovanim do zacatku...diky

Odpovědět
Re:nabídka práce v Anglii - Birmingham 21. 05. 2013, 16:42:59

erik necaky Hledame 1-2 do podnajmu, Wigan,pomuzeme s vyrizovanim i praci(nezarucuji) erneky@inbox.com

Odpovědět
nabídka práce v Anglii - Birmingham 14. 05. 2013, 10:08:02

paul LOL! TO VSICHNI TADY CEKATE, ZE VAM NEKDO ODPOVI A NABIDNE PRACI?! HODNE NAIVNI PREDSTAVA A JESTE NAIVNEJSI PRISTUP!LOL VY ME BAVITE!

Odpovědět

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze