brigáda na léto 2012
14. 11. 2011, 18:47:40
Jonáš
Co takhle práce na hotelech? Dobrá práce a jídlo a ubytování za málo peněz. Plánuju tam jet zkrz Student agency, kdo by se chtěl přidat, dejte vědět. Dostaneme větší slevu na zprostředkování práce.
Odpovědět
brigáda na léto 2012
25. 01. 2012, 20:09:37
Dobrý den,
sháním brigádu pro mě a mou přítelkyni na léto 2012 s nástupem možným od 1.6. až do konce září v restauraci, baru, hotelu apod.
Jsem studentem prvního ročníku VŠ obor cestovní ruch. Mám ukončené osmileté gymnázium v Ústí nad Labem, mluvím plynule anglicky a znám základy francouzského jazyka.
Moje partnerka letos maturuje rovněž na gymnáziu v Ústí nad Labem, také hovoří plynule anglicky a částečně rusky. Rádi zvážíme nabídku jakékoli pomocné práce - kancelářská činnost, úklid, pomocník v kuchyni, sběr ovoce atp. Na lokalitě nezáleží. Raději bychom pracovali v zahraničí, ale nebráníme se ani práci u nás.
Děkuji za odpověď.
miro6@centrum.cz
Odpovědět
brigáda na léto 2012
10. 02. 2012, 18:02:28
Dobrý den scháním brigádu na leto.Klidne kamkoliv na hlídání dětí nebo jako hospodyně v domácnosti.Mám 15 let .Předem děkuji
Odpovědět
brigáda na léto 2012
14. 02. 2012, 13:21:30
Richard
Dobrý den,
hledám brigádu v zahraničí na léto 2012. Mohla by to být práce jako je např.: administrativa, v hotelu, baru, ale i v nějaké restauraci atd.. Jsem student a navštěvuji SOŠ pro administrativu EU, rád se přiučím novým věcem. Mluvím plynule anglicky a bulharsky, a také mám základy němčiny. Umím psát všemi deseti a vyznám se v počítačích. Termín zhruba od 1.července do konce srpna.
Můj e-mail je - icirvortep@seznam.cz .
Děkuji za odpovědi.
Odpovědět