HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

AnimátorEgypt 2012

AnimátorEgypt 2012 29. 01. 2012, 21:24:51

Petr Ahoj,
Chtěl bych se zeptat na paní Petru Elsayed,která údajně zprostředkovává práci animátora v egyptě přes firmu treshombresentertaiment.
Za jakékoliv informace děkuji.
Honza

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:AnimátorEgypt 2012 08. 02. 2012, 00:02:52

qwertz Zdravím, zkus zkontaktovat tu agenturu. Já to zkoušel nedostal jsem odpověd. Je to celé hodně podezřelé. Pošleš tři litry dopředu, nevíš komu, nikoho konkrétního neznáš.... Jestli ti tvrdí, že se musíš rozhodnout rychle, protože potřebuje to místo obsadit, tak je to podvod určitě, protože mě tvrdila něco takového před měsícem.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:AnimátorEgypt 2012 08. 02. 2012, 10:02:13

oooooo Také potřebuji zjistit zda to není podvod :(

AnimátorEgypt 2012 16. 04. 2012, 12:42:01

Lucie Taky si myslím, že je to podvod, jestli s tím někdo má zkušenoti, tak to prosím napište, ať nenaletí další lidé :///

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze