Odpovědět
Anglie - leto 2012
Odpovědět
Je mi 20 a studuju VŠ.
Když tak se ozvi na mejl:)
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
(Komentářů: 5) Ahoj, taky přemýšlím o nějaké práci v zahraničí na léto 2012 akorát nedokážu nic sehnat a navíc ani nikoho =D kdyžtak se někdo ozvětě ;) Jinak mám 20 a taky jsem na VŠ.
Odpovědět
pa
myescha@seznam.cz
Odpovědět
nanduska@seznam.cz
Odpovědět
je mi 18 let a sháním brigádu v Anglii na červenec nebo srpen ... Ráda bych delala operku nebo servírku ... Chci pracovat s lidmi, abych se naucila porádne mluvit :) ..
Kdyby nekdo o necem veděl, prosím ozvěte se mi na e-mail :) ..
Odpovědět
s přítelkyní bychom rády strávily toto léto prací v Anglii. Jsme obě studentky (22,25), domluvíme se anglicky a zajímaly by nás manuální práce, sběr ovoce a jiné. Nehledáme agenturu, spíše kontakt na zaměstnavatele, farmu a podobně. Pokud o něčem víte, ozvěte se! Děkujeme
Odpovědět
s přítelkyní chceme odjet na brigádu do Anglie. Nebráním se žádné práci. Potřeboval bych poslat nějaké kontakty např. na farmy (sběr ovoce) atd.. Jestli někdo něco máte, posílejte, díky moc. :-) Fous3@seznam.cz
Odpovědět
Děkuji
Odpovědět
Pokuď někdo stále hledá práci na farmě tak ať se mi co nejrychleji ozve. Mám pár volných míst.
Prosím pouze vážný zájemce!
Odpovědět
děkuji moc
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
rád bych se zeptal jestli máte ještě jedno volné místo, měl bych vážný zájem. kontakt: krajca.jiri@gmail.com
Odpovědět
(Komentářů: 1) Ahoj.
Měl bych určitě taky zájem :)
honza7260@seznam.cz
Odpovědět
klara.doktorova@seznam.cz
Odpovědět
ozvěte se na klara.doktorova@seznam.cz díky
Odpovědět
Odpovědět
Pište na sdmglobalmarketing@seznam.cz nebo 776832851
Milan
Odpovědět
Odpovědět
měla bych zájem o práci, agentura nic nenašla a chtěla bych od července už být pryč z ČR.
Prosím, jestli jsou ještě místa volná nebo jestli víš nějaké info, kontaktuj mně ..budu ráda.Ivča Davidová.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět