HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Sexuální obtěžování na egyptský způsob (Markéta Kolaříková, 15.12.2006)

Re: 23. 05. 2007, 09:01:46

Martin No, nevim, ale myslim, ze uz drive nez na vecerni party jste mohla poznat, ze nejde jen o pratelske setkani. Na vasem miste bych vycouval driv.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Re: 30. 05. 2007, 22:25:15

Denda No tak myslim že ste si o to jasně řikala, tohle by se vám stalo i u nás v čechách, s tím rozdílem, že byste nevolala policii ale nuceně-dobrovolně zůstala, jak to ostatně vyplývá z celého článku

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Re:Re: 17. 11. 2007, 00:24:32

Jura No to snad nemyslíte vážně. Je viět, že jste pěkný chudák co má sny jak balí takovýmto způsobem holky. Byl jsem v Egyptě a Izraeli a je velmi těžké poznat, kdy jde o skutečné přátelství a kdy o to z vás zneužít. (ptali jsme se proč k tomuto dochází a je to prý pod vlivem filmů ze západu, kde prý vzniká mýtus, že každá cizinka to má ráda..prostě v porovnání s místním pojímáním..)

Re:Re: 31. 07. 2007, 09:05:50

Znalec Když von se jí líbil ten první, ale ne a ne po ní vyjet...

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 17. 11. 2007, 00:42:28

Jirka Pokud jste se tam pohybovala jen s "krajanem" a ne nekým, kdo by Vás skutečně chránil (jak je vidět z textu), tak to bylo hodně naivní už od toho opalování na lodičce a buďte ráda, že to nedopadlo hůř.

Re:Sexuální obtěžování na egyptský způsob 03. 07. 2008, 17:41:35

Shar'a Absolutní souhlas.

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 17. 11. 2007, 11:59:04

kurzan No nevim, ale nevidim zde zadny duvod, proc slecnu litovat. To si neuvedomila, ze se pohybuje v muslimske zemi se zcela odlisnou kulturou a mentalitou lidi? Mam se svou pritelkyni procestovanych nekolik islamskych zemi. Chodila primerene zahalena a nikde jsme se nesetkali se sebemensim problemem. Vsichni se chovali mile, zvali nas k sobe, pousteli ji sednout v autobuse apod. Asi prilis neuvazovala, kdyz se svlekla do plavek pred neznamymi muzi. Na to jsou tam vyhrazeny ohranicene plaze u hotelu. Takovemu chovani se prilis nedivim, mela odejit hned pri prvni prilezitosti a neseckavat tam po celou dobu (to by spousta holek neudelala ani v Cechach).

Re:Sexuální obtěžování na egyptský způsob 31. 01. 2008, 11:50:33

Michal Ono taky DOST Záleží, jak ta slečna nebo žena vypadá!

Šeredkám opravdu nic nehrozí, ani kdyby chodily polonahé. (Tím se nechci dotknot Kurzana :-)) Měli jsme jednu spolucestovatelku, která už v Mexiku získala přezdívku "Hombre". Úplně v klidu mohla kdekoli na světe hodit na pánské pisoáry. Hajzlbáby ji někdy okřikovaly, když otvírala dveře s panenkou:-)

No co Vám mám povídat, její přítel měl klid, protože ji vůbec nikdo neobtěžoval.

Re:Re:Sexuální obtěžování na egyptský způsob 18. 03. 2009, 22:13:11

nehombre hahaha :-) to je dost dobrej for

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 03. 01. 2008, 16:41:20

triffid Jooo,holka si chtela pospasovat s cmoudikem a holt se ji to nak vymklo z rukou... :o) ..naivka... :o))))

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 03. 01. 2008, 22:46:14

Petra Paneboze, kolik je autorce let? 17?

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 31. 01. 2008, 00:20:46

lukas.qwerty jo jo, turistka...zkusenost nemusi byt dobra,hlavne kdyz je silna-treba bude priste vice premyslet

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 16. 07. 2008, 21:04:44

Léňa A co je ten tvuj znamej zač? Jestli je mistni, tak je znalej pomeru a asi mu to nevadilo, ze do tebe takhle delaji dulky nebo je cech a mel mit rozum a odejit uz pri prvnim naznaku. Jsi hloupa holka, ktera si zahrava a jsi sarmuta, protoze uz tim, ze se pred vesnicanem z Nilu svleknes !do plavek! je nabidka do postele. Az zase pojedes do nejaky muslimsky zeme, zapremyslej.

Tenhleten clanek patri spis do Bravicka nez na cestovatelsky web. Slecna to pise takovym stylem, jak kdyby meli byt vsechni Egyptani takovy.

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 06. 10. 2008, 00:26:51

Sivan Mozna jste se tady do Markety moc pustili, prece jen to clovek nekdy neodhadne a udela chybu.
Ja osobne jsem byla 3 tydny v Egypte a s nicim jsem se nesetkala, maximum mi hrabli na ulici do vlasu a utekli. Ale zase je pravda ze opalovat se v plavkach krome Sinaje je too much a ze clovek musi pocitat s tim ze kdyz je nekdo too friendly, tak treba za vcas dat zpatecku. Ale urcite bych ji nerekla ze je sharmuta, to je dost silna nadavka.
A ten krajan mel Marketu teda probudit na ty lodicce a meli za vcas zmizet.
To je jedno hlavne ze se nic nestalo a proste ponauceni do priste...

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 11. 02. 2009, 15:15:12

Jana je mi 15 a v Egypte jsem byla 3x a jednou v Tunisku a jeste jednou v Turecku a do muslimskych zemi jezdim od malicka a kdyz jedu do takovych zemi tak se zahaluji a ne ze se budu ukazovat jeste nekde v Kahire u Nilu kde nejsou turisticke centra a kde nejsou na neco takoveho zvykli...opravdu ses v muslimske zemi,tak se aspon trochu zahaluj pokud nejsi nekde v Hurghade nebo v Sharmu u hotelu!!!!To je jeasne ze takhle egyptsti muzi reaguji...a mimochodem kde si mela toho tveho pritele nebo znameho??si byla na ty lodce sama s tym Alim...toho znameho nenapadlo ze te nema nechavat samotnou s egyptanem?? tak to je fakt od neho ubohy kdyby sem byla chlap tak te tak nenecham

Sexuální obtěžování na egyptský způsob 14. 07. 2009, 13:33:55

Honza Je třeba vzít v potaz způsob myšlení viz.: Když žena vyjde na ulici s mokrými vlasy,je přece zcela jasné,že před tím měla pohlavní styk :-) To nemá cenu. Doporučuji pisatelce nějaký resort v Hurghadě nebo Sharmu...

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze