Re:
23. 05. 2007, 09:01:46
Martin
No, nevim, ale myslim, ze uz drive nez na vecerni party jste mohla poznat, ze nejde jen o pratelske setkani. Na vasem miste bych vycouval driv.
Odpovědět
To se mi líbí
(Tohle se líbí 0 cestovatelům)
Re:Re:
30. 05. 2007, 22:25:15
Denda
No tak myslim že ste si o to jasně řikala, tohle by se vám stalo i u nás v čechách, s tím rozdílem, že byste nevolala policii ale nuceně-dobrovolně zůstala, jak to ostatně vyplývá z celého článku
Odpovědět
To se mi líbí
Re:Re:Re:
17. 11. 2007, 00:24:32
Jura
No to snad nemyslíte vážně. Je viět, že jste pěkný chudák co má sny jak balí takovýmto způsobem holky. Byl jsem v Egyptě a Izraeli a je velmi těžké poznat, kdy jde o skutečné přátelství a kdy o to z vás zneužít. (ptali jsme se proč k tomuto dochází a je to prý pod vlivem filmů ze západu, kde prý vzniká mýtus, že každá cizinka to má ráda..prostě v porovnání s místním pojímáním..)
Odpovědět
To se mi líbí
Re:Re:
31. 07. 2007, 09:05:50
Znalec
Když von se jí líbil ten první, ale ne a ne po ní vyjet...
Odpovědět
To se mi líbí
Sexuální obtěžování na egyptský způsob
17. 11. 2007, 00:42:28
Jirka
Pokud jste se tam pohybovala jen s "krajanem" a ne nekým, kdo by Vás skutečně chránil (jak je vidět z textu), tak to bylo hodně naivní už od toho opalování na lodičce a buďte ráda, že to nedopadlo hůř.
Odpovědět
To se mi líbí
17. 11. 2007, 11:59:04
kurzan
No nevim, ale nevidim zde zadny duvod, proc slecnu litovat. To si neuvedomila, ze se pohybuje v muslimske zemi se zcela odlisnou kulturou a mentalitou lidi? Mam se svou pritelkyni procestovanych nekolik islamskych zemi. Chodila primerene zahalena a nikde jsme se nesetkali se sebemensim problemem. Vsichni se chovali mile, zvali nas k sobe, pousteli ji sednout v autobuse apod. Asi prilis neuvazovala, kdyz se svlekla do plavek pred neznamymi muzi. Na to jsou tam vyhrazeny ohranicene plaze u hotelu. Takovemu chovani se prilis nedivim, mela odejit hned pri prvni prilezitosti a neseckavat tam po celou dobu (to by spousta holek neudelala ani v Cechach).
Odpovědět
To se mi líbí
03. 01. 2008, 16:41:20
triffid
Jooo,holka si chtela pospasovat s cmoudikem a holt se ji to nak vymklo z rukou... :o) ..naivka... :o))))
Odpovědět
To se mi líbí
03. 01. 2008, 22:46:14
Petra
Paneboze, kolik je autorce let? 17?
Odpovědět
To se mi líbí
31. 01. 2008, 00:20:46
lukas.qwerty
jo jo, turistka...zkusenost nemusi byt dobra,hlavne kdyz je silna-treba bude priste vice premyslet
Odpovědět
To se mi líbí
16. 07. 2008, 21:04:44
Léňa
A co je ten tvuj znamej zač? Jestli je mistni, tak je znalej pomeru a asi mu to nevadilo, ze do tebe takhle delaji dulky nebo je cech a mel mit rozum a odejit uz pri prvnim naznaku. Jsi hloupa holka, ktera si zahrava a jsi sarmuta, protoze uz tim, ze se pred vesnicanem z Nilu svleknes !do plavek! je nabidka do postele. Az zase pojedes do nejaky muslimsky zeme, zapremyslej.
Tenhleten clanek patri spis do Bravicka nez na cestovatelsky web. Slecna to pise takovym stylem, jak kdyby meli byt vsechni Egyptani takovy.
Odpovědět
To se mi líbí
14. 07. 2009, 13:33:55
Honza
Je třeba vzít v potaz způsob myšlení viz.: Když žena vyjde na ulici s mokrými vlasy,je přece zcela jasné,že před tím měla pohlavní styk :-) To nemá cenu. Doporučuji pisatelce nějaký resort v Hurghadě nebo Sharmu...
Odpovědět
To se mi líbí