Life Cycles
12. 02. 2012, 15:23:19
Klára
Film mi přišel příliš zdlouhavý,stačila by mi půlka...
Odpovědět
Life Cycles
16. 02. 2012, 16:52:48
Jiri
Z tohoto filmu jsem byl take hodne zklamany. Krome mnozstvi reklam na cyklo vyrobky a znacky to byla dobra pocitacova tvorba. Rozhodne bych tento snimek nezaradil do tohoto festivalu. To se kluci s U.S.A predvedi, i kdyz je to z produkce kanady.
Odpovědět
Life Cycles
19. 02. 2012, 11:00:21
Vlčák
Ahoj. Mě se to také nelíbilo. Myšlenka dobrá, to spojení práce s kolem atd., ale film byl po 10ti minutách doslova nudný.
Odpovědět
Life Cycles
20. 02. 2012, 13:40:52
Marek
Připojuji se k zástupu zklamaných. Technicky opravdu dobré, ale nic expedičního. 10min by stačilo.
Odpovědět
Life Cycles
22. 02. 2012, 07:19:25
Jenda
Tematicky a obsahem se Life Cycles k ostatním filmům příliš nehodí a tak působil trochu rušivě. Efekty i tech. zpracování výborné, ale forma přímo hrůzná (zpomalené záběry jsou krásné, ale zaujmou tak prvních 10 minut a pak už je to pořád dokola "na jedno kopyto"). Připadalo mi to spíš jako nastavovaný reklamní šot, který měl potenciál, ale takhle ve 40 minutách to bylo zoufale nudné, škoda.
Odpovědět
Life Cycles
23. 02. 2012, 10:11:47
Zelené očko
Po 10 minutách nuda, nuda a nuda... kameraman a postprodukce se vyřádili, to ano. Víc nic.
Odpovědět
Festival outdoorovych reklam!!!
01. 03. 2012, 21:26:04
Kuba
Nejlepe natocena reklama jakou jsem kdy videl, ale nic vic nez reklama. Zjevne to nebyl nejlevnejsi film avsak rovnice je zde jednoducha, na jedna strane stoji par kluku co umi jezdit na kole, hodne prace ve studiou se strihem a triky (i kdy vse podle jedne sablony) + vlozene penize spolecnosti vyrabejicih kola a na druhe svete div se tisice prodanych kol, vidlic, bryli apod. (rezivejicich v garazi). Uzasna prace, ale tech lidi v titulcich co za tim stoji... Not a big deal. Vsechny ostatni filmy.... parada!
Odpovědět
Life Cycles
28. 03. 2012, 21:23:28
Pete
Jasny sou na svete lepši jezci a videjka kde je ukazany mnohem vic triku a tak ,co se musi tomudle filu nechat tak sou užasny efekty skvela kamera perfektni propojeni deje a hudby, a to jak tu nekrery lidi pišou že jde jen o reklamu tak maj pravdu ale ze skušenosti vím že když chcete od sponzoru vytřiskat naky prachy tyhle zabery tam musi byt ,..to vam zas umožni podivat se na spoustu zajimavej mist na svete a pracovat stakhle kvalitnima zaberama , nic sem od filmu neočekaval a nezklamal me , byla to přijemna relaxace človek mohl vypnout a jen si uživat tu pastvu pro oči,.x)
Odpovědět