POSLEDNÍ DISKUSE

Leoš Šimánek: Na Havaji to nebyla žádná „havaj“

Leoš Šimánek: Na Havaji to nebyla žádná „havaj“ 21. 04. 2008, 11:07:39

Karel Wolf Diky Katko a Tomasi za skvely clanek. Konecne nekdo Leose Simanka predstavil trochu sireji cestovatelske verejnosti. Jsem rad za tento clanek. Urcite to stalo mnoho hodin prace - dokazu si to predstavit.

Odpovědět
Leoš Šimánek: Na Havaji to nebyla žádná „havaj“ 22. 04. 2008, 15:36:02

eva Leoš Šimánek chce s cestováním skončit. To je jistě jeho věc, ale co na to jeho manželka? Tu už to taky nebaví nebo by se třeba ještě někam podívala? A pustí ji kdyžtak samotnou?

Odpovědět
Leoš Šimánek: Na Havaji to nebyla žádná „havaj“ 25. 04. 2008, 20:10:33

Kolomann Rád bych se zkušeného cestovatele a táty od rodiny v jednom zeptal: Když s manželkou vážně přemýšlíme o tom, že bychom se usadili v nějaké méně rozvinuté části světa, v přímoří, nebo přímo na ostrovech, jaké místo by nám doporučil? Mě hodně přitahují indiáni, nejvíc ti, kteří se živí vlastními způsoby rybolovu, a nejsou příliš civilizačně zdegenerovaní. Takže bych chtěl někam, kde je na dosah k takovým kmenům, ale současně tak, aby byla na dolet i moderní nemocnice. Extrémní vedra nemusí ani jeden z nás, takže to nemusí být přímo tropy. Manželka je učitelka, takže o základní vzdělání dětí postaráno bude. Nechceme si v té oblasti postavit vilu a koupit sporťák, ale spíš srub a jezdit na koni. Nejsme rozmazlení a také nemáme být rozmazlení moc čím, takže bych volil kraj, kde se dá normálně vyžít s málem, tedy spíš poblíž pralesa někde na venkově, než v turistické metropoli. Samozřejmě potřebujeme, aby tam nebylo moc parazitů, nemocí a nebyla to zrovna válečná oblast. Můžete mě nasměrovat na konkrétní místa – pokud taková vůbec ještě existují?

Odpovědět
Re:Leoš Šimánek: Na Havaji to nebyla žádná „havaj“ 25. 12. 2009, 22:42:25

buddy Bolivia, oblast Copacabana, m2 pudy stoji 8 USD, pracovni sila unskilled, 7 - 8 USD /day, skilled manson 12 USD, cihly za babku pres 3500 mnm. turistic area.

Ecuador, pobrezi od Punta Blanca nahoru, San Mateo, Manta, more, rybolov, uz to objevuji cizinci.

Odpovědět
Leoš Šimánek: Na Havaji to nebyla žádná „havaj“ 25. 12. 2009, 21:55:27

Jirka Vazeni!
Velmi prosim za prominuti, mne se stala velika chyba pri hodnoceni predmetu! Podle dlouheho zvyku jsem automaticky naznacil 5 , ale myslel jsem tim nejvyse mozne dosazeni bodu. Prosim Vas o provedeni korektury, protoze podle stareho skolniho hodnoceni dostane tento predmet ode mne samozrejmne jednicku - 1 - !!!
Nazdar!
Jirka

Odpovědět

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze