HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Japonsko chce znovu přilákat turisty letenkami zdarma. Akce je plánována na příští rok a letenek by mělo být rozdáno 10000

Japonsko chce znovu přilákat turisty letenkami zdarma. Akce je plánována na příští rok a letenek by mělo být rozdáno 10000 21. 10. 2011, 09:17:31

Katka A podrobnosti?:)

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Japonsko chce znovu přilákat turisty letenkami zdarma. Akce je plánována na příští rok a letenek by mělo být rozdáno 10000 22. 10. 2011, 07:02:31

Ivan No, ty mě taky zajímají :-)

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Japonsko chce znovu přilákat turisty letenkami zdarma. Akce je plánována na příští rok a letenek by mělo být rozdáno 10000 25. 10. 2011, 15:39:25
  frantisek_mamula
František
(Komentářů: 26)
Ta informace je už známá 14 dní a nic více. Jen "přiletí" zase hrůzostrašná informace, že může přijít další živelná pohroma. Doufejme, že Japonci budou zdílnější a to brzo.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze