Jana Wolfová Kintari foundation o.s. vám zajistí transport, víza i ubytování a veškeré organizační věci ve škole. Vše si ale účastník hradí sám (doprava, ubytování, strava). Finance sdružení nejsou určeny na podporu učitelů, ale výhradně slouží na rekonstrukci školy a nákup učebnic.
HELP CAMP INDONÉSIE LOMBOK 2011 31. 03. 2011, 16:17:38
alena Pokud se nemylim, budou naklady pro dobrovolnika kolem 50 000 kc, ne? Prave jsem se vratila z indonesie a jen letenky stoji kolem 40 000, levnejsi momentalne asi nejsou...
HELP CAMP INDONÉSIE LOMBOK 2012 22. 03. 2012, 18:28:52
Lukáš Chtěl jsem se zeptat,jaké zkušenosti s výukou dětí jsou vyžadovány? Mám zkušenosti se soukromým doučováním několika dětí, ale nikdy jsem nevyučoval např. na jazykové škole. Jsou takové zkušenosti dostatečné?
Jana WolfováDobrý den, důležitá je chuť pracovat s dětmi, jazyková škola není zvláštním přínosem, neboť výuka ve škole na Lomboku probíhá zcela jinak než výuka v ČR. S metodou výuky Vás samozřejmě seznámíme a probereme s Vámi veškeré postupy, které se ve škole ve výuce osvědčily. Z Vaší strany se očekává milý přístup k dětem, chuť je učit a hlavně trpělivost:o)
HELP CAMP INDONÉSIE LOMBOK 2011 26. 03. 2012, 14:28:00
Katka (Komentářů: 28)Lukáši, se všemi dotazy kontaktujte přímo organizátorku Janu Wolfovou (kontakt najdete na konci článku). Ráda Vám na všechny dotazy odpoví.