O. Neuveřejníte seznam všech zúčastněných prokejtů? Docela by mne to zajímalo .. teda pokud to není v rozporu s nějakou ochranou soukromí či informací atd.
David GAhoj O.,
jednoduše to nestíháme. Projektů je 66, z každého by se musely vymazat osobní údaje. Není teď na to čas, přecházíme navíc zrovna s webem na nový redakční systém, což znamená projet 8000 článků na webu a u každého něco upravit...
David
karkanoidTěším se na dokument o nepálských prostitutkách.. vypadá to hodně zajímavě. Doposud jsem nic jsem o této komunitě nevěděl a mezi změtí biologických expedic je to určitě nejzajímavější výprava.
Markoffja mam o nich akurat info ze maju byt pekne a hodne lacne, snad za 5USD na noc :-) to aby jden zacal uvazovat nad navstevou nepalu ked je ten rok turizmu :-)
David (Komentářů: 59)Další kolo budeme vypisovat až zase příští rok.
Nevíme ale ještě, jestli bude určené (jen) studentům nebo bude zaměřeno jinak. Zvažujeme :)
AjkaDíky za odpověď.
Ještě bych se chtěla zeptat zda je možné do dalšího kola poslat projekt, který bude pravděpodobně již probíhat? - pravděpodobně vyjedu už v únoru (letos byla uzávěrka v březnu).
Díky :)