Filmy na Expediční kameře 2011
20. 01. 2011, 20:33:28
Jirka Miklík
No konečně se něco dobrého koná taky mimo Prahu a Brno.
Už se na Expediční kameru těším a jsem rád, že jste vybrali jenom ty nejlepší filmy. MFOF se taky koná v pár menších městech, ale má tam 40-50 filmů a většina z toho je na pytel.
Odpovědět
To se mi líbí
(Tohle se líbí 0 cestovatelům)
FILMY 2011
13. 02. 2011, 14:18:28
Jan Stuna
Včera 12.2 Humpolec. Velká spokojenost, úžasné snímky a dobrá atmosféra. My favorite: Alone on the wall řekl bych až šokující. Skuste na chvíli vypadnout z cevilizace a jděte si vyčistit hlavu. doporučuju
Odpovědět
To se mi líbí
FFEK v Lomnici nad Popelkou 2011
20. 02. 2011, 15:19:37
Regina Vorechova
18.2.2011 proběhla Expediční kamera v Lomnici nad Popelkou.
Byl to bezvadně strávený večer,díky.
Nej filmy: Sám ve stěně a Brahmaputra, tedy z toho co promítali.Nejhorší byl projekt Mezi námi a bohužel i Asgard projekt, kdy z 65´by stačilo tak 35´a měl by náboj.
Mrzelo mě, že nebyly zařazeny filmy Projekt Kačkar, Ztracený horizont a Jako staří Argonauti:-(((
Stačil by aspoň jeden místo filmu Mezi námi.
Každopádně doporučuji shlédnout !!!!
Odpovědět
To se mi líbí
FILMY 2011
09. 03. 2011, 07:48:24
Iveta Šobrová
Včera 8.3. v Prachaticích jsme shlédli druhou "porci" filmů a musím říct, že z filmu Alone on the wall mi bylo dost špatně - pro mě 9 minut stresu, ale nádherně zpracovaných. První část filmů jsem bohužel neviděla.
Odpovědět
To se mi líbí
Exp. kamera v Hejnicích
16. 03. 2011, 21:58:37
Milan Porubský
Byl jsem na EK v kině Hejnicích - prima večer, organizačně pohoda (včetně srandovního losování :-) . Sám ve stěně bude pro většinu jedničkou, je opravdu o výjimečných výkonech. Moje jednička je ale parta "kluků" na vodě - Brahmaputra a Argonauti. Bylo radost jejich dokumenty sledovat. Trochu zklamáním pro mě byl film, na který jsem se nejvíc těšil - Ztracený horizont. Přesto celkově: výborný večer, díky!
Odpovědět
To se mi líbí
Liberec
27. 03. 2011, 12:18:23
ehm
Vcera 26.3. v Liberci jsem tam nakonec zkejsnul od zacatku az do konce, jak se mi to libilo. (Nerikam, ze vsechny filmy, ale libilo.) Rekl bych, ze zlomovym okamzikem pro uvolneni atmosfery v salu byla ochutnavka dominikanskeho rumu v ramci prezentace Dominikanske republiky. :) Dekuji poradatelum.
Odpovědět
To se mi líbí