HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Expediční fond: 19 projektů získá 345 000 Kč

Expediční fond: 19 projektů získá 345 000 Kč 02. 03. 2009, 17:56:42

ales jirku Myslím, že jste to vybrali docela rozumně. Všechny vybrané expedice (aspoň nakolik to jde z těch anotací posoudit) vypadjí zajímavě a mnohé taky užitečně.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Expediční fond: 19 projektů získá 345 000 Kč 03. 03. 2009, 13:23:53

František AŤ koukám jak koukám na vítěze sportovních expedic tak ani jedna nebyla v této kategorii přihlášena že by jiné kolo?
prosím o vysvětlení!!!!!!

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Expediční fond: 19 projektů získá 345 000 Kč 03. 03. 2009, 15:54:08

David G A díváš se Františku na projekty přihlášené do 5. kola? Všechny tam jsou uvedené.

Dělení projektů na "sportovní", "vědecké" apod. je jenom orientační. Expedice se nehlásí ani nevybírají podle nějakých kategorií. Tady to redaktorka rozčlenila, aby se v tom čtenáři trochu vyznali.

Re:Re:Expediční fond: 19 projektů získá 345 000 Kč 03. 03. 2009, 16:02:34

Vojta Pravda je, ze to cleneni je v seznamu prihlasenych a v seznamu vyhercu pouzity jiny a tak vetsina viteznych "sportovnich expedic" byla pred tim uvedena jako "expedice s vysokohorskou a horolezeckou tematikou", coz je lehce neprehledne...

Re:Re:Re:Expediční fond: 19 projektů získá 345 000 Kč 03. 03. 2009, 16:44:39

František No tak to se mi nemůžete divit když celou dobu někomu držím palce a pak to vypadá že si to rozdělujete mezi sebou!!!!!!
Koukal jsem dobře na sportovní expedice stejně jako na začátku vyhlášení...................................... V tom případě Gratuluji všem vítězům s plného srdce a doufám že takovéto klamavě zavádějící řazení se už nebude opakovat!!!! ale opravdu, nedělá vám to dobrou reklamu chlapci.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze