HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Expedice Peru 2007: Pucallpa

Expedice Peru 2007: Pucallpa 14. 11. 2007, 22:30:09

kitty Ten český malíř a česká škola - to jsou nšjaké nové projekty nebo třeba něco z první republiky?

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
fotky 28. 02. 2008, 09:59:46

Jakub Vícha To Ivana: Tokovou fotku bohuzel nemam. Co se tyce indianu, tak v okoli mesta ztraceji sve zvyky asi jako vsude na svete. Zeptam se kamaradu, jestli nekdo neco takoveho nema. Ale i co si vzpominam na plavbu po Amazonce, nikde jsem modre obliceje indianu nevidel.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Expedice Peru 2007: Pucallpa 28. 02. 2008, 10:01:22

Jakub Jsou to nove projekty. Co se tyce te skoly, na tom usilovne pracujeme a sanime penizky at muzeme pokracovat. Kdyztak mi napis na mail javik zavinac javik.cz a muzu ti napsat vic.

Expedice Peru 2007: Pucallpa 22. 11. 2007, 14:11:30

Ivana Vyfotili jste během své cesty Indiány Shipibo pomalované v obličeji modrými ornamenty - Huito? Moc by se nám ty fotky hodily pro naše dílny v Karavanseráji (Lampijón)
Díky Ivana

Zelené pouště Pucallpa 14. 12. 2011, 01:49:33

Jirka Kmínek Ahoj Jakube nebo Jitko, dost se toho děje, chybí mi kontakt na vás, bezohledu na to, že už nejste spolu. Moje číslo mobilu je 607 239 730. Jorgito

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze