HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

TOP destinace roku 2012

TOP destinace roku 2012 23. 01. 2012, 10:12:18

hb V Peru jsem byl celkem 4 mesice a nerekl bych,ze tam ti chudi lide v horach ziji prilis stastne... Pro mne je jednoznacnym hitem Ekvador, ktery ma krome archeologickych pamatek uplne vsechno, je levny, nesmirne turisiticky pripraveny, vyspely a mnohem bezpecnejsi nez nefungujici Peru. Tak mozna vyhraje v podobnem prevazne nevaznem clanku destinaci roku 2013.

Honza
http://www.facebook.com/pages/Honza-Brotanek-From-Patagonia-to-Colombia/170360139676703

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
TOP destinace roku 2012 23. 01. 2012, 13:39:43
  frantisek_mamula
František
(Komentářů: 26)
Hity pro rok 2012 to určitě špatné nejsou. Mohlo jich být i více. Osobně se svými přáteli odlétám už v únoru na jednu z uveřejněných Top 12. Jde o Indonésií. Na Jávě i Bali jsem už byl. Nyní si dáváme navíc Sulawesi a na Jávě místa, která jsme nestihli navštívit před pár lety. O zážitky a fotografie z Tanah Toraje i jejich jedinečné kultuře určitě na HS pošlu.Neméně zajímavé bude i jezero Tempe i další místa, která máme v "hledáčku."

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
TOP destinace roku 2012 04. 02. 2012, 07:08:46

Honza Vietnam-"Zatímco v hlavních turistických místech si můžete připadat jako chodící peněženka". Co se to tady porad tohle opakuje! V jakem hlavnim turistickem miste na svete se z turisty nesnazi dostat penize? Tady nekdo navstivil Vietnam na par dni, napsal clanek a hned se ty jeho moudra stale tady objevuji jako hlavni myslenky o teto zemi!!
Honza
www.CestyAsie.cz

TOP destinace roku 2012 16. 02. 2012, 08:52:06

Michal Honza...Vidite a ja mam zkusenost zcela opacnou. Nekde jsou lide vylozene otravni, lzou a nasazuji ceny, pokud jim nic nedate, tak se s vami ani nebavi(Egypt, Turecko, turisticke oblasti Thajska). Jinde jsou ceny nasazene, ale nikdo vas neotravuje (vyspele zeme, Karibik...). Pak jsou mista, kde jsou lide pratelsti a vidi vas spise jako hosta nez turistu...uz jsem navstivil vsechny kontinenty, ale nejuzasnejsi lidi jsem potkal hned za humny v Recku, a to i v turistickych oblastech.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze