Re:20 000 PRO KAŽDOU NEZISKOVKU
10. 11. 2010, 12:50:56
Gabriela Idehen
Ahoj Milane,
na jednu stranu s tebou souhlasim. Co jsi napsal o Nigerii je pravda. Ale na druhou stranu ja tu ziji a vidim tu \"skazu\" a CHCI pomoc. (a hlavne se snazim, aby me podporila mistni vlada-financne! - aspon nejake jejich prachy pujdou kam by mely) Jak k tomu treba prijde vdova se sedmi detma zijici v jednom pokoji a prilezitostnou praci vydela sotva na jidlo, natoz na skolne. Ona nemuze za to, ze vlada jeji zeme se chova tak jak se chova, a necha je na holickach. Moje svagrova (Nigerijka) pomaha platit skolne detem ze svych vlastnich prostredku, pokracuje tak v tradici svych rodicu. Takze jak vidite pomahaji svym vlastnim lidem, ne stat, ale individua, kteri take vidi, ze je to nutne. Proto ja verim vice v takoveto male prime pomoci nez ruzne projekty na vystavbu skol a podobne. Sama se take stavim k praci velkych organizaci kriticky (ne vsech samozrejme), jelikoz maji zamestnance, kancelare, cestuji do Afriky, takze lide, kteri plati na skolne svym adoptivnim detem, spis plati cestovne a rezie organizace. Proto chci lidem ukazat, ze to jde i jinak. Za tech 7200 korun, ktere se plati Humanistum rocne, ja mohu zaplatit skolne diteti na 12let!! nebo 12 detem na rok! A veskera pomoc je samozrejme dobrovolna, takze kdo nechce nemusi.
Odpovědět
To se mi líbí
(Tohle se líbí 0 cestovatelům)