HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Za volantem mexického lidového vozu

Za volantem mexického lidového vozu 09. 04. 2010, 07:47:35

NN velmi dobry clanok, viac takychto

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Za volantem mexického lidového vozu 10. 04. 2010, 14:21:32

David Dikec za pekny clanek.Do Mexica se chystam za par mesicu.Cestovat budu radeji busem:-)

Za volantem mexického lidového vozu 12. 04. 2010, 11:36:03

Petr Smelc pekny clanek, jen se divim proc tolik odsuzujete mexicke silnice. Z Cancunu vede dalnice az do hlavniho mesta, stejne tak vede dalnice z hlavniho mesta do Oaxacy. Neco jineho jsou samozrejme poplatky za dalnice, ktere nejsou uplne male. Na druhou stranu je diky tomu na silnicich mensi provoz. Silnice nejsou spatne ani v Chiapasu, dokonce opravili silnici "Careterra Fronterizada" ktera vede az ke guatemalskym hranicim. Ja myslim ze v Cechach se nam o takovych silnicich casto muze jen zdat. Jo a pokud se vam zda ze se v Mexiku hodne troubi, radeji nejezdete do Indie, nebo Jihovychodni Asie.

Za volantem mexického lidového vozu 13. 04. 2010, 09:28:33

babička Lála ... se zájmem jsem si to přečetl, protože před 10 lety jsme tam měli vypůjčenou káru. a bylo to prima.
... celkové náklady vám vyšly luxusně, to koukám.
... článku lze vytknout jediné : chybí fotka Tsuru ...

Za volantem mexického lidového vozu 10. 05. 2010, 15:54:41

Pepa Lukáši, seš dobrej!!!

Za volantem mexického lidového vozu 30. 05. 2010, 20:16:27

Marianna Ja si nemyslim, ze DF je zasa az take strasne, tiez som sa mu pri mojich prvych cestach do Mexika snažila vyhnut, ako sa len dalo, cize som sa obmedzovala iba na letisko, pripadne presun z letiska na autobusovu stanicu. Ale minuly rok som sa tam na dva dni zastavila, cestovala som sama a dva dni som si to uzivala a mala som pocit, ze cim dalej tym viac, az mi bolo luto, ze som si medzitym kupila nocny listok dalej, ale poobjavovala som aj ine zakutia ako je zocalo, cize trosku dalej od centra. Vobec som nechapala, coho som sa tak predtym bala.
Je pravda, ze som nebola na aute a okrem toho, myslim, ze k babe turistke (europanke) by boli asi milsi ako k chalanovi/chalanom.
Ale hlavne v porovnani s takym Guatemala City a vacsinou stredoamerickych hlavnych miest si myslim, ze DF je nadherne civilizovane mesto, povedala by som priam aj bezpecne ;) Samozrejme, odtial potial.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze