HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Za poznáním Kalašského kmene

Za poznáním Kalašského kmene 13. 01. 2009, 07:44:03

Jirka J. Tak do těchto oblastí asi mnoho Evropanů nejezdí. Rozhodně velmi zajímavý cestovatelský zážitek. Rád jsem si cestopis přečetl.
Na tom lanovém mostě bych se asi také bál...

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Za poznáním Kalašského kmene 14. 01. 2009, 17:01:21

Michal Myslim, ze jeste zajimaveji zijou tito lide v Indii v udoli Parvati. Zajimave cteni. Michal

Re:Za poznáním Kalašského kmene 14. 01. 2009, 17:26:23

jeff to myslíš jako pěstování trávy ve velkým a následný prodej mafijím všeho druhu, Malana je dnes poměrně zprofanovaná komerční drogovou turistikou a "mizením"zfetovanejch cizinců,myslím, že Kalaši jsou na tom v jistém směru mnohem lépe než vesničani z Malany

Re:Re:Za poznáním Kalašského kmene 17. 02. 2009, 23:14:43

Michal Kdyz jsme tam byli my - coz je uz pomerne davno - tak ta oblast rozhodne zprofanovana nebyla. Ted je to asi diky Izraelcum jina pisnicka.

Re:Re:Re:Za poznáním Kalašského kmene 18. 02. 2009, 12:49:36

jeff No já tam byl cca 10 let zpátky a Izraelci byli na každým kroku, plus dole v podhůří vysely rozlepený letačky kde je už hledali rodiní příslušníci-odměna 5000usd za informace vededoucí k nalezení působila až netypicky židovská

Za poznáním Kalašského kmene 14. 01. 2009, 19:39:50

Libor hezké, včetně fotek :-)

Za poznáním Kalašského kmene 06. 02. 2009, 21:06:00

iva zajímavé fotky :)

Do Pákistánu za poznáním Kalašského kmene 23. 05. 2011, 08:21:12

Lucie K. Ahoj, neměli by se jmenovat v Češtině spíš Kalaši? V AJ literatuře jsem o nich četla vždy jako o Kalash. A taky nevím, že by kdy někdo prokázal, že Kalašové jsou skutečně potomci Alexanda Velikého. Jsou to spíš domněnky hypotézy, kterých je Asie plná. Ale jinak báječní lidé v báječných horách :)

Do Pákistánu za poznáním Kalašského kmene 24. 05. 2011, 16:33:47

Jakub Zdravím, jak se jmenují ty vesnice Kalachů? Jakub

Do Pákistánu za poznáním Kalašského kmene 28. 05. 2011, 20:41:18

pavel ahojda...rad bych na par dni frcel do Pakistanu...muzete me poradit prosim,kdo mate zkusenosti,kde a jak dostat vstupni viza?a popripade jak dlouho to trva to vyrizeni a co stoji..dikas Pavel muj meil...Pablo.444@seznam.cz

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze