Vzkaz z bývalé země vycházejícího slunce
12. 04. 2010, 09:05:27
martin mykiska
TAK TOHLE BY SE SNAD MĚLO ZAKÁZAT: publikovat takového články z nejzapadlejších děr světa (mám pro ně obzvláštní slabost) na začátku pracovního týdne! Jak se teď mám soustředit na něco kloudného?! Do frasa!!! :-)
To se mi líbí
(Tohle se líbí 0 cestovatelům)
Vzkaz z bývalé země vycházejícího slunce
12. 04. 2010, 12:41:51
Petr
Joj vzpoměl jsem si na 10 týdnů na Sachalinu, od Yuznosakhalinska az p Makarovo před 5 lety když se tam stavěl ten ropovod a plynovod. Kusisko z této trasy mám v nohách. Kopce, medvědi, ubozí lidé, ryby, jikry, šašliky, vodka ale také miliony klíšťat a všechna nakažená encefalitidou, mraky komárů co zakrývaly slunce. Ještě že tam nebyla malárie. Nebo horečka Dengue jako tady na Tchaj Wanu odkud zrovna píšu. Ještěže tady nemusím do přírody ale sedím v kanceláři v mrakodrapu, tady se jedovatí hadi, malaričtí komáři ani jiné radosti cestování nevyskytují neb by neprolezli klimatizací. No je večer, balím to a jdu do hotelu. Ty doby kdy jsem se toulal pro radost jako autorka už jsou léta za mnou. To bylo krásné, když jsme byli mladí a toulali se po Indii a spali kde to šlo. Ach jo. Hned bych ty uplynulá léta vyměnil za ten luxusní hotel.
To se mi líbí
(Tohle se líbí 0 cestovatelům)