HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky

Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky 22. 10. 2010, 02:42:36

Ondřej Docela přesný manuál, až na to, že Tatkal je možné koupit také normálně u okýnka, jako jakýkoliv jiný lístek. Na frekventovanějších trasách se ale tahle kvóta naplní třeba během pěti minut, takže je dobré přijít alespoň hodinu před osmou - stejně už tam ale bude stát zástup podobných zoufalců, kterým nezbývá jiná možnost.
Důležité při odhadování pozice na WL je taky to, kolik vagónů dané třídy je ve vlaku. Nejlepší jsou šance ve SL, kterých bývá hodně. Třeba WL 10 je pak skoro jistota. Naopak u 3AC to zdaleka stačit nemusí, protože vagónů téhle třídy nebývá tolik.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky 21. 07. 2011, 12:58:54

Petra Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak zjistit spojení vlakem po Indii.... bohužel stále zůstávám na problému, že to chce telefonní číslo a moje české jaksi nebere... ani se nevejde do kolonky, prosím o radu jak na to vyzrát, případně kde najít spojení bez nutnosti registrace... děkuji

Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky 19. 11. 2011, 22:06:15

Eva ahoj, mam podobny problem s online rezervaci. nebere to ceske mobilni cislo, na ktere se posila aktivacni kod, jak na to vyzrat? diky E

Re:Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky 25. 11. 2011, 20:17:26

Helena Děje se mi úplně to samé... Psala jsem jim na nějaké to zákaznické centrum či co, odtamtud mi napsali, že to možná vyřeší, když jim pošlu naskenovaný pas... Což jsem zatím neudělala, ani se mi do toho moc nechce. Teď jsem našla na těchto stránkách (http://www.seat61.com/India.htm#book%20-%20from%20outside), informaci, že registrace cizincům znemožnili na konci roku 2010 a že je snad možné si vlak rezervovat na stránkách http://www.cleartrip.com/. Ty mi teda taky zatím moc nefungují, ale doufám, že je to jen nějaká chvilková indispozice a později to půjde.. Tak držím palce:-)

Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky 20. 11. 2011, 15:37:03

Renáta super článek, díky. Snad ho někdy použiju. V Indii jsme měli auto, které jsme si sami řídili. To byla "švanda". Jen je škoda, že obrázky nejde rozkliknout, resp. se tam zobrazí něco jiného.

Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky 25. 11. 2011, 22:32:15

Helena Dobrá zpráva! http://www.cleartrip.com už fuguje! Mají tam vždycky přes den nějakou přestávku nebo co, tak se nelekejte, zkuste to později a směle rezervujte:-)Šťastnou cestu!

Re:Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky 08. 03. 2012, 11:15:02

lenka ahoj helci,

chtela bych se zeptat jak se ti povedlo to na cleartrip.com rezervovat. mne to totiz u bodu 2 kam se dopisuji udaje o cestujicich napise, ze rezervaci je mozne provest pouze kdyz se zaregistruji do systemu IRCTC kde to chce indicke telefonni cislo kam se zasle overovaci sms...

poradis mi jak se ti povedlo to obejit? dekuji.

Re:Vlakem po Indii: Rezervace a nákup jízdenky 04. 04. 2012, 17:25:43

Vojta Snažil jsem se zjistit proč tomu tak je, neb jsem narazil na stejný problém, ale na oficiálním webu je pro cizince zcela jasně napsané, že se mají registrovat na IRCTC. Je možné, že používají nedotažený program, který přidává automatické tel. předčíslí, nebo je to nějaký skrytý záměr.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze