Re:Vietnam – aneb co jsem v průvodci nenašel
03. 07. 2011, 09:25:31
Markoff
co ja viem, nikoho som nemusel prehovarat, musel som nanajvys zjednavat cenu aby dali normalnu, bezne cudzinci cestuju na motorkach kolecko VN/KH/LA a nemaju ziadne zasadne problemy, cestou som minul x policajtov ktori ma mali tak ako vsade v SEA (okrem Indonezie) na haku, este som sa ich schvalne siel spytat nieco lebo ma zaujimalo ci to nevyuziju ku kontrole ale mali to aj tak na haku, takze by som pred jazdenim na motorke vo VN ludi urcite nestrasil
ked sa nieco stane je to problem vsade na svete a v Azii je to skor riesitelne pomerne jednoducho pomerne malym obnosom oproti zapadu kde to cloveka moze dostat do lochu
samozrejme ak niekto znici motorku tak moze cakat ze ho to bude stat slusne prachy, od toho su opravovne resp. vietnam ma beztak nizke ceny motoriek, hlavne ak pozicaju nejaky cinsky sunt co stoji cistonovy nejakych 300-400USD
prechadzanie cez cestu suhlasim ze je zo SEA vo VN kvoli obrovskemu mnozstvu motoriek na cestach asi najkomplikovanejsie v Azii ked sa vali prud motoriek je to predsa len ine prejst ako pomedzi par pruhov aut
Markoff
www.markoff.biz
To se mi líbí
(Tohle se líbí 0 cestovatelům)