HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Sokotra - Fénix a dračí stromy

Sokotra - Fénix a dračí stromy 11. 05. 2007, 20:15:36

jakub letos v unoru jsem osobne sokotru navstivil a mohu jen potvrdit,že cely ostrov na mne zapusobil neopakovatelnym dojmem proste nic podobneho jsem nikde nasvete nevidel a ani uz neuvidim sokotra je neco uzasneho pannenskeho a opravdu nedotceneho priroda lide nadherne plaze kde se nikdo nekoupe jenom vy...

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Sokotra - Fénix a dračí stromy 12. 06. 2007, 07:15:55

Katy Nádhera!!!V srpnu jedu do Jemenu, snad se mi podaří podívat se i na Sokotru.....Katy

Fénix, nekončící klid a Stromy dračí krve (Sokotra, Jemen) 26. 11. 2010, 09:12:53

Jaru Kdy ze jsou tam ty monzuny? Slysela jsem ze od unora do srpna, ale nejsem si jista. Jsem ted v okoli Adenu, ale musim pockat, az budu mit po praci, coz bude samozrejme v unoru... Diky za odpoved, jinak nadherne fota, skutecne.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze