HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Škodovky 120 v albánském terénu

Škodovky 120 v albánském terénu 11. 03. 2008, 22:14:05

Mirek Důkaz toho že š120 je nejlepší auto na světe :-)

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Škodovky 120 v albánském terénu 19. 06. 2008, 14:27:07

Tomáš napište víc, měli jsme v plánu před 3 lety stejnou akci, nakonec jsme poučeni zvolili stačičký mercedes (za 20tis + 10 za zprovoznění + 50 EUR v Kopliku za novou převodovku :-) a absolvovali s ním hned 2 cesty - paráda :-)

Re:Škodovky 120 v albánském terénu 27. 04. 2009, 16:12:36

Radka Ahoj Tomasi, napisu vic, teda uz mam napsano, ale ted ma prednost disertacka. Ale o te vasi ceste by me zajimalo vic. Mate nejaky denik nebo tak neco?

Re:Re:Škodovky 120 v albánském terénu 14. 06. 2009, 22:08:01

Karel Radko, poslal jsem Bludicce par starych fotek, abych potvrdil, ze Skoda 120 vubec nebyla v terenu smesna. Naopak!

Uvidíme, kdo bude lepší 14. 06. 2009, 21:16:44

SeFF Zdravím,
pěkné fotky i popis. Ovšem popividáme si o těch autech:) Ja jedu 25června taky do Albánie s Škodou 110. Jak zkončím s dovolenou, tak vám tady taky poskytnu info s fotkama.

Škodovky 120 v albánském terénu 14. 08. 2009, 18:07:19

Tomáš Ahoj Radko,

kamarádi jedou zítra do Albánie a ptali se mně na nějaká místa, tak jsem si vzpomněl a nostalgicky začal číst různé průvodce, zjistil že už jsem sem psal a koukám žes mi odpovídala. Jestli je to ještě aktuální ozvi se na mail, rád dám nějaké info. Deníček máme stručný z první cesty, z druhé už jen fotky.
Tomáš

Škodovky 120 v albánském terénu 26. 06. 2010, 13:29:46

Mikša Čau,
v brzké době se chystáme Škodou 120L na cestu opačným směrem, a to do Anglie. Tak bych se chtěl zeptat na případné rady ohledně cesty. Spíš než technické záležitosti by mě zajímaly informace, poplatky a záludnosti, kterým budeme muset čelit v zemích Evropy (Nizozemí, Belgie, Anglie samotná). Na netu jsem toho moc nenašel, tak budu vděčný za každou radu nebo připomínku:)
Dík předem
Michal

Škodovky 120 v albánském terénu 12. 01. 2011, 00:00:38

moták Pěkný čtení. Pro ty kdo zvažují Albánii, tak spíš volit motorku, čtyřkolku, nebo pěší přesun. Když auto, tak spíš typu Lada Niva. Ty nejkrásnější místa uvidíte jen pěšky. Kompromis je motorka.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze