HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Setkání s jaguárem americkým

Setkání s jaguárem americkým 25. 02. 2010, 10:54:26

ali Krásné fotky a hezký článek.
Zatím jsem neměl to štěstí jaguára vidět, i když pokusy už byly. Nevíte, jestli je jaguár někde v ČR v ZOO?

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Setkání s jaguárem americkým 25. 02. 2010, 14:02:45

m to su autorske fotky odfotene v otvorenej prirode ?? nadhera !!

Re:Setkání s jaguárem americkým 25. 02. 2010, 21:06:47

Michal Jirouš Dobrý den, ano je to skutečně fotografované ve volné přírodě v severní části Pantanalu.

Re:Setkání s jaguárem americkým 25. 02. 2010, 21:06:50

Setkání s jaguárem americkým 25. 02. 2010, 14:05:27

m Canon 800mm F5.6 - tak to je radost fotit s takou vybavou.

Setkání s jaguárem americkým 25. 02. 2010, 21:06:53

iva Jsou to opravdu fotky wildlife jaguára a u nás je jaguár např. v ZOO Olomouc.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze