HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Sama stopem na Dálný východ

Sama stopem na Dálný východ 14. 01. 2010, 10:35:04

jeff jj, konečně něco co se tady dá číst, jenom se zeptám na tu cestu jsi měla business víza? protože měsíční tourist by asi nestačil.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Sama stopem na Dálný východ 15. 01. 2010, 14:33:46

Kac jojo, tříměsíční business víza... Kac

Sama stopem na Dálný východ 14. 01. 2010, 11:06:31

Lojza S. Koloběžko, super napsanej článek;
už se těšim na pokračování článku a promítání.

Sama stopem na Dálný východ 17. 01. 2010, 11:37:46

Martin H. Ahoj,
jednoznačně nezapomenutelná cesta.
Jsi prvni holka-češka co vím,že jela stopem v tomto směru. Klobouk dolů.
Těším se na pokračování.
Budu moci aspoň srovnávat.
Mám knihu "Stopem do Číny". Jeden čech jel tehdy z Rakovnika v roce 1999 na východ. Přesně na vých.pobřeží Číny.

Re:Sama stopem na Dálný východ 27. 01. 2010, 17:18:06

valy no těch singl-češek bylo už víc, ale zase nevím vo žádným borcovi. Super počin už jen kůvli tomu dlouhému nebytí právníkem

Re:Sama stopem na Dálný východ 17. 12. 2010, 13:43:40

Jaroslav Panoš Knihu Stopem do Číny jsem po přečtení několika stránek vyhodil do kontejeru s tříděným odpadem. Odpudil mě způsob, jakým se autor Koudelka -"Pan Někdo cestující autostopem z Čech do Číny"- vyjadřuje o lidech, které potkává. Známý stopař Svoboda na lidech s oblibou cizopasil, Koudelka jimi ještě pohrdá.

Sama stopem na Dálný východ 03. 02. 2010, 14:32:05

Libor Michvocík a nechtěla byste někdy taky zajet s povídáním k nám do Příbrami? odepište mi prosím na mail. Libor M

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze