HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Pygmejové - děti džungle

Pygmejové - děti džungle 21. 03. 2010, 22:49:46

aleš Moc hezké fotky. Docela mě tato oblast světa zajímá a nevím, jak je náročné tam cestovat. Zvažuji cestu a budu rád za všechny zkušenosti o lidí, kteří tam byli.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Pygmejové - děti džungle 22. 03. 2010, 08:53:07

eva Kdy se tam chystáš? Na vlastní pěst či s nějakou CK?

Re:Pygmejové - děti džungle 18. 01. 2011, 00:24:15

Lubo Fellner Ahoj. Priznam sa ani som nevedel ze tu moj clanok visi a som prekvapeny kolkymi reakciami. Ak mate cestovanie radi a najdete si cas najblizsi vikend, tak Vas srdecne pozyvam do bratislavy na cestovatelsky festival, kt tu organizujem vid: www.cameraslovakia.sk
Ked pridete ohlasite sa, ze ste z Moravy ci Cech tak Vas pozyvam na dobry karibsky rum. Program je tento rok velmi fajn. Ja budem rozpravat o najnovsej ceste do Severnej Korei - prenajali sme si lietadlo a leteli k Mt. Paekdu, potom o peknej ceste Madagaskarom a slusnej expedicii Cad - Ennedi. Vsetko zrealizovane za posledny rok. Bude tam vsak toho ovela viac. Ahoj!

Pygmejové - děti džungle 22. 03. 2010, 07:42:42

jirka Mohu se zeptat, Luboši, je takových míst, kde můžeme najít Pygmeje jen minimálně poškozené civilizací více? Většinou se jezdí jen na místa, kam zavítá každý lovec snímků.

Re:Pygmejové - děti džungle 18. 01. 2011, 00:25:58

Lubo Ahoj.- Uz som tu. odpovedal som v danom Fore. vsetko odpoviem na mojom maily a taktiez srdecne pozyvam na festival pres vikend. Lubo

Pygmejové - děti džungle 22. 03. 2010, 07:47:09

jirka A jak je vlastně Kamerun bezpečný? Myslím tím politicky i pokud jde o místní kriminalitu.

Pygmejové - děti džungle 22. 03. 2010, 15:43:04

Dany Me tedy clanek naopak velmi zklamal. Nedovedel jsem se zhola nic noveho, jen same klise, nic konkretniho a popravde jsem vubec nepochopil o co autorovi slo a co jej k takove ceste vedlo. A zaver clanku, kde hodnoti vyznam sveho "luxusniho" zazitku???? Nevim zda-li se pouze autor spatne vyjadruje (nebo ja ho spatne pochopil)?......
a jeste jedna fakticka: tetovana cernoska v satku neni pygmejka.

Re:Pygmejové - děti džungle 18. 01. 2011, 00:30:25

Lubo Dany

mas absoluitnu pravdu, je to napsano absolutnme debilne a doufam ze takhle jsem to nenapsal. Myslim ze to nekto proste skratil - upravil. A ta cernoska nie je cernoska ale je to kmen Mbororo, co je podskupina Fulani. Srdecne pozyvam na Camera Slovakia.

Pygmejové - děti džungle 17. 05. 2010, 21:09:49

lenka Já sem se chtěla zeptat jestli ty zeny nědy opustili svou rodnouzem jestli nějaké prostě jeli do česé republiy?????????di za odpověd

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze