HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Putování Královstvím Tonga

Putování Královstvím Tonga 03. 03. 2009, 23:51:46

Honza Ahoj, diky za clanek. Vzhledem k tomu, ze se tam taky v nejblizsi dobne chystam na podobne dlouhou/kratkou dobu, tak je to urcite dobra inspirace. Mate naky tipy ohledne ubytovani na Tongatapu? Nejradsi bych si to tam uzil s mistnakama, ale vzhledem k tomu, ze je to preci jen docela turisticka destinace, tak nevim moc jak to tam funguje. Diky moc, kdyby jste mi naky tipy poslali na mejla.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Putování Královstvím Tonga 17. 07. 2010, 14:54:19

Radovan Svatý Ahoj, nevim, jestli jsi uz na Tonze byl nebo jeste ne. Tonga turisticka neni skoro vubec, nemusis mit strach. Nejlevnejsi ubytko na Tongatapu je Angela Guesthouse a Misa´s Guesthouse. Kvalita jakz takz, ale zato nejlepsi cena a hlavne v centru Nuku´alofa, coz je parada, protoze to je blizko na trh Talamahu, blizko do pristavu, ale hlavne blizko na autobusak, odkud urcite projezdete mistnima busama celej ostrov. Jinak jsme byli i na souostrovi Ha´apai. Nejlepsi je ostrov Foa, kde jsou ale vsechny ubytka drahy, takze je nejlepsi ho projezdit na kole, ktery se da pujcit na ostrove Lifuka v Pangai. Jinak asi nejvetsi raj je na ostrove Uoleva, kde neni ani noha, ani tekouci voda, ani elektrika - proste parada. Fotky a kratkej cestopis najdes na http://www.radoalin.estranky.cz/clanky/zpravicky-od-nas/tonga-poprve___ a pokracovani na http://www.radoalin.estranky.cz/clanky/zpravicky-od-nas/tonga-podruhe___
Dej vedet, kde jsi vsude byl a jak se ti tam libilo. Uzij si to.

Radek

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze