HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Prasečí historky z ostrova Siberut

Prasečí historky z ostrova Siberut 23. 07. 2009, 16:52:36

Stanley Svejku sorry, omylem jsem Ti dal petku, popletl jsem si bodovani:D! Clanek se mi samozrejme moc libi, takove cestovani Ti zavidim! Kazdopadne bych mozna vic popisoval okolni krajinu. Nemyslim ale tak, jak nas to ucil Fary a dalsi (geologie, geomorfologie, pedologie, atd.):D. Jen tak dal draku! Stanley

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Prasečí historky z ostrova Siberut 27. 07. 2009, 12:13:10

svejk heh si mi zkazil hodnocení, ale jakožto žíněnka to chápu:)

Prasečí historky z ostrova Siberut 04. 12. 2009, 08:42:00

Karlíto Chystáme se na 3týdení putování po Sumatře. Jeden z víletu by mněl být taky na Siberut k Mentawajům.
Chci se zeptat, jak moc náročný je tento trek. Je to i pro holky? Jak dlouho trvá.
Je vůbec dobré brát si na takovýhle trek, respektive celou dovolenou goratexovou bundu, pohorky, nebo bude stačit pláštěnka a nějaké tenisky?
Díky za odpověd. Prosím odepište mi email.
S pozdravem
Karlíto

Re:Prasečí historky z ostrova Siberut 04. 12. 2009, 09:48:10

Aja Siberut je každoádně super místo a má své kouzlo. Holka to zvládne, pokud je zvyklá chodit, nevadí občas nějaká ta pijavice a bahno. Co se týká oblečení, na goratex zapomeň. Nejlepší je něco lehkého, co dobře schne. Jen to chce minimálně 10 dní. Protože jinak se nedostaneš dál do vnitrozemí ostrova. fotka máme na www.elmundo.cz když tak mrkni.
Aja

Re:Re:Prasečí historky z ostrova Siberut 04. 12. 2009, 10:37:05

Bobeš souhlasím s Ajou., všude je tak vlhko, že jsme byli mokří skoro pořád a v tom Gore-Tex určitě nepomůže ani na Siberutu ani na Sumatře. Dobrý průvodce mezi Mentawajci je Awang, kterého najdeš asi v Bukittinggi (awang_ir@yahoo.com).
Vypadá to, že jsme byli na stejných místech u stejných lidí.Naše fotky na www.siberut.estranky.cz

Re:Re:Prasečí historky z ostrova Siberut 04. 12. 2009, 12:41:38

MartinT. Elmundo - pěkné stránky i fotografie. Zajimave, ze vsichni navstevuji vnitrozemi v JV casti ostrova, konkretne rodinu sikereje Amana Lau-Lau - asi dohoda s pruvodci. Aman Lau-Lau je uz temer legendou, psal o nem od devadesatych let i Pepa Formanek, ve svem romanu "Prsaty muz" tam mimochodem vystupuje pod pseudonymem Aman Lavi.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze