HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti

Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 01. 09. 2008, 19:54:11

Luboš Ahoj, chtěl bych se zeptat jak jste vymýšleli trasy a jak moc se to měnilo z důvodu nepružnosti a lenosti indiánů? Díky

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 03. 09. 2008, 10:44:06

Patrik Ahoj,
překvapivě bývalo zpoždění minimální - tak do 15 minut u autobusů (a to jsme jezdili s různými společnostmi), jediné větší zpoždění mělo letadlo do Maldonada a zpět. I výlety bývaly většinou včas... Jinak k jednotlivým věcem jsem něco napsal (co zde není uveřejněno) na http://motorlet.com/Peru/rady.php
Trasy: naplánovali jsme je už tady a měnili minimálně, protože jsme vše stíhali (i když to někdy byla honička) a pak nám i zbyl čas na návštěvu džungle, což jsme si zařídili operativně.

m 03. 11. 2010, 11:48:18

m kvoli jednej ture nebudes vlacit stan, ten si za par babiek pozicias v akejkolvek cestovke tam.

Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 06. 09. 2008, 20:13:45

Lenka Jak to, že jste spolu vydrželi téměř bez hádání měsíc - to jste všichni flegmatici?

Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 08. 09. 2008, 19:35:41

Patrik No opravdu to bylo celkem v pohodě - hodně tomu ale asi napomohlo to, že jsme neustále byli v pohybu a na hádání neměli čas :)

Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 10. 02. 2009, 21:58:47

Mirek Ahoj, díky za cestopis - mám otázku - co byste udělali jinak, kdybyste jeli znova? Chystám se na podobný okruh, tak abych věděl. Dík M.

Re:Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 17. 02. 2009, 12:46:59

Patrik Ahoj,
já bych vynechal jen džungli v Maldonadu a buď zkusil tu v Bolívii nebo bych byl déle v okolí Cuzca či Colca canyonu. Také bych preferoval více potkat místní lidi, ale všechno člověk nestihne... :)

Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 16. 02. 2009, 20:46:59

blanka Ahoj, jak snadné na okamžitou koupi a let nebo jak obsazené byli vnitrostatní lety,čekali jste i více dní na odlet? chystáme se na něco podobného v létě.Dik

Re:Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 17. 02. 2009, 12:44:00

Patrik Ahoj, vnitrostátně jsme letěli jen do Cuzco - Puerto Maldonado a odtamtud do Limy - zařizovali jsme to den před odletem do Maldonada a bez problémů. Letěli jsme překvapivě kvalitním letadlem (řekl bych že lepším než jsou kolikrát v Evropě...). Tam se letělo přesně, zpátky hodina a půl zpoždění.

Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 17. 05. 2010, 11:51:49

iveta Ahoj,
brali jste pred vyletem do Puerta nejaka antimalarika, popripade ockovani?
Diky

Re:Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 26. 05. 2010, 11:02:43

patrik Ahoj,
já byl očkován co šlo už z Prahy - břišní tyfus, žlutá zimnice a žloutenka - ale nutné není nic (před cestou jsem měl obavy, ale vše bez problémů). Antimalarika jsme nějaké s sebou měli, ale nic jsme neužívali - už jen proto, že to je pro tělo taky pěkný svinstvo. Konkrétně Maldonado mě zklamalo - nic moc zajímavého a ani komáři atd., takže tam bych antimalarika neužíval.

Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 03. 11. 2010, 11:13:34

Katarinka Ahoj,
vsade sa pise, ze na treky v Peru (a nie len tam) je potrebny stan, lebo tam nie je ina moznost ubytovania...je to tak? musime si brat stan uz zo Slovenska?
diky moc za radu

Re:Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 03. 11. 2010, 11:49:01

Re:Re:Od peruánských kondorů k bolívijské jízdě smrti 03. 11. 2010, 12:17:08

Katarinka Ahoj m. diky za radu, ale my planujeme ostat v Peru, bolivii a Chile asi 2 mesiace, a mozno tych trekov bude viac. stale to bude lepsie bez stanu? diky za radu, urcite pomoze

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze