HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Neotáčejte se prosím

Neotáčejte se prosím 27. 05. 2008, 12:09:05

čtenář Trááápnýýý!!!
Co je to za zážitek, když stejně nic nevidíš...

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Neotáčejte se prosím 27. 05. 2008, 17:15:23

David G To není zážitek z pralesa, ale symbolická úvaha, o tom, jestli se v životě máme dívat zpět nebo ne.

Pro méně důvtipné jsou tam tři poslední slova, ze kterých by to mohli poznat :)

Neotáčejte se prosím 27. 05. 2008, 12:25:43

Kateřina Mandulová A taky se nikdy nedívejte tygrovi přímo do očí!
Kač

Neotáčejte se prosím 27. 05. 2008, 20:51:56

Martin Další dobré rady do divočiny mám z Aljašky: před hnědým medvědem grizzlym si lehněte, dělejte mrtvolu, černého medvěda naopak stačí zpohlavkovat... prý ho uboxujete, že uteče.
V životě ať se za sebe neotáčí ten, který po sobě zanechává spoušť... Ostatní mohou s klidným svědomím.

Re:Neotáčejte se prosím 29. 05. 2008, 05:50:13

Pavel Nejde o to, otočit se a zhodnotit, co člověk udělal dobře a špatně. Jde o to, neotáčet se pořád dokola za přeludy a podlehnout svým strachům...

Re:Re:Neotáčejte se prosím 29. 05. 2008, 09:25:12

čtenář tak schvalne jak dlouho se vydrzis neotocit, az za tebou budou piskat gumy, troubit auta nebo zvonit tramvaje :-)

Neotáčejte se prosím 28. 05. 2008, 11:23:15

Maykl Tak k tomu není co dodat :-))
M.

Neotáčejte se prosím 28. 05. 2008, 21:04:22

Dany Staré české přisloví zase říka: KDO SE BOJÍ NESMÍ DO LESA. Řekl bych, že platí i pro lesy tropické.

Neotáčejte se prosím 29. 05. 2008, 05:47:15

Pavel Kdo se v životě bude otáčet a "obrtlíkovat" za každým přízrakem a přeludem, ten se ztratí a nikam nedojde, to je pravda...

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze