HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Na kole přes Rumunsko do Bosny, aneb počtvrté natěžko k moři

Na kole přes Rumunsko do Bosny, aneb počtvrté natěžko k moři 09. 03. 2010, 14:11:11

Mirek" Měkejš" Měkota Ahoj,s manželkou se chystáme na podobnou cestu.Potřebovali by jsme nějaké informace, o tom jak je to v Srbsku s tzv.bílou kartou,nemáš s tím nějaké osobní zkušenosti? Dík

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Na kole přes Rumunsko do Bosny, aneb počtvrté natěžko k moři 09. 03. 2010, 19:45:43

Ivan V Srbsku jsem byl několikrát a nikdy ji po mě nikdo nechtěl. Největší průšvih je, když jsi v Srbsku a nemáš vstupní srbské razítko...

Na kole přes Rumunsko do Bosny, aneb počtvrté natěžko k moři 10. 03. 2010, 08:17:47

Měkejš Ahoj Ivane,dík za infomaci. My chceme letos jet "potupně" do Rumunska autobusem z Brna (z časových důvodů) pak se tak 15-20 dnů potloukat po Muntii Apuseni a pak to "švihnout"přes Srbsko Maďarsko Slovensko a Rakousko domů.Samozřejmě na "Kolouších"To razítko snad seženeme,neboť chceme použít normální přechod co je na mapě,spát chcem taky nadivoko,to pro jednoho až dva není problém skoro nikde. ještě jednou dík a přejeme ti mnoho krásných "kolometrů" bez defektů.
Hanes + Měkejš z Trhové Kamenice

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze