HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA FESTIVAL ZIMNÍCH SPORTŮ KLUB HEDVÁBNÁ STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy, průvodci)

POSLEDNÍ DISKUSE

Na kanoi pralesem Surinamu

Na kanoi pralesem Surinamu 30. 09. 2009, 12:39:03

Dany Zajimave - prestoze to trochu vypada, ze se jedna o clanky dva (je trochu zavadejici, kdyz se v uvodu clanku slibuje provazet expedici po rekach Surinamu a pak se v casti "pripravy expedice" pise o Laosu). No mozna to je zamer autora - zvysit pozornost ctenare :-)
Kazdopadne se tesim na dalsi pokracovani.

Na kanoi pralesem Surinamu 06. 10. 2009, 09:53:33

MartinT. Hodně štěstí při přípravách i potom v terénu! Sám doufám, že někdy nějakou podobnou plavbu podniknu - docela jsi mne tím tvým Laosem inspiroval. Aby tam najednou nezačal jezdit CK Livingstone pod záštitou primátora :-)

Jinak k obyvatelstvu Surinamu - píšeš o Indonésanech, ale jedná se prakticky výhradně o Javánce, dovezené Holanďany v 19.století. Nehovoří tam indonésky/ malajsky, ale javánsky, dva takové Surinamnce jsem potkal právě na Jávě a s místními se domlouvali archaickou javánštinou - je to u nich trochu podobné, jako s Čechy z Banátu. Kdybys chtěl kontakt, mohu poslat kontakt - přes Facebook :)

Na kanoi pralesem Surinamu 02. 01. 2010, 19:08:01

Martin H. Dobry den,
diky za zajimavy uvod cesty po Surinamu.
Kdy bude dalsi pokracovani ?
Prvni cast byla napsana v zari a nyni je leden.

Predem dekuji za odpoved.
Martin H.

Re:Na kanoi pralesem Surinamu 03. 01. 2010, 01:43:40

DG uz brzy, zrovna se chystám to napsat ...

Expedice do Surinamu 16. 03. 2010, 09:54:22

Jirka Ahoj lidi, začínám hodně vážně uvažovat o tom, že bych se do Surinamu na podzim na řeku Lucia podíval. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak pište na w.a.m@emai.cz

Share |

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze

Kam byste chtěli jet nejraději?
Pěšky po Karakoram Highway
Sám na severní pól