Zbyněk
Moc pěkný článek!
V oblasti Baracoa jsem byl v dubnu. Zvládli jak horu, tak národní park. Rozhodně jedna z nejkrásnějších částí Kuby, ne-li ta nejkrásnější!
El Yuenke je pěkný výstup, pro středoevropana je to neuvěřitelná procházka. Cestu trochu komplikuje vysoká vlhkost vzduchu, ačkoliv v Baracoe je příjemné klima.
Na vrcholu je obvykle mlha a mračna komárů. Přesto výlet určitě doporučuji. Koupel u vodopádu je parádní zakončení celého výstupu.
Park také stojí za to, doporučit mohu i výlet lodí po místní zátoce. Především výlet na horu se dá pořídit za nižší cenu, stačí trochu smlouvat.
Ještě bych zmínil samotné město, živou hudbu a estrády na terase u náměstí.
Ještě bych zmínil samotné město, živou hudbu a estrády na terase u náměstí.
Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům)