HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Mystické Rio de Janeiro

Mystické Rio de Janeiro 17. 03. 2009, 10:32:14

Milada Pancová Děkuji,je to můj životní sen.Moc jste mi obět oživil moje touhy.Doufám,že je uskutečním.Zdravím a děkuji

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Mystické Rio de Janeiro 30. 03. 2009, 01:12:01

Sagitario Vřele doporučuji, vrátil jsem se před týdnem a rozhodně stojí za to. Článek věrohodně popisuje život v Rio. Já měl celkem štěstí, naprostá většina dnů byla slunečných a pršelo jen v noci. Denní teploty 30 - 36. V noci 26 - 28. Mluvím portugalsky a tak jsem si Rio užil dvojnásobně.

Mystické Rio de Janeiro 18. 09. 2009, 17:40:56

Daniel Palát Dobrý den,
předem chci poděkovat za váš příspěvek!
1. října odjíždím do Sao Paula a určitě na pár dní se chci podívat do Ria a nejspíše i do pralesa.
Tedka resim otazku kolik doraru si sebou vzit na cestu a proto bych chtel od vás poradit kolik by jste tak podorucoval. Jedu tam pouze na 14 dní, portugalsky neumim, jen anglicky, takze si myslim ze to bude dost velke dobrodruzství :-)
S pozdravem Daniel Palát

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze