HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Meditace v Ášramu

Meditace v Ášramu 20. 08. 2009, 21:12:02

roman Hola
A kdepak jsi to meditovala? Také se chystám do Indie a sebepoznání je hlavní motiv cesty...
Já medil v Barmě a Thajsku - kdyby tě to zajímalo tak něco o tom je na mých stránkách sati.webgarden.cz
Pěkný den!
Roman

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Meditace v Ášramu 06. 11. 2010, 23:18:27

Lenka Asi hloupy dotaz, ale chtela bych utect pred stresem na chvilku nekam do Indie a zameditovat si, slysela jsem, ze tyhle meditacni kurzy jsou zdarma...?

Meditace ( v Ášramu) 18. 12. 2011, 21:05:35

Wanda Dobry den,

mam naplanovano volno na cely unor a velmi rada bych jela kamkoli meditovat. Pokud mate nekdo nejaky presny plan nebo umite doporucit misto, budu velmi rada, predem dekuji za jakekoli podnety, ktere mi pomohou odjet a priucit se necemu novemu. Pokud by bylo potreba, mohu cestu "preplanovat", leden, unor, ale nejpozdeji 14. 3. 2012 musim byt zpet v CR.
Dekuji.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze