HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA FESTIVAL ZIMNÍCH SPORTŮ KLUB HEDVÁBNÁ STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy, průvodci)

POSLEDNÍ DISKUSE

Laosem v pyžamu

Laosem v pyžamu 29. 05. 2009, 12:32:08

MartinT. Minimalistickému, avšak přesto poučnému pojetí článku prostému velebení vlastní neohroženosti (plus realizaci zajímavého nápadu) dávám známku za jedna. Dík !!

Re:Laosem v pyžamu 29. 05. 2009, 13:54:53

Valis FAKT SUPER!

Laosem v pyžamu 31. 05. 2009, 15:36:42

zuzi bombice!!! hlasim se na pristi rok, koukam ze neni treba si delat hlavu s vybavenim, staci pyzo a padlo :oD...

Nam Ou 12/2006 25. 10. 2009, 02:12:19

Petr Ahoj Davide,
ctu si, ze se najdou i jini "blazni, co se takto vydaji splavovat na vlastni pest Nam Ou. V roce 2006 jsem podnikl neco podobneho, avsak z mestecka Phongsali az po soutok s Mekongem. Koupili jsme drevenou lodku a deset dni jsme se plavili. Na vecer jsme vzdy zastavili u brehu a udelali si veceri na ohni. Po ceste bylo nespocet malych vesnicek. Vesnicky, ke kterym vede silnice, se rozrustaji a pristavuji zarizeni pro turisty. Tento usek reky je mozno absolvovat i vetsi lodi s motorem, denne jich propluje nekolik plnych turistu. Obdobne jako ty jsme prozkoumavali pereje pred nami, nekolikrat nam poradili i mistni, kudy nejbezpecneji projet. 20 km pred Mekongem se nam ale jedna perej stala osudnou, reka byla jiz dost siroka, a misto neprehledne, lod jsme rozstipali o kameny. Nastesti jsme se dostali bez ujmy ke brehu, kde byla jiz silnice. Neskutecne krasna priroda, ranni opar, ktery se rozplynuj az po desate hodine rano, zvuky prirody z jungle. Neni problem se takto plavit a poridit lodku, sam jsme byl poprve vubec "na vode", ze zacatku nebylo jednoduche lodku ovladnout, ale poddala se. JENOM POZOOOOOOR NA PEREJE!!!!!!! muze byt osudny kazdy.

Re:Nam Ou 12/2006 08. 03. 2011, 09:51:34

Zajac Ahoj, teď pojedeme na měsíc do Vietnamu, chtěli bychom se podívat i na tuhle řeku, pokud by nám někdo mohl poskytnout podrobnější info o řece, budeme moc rádi. Dík Zajac (strasidlo@volny.cz)

Laosem v pyžamu 25. 10. 2009, 13:53:03

m dobree !

Laosem v pyžamu 20. 11. 2009, 15:27:56

Pavel3 perfektní! krátké, ale úderné......

Laosem v pyžamu 20. 11. 2009, 16:11:20

hans taky se přidávám, super článek. s tím tygrem to v předmětném NP opravdu asi nebude tak horké. podle wik. se v této oblasti k dnešnímu už vůbec žádný tygr bohužel neprohání... http://en.wikipedia.org/wiki/File:Tiger_map.jpg

Re:Laosem v pyžamu 20. 11. 2009, 16:36:01

David Gladiš Dobrá mapa, díky za link.
Mi je to jasné, že s tím tygrem by to nebylo tak horké, ani kdyby se v té oblasti ještě vyskytoval ... jenomže to je mi jasné tady doma u monitoru, večer v mlze v lese mi to tak jasné nebylo :)

Re:Re:Laosem v pyžamu 20. 11. 2009, 18:50:13

hans jasně, s tím s Tebou souhlasím. sám bych tam neusnul... :)) nechtěl jsem, aby to vypadalo jako remcání z obývaku od monitoru a snad to tak nevyznělo :))

Re:Re:Re:Laosem v pyžamu 20. 11. 2009, 21:14:44

Pavel3 Asi tak,..... dobře to podbarvuje příběh a pokud existuje malé procento, že tam "nějaká" kočička je, věřím, že nastanou chvilky, ve kterých to malinkaté procento velice rychle roste. Jó, psychika je mocná čarodějka..... máš kuráž se tam jen vydat a sám. I když na druhou stranu - být tam sám má hodně do sebe, viď?

Laosem v pyžamu 19. 02. 2010, 14:27:12

Jirka Začínám si číst tvý články a zdá se mi to dobrý. Sám se řadím (bohužel) do skupiny těch co vycházejí z Lonely planet a tím pádem jsem tam, kde ostatní turisti. Jak to jseš schopnej všechno zvládat zároveň s prací a ještě rodinou? Odkud jsi? Pozval bych tě na pivo ;-)

Re:Laosem v pyžamu 23. 02. 2010, 09:02:45

David G Tak se stav někdy na pivo v Praze do Klubu cestovatelů (www.klubcestovatelu.cz), občas tam bývám :)

Laosem v pyžamu 16. 03. 2010, 10:51:52

antonín super článek a s přehledem
.... teda co já nemám rád - to sou výbušniny, ale laosani a vietnamci jsou s nimi asi sžití, měli na to generaci času ....

Laosem v pyžamu 21. 07. 2010, 21:19:55

tosik Jsem připraven taky se přidat. Pokud to stále platí, napiš. tosik@seznam.cz

Laosem v pyžamu 11. 03. 2011, 17:16:13

Radim S. Ptáček Davide nadchnuls naši vodáckou duši a dal dobrý tip na cestu pralesem. Příští týden budeme od tebe pozdravovat v džungli tygry, opice a místní pytláky.

Share |

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze

Kam byste chtěli jet nejraději?
Pěšky po Karakoram Highway
Sám na severní pól