29. 05. 2009, 12:32:08
MartinT.
Minimalistickému, avšak přesto poučnému pojetí článku prostému velebení vlastní neohroženosti (plus realizaci zajímavého nápadu) dávám známku za jedna. Dík !!
31. 05. 2009, 15:36:42
zuzi
bombice!!! hlasim se na pristi rok, koukam ze neni treba si delat hlavu s vybavenim, staci pyzo a padlo :oD...
Nam Ou 12/2006
25. 10. 2009, 02:12:19
Petr
Ahoj Davide,
ctu si, ze se najdou i jini "blazni, co se takto vydaji splavovat na vlastni pest Nam Ou. V roce 2006 jsem podnikl neco podobneho, avsak z mestecka Phongsali az po soutok s Mekongem. Koupili jsme drevenou lodku a deset dni jsme se plavili. Na vecer jsme vzdy zastavili u brehu a udelali si veceri na ohni. Po ceste bylo nespocet malych vesnicek. Vesnicky, ke kterym vede silnice, se rozrustaji a pristavuji zarizeni pro turisty. Tento usek reky je mozno absolvovat i vetsi lodi s motorem, denne jich propluje nekolik plnych turistu. Obdobne jako ty jsme prozkoumavali pereje pred nami, nekolikrat nam poradili i mistni, kudy nejbezpecneji projet. 20 km pred Mekongem se nam ale jedna perej stala osudnou, reka byla jiz dost siroka, a misto neprehledne, lod jsme rozstipali o kameny. Nastesti jsme se dostali bez ujmy ke brehu, kde byla jiz silnice. Neskutecne krasna priroda, ranni opar, ktery se rozplynuj az po desate hodine rano, zvuky prirody z jungle. Neni problem se takto plavit a poridit lodku, sam jsme byl poprve vubec "na vode", ze zacatku nebylo jednoduche lodku ovladnout, ale poddala se. JENOM POZOOOOOOR NA PEREJE!!!!!!! muze byt osudny kazdy.
20. 11. 2009, 15:27:56
Pavel3
perfektní! krátké, ale úderné......
20. 11. 2009, 16:11:20
hans
taky se přidávám, super článek. s tím tygrem to v předmětném NP opravdu asi nebude tak horké. podle wik. se v této oblasti k dnešnímu už vůbec žádný tygr bohužel neprohání... http://en.wikipedia.org/wiki/File:Tiger_map.jpg