HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Když v Ladakhu prší

Když v Ladakhu prší 21. 12. 2010, 23:56:28

Michal Pekny clanek. Vloni jsme v Ladakhu a Lehu stravili tri tydny a dost se nam libilo, nemas nekde vice fotek - bydleli jsme v hostelu Zar-la u sympatickeho chlapka...doufam,ze to jeho hostel prezil...mozna z vice fotek by se dalo neco poznat.Diky.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Když v Ladakhu prší 22. 12. 2010, 11:20:59

Jirka Ahoj Michale. V hlavním městě Leh byla povodní postižena oblast pod bránou do Lehu (autobusové nádraží a níže). V této části se nachází minimum hostelů a bydlí zde hlavně místní obyvatelé. Předpokládám, že i tvůj guest house nebyl zasažen.
S přáním pěknoh dne. Jirka Sázel. Člen organizátorského týmu projektu La Ngonpo - krajní meze. www.lnkm.cz

Když v Ladakhu prší 13. 04. 2011, 14:09:35

Milada Ahoj, tieto informacie som uz pocula z viacerych stran, chystame sa na bike - trip do Ladakhu na prelome august - september 2011, rada by som sa spytala, ci neviete aky je aktualny stav ciest a dopravy po povodniach 2010, ci je bez problemov prejazdna horska cesta Manali - Leh a potom udolia okolo Leh, cesta do sedla Khardung La atd.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze