HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Když nejste v Číně jen na skok

Když nejste v Číně jen na skok 12. 11. 2009, 09:24:14

NN ehm, to mi ktovieako dlho oproti inym nepripada, nedozvedel som sa dokopy nic nove

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Když nejste v Číně jen na skok 19. 11. 2009, 09:10:02

Michal Švarný NN: Souhlasím, taky mi to nepřipadá jako, kdo ví jak, dlouhá doba. Dokonce si myslím, že to je krátká doba, ale přeci jen je něco jiného, když jste v Číně dva měsíce jako student, než když ty dva měsíce trávíte cestováním po památkách.

Děkuji za ohlasy.

Když nejste v Číně jen na skok 12. 11. 2009, 11:37:28

albion zajimave postrehy
pri studijnim pobytu Cinu clovek pozna asi uplne jinak nez pri cestovani, coz ovsem plati asi o vsech zemich

Když nejste v Číně jen na skok 12. 11. 2009, 11:53:27

Jenda Jendovi se to teda líbilo (:
to vyprávění o knihovnách bylo pro mně nové, páč jsem v Číně pochopitelně knihy nekupoval.

Když nejste v Číně jen na skok 18. 11. 2009, 09:12:23

Aniki Detaily z Ciny dopomahaji k zivejsimu obrazu tak vzdalenych kraju nez strohy popis pamatek. Dobry clanek :)

Když nejste v Číně jen na skok 20. 11. 2009, 06:28:32

Michal Ahoj, kdyz uz jste u te Ciny, nevite jak se v Cine dostat na blokovane stranky - konkretne blogspot.com? Stranky na zmenu proxy nejedou taky. Nejaky PC expert?

Michal

Re:Když nejste v Číně jen na skok 31. 12. 2009, 02:11:24

Michal Švarný Mám zkušenost s programy Hotspotshield a Ultrasurf, ale pokud máte přihlašovací údaje k nějaké proxy, nebo tomu rozumíte víc než já, tak by to mělo jít i přes některý z vpn klientů. Hotspotshield (http://anchorfree.com) je trochu otravný svými reklamami, ale funguje i pro Operu a Firefox . Ultrasurf je bez reklam, ale funguje jen na IE a docela často zabezpečené připojení vypadávalo, takže doporučuji ten hotspotshield.

Stáhněte si hotspotshield ještě před cestou do Číny, protože pokud už jste v Číně, tak se na ty stránky nedostanete a potřebujete sehnat někoho, kdo vám ten či onen prográmek pošle.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze