HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Kde je v Rusku nejbezpečněji? Určitě ve vlaku!

Kde je v Rusku nejbezpečněji? Určitě ve vlaku! 29. 05. 2008, 14:25:53

regi V býv SSSR jsem toho vlakem procestoval dost. Svoje zkušenosti nejen z vlaku jsem sepsal do knihy Rusko a Ukrajina - zážitek na každém kroku.
Více na www.rusko.nazory.cz

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Kde je v Rusku nejbezpečněji? Určitě ve vlaku! 29. 05. 2008, 20:36:42

Tajemnik Po CR muzete take jezdit dny v kuse ... vemte si treba nasledujici cestu: As - Usti nad Labem - Kolin - Ostrava - Brno - Ceske Budejovice - Plzen - Cheb - As :)). Vice na www.idos.cz :) Zlate CD! :))))

Kde je v Rusku nejbezpečněji? Určitě ve vlaku! 20. 07. 2008, 20:35:13

veekey Musím potvrdit, že cestování vlakem v Rusku je luxus. Jeli jsme nočním vlakem z Novgorodu do Moskvy, třetí třídou a přiznávám, že jsem měla strach. Lonely Planet totiž doporučuje se třetí třídě v noci radši úplně vyhnout.Nakonec to byl jeden z nejhezčích zážitků z Ruska, pohodlíčko, milá průvodčí, která nám věnovala zvláštní péči, když zjistila, že jsme turisti.A co se týče čistoty, ruská třetí třída se může v pohodě měřit s naší první...

Kde je v Rusku nejbezpečněji? Určitě ve vlaku! 23. 07. 2010, 14:36:36

Pedro jojo, ruské vlaky, to je kapitola sama pro sebe. Když v Machačkale viděl naše pasy průvodčí vlaku Baku-Moskva, tak zíral jak vejr, nikdy prej nic takového neviděl. Většinou se k nám Rusové ve vlaku chovali dost přívětivě. Jen jednou byla cesta nepříjemná, ale to se může stát i v Čechách

Kde je v Rusku nejbezpečněji? Určitě ve vlaku! 07. 05. 2012, 06:55:24

Zuzka mate nekdo tip na rusky webovky, neco jako nas idos?

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze