HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Jeruzalém aneb procházka třemi náboženstvími

Jeruzalém aneb procházka třemi náboženstvími 26. 04. 2011, 22:09:52

Jirka Stejskal Také jsem byl v JEruzalémě. PAtřilo to k mým největším zážitkům. Fakt. Ale s tou cestovkou nebylo všechno zlato... Jestli chcete, koukněte:http://jirka.klubpraha7.cz/page3/page3.html

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Jeruzalém aneb procházka třemi náboženstvími 26. 04. 2011, 23:18:07

Re:Jeruzalém aneb procházka třemi náboženstvími 27. 04. 2011, 09:45:36

Tom Jeruzalem na Velky Piatok:

Jeruzalém aneb procházka třemi náboženstvími 27. 05. 2011, 23:22:27

Ondra Zdravím, já když to všechno čtu a hledám takovéto články o Izraeli jsem tak nadšený až mě mrazí.Je to nádhera, když to člověk viděl na ty své fakt vlastní oči.Opravdu to tam je úžasný.Já jsem byl s ck /www.avetour/ a oni mají opravdu dlouholeté zkušenosti a o té zemi toho spoustu vědí a myslím, že je to již před léty dostalo jako mě teď.Takovou dovolenou přeji každému.Ondra

Jeruzalém aneb procházka třemi náboženstvími 07. 09. 2011, 21:42:01

Petr Návštěva Izraele je něco přeskrásného. Nejedete na zájezd ,kde budete ležet 14 dní u moře. Jedete za poznáním úplně jiného světa.Vybrali jsme si CK Avetour a udělali jsme velice dobře.Průvodkyně měla spoustu informací.Věděla o této zemi snad úplně vše. Takže pro nás to nebyla jen nějaká další dovolená, ale tato cesta nám opravdu rozšířila obzory.Jsou tam velice krásná místa jako je Jeruzalém, ale i Tel Aviv a spoustu dalších míst.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze