HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Jergaki – sibiřská tajga pro začátečníky

Jergaki – sibiřská tajga pro začátečníky 01. 07. 2010, 13:52:15

mm Parádní toulání, Kačko, ty Sajany jsou strašně podobný Brooks Range na Aljašce, hlavně ty skalnaté štíty (viz posl.foto v moji posl. fotogalerii na FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=762329694#!/album.php? aid=186074&id=762329694&ref=mf) ...teda jestli někdo FB používáte;-)

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Jergaki – sibiřská tajga pro začátečníky 01. 07. 2010, 16:14:57

Sir mohl bys sem dat i link, ktery u te galerie jiste taky je, aby se mohli podivat i ti co FB nepouzivaji. Ale to by musela byt ochota udelat o jeden klik navic....

Jergaki – sibiřská tajga pro začátečníky 01. 07. 2010, 17:36:44

mm ok, tak jsem ty fotečky z Aljašky nalil sem:
(nevim, jak to je na FB přístupné či nepřístupné pro nezaregistrovné, měl jsem za to, že je)

facebook 01. 07. 2010, 19:54:25

jenis Když otevřeš svoji galerii,tak uplne dole je napsano toto
-Sdílejte toto album s ostatními pomocí tohoto veřejného odkazu-a pod tim je adresa,ktera by mela byt verejne pristupna komukoliv

Jergaki – sibiřská tajga pro začátečníky 01. 07. 2010, 20:25:26

mm tak fajn, příště už budu vědět, dík:-)

Re:Jergaki – sibiřská tajga pro začátečníky 02. 07. 2010, 11:04:34

Sir se omlouvam ze lehce jizlivou reakci, jen me obcas nastve presvedceni nekterych, ze fejzbuk proste musi mit kazdy...a neochota sdelovat informace, tak aby se k nim dostali i jini (nemam alergii na fb, nemam problem precist si nejaky info na neci "zdi", ale musi byt ten profil verejne pristupny, nemam problem podivat se na fotky ve fb galerii, ale zase musi byt dan odkaz, ktery k nim pusti i neregistrovane).

Jergaki – sibiřská tajga pro začátečníky 02. 07. 2010, 10:26:58

kitty Moc hezké - fotky i povídání ...

prístup bude 05. 07. 2010, 10:24:25

P.P. Ahoj
Je tam doopravdy nádherne. Nicméne prístup se tam zlepsí, pres Sajany se prístí rok zacne stavet zeleznice Kuragino - Kyzil. Ted se maká na projektech, geologický pruzkum je hotovy. Akorat se obavame, ze po nas budou chtit stavebni dozor - a kde sezeneme lidi, kterym se bude chtit jet do takove ztracene varty na rok nebo dva? Rusove smi podle svych norem pracovat az do -30stupnu, v zime je tam nekolik metru snehu. Takovych blaznu jako je autorka aby na takovato mista lezli dobrovolne zase tolik nejni. Kdyby nekdo mel zkusenosti s dozorovanim liniovych staveb a chtelo by se mu tam tak at mi napise na mail burden@post.cz, pokud by se to promenilo tak se ozvu. Budu vedet behem par mesicu. Kazdopadne pristup na Sajany a vubec do republiky Tyva se zlepsi. Zeleznice je sice primarne pro transport uhli, ale Putin dal dotaci s podminkou, ze budou jezdit i osobni vlaky.

Registrace 11. 07. 2010, 11:46:14

Spirogyra Ahoj, za pár týdnů se vydám na podobnou cestu stopem přes Rusko a chtěla bych se zeptat, jak se v takovém případě řeší ta jejich registrace.. a jestli si na tom moc zakládají. Byla jsem půlroku v Petěrburgu a tam si na tom zakládali hodně moc, tak se toho trochu bojím. Díky!

Jergaki – sibiřská tajga pro začátečníky 24. 07. 2010, 21:15:43

Pedro Parádní článek! Hltal jsem každé slovo a už vím, kam plánovat další cestu do Ruska. Díky!

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze