14. 11. 2009, 10:11:50
turista
Mirku, zkousel jsem to prehrat, ale seklo se mi to hned na zacatku, nevim, pocitac mam docela rychlej, internet taky ujde .. na cem mate ty filmy ulozene, na co tocite? jinka z tech nekolika sekund uvodu z Papuy se mi libi, jak to otevirate, ten zvuk brozeni se bazinou, pak detail na boty, to je dobry. myslim, ze i v relativne skromnych podminkach se da udelat dobra vec, kdyz to bude pojato jako osobni vypoved, pribeh expedice nikoliv snaha o konkurenci NG, ty na to opravdu maji o hodne vice casu, vice lidi a vetsi rozpocty .. obcas na tom kanalu sleduju Tribes, o chlapikovi, ktery travi urcitou dobu mezi nejakym etnikem, takove na vlastni kuzi. tak doufam, ze budu moci sjet i ty vase filmy ... jeste k vasemu filmarskemu povidani, za vubec jednu z nejtezsich veci v koncinach typu Papua povazuju vubec tu kameru vytahnout, brodite se nekde pralesem, tlucete komary , takze takovy ten zdanlive jednoduchy pohyb, vyndat kameru, dat na stativ, slozit a jde se dal, docela unavi a pak zbude jen povzdech ..to by byla pekna fotka. hodne peknych filmu
14. 11. 2009, 19:32:38
Mira
Ahoj, filmy běží ve flashovém přehrávači do kterého se nahrávají jako AVI nebo VMW, problém je, že jsou v rozlišení 560*420 což je na poměry internetu dost a je potřeba mít slušné připojení. Nicméně pokud se to trhá, tak dejte po spuštění fimu pauzu, film se načte, je to ten blbě viditelný šedý bar pod filmem a jede to bez problémů, je to stejný jakou na youtube, tam mají ale filmy v menší kvalitě. Z důvodu zachování filmařské obrazové kvality jsem nechtěl, aby byly díla špatně zobrazovaná. Snad se rychlosti připojení do budoucna budou víc a víc zrychlovat, každopádně pokud by takových dotazů bylo víc, tak nezbyde nic jinýho než kvalitu snížit.
Jinak co se týká toho natáčení, tak jste to popsal naprosto přesně, takhle to nějak na Papuy probíhalo, navíc zařízení je nutný pořád balit do vodáckých pytlíků, aby nenavlhlo, takže natáčení bylo docela peklo :-)
Díky a zachovajte nám přízeň
14. 11. 2009, 19:32:48
Díky a zachovajte nám přízeň
23. 11. 2009, 00:33:40
Cigy
Ahoj Mirku!! Moc tě zdravím z Kanady! Tvůj web nám tady běží skvěle, video se netrhá. Kdy se chystáš zveřejnit dlouho očekávaný dokument z Ekvádoru? Už se nemůžem dočkat. :-) R+E
23. 11. 2009, 14:19:44
Ahoj,
super, su rád že vám to valí i ve studené Kanadě! Ekvádor finišuju a pak dám vědět.