HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Island nemusí být drahý

Island nemusí být drahý 14. 12. 2010, 07:40:33

Martin Nás týden na Islandu letos vyšel na 10-11 tisíc. I s pučeným autem, Modrou Lagunou, nic jsme si neupírali. Letenka za 4500Kč, zbytek na místě.

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Island nemusí být drahý 14. 12. 2010, 13:03:11

Pavel Svoboda Ahoj, jojo letos to po krizi hodně zlevnilo, to souhlasím, hlavně letenky se daly koupit dost levný díky erupci, ale myslím si, že tejden a měsíc bude pořád dost rozdíl..

Island na kole, Island lodi 16. 01. 2011, 19:22:46

xpavelx Vloni jsem na Islandu stravil dva mesice.. Potkal jsem tam par cyklistu, vesmes vsechny z Cech :-) Pokud chces jezdit na kole, priprav se na to, ze je to extrem. Neustale prsi, fouka silny (proti)vitr, musis si vezt hodne kvalitni vybaveni, teple obleceni, nepromokave obleceni atd. Na kole se da jet v podstate jen n ringroad, treba do Zapadnich fjordu se na kole fakt nedostanes atd. Pokud chces mit z Islandu jiny nez cyklisticky zazitek tak kolo asi ne..

Co se tyka cesty, doporucuji se podivat i na lod (smyril line). Kdyz se koupite jizdenku dolu do podpalubi, ne do kajuty, tak to vyjde docela levne a je to i docela zazitek :-)

Re:Island na kole, Island lodi 31. 03. 2011, 18:21:19

Pavel Svoboda Cesta trajektem je dobrá hlavně pro ty, co si chtějí vzít vlastní auto. Já jel bez auta jednu cestu na konci června jen za 80euro, teda hodně dole v podpalubí, ale fajn cena, vzpomínali jsme na Titanic:) plus se dá udělat zastávka na faerskejch ostrovech

Island nemusí být drahý 16. 12. 2010, 12:54:37

Martin Jo, letenku jsme měli za cca 4 tisíce, ty byli letos hodně nízko.

Re:Island nemusí být drahý 16. 12. 2010, 18:26:22

Tereza Můžete nám prosím poradit, která společnost má na Island nejlevnější letenky? Zatím jsem našla jen samé šílené ceny... Díky.

Re:Re:Island nemusí být drahý 16. 12. 2010, 20:17:05

Vojta Obcas ma Lufthansa akci, jinak byvaji nejlevnejsi asi Iceland express.

Re:Re:Island nemusí být drahý 17. 12. 2010, 09:41:57

Honza Ahoj Terezko, my jsme byli na Islandu letos koncem srpna asi na 8 dni a Martin ma pravdu. Da se to zvladnout vcetne pujceni auta za super ceny. My jsme leteli z Mnichova s Iceland Air za 5500,- Kc ( zpatecni ) na osobu vcetne vsech poplatku. Musis to opakovane sledovat a tyhle ceny se cas od casu opakuji a jsou bookovatelne napr. i pres www.studentagency.cz coz byl i nas pripad. Dalsi moznost je letet za velice dobrych podminek a Air Berlin z Drazdan, Norimberku, nebo Mnichova ( coz jsou asi nejblizsi letiste ), samozrejme letaji i odjinud. Podivej se na www.airberlin.com

Re:Re:Re:Island nemusí být drahý 17. 12. 2010, 13:10:37

Martin My taky letěli s Iceland, ale z Frankfurtu.

Re:Re:Re:Re:Island nemusí být drahý 13. 01. 2011, 13:53:05

Lucie Ahoj, leteli jsme z Frankfurtu s Iceland Air v cervnu 2010 za 4.500-Kc - zkousej pres pelikan.cz.

Re:Re:Re:Island nemusí být drahý 16. 01. 2011, 16:16:50

Tereza Díky moc všem za informace. A prosím ještě, nedoporučili byste nám nějakou půjčovnu aut - levnou:)? Díky

Re:Re:Re:Re:Island nemusí být drahý 29. 04. 2011, 22:04:03

palo ahoj, aj mna by zaujimala nejaka moznost pozicania auta na islande za rozumne peniaze .. pretoze cez net som nasiel len take sumy (na 2tyzdne) ako 1500eur a podobne.
mooc by som bol vdacny za radu lebo citam na webe ze niektorych to auto vyslo do 500euro ...
dakujem.

Island nemusí být drahý 20. 12. 2010, 15:32:41

Pavel Svoboda Já bych se podíval určitě na Iceland express. Nejvýhodnější mě příjde letět z Berlína, kam se dá v pohodě dojet busem, nebo pak přes Kodaň nebo Londýn.

Island nemusí být drahý 25. 12. 2010, 18:20:21

Pavel Cau Pavle, pekny clanek.. Taky jsem te v lete na Islandu bral do auta, ceska dodavka ;-)

Re:Island nemusí být drahý 28. 12. 2010, 20:26:14

Pavel Svoboda ahoj, myslím, že jo :) si nás bral okolo těch sušenejch ryb k jezeru Kleifarvatn, je to tak? jak se vede, jak dlouho jsi potom ještě byl na Islandu?

Island nemusí být drahý 05. 01. 2011, 10:44:55

Mathew ja planuju vylet na island take, chtel bych to dat na kole. Je to dobrej napad, nebo je to blbej napad, nebo jakej to je napad?

Re:Island nemusí být drahý 05. 01. 2011, 10:55:55

eva Určitě to není blbej nápad, jen musí člověk počítat s hodně proměnlivým počasím a určitě nemá cenu jet tam na týden :-).

Re:Re:Island nemusí být drahý 05. 01. 2011, 14:39:54

Mathew no to rozhodne ne, alespon tyden planuji stravit nalozeny v horkem prameni

Re:Re:Re:Island nemusí být drahý 05. 01. 2011, 17:35:57

Pavel Svoboda Potkal jsem lidi, co si to tam na kole náramně užívali a ale i kluka, co prej raději schoval kolo někde v jeskyni a šel raději pěšky. Hlavně musíš počítat se silným všudepřítomným větrem. Taky nám jedna myslím francouzka řikala, jak čekala někde ve vnitrozemí ale 3 dny na velkej džíp, co by ji vzal i s kolem přes rozvodněnou řeku ...

http://www.hertz.cz/ 31. 03. 2011, 14:21:26

autopůjčovna to pomůže hodně uživatelům a řízení, protože tyto informace jsou velmi vzácné, díky za tyto informace

Island nemusí být drahý 29. 11. 2011, 15:40:37
  pavel_svoboda
Pavel Svoboda
(Komentářů: 17)
více mých fotek z Islandu na www.photo-svoboda.cz

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze