HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Doprava do Rumunska autobusem

Doprava do Rumunska autobusem 04. 03. 2010, 12:09:59

Jenda Místo dopravy vlakem je možné zvolit rychlejší a levnější variantu dopravy - Karpatský expres CA Jenda - letní autobusová linka Brno - Bratislava - Oradea. Zpáteční jízdenka 1600 Kč.
Informace na webu: http://www.cajenda.cz/rumunsko

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Săpînţa – veselý hřbitov plný úsměvů 04. 03. 2010, 16:13:11

eva No vida, do téhle oblasti se letos chystáme na kolech, takže díky za info :-).

Săpânța, ne "-pî-" 04. 03. 2010, 20:45:04

josef "Săpînţa" je podle staršího rumunského pravopisu, od 90. let se to píše Săpânța.

Kluž je maďarsky Kolozsvár (čti [koložvár]).

Re:Săpânța, ne 04. 03. 2010, 21:50:40

pes :D...dobře ty.

Săpînţa – veselý hřbitov plný úsměvů 24. 03. 2010, 07:54:59

Měkejš Ahoj Evo,my se s manželkou chystáme v září na koločundr po Apuseni a dolů na jih přes Srbsko a Maďarsko domů. nemáš náhodou mapu Rumunska 1:200 000 od řeky Mures směrem k jihu? Je mi jasné že jedete "trošku jinam" ale co kdyby..... odp.prosím na mekejs@centrum.cz

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   =

RSS této diskuze